• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خبر جدید اینکه مثل اینکه نیمار قراره در نقل و انتقال تابستانی به بارسلونا ملحق بشه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام خدمت دوستان

برای من هم جالبه که خبرگزاری فارس ( و به قول بعضی ها فالس) چه کار به تصمیم دو تا از فوق ستاره های فوتبال در دنیا داره. اینکه قضاوت در مورد سایرین با فرهنگی متفاوت آیا جزو اختیارات این خبرگزاری هست یا نه بماند. اما مساله مهم اینه که هر کسی حق داره اونجور که دوست داره تعطیلاتش رو بگذرونه. یکی در کنار کودکان سرطانی و دیگری در کنار نامزدش. ضمن اینکه همین چند وقت پیش بود که کریس رونالدو مبلغی پول به کودکان جنگ زده غزه کمک کرد. ضمن اینکه شاید در تعطیلات بعدی مسی تصمیم بگیره با نامزدش مثلا بره جزایر قناری و کریس هم مثلا بره سومالی . اونوقت خبرنگاران اسپانیایی چگونه قضاوت خواهند کرد ؟!:D

شاد و پیروز باشید

درسته ساسان ... اما فکر میکنم مسی هم دوست داشته باشه همیشه با نامزدش بره هاوایی :دی

اما میاد ( دقیقا مثل علی کریمی ) لحظات خوبشو با دیگران تقسیم میکنه ( دیگران = یتیمها - بیماران و ... )

البته منظورم این نیست اگه بری مسافرت بده ! نه اصلا ... اما حرکت مسی قابل تحسینه

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
خبر جدید اینکه مثل اینکه نیمار قراره در نقل و انتقال تابستانی به بارسلونا ملحق بشه

فکر نمیکنم این حقیقت داشته باشه.نیمار تازه قردادش رو 4 ساله تمدید کرده و با این حساب اگه بخواد بارسا این بازیکن رو بگیر یه 70-80 میلیونی رو بابتش بده که این هم محال هستش

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
گوارديولا:هنوز تشنه‌ي قهرماني هستيم

پپ گوارديولا در طول سه سال حضورش در تيم فوتبال بارسلونا از شانزده جام ممکن به سيزده جام دست پيدا کرده و البته اين مساله باعث کاهش انگيزه‌اش نشده است.

گوارديولا در گفت و گو با روزنامه ي مارکا درباره‌ي اين مساله گفت: سراسر وجودم انگيزه براي رسيدن به موفقيت بيشتر است. هر روز تلاش مي‌کنم تيم را به خوبي آناليز کنم تا تمام نکات ضعف و قوت تيم مورد ارزيابي قرار گيرد. تيم ما هنوز جاي پيشرفت دارد و البته هنوز تشنه‌ي موفقيت است. بعد از سطح تکنيکي و نگرش فوتبالي اين موضوع بيشترين اهميت را براي ما دارد. شايد همين مساله باعث شده باشد که موتور بارسلونا از کار نيفتاده و همچون گذشته به کارش ادامه مي‌دهد.

سرمربي بارسلونا با تمجيد از يوهان کرايف که روز گذشته در مصاحبه‌ي خود از سران باشگاه بارسلونا ابراز دلخوري کرده بود، گفت: کرايف کسي است که تمام ابزارهاي لازم براي شکل گرفتن شخصيت را در من ايجاد کرد. به عنوان يک بازيکن زماني که در دهه‌ي 70 در تيم حضور داشت توانست به موفقيت‌هاي بيشماري دست پيدا کند و در زمان مربيگري‌اش هم اين افتخارها را تکرار کرد. من چيزهاي زيادي از او ياد گرفتم.

گوارديولا با اشاره به قهرماني‌هايي که با تيم بارسلونا به دست آورده، اظهار کرد: واقعا باورم نمي‌شود که هدايت اين تيم رويايي در اختيار من باشد. 4 سال در لاليگا با اين تيم شرکت کرده‌ام و هنوز احساس مي‌کنم حرف‌هاي زيادي براي گفتن داشته باشم.

وي درباره‌ي زمان بازي‌گري‌اش هم عنوان کرد: زماني که بازي کردم به افتخارهاي زيادي دست پيدا کردم، بازي کردن در کنار بازيکناني مانند رونالدو کومان، هريستو استويچکوف، باکرو و ساير ستاره‌هايي که بخشي از افتخار باشگاه را رقم زده‌اند براي من مايه‌ي غرور است. خوشحالم که توانسته‌ام بخشي از باشگاه و تيم رويايي دهه‌ي 80 باشم.

گوارديولا در ادامه‌ي گفت و گوي خود نکات جالبي را مطرح و عنوان کرد: من دوازده سالم بود که راهي آکادمي لاماسيا شدم. من در لاماسيا فقط به يادگرفتن فوتبال نپرداختم، بلکه درست و اصولي زندگي کردن را ياد گرفتم. از همان روز نخست ياد گرفتم که بايد با اين انگيزه بازي کنم که روز به روز بهتر شوم. آکادمي لاماسيا کمک زيادي به باشگاه کرده و من خوشحالم که سال گذشته در شرايطي در فينال ليگ قهرمانان اروپا مقابل منچستريونايتد بازي کرديم که هشت بازيکن از آکادمي خودمان در ترکيب حضور داشتند.

وي در پايان درباره ي رابطه‌اش با رسانه‌ها گفت: تمام تلاشم را انجام مي‌دهم که تا جايي که مي‌توانم رابطه‌ام را با رسانه‌ها حفظ کنم. البته اين موضوع کمي سخت است، اما به هر حال هميشه تلاش کرده‌ام که رابطه‌ام را به شکل نزديک و صميمانه حفظ کنم. البته يک مربي نمي‌تواند هر چيزي که در ذهنش وجود دارد را کاملا به خبرنگاران بگويد، اما اگر انسان صادقي باشد مي تواند بپذيرد که تيمش خوب بازي نکرده است.

////

بارسلونا بهترين تيم سال 2011 به انتخاب ايپس

بارسلونا جایزه سالانه اتحادیه بین المللی روزنامه های ورزشی دنیا (ایپس) را مال خود کرد.این جایزه هر ساله به بهترین تیم دنیا اختصاص می یابد و بارسلونا توانست با کسب 43% آرا عنوان بهترین تیم دنیا در سال 2011 را مال خود کند.

این نظرسنجی از 363 خبرنگارورزشی در 80 کشور دنیا به عمل آمد. بعد از بارسلونا تیم «آل بلکس» دوم شد و تیم ملی والیبال برزیل در رده سوم قرار گرفت.

نوواک جوکوویچ تنسیور صاحب نام دنیا، عنوان برترین ورزشکار سال را به خود اختصاص داد و لیونل مسی با کسب 20% آرا دوم شد. مسی بالاتر از ورزشکارهایی مثل اوسائین بولت، سباستین فتل و راجر فدرر قرار گرفت.

این جوایز روز سیزدهم ژانویه در اینسبورگ و در حضور ژاک روژ، رئیس کمیته بین المللی المپیک، و جوزپ بلاتر، رئیس فیفا اهدا می شود.

فکر نمیکنم این حقیقت داشته باشه.نیمار تازه قردادش رو 4 ساله تمدید کرده و با این حساب اگه بخواد بارسا این بازیکن رو بگیر یه 70-80 میلیونی رو بابتش بده که این هم محال هستش

تابستون توی بارساست ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امروز خبر قطعی شدنش قضیه نیمار تکذیب شده اما هنوز دارن چونه میزنن اما من فکر کنم تابستون نیمار میاد بارسلونا

تو این دیدار اخیر بارسا سانتوس هم خودش به پویول گفته بوده که میام به بارسلونا

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
امروز خبر قطعی شدنش قضیه نیمار تکذیب شده اما هنوز دارن چونه میزنن اما من فکر کنم تابستون نیمار میاد بارسلونا

تو این دیدار اخیر بارسا سانتوس هم خودش به پویول گفته بوده که میام به بارسلونا

همین که دائم تکذیب میشه یعنی بازار گرمیه

حدس من اینه که به نیمار پیشنهاد دادن تو بیا با ما 4 ساله ببند که تیمی خواست بخره تورو مجبور شه پول زیاد بده ما هم مبلغیشو به خودت میدیم

چون اینا 100 % میدونن وقتی رئال و بارسا رو یکی کلید کنن هر جورییییی شده میخرنش حتی اگه شده رقم نجومی

و دائم هم تکذیب میکنن و میگن تا 4 سال اینجاست

آخرشم با 70 میلیون یورو میاد بارسا ببینید کی گفتم

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
یه جا خوندم قرارداد جدید نیمار 1 ماهه گذشته ازش و تا 2 ماه وقت داره که کنسل بشه
بعید نیست بیاد اگه واقعا اینطوری باشه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یه لحظه زوج نیمار و مسیو تصور کنید که پشتشون ژاوی و اینیستا تغذیشون میکنن و فابرگاس پشت مهاجمین ازاد بازی میکنه

باید رو 8 تا 9 تا حساب کنیم :دی

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
آره خیلی خفن میشه. فقط این خط دفاع میمونه که کمی تا قسمتی پنیر سوییسیه. 2-3 تا مدافع جوون خوش آتیه هم میخوایم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فقط فکر کنید نیمار بیاد توی تیم کی میمونه بیرون ؟

پدرو ؟! الکسیس ؟ !؟ ویا؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
آره خیلی خفن میشه. فقط این خط دفاع میمونه که کمی تا قسمتی پنیر سوییسیه. 2-3 تا مدافع جوون خوش آتیه هم میخوایم.

وقتی حمله این قدر قوی باشه که لوله کنه همرو اصلا مدافعا برن بشینن یه قل 2 قل بازی کنن ... مهم نیست دیگه

فقط فکر کنید نیمار بیاد توی تیم کی میمونه بیرون ؟

پدرو ؟! الکسیس ؟ !؟ ویا؟

اصلا مهم نیست ... ممکنه ویا ... ممکنه پدرو و حتی ممکنه مسی ... چون من نیمارو تا 2 سال دیگه بهترین جهان میبینم

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
قراره تورس رو از چلسی بیارن و به جاش کوئنکا و 2 تا دیگه رو موقتی بدن بره

امیدوارم که همچین اتفاقی نیفته . چون اصلا به دردمون نمیخوره . کوئنکا بنظرم خیلی ارزش داره نباید جایی بره .

سلام خدمت دوستان
برای من هم جالبه که خبرگزاری فارس ( و به قول بعضی ها فالس) چه کار به تصمیم دو تا از فوق ستاره های فوتبال در دنیا داره. اینکه قضاوت در مورد سایرین با فرهنگی متفاوت آیا جزو اختیارات این خبرگزاری هست یا نه بماند. اما مساله مهم اینه که هر کسی حق داره اونجور که دوست داره تعطیلاتش رو بگذرونه. یکی در کنار کودکان سرطانی و دیگری در کنار نامزدش. ضمن اینکه همین چند وقت پیش بود که کریس رونالدو مبلغی پول به کودکان جنگ زده غزه کمک کرد. ضمن اینکه شاید در تعطیلات بعدی مسی تصمیم بگیره با نامزدش مثلا بره جزایر قناری و کریس هم مثلا بره سومالی . اونوقت خبرنگاران اسپانیایی چگونه قضاوت خواهند کرد ؟!:D

شاد و پیروز باشید

درسته قضاوت در مورد مسائل خصوصی بازیکنان خیلی جالب نیست ولی هر چه ارزش و اعتبار و شهرت بیشتر میشه کمتر از قضاوت عموم میشه جان سالم به در برد !
هر انسانی با انسان دیگه فرق داره و همه اینو میدونیم ولی همین تفاوتهاست که شخصیت افراد رو محبوب یا منفور میکنه . درست یا نا درست افراد سرشناس زندگی خصوصیشون دست خودشون نیست و مردم دائم در موردش نظر میدن . با این فرض میشه بعضی مواقع یه مقایسه ای انجام داد . اون مبلغ کمک رونالدو هم یادم رفته ولی یادمه که پول هنگفتی بود .
البته فارس رو که کلا بیخیال ...

من که چیز خاصی تو این بازیکن ندیدم حالا شما چیزی ازش سراغ دارید بذارید ما هم ببینیم شاید نظرم عوض شه ...

.

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
نمیدونم چرا بعضی ها به دفاعمون میگند پنیر سوییسی؟؟ بارسا دفاعش پنیر سوییسیه بقیه چیند پس؟؟
تو نیم فصل تو نیوکمپ هیچ گلی نخوردیم توی لالیگا.
دفاعمونم تا بحال بهترین عملکرد رو تو لالیگا داشته.تنها ضعفشم همین آبیداله که بعضی وقتها اونم عالی میشه. اومیدوارم لاماسیا مدافعی در چنته داشته باشه

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
من که چیز خاصی تو این بازیکن ندیدم حالا شما چیزی ازش سراغ دارید بذارید ما هم ببینیم شاید نظرم عوض شه ...

.
منم چند بازی از نیمار دیدم، چیز خاصی ندیدم(حداقلش اینکه اصلا قابل مقایسه با مسی و رونالدو نبود)،‌مسی هم سن نیمار که بود خیلی بهتر بود(مسی تو بازی چلسی بارسا 2006 بود فکر کنم اشک دل هورنو مدافع چپ اون زمان چلسی رو در اورد)
نمیدونم چرا بعضی ها به دفاعمون میگند پنیر سوییسی؟؟ بارسا دفاعش پنیر سوییسیه بقیه چیند پس؟؟
تو نیم فصل تو نیوکمپ هیچ گلی نخوردیم توی لالیگا.
دفاعمونم تا بحال بهترین عملکرد رو تو لالیگا داشته.تنها ضعفشم همین آبیداله که بعضی وقتها اونم عالی میشه. اومیدوارم لاماسیا مدافعی در چنته داشته باشه
موافقم،‌الان پویول به اوج برگشته خیلی بهتر از قبل هم میشه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
نیمار فوق العادست ... بازیش حرف نداره ... تلفیقی از بازیکن سرعتی و تکنیکی + محکمه ... یعنی شوت های فوق العاده زنگین داره یا اون قدر و هیکل نحیفش

و خیلی سریع و تند و تیزه

بیاد بارسا میبینید چه بازیکنی میشه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بازگشت الکسیس به شیلی با یک کامیون مملو از هدیه

1324769750205.jpg

لیونل مسی پشت تور والیبال؛ مسی در جمع دوستانش در آرژانتین/ستاره آرژانتینی بارسلونا این روزها در سرزمین مادری در حال سپری کردن تعطیلات سال نوی میلادی است.

1325086634787.jpg

آغاز تمرینات بارسا برای مصاف با اوساسونا

ساندرو روسل: نمی دانم چرا باشگاه ها باید پول مدیر برنامه های بازیکنان را در هنگام مذاکرات پرداخت کنند؟ / رئیس باشگاه کاتالانی سیستم فعلی را مضحک خواند و از یوفا خواست در این زمینه دخالت کند.

ایزاک کوئنکا در آستانه تمدید قرارداد با بارسا

گواردیولا: هنوز تشنه قهرمانی در جام های مختلف هستیم

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
با اومدن نیمار چه تیمی بشه این بارسا
دیگه میشه No.1

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
تو خبرها اومده بود که روسل گفته بود از بابا نوئل تمدید قرارداد گواردیولا رو میخوام :goatee:

1324587510530.jpg

.

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
فکر کنم امسال هم گواردیولا قراردادش رو تمدید کنه
کاش میشد چند ساله ببنده و خیال بارسا رو هم راحت کنه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
ویدیویی که در این صفحه هست رو حتما ببینید .
کلیپ خیلی جالب و قشنگ از اتفاقات مرتبط با بارسلونا .

... واگر میخواید کلیپ رو داشته باشید از اینجا دانلود کنید .

اینم یه کلیپ کوچولو از کارای وحشتناک اینیستا ، اونم فقط در یه مسابقه :happy:

Last edited:
بالا