خبر جدید اینکه مثل اینکه نیمار قراره در نقل و انتقال تابستانی به بارسلونا ملحق بشه
سلام خدمت دوستان
برای من هم جالبه که خبرگزاری فارس ( و به قول بعضی ها فالس) چه کار به تصمیم دو تا از فوق ستاره های فوتبال در دنیا داره. اینکه قضاوت در مورد سایرین با فرهنگی متفاوت آیا جزو اختیارات این خبرگزاری هست یا نه بماند. اما مساله مهم اینه که هر کسی حق داره اونجور که دوست داره تعطیلاتش رو بگذرونه. یکی در کنار کودکان سرطانی و دیگری در کنار نامزدش. ضمن اینکه همین چند وقت پیش بود که کریس رونالدو مبلغی پول به کودکان جنگ زده غزه کمک کرد. ضمن اینکه شاید در تعطیلات بعدی مسی تصمیم بگیره با نامزدش مثلا بره جزایر قناری و کریس هم مثلا بره سومالی . اونوقت خبرنگاران اسپانیایی چگونه قضاوت خواهند کرد ؟!
شاد و پیروز باشید
خبر جدید اینکه مثل اینکه نیمار قراره در نقل و انتقال تابستانی به بارسلونا ملحق بشه
فکر نمیکنم این حقیقت داشته باشه.نیمار تازه قردادش رو 4 ساله تمدید کرده و با این حساب اگه بخواد بارسا این بازیکن رو بگیر یه 70-80 میلیونی رو بابتش بده که این هم محال هستش
امروز خبر قطعی شدنش قضیه نیمار تکذیب شده اما هنوز دارن چونه میزنن اما من فکر کنم تابستون نیمار میاد بارسلونا
تو این دیدار اخیر بارسا سانتوس هم خودش به پویول گفته بوده که میام به بارسلونا
آره خیلی خفن میشه. فقط این خط دفاع میمونه که کمی تا قسمتی پنیر سوییسیه. 2-3 تا مدافع جوون خوش آتیه هم میخوایم.
فقط فکر کنید نیمار بیاد توی تیم کی میمونه بیرون ؟
پدرو ؟! الکسیس ؟ !؟ ویا؟
قراره تورس رو از چلسی بیارن و به جاش کوئنکا و 2 تا دیگه رو موقتی بدن بره
سلام خدمت دوستان
برای من هم جالبه که خبرگزاری فارس ( و به قول بعضی ها فالس) چه کار به تصمیم دو تا از فوق ستاره های فوتبال در دنیا داره. اینکه قضاوت در مورد سایرین با فرهنگی متفاوت آیا جزو اختیارات این خبرگزاری هست یا نه بماند. اما مساله مهم اینه که هر کسی حق داره اونجور که دوست داره تعطیلاتش رو بگذرونه. یکی در کنار کودکان سرطانی و دیگری در کنار نامزدش. ضمن اینکه همین چند وقت پیش بود که کریس رونالدو مبلغی پول به کودکان جنگ زده غزه کمک کرد. ضمن اینکه شاید در تعطیلات بعدی مسی تصمیم بگیره با نامزدش مثلا بره جزایر قناری و کریس هم مثلا بره سومالی . اونوقت خبرنگاران اسپانیایی چگونه قضاوت خواهند کرد ؟!
شاد و پیروز باشید
منم چند بازی از نیمار دیدم، چیز خاصی ندیدم(حداقلش اینکه اصلا قابل مقایسه با مسی و رونالدو نبود)،مسی هم سن نیمار که بود خیلی بهتر بود(مسی تو بازی چلسی بارسا 2006 بود فکر کنم اشک دل هورنو مدافع چپ اون زمان چلسی رو در اورد)من که چیز خاصی تو این بازیکن ندیدم حالا شما چیزی ازش سراغ دارید بذارید ما هم ببینیم شاید نظرم عوض شه ...
.
موافقم،الان پویول به اوج برگشته خیلی بهتر از قبل هم میشهنمیدونم چرا بعضی ها به دفاعمون میگند پنیر سوییسی؟؟ بارسا دفاعش پنیر سوییسیه بقیه چیند پس؟؟
تو نیم فصل تو نیوکمپ هیچ گلی نخوردیم توی لالیگا.
دفاعمونم تا بحال بهترین عملکرد رو تو لالیگا داشته.تنها ضعفشم همین آبیداله که بعضی وقتها اونم عالی میشه. اومیدوارم لاماسیا مدافعی در چنته داشته باشه