به نقل از پیج فیسبوک:
چند روز پیش داشتم تو سایتهای انگلیسی مصاحبه سر بابی چارتونو میخوندم که الانم مدیر افتخاری باشگاه منچستر یونایتد هست . و جالب اینجاست که خیلی از صحبتهای بابی چارتون تو رسانه های اسپانیایی چاپ نشد .من حتی سایت اسپورت و الموندو رو هم چک کردم و ندیدم بعد از کلی تعریف و تمجید از شیوه بازی بارسا به خصوص در فینال باشگاه های اروپا به یه نکته خیلی عجیبی اشاره کرد و اونم اداره کردن لالیگا توسط شرکت نایک بود . بابی چارتون رسما اعلام کرد تمام مسابقات لالیگا رسما زیر نظر شرکت نایک اداره میشود .
جالبه که بدونید که ساندرو راسل یکی از بهترین مدیران نایک در دنیا بود و به نوعی هست . راسل بود که نایک و نجات داد و اونو به اینجا رسوند . نایک هم کمک شایانی در به قدرت رسیدن راسل در انتخابات بارسا کرد و اونو مدیر عامل باشگاه کرد .
از قدرت مافیای فوتبال همینو بدونید که سال 2008 که کریس رونالدو مرد سال فوتبال جهان شد تمام این پروسه از ادیداس شکل گرفت ( اون زمان ادیداس حامی کریس بود و اکنون حامی مسی میباشد )
حالا چرا اینهمه مقدمه گفتم .
از وقتی که حرفهای بابی چارلتونو خوندم به بازیهای بارسا و مقایسه بارسا با تیم فصل قبل حساس تر شدم و دیشب دیگه مطمئن شدم که بارسا رسما لا لیگا رو بی خیال شده و نشوندن ژاوی و اینیستا و سسسک رو نیمکت پیرو همین سیاست میباشد . قصدی هم ندارم که بخوام وارد مسائل داوری شم چون اون به عنوان مسائل بعدی حائز اهمیت هست .فراز و نشیب در فصل وجود داره ولی نه به این مقدار .پپ عملا با ترکیبهایی که برای بازیهای لا لیگا میزاره داره میگه نمیخواد قهرمان شه .بهترین بازیکنانشو تو نیمکت میشونه و نقطه قوت بارسا که هافبکهاش هستن رو از بین میبره .و بر عکس تو اروپا وحذفی بارسا ، بارسا میشه .
به هر حال یه واقعیتی وجود داره که اونم گردش مالی و قدرت در تیمهای بزرگ دنیاست که باید دست به دست شه . این موضوع در لالیگا هم نمود خودش رو نشون داده .
مثل این میمونه که به بارسا گفتن باید بین لا لیگا و اروپا یکی رو انتخاب کنی و بارسا احتمالا اروپا رو انتخاب کرده . این موضوع شاید خنده دار باشه ولی دوستانی که در جریان کالچو پولی هستن این حرفو میپذیرند .
من منکر بازیهای خوب رئال نمیشم ولی نمیتونم این شیوه بازی بارسا رو باور کنم . واقعت دنیا همینه که تو فوتبالی که اعداد میلیاردی جا بجا میشه هر اتفاقی ممکنه بیفته .
بازی بارسا و لور کوزن در اروپا صحت حرفهامو بهتون ثابت میکنه
منظورت اینه که تبانی ای صورت میگیره ؟ به نظر اثبات این قضیه کار مشکلی باشه.
البته رئال هم خیلی خوب بازی کرده در لالیگا اما در مورد ترکیب و تاکتیت تیمی پپ هم میتونه بیاد بگه که قصدش پشتوانه سازی برای فصول بعدی هست.