• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ما حواسمون نیستا،یکی دیگه داره بد جور میسوزه
ببینید به سخنگوش چی گفته که بنویسه:
سایت گل - اولین واکنش جنجالی به پنالتی دوم بارسلونا در بازی میلان متعلق به الادیو پاراماس سخنگوی مورینیوست که در توییتی روی صفحه شخصی اش در توییتر نوشته است:بعد از 45 دقیقه دیگر هیچ جای شکی نیست. همه ما فهمیدیم قرار است کدام تیم قهرمان چمپیونزلیگ بشود!
وی سابقه حملات آتشین تر به بارسا را دارد.

واضح و مبرهن هستش که مورینیو چیو دنبال میکنه
که یوفا و کمیته داوران یوفا رو تحت فشار بزاره،که حتی المکان بارسا قهرمان نشه،چون اگر روزی بارسا هر سه تا بزی باقی موندش رو 5-0 هم ببره بازم مورینیو چرت میگه،با این حرکت نا جوانمردانه میخواد کاری کنه که فیفا و هیئت داوران از قهرمان نشدن بارسا استقبال کنن تا دچار حاشیه نشن.

خوب همه میدونیم که کشیدن پیراهن خطا هستش
شوت کردن توپ بعد از سوت داور و توقف بازی وقتی شرایط بازی طوری باشه که اتلاف وقت بشه،کارت زرد داره(اشاره به بازی آرسنال)
همه میدونن که رئال در بازی های از پارسال تا امروز به معنی واقعی کلمه خشن اگر نخوایم بگیم وحشیانه بازی کرد و داوری در حقش اجرا شد و خیلی جاها هم نشد
کدوم داوری؟
اگه مقصودتون بازی چلسی هستش بله اونجا بارسا توی یک بازی حساس اشتباه کرد که از قضا به سود بارسا شد

تو چند صفحه ی قبل صحنه های بازی رفت و برگشت اینتر بارسا رو با همین موریانه گذاشتم
که اینتر با گل آفساید بالا اومد
گل صحیح کرکیچ پذیرفته نشد
پنالتی روی آلوس گرفته نشد
دوستان فانتزی فقط یک سری از خاطرات رو حفظ میکنن،اما بیان تاریخ باید همواره با رعایت عدالت و بی طرفی باشه.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خب خب بارسا برد تیم رو متلاشی کرد :lol:
بسی حال کردم دمشون گرم عالی بازی کردن نیمه اول پرس وحشتناک زدیم یعنی نمیتونستن کار بکنند یعنی دقیقا" تو قوطی بودن:D
مسی عالی بود . پیکه امیدوارم مصدومیتش جدی نباشه.
دوستان یکی لطف کنه امار بازی رو کلی بذاره عالی میشه چون سرعت نتم امشب خیلی ضایع هست
بابا دوستان اهمینتی به اون حرفهای بیهوده اونا نکنید میگن داوری ضد اون بوده و این حرفهای مفت . اونا فقط میخوان باخت خودشون رو سر پوش بزنند . من تا جایی که یادمه تا دقیقه70 اگر اشتباه نکنم 19 موقعیت گل داشتیم اونا 3تا:lol:
وای اون دریبل بوسکتس رو داشتین چه تحقیری از اون بازیکن کرد کلا" اوت شد . اون رو پایی مسی اوف :D کلا" این صحنه رو دیدم اینقدر خندیدم :D
تازه باید حداقلش اون ابروزینی اخراج راحت داشت که داور بازم بهشون لطف کرد . بعدشم دوسان بهتون نگفتم که اگر اونا یه موقعیت پنالتی به ضررش گرفته بشه یا نگیرند اسمونه به زمین میچسبونند . فقط موقعیت اونها قابل دیده و مال ما نه
جالب اینجاست تو هر سایتی میرم طرفدار هر تیمی که بوده میاد ضد بارسا دری وری میگن ;) بازی تو زمین اونا اصلا" داور به ضررمون نبود ولی تو این بازی چرا .
ویوا کاتالان / ویوا پپ/ ویوا پویول / ویوا بارسا​

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
به حرفای بی منطق گوش ندید
حریف از خیلی تیمهای ته جدولی لالیگا ضعیف تر بازی میکرد

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود و تبریک به همه بارسایی های عزیز
متاسفانه من فقط تونستم نیمه اول رو ببینم . توی همون نیمه اول هم میتونستیم گلهای بیشتری بزنیم .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عکس واضحه دیگه. پیراهن رو گرفته. تا زمانیکه کرنر زده نشده پیراهن تو دستشه. بعد که کرنر زده میشه بازیکن رو سرنگون میکنه.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
نستا دو بار این کارو انجام داد که یه بارش پنالتی گرفته شد. از بقیه مداراهایی که داور باهاشون کرد بگذریم، فکر کنم به خاطر همین 2 صحنه و 1 پنالتی، اونی که باید معترض داوری باشه ماییم... عکس از این واضحتر؟ نمیفهمم برای چی دارن انقدر شلوغش می کنن. جالبه گل سومی هم در کار بوده و وضعیت شده این. اون هم حتما کار یوفا بوده با امدادهای غیبی :D

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
جالبه بازی رفت که پنالتی روی الکسیس گرفته نشد داور شریف بود ولی الان که یه پنالتی درست گرفته شده داور بی شرفه؟!
دیگه واضح بازیکنو گرفته اگه پنالتی نگیره چکارکنه؟!
بازم نصف شب شد گل شروع کرد چرت و پرت نوشتن
امروز بارسا زیاد اماده نبود همونطور که بازی رفت اماده نبود ولی به هر حال ترجیح میدم خوب نباشیم ولی ببریم تا اینکه عالی باشیم و ببازیم(مثل بازی بااینتر)
به شخصه بازی با چلسی رو بسیار سخت تر از میلان میبینم و به نظرم کار اصلیمون از الان شروع شده
امیدوارم رئال بایرنو بزنه در غیر اینصورت فینال توی الیانز مقابل بایرن خیلی سخت میشه!

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
کلا تو اکثر مسابقات حق تیم بارسلونا خورده میشه...ولی چون در نهایت بازیرو میبره زیاد اون اشتباهات به چشم نمیاد...به نظر من تو 90% مسابقات باید 1 نفر از بازیکنان حریف به خاطر خطاهای زیاد از بازی اخراج بشه که متاسفانه تو اکثر مسابقات داور با بازیکنان مقابل مدارا میکنه

اون صحنه پنالتی هم از او صحنه هایی بود که هم میشد نگیره و هم میشد بگیره.

ولی من به شخصه دوست داشتم داور پنالتی نگیره تا جوره دیگه تاب تابه خمیر بشه میلان...اصلا نیمه 2 یه موقعیتم داشت ؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
روزنامه ی مارکا رو که میشناسید دیگه؟:blush:
روزنامه ی مادریدی و پرفروش ترین روزنامه ی اسپانیا
نقل قول گل از مارکا :
روزنامه مارکا دروب سایت رسمی اش تحلیل داوری مختصر و مفیدی را قرار داده

سایت گل- با توجه به صحنه های ابهام برانگیز و جنجال های داوری به وجود آمده در جریان دیدار سه شنبه شب دو تیم بارسلونا و میلان در نوکمپ که با برد 1-3 تیم کاتالان به اتمام رسید، روزنامه مادریدی مارکا، به تحلیل صحنه های جنجالی این بازی پرداخته.

دراین گزارش به این نکته اشاره شده که دومین پنالتی اعلام شده به نفع بارسا دردیدار سه شنبه شب که از سوی کویئپرس ، داور بازی اعلام شد و مسی آن را مبدل به گل دوم بارسا نمود، با خشم شدید بازیکنان میلان همراه بود.

داور مسابقه ، خطای نستا برروی بوسکتس به خاطر کشیده شدن پیراهن بازیکن بارسا در محوطه جریمه را اعلام کرد که تصمیم درستی هم بود ، چرا که مدافع ایتالیایی پیراهن بوسکتس را کشید و داور هلندی به درستی پنالتی اعلام کرد.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
من خودم هم به بارسا علاقه دارم هم به تیم میلان

اولا که داوری انصافی مشکل نداشت

ولی خدایی بنگریم بازیکنای بارسا میلانو عصبی کرده بودند . نستا با اون کوله بار تجربه یهو چت میکنه
واقعا میلان چیزی نداشت . فقط زلاتانشون خوب بود

ولی به نظرم چلسی برای بارسا سخت تر باشه تا میلان

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
پپ گواردیولا: کشیدن پیراهن،پنالتی است؛ حالا زلاتان، دوست مورینیو شده!!!

پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا سه شنبه شب شاهد برد 1-3 تیمش مقابل میلان و راهیابی کاتالان ها به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بود.

او در کنفرانس خبری پایانی بازی به تحلیل دو پنالتی اعلام شده به نفع تیمش پرداخت و گفت:« در تلویزیون دو پنالتی کاملا روشن بود. درست است که در برخی جاها معمولا پنالتی اعلام نمی کنند، ولی کشیدن پیراهن بازیکن حریف در محوطه جریمه پنالتی است.»

مربی بارسا پیغامی هم برای زلاتان ایبراهیموویچ داشت که با ناراحتی از عملکرد داور بازی انتقاد کرده بود. گواردیولا درپاسخ به ایبرا گفت:« ارزیابی آقای ایبراهیموویچ به مربی اش برمی گردد و نه من.او الان دوست مورینیو شده. اگر آقای ایبراهیموویچ می گوید که ما به لطف داور صعود کرده ایم، خیلی خب، ولی ما در پنج دور متوالی به نیمه نهایی رسیدیم و بازیکنان در زمین مسابقه حرف می زنند؛دقیقا در جایی که باید ، حرف بزنند

مربی آبی اناری ها درادامه صحبتهایش که در روزنامه مارکا بازتاب یافت گفت:« ما شایسته صعود بودیم. آنها سه شوت به دروازه داشتند و ما 21 شوت به دروازه؛ آن هم مقابل تیمی ایتالیایی.اگر افراد توقع داشتند که ما با نیتجه 0-6 یا 0-7 به پیروزی می رسیدیم، این طور نبود.ما تنها کاری که توانستیم انجام دهیم، برد بود.»

gorbebaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
خدا رو شکر تیم برتر دنیا به حقش رسید و به نیمه نهایی هم رسید
فکر کنم دیگه قهرمانیمون مسجله میلانیها با چنگو دندون بازی میکردن و شکست دادنشون آسون نبود اما بارسا بهترینه
فکر کنم فینالیستها مشخص شدن بارسا و ... رئال !:D

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
تبریک بابت برد.
اونایی هم که بیخودی به داور ایراد میگیرن باید یه بار دیگه بازی رفت و برگشت و نیگا کنن بعد بگن داور به نفع کی بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب چلسی هم 2 1 و در مجموع 3 1 بازی رو برد و شد حریف ما

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
اول از همه تبریک میگم به خاطر برد تیم محبوبمون بارسا...

بحث درباره اینکه پنالتی بود یا نه زیاد انجام شده،منم نمیخوام راجع بهش حرف بزنم...
فقط به همین گفته قناعت میکنم که نستا نباید اصلا همچین صحنه ای به وجود می آورده که بشه ازش پنالتی گرفت...
ثانیا اینکه گفته میشه بارسا با سه گل برده نه دو تا هم زیاد علمی نیست...قضاوت بر عهده خودتون ولی باور کنید وقتی یه تیم گل میخوره روحیه اش خیلی میاد پایین...البته قبول دارم که در یه تیم حرفه ای باید توانایی کنترل احساسات وجود داشته باشه و با این مسائل مشکلی به وجود نیاد،اما بازی های حذفی حساسیت خودشون رو دارن و نمیشه زیاد رو این قضایای حرفه ای بودن حساب کرد...
اما بحث من اینه:طرفدارای میلان برن و بازی رو دوباره ببینن...خودشون قضاوت کنن که میلان چه طور بازی کرده...
اصلا میلان روحیه برد رو داشت؟چقدر از حمله هاش قبل از رسیدن به دروازه دفع شد؟
آمار بازی نشون دهنده ی خیلی چیزاست... بارسلونا واقعا برتر بود...
حیف شد که داور یه پنالتی مشکوک گرفت تا طعم برد به کام ما طرفدارای بارسا تلخ بشه...
بارسا عالی بود و البته باز هم مثل قبل میلان هم خوب بازی کرد.
امیدوارم میلان در لیگ ایتالیا قهرمان بشه و از همه مهتر...

به امید فتح پنج جام توسط بارسا در این فصل...

viva barcelona....

بالا