• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من فکر می کنم بارسا 2 1 لیورپول رو ببره (یادش بخیر چلسی رو هم پارسال برده بود در لندن) و در وقت اضافه گل بعدی رو هم لیورپول بخوره

جدیدا لیورپول آخرا خوب گل میخوره (مثل منچستر)

اگه بازی بره به پنالتی میبازه چون دروازه بان درست درمون نداره

البته باید مواظب شاهکارهای والدز هم باشن. جدیدا دیدید که سوتی های خفن میده

بارسلون سال بعد حتما باید یه دروازه بان بخره

در ضمن نمیدونم این ریکارد با تورام چه گیری داره. هر چی باشه از مارکز تو اون پست بهتره
مارکز رو باید بزاره هافبک دفاعی. یا حداقل جاش ادمیلسون رو بیاره.

به نظر من بهترین زوج دفاعی در مرکز پویول و تورام هستند. در کناره ها هم بلتی و سیلوینیو (برای حمله) و جیو و اولگر (برای دفاع)

زامبروتا رو هم بذاره رو تو خط میانی فکر کنم نتیجه بهتری بگیره

در ضمن بهتره دست از لجبازی با اتوئو هم برداره. تصور می کنم همه قبول داریم که اتوئو واقعا یه نعمته در خط حمله

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
من فکر می کنم بارسا 2 1 لیورپول رو ببره (یادش بخیر چلسی رو هم پارسال برده بود در لندن) و در وقت اضافه گل بعدی رو هم لیورپول بخوره

جدیدا لیورپول آخرا خوب گل میخوره (مثل منچستر)

اگه بازی بره به پنالتی میبازه چون دروازه بان درست درمون نداره

البته باید مواظب شاهکارهای والدز هم باشن. جدیدا دیدید که سوتی های خفن میده

بارسلون سال بعد حتما باید یه دروازه بان بخره

در ضمن نمیدونم این ریکارد با تورام چه گیری داره. هر چی باشه از مارکز تو اون پست بهتره
مارکز رو باید بزاره هافبک دفاعی. یا حداقل جاش ادمیلسون رو بیاره.

به نظر من بهترین زوج دفاعی در مرکز پویول و تورام هستند. در کناره ها هم بلتی و سیلوینیو (برای حمله) و جیو و اولگر (برای دفاع)

زامبروتا رو هم بذاره رو تو خط میانی فکر کنم نتیجه بهتری بگیره

در ضمن بهتره دست از لجبازی با اتوئو هم برداره. تصور می کنم همه قبول داریم که اتوئو واقعا یه نعمته در خط حمله

کاملا با شما موافقم . امیدوارم بارسلونا 2-0 ببره و صعود کنه .
درباره والدز هم بگم که می خوایم دربازه بان جذب کنیم به جاش . لجبازی های رایکارد نباید به ضرر ما تموم شه .
اتوو بهترین خط حرله تیمه و بهترین گلزنمون هم هست .
:) :) :)
امیدوارم بارسلونا صعود کنه .

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
با این دو پست آخری شدیدا موافقم...

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
من مرده اون تیک همیشگیشم!! اون که گیر میده به زمان بازی. میگه اون وقتهای تلف شده جزو بازی هست و باید جزو 90 دقیقه محاسبه بشه و این چرندیات! تو تمام گزارشاشم اینو میگه.

آره خیلی باحاله .
جهنم دفاع خطیم چیز خوبیه . :lol: :lol: :lol: :lol:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
80درصد به نفع بارسلون تموم میشه

اون 20 درصد رو هم بذارید به حساب اعصاب خراب بازیکنان بارسا:rolleyes:
دیدید که تو بازی با سویا اقای ژولی (که من زیاد بهش اعتقادی ندارن (برعکس آقای علی فر:lol: )) چه خطای ناشیانه ای رو انجام داد و الکی الکی اخراج شد.

بعدشم زامبروتا گند زد. البته من از علی فر بدم میاد به خصوص سر اون گیر مسخرش با زمان 90 دقیقه و وقت تلق شده بازی

اما با این حرفش موافقم که ریکارد در این بازی از اول اشتباه کرد. دیوانه تورام رو تو 2 تا بازی گذاشت کنار پویول. تیم اصلا گل نخورد. باز رفت مارکز رو گذاشت دفاع وسط.
تو بازی با سویا هم مارکز یه سوتی داد جلو کانوته که والدز جمع و جورش کرد.

یه اشتباه دیگش این بود که
رونالدینیو رو هم تعویض کرد. اگه نمیکرد شاید آخر بازی با ضربه ایستگاهی گل میزد.:hmm:

در ضمن در بازی با لیورپول باید ادمیلسون رو بیاره چون پاسهای پشت دفاع و بلند میده. همچنین سیلوینیو که از گوش حمله میکنه و ریسه رو راحت جا میذاره. اولگر به درد اون بازی نمی خوره.:cool:

در مقابل باید از شوتهای جرارد و به خصوص ریسه ترسید. در مورد کراچ هم پویول و تورام (اگه باشه) اجازه بهش نمیدن.:f34r:

اگه مارکز باشه باید دعا کرد سوتی نده.:p

امیدتون به خدا باشه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من فقط میدونم گل زدن به لیورپول اون هم تو لیگ قهرمانان و اون هم تو آنفیلد کار خیلی سختیه... بارسا هم روحیه اش خرابه... ولی خدا رو چه دیدی؟...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
لیورپول غیر از فینالش با میلان که البته اون هم رو شانس بود
باید بگم که در بازیهای مهم هم شده که بازنده شده باشه. محصوصا اونهایی که در خونه خودش بودن.

باید صبر کرد و دید. لیورپول دفاع خوبی نداره

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
80درصد به نفع بارسلون تموم میشه

اون 20 درصد رو هم بذارید به حساب اعصاب خراب بازیکنان بارسا:rolleyes:
دیدید که تو بازی با سویا اقای ژولی (که من زیاد بهش اعتقادی ندارن (برعکس آقای علی فر:lol: )) چه خطای ناشیانه ای رو انجام داد و الکی الکی اخراج شد.

بعدشم زامبروتا گند زد. البته من از علی فر بدم میاد به خصوص سر اون گیر مسخرش با زمان 90 دقیقه و وقت تلق شده بازی

اما با این حرفش موافقم که ریکارد در این بازی از اول اشتباه کرد. دیوانه تورام رو تو 2 تا بازی گذاشت کنار پویول. تیم اصلا گل نخورد. باز رفت مارکز رو گذاشت دفاع وسط.
تو بازی با سویا هم مارکز یه سوتی داد جلو کانوته که والدز جمع و جورش کرد.

یه اشتباه دیگش این بود که
رونالدینیو رو هم تعویض کرد. اگه نمیکرد شاید آخر بازی با ضربه ایستگاهی گل میزد.:hmm:

در ضمن در بازی با لیورپول باید ادمیلسون رو بیاره چون پاسهای پشت دفاع و بلند میده. همچنین سیلوینیو که از گوش حمله میکنه و ریسه رو راحت جا میذاره. اولگر به درد اون بازی نمی خوره.:cool:

در مقابل باید از شوتهای جرارد و به خصوص ریسه ترسید. در مورد کراچ هم پویول و تورام (اگه باشه) اجازه بهش نمیدن.:f34r:

اگه مارکز باشه باید دعا کرد سوتی نده.:p

امیدتون به خدا باشه.

ممنون از نظرت .
مارکز بازی رفت با لیورپولم رو هد اشتباه کمرد و توپ و تقدیم کرد به لیورپولی ها .
من با تورام خفن موافقم . نمی دونم چه فکری توی سر این رایکارده . مارکز بی انگیزه شده از بس گذاشتش توی زمین . من با پویول و تورام و زامبروتا و جیو موافقم .
کلا بازی سختی داریم امشب ولی امیدوارم به امید خدا ببریم و بریم بالا .
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
لیورپول غیر از فینالش با میلان که البته اون هم رو شانس بود
باید بگم که در بازیهای مهم هم شده که بازنده شده باشه. محصوصا اونهایی که در خونه خودش بودن.

باید صبر کرد و دید. لیورپول دفاع خوبی نداره

تایید می شه ... :) :) :)

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
خبر از سام عضو پارس فوتبال

رونالدينيو در آنفيلد چه خواهد كرد؟

اعتماد به نفس:باتوجه به آنچه در پاريس گذشت رونالدينيو ترديدي نداشت كه آنها به بازي باز مي‌گردند؛ اين نگرشي است كه آنها براي پيروزي در آنفيلد هم به آن نياز خواهند داشت.رونالدينيو در گفت‌وگوي خود با سايت يوفا اظهار داشت: بله، من ايمان داشتم. پس از از دست دادن ينس لمان ما بازيكن ديگري نداشتيم. مي‌دانستم كه با شرايط سختي روبه‌رو هستيم اما اعتماد زيادي داشتم زيرا وقتي به اطرافم نگاه مي‌كردم مي‌ديدم هم تيمي‌هايم انگيزه زيادي دارند و مثل من فكر مي‌كنند بنابراين بسيار مطمئن بودم. ‌9 ماه گذشته و به نظر مي‌رسد قهرماني فصل قبل هنوز در ذهن او تداعي‌كننده خاطرات شيريني است: پيروزي مهمي بود زيرا من هنوز هيچ قهرماني را با بارسا تجربه نكرده بودم. آنها يك بار اين افتخار را كسب كرده بودند و بودن در كنارشان در كسب دومين قهرماني براي من بسيار خوشحال‌كننده بود. اميدوارم امسال هم موفق شويم آن را تكرار كنيم. د دوران افتخار:ما راه‌يافتن به بازي فينال و حضور در آتن براي بارساي اين فصل به قاطعيت فصل قبل و حضور در پاريس نيست. آنها در لاليگاي فصل گذشته درخشيدند و ناگهان به قدرت برتر اروپا تبديل شدند اما در فصل حاضر بارسا در 10 بازي از 23 بازي ليگ اسپانيا شكست خورده؛ در حالي كه اين نسبت در فصل 2005-2006، 13 شكست در 38 بازي بود. علاوه بر اين نتايج آنها در ليگ قهرمانان نيز نسبت به فصل قبل افت شديدي داشته؛ طوري كه چلسي و ليورپول ركوردهاي بهتري را به خود اختصاص داده‌اند اما رونالدينيو معتقد است فرمولي كه فصل قبل آنها را به نتيجه رساند، اين فصل هم به كار خواهد آمد؛ به خصوص اين‌كه اكنون ليونل مسي و ساموئل اتوئو نيز از مصدوميت رهايي يافته و در خدمت تيم هستند.
وي گفت: تصور مي‌كنم بايد مثل دفعه قبل عمل كنيم. فصل گذشته ما تيم بسيار پرقدرتي داشتيم و اكنون هم دوباره بازيكنان مصدوم خود را در اختيار داريم. فكر مي‌كنم تيم دوباره قدرت گذشته را به‌دست خواهد آورد. مهارت :ونالدينيو بر اين باور است كه مهارت محض تنها دليل پيروزي است. او گفت:‌هر كسي مي‌تواند اين مهارت را كسب كند. چيزي كه من نيز همواره سعي در كسب آن دارم، شيوه و مهارتي است كه مختص به من باشد. در فوتبال مدرن بايد قوي و سريع بود، بنابراين من هم تلاش مي‌كنم اين مهارت‌ها را كسب كنم و فكر مي‌كنم بايد همه فاكتورها را در كنار هم داشت. بارسلونا اميدوار است بار ديگر قهرماني اروپا و لاليگا را به‌دست آورد و باز هم ‌عنوان بهترين تيم اروپا را به خود اختصاص دهد. ششم مارس در زمين آنفيلد همه چشم‌ها متوجه نمايشي خواهد بود كه رونالدينيو و بارسا ترتيب مي‌دهند. رونالدينيو در آنفيلد چه خواهد كرد؟ بازيگر :ر ليگ قهرمانان همواره تيم‌هاي پيروز در وضعيت دشوارتري نسبت به ساير تيم‌ها به سر مي‌برند. زيرا دفاع از عنوان قهرماني و تكرار پيروزي‌هاي گذشته كار چندان ساده‌اي نيست.
از سال 1992 كه رقابت‌هاي اروپايي به شيوه جديدتري كار خود را شروع كرد هيچ تيمي موفق نشده افتخار قهرماني اروپا را براي دومين‌بار كسب كند اما به نظر مي‌رسد براي بارسا و ستاره محبوبش رونالدينيو پس از شكست 2 بر يك مرحله حذفي در خانه مقابل ليورپول، شرايط بسيار دشوارتر از اين است.‌ تلاش خستگي‌ناپذير: با برگشت بارسا در آنفيلد جدال ترسناكي خواهد بود و هواداران آنها اميدوار هستند تيم فرانك ريكارد در اين فاصله دوباره احيا شود و قدرت گذشته را به دست آورد. اين اميد البته تا حد زيادي به رونالدينيو بستگي دارد.
مهاجم برزيلي بارسا كه در نظرسنجي اخير سايت يوفا براي انتخاب تيم سال نسبت به ساير بازيكنان بيشترين راي را به خود اختصاص داد، در بازي مقابل ليورپول كار چندان موِثري انجام نداد اما در مرحله گروهي هنگامي كه بارسا براي حذف نشدن فقط به پيروزي مقابل برمن نياز داشت اين رونالدينيو بود كه با ضربه آزاد منحصر به فردش قفل دروازه حريف را گشود و خيال ريكارد را آسوده كرد. فصل قبل در فينال ليگ قهرمانان در پاريس بين بارسا و آرسنال باز هم رونالدينيو با تلاش خستگي ناپذيرش به قهرماني بارسا كمك كرد.‌

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
عجب شانسی داره میاره بارسا!!!!!!!!! دو تا تیرک، صد تا موقعیت گل برای لیورپول!!!!!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
دفاع بارسلونا واقعا افتضاحه .
الگوئر افتضاح بود . بچه ها بی انگیزه شدن . ولی دلم روشن . نیمه دوم کولاک می کنیم .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
پویول دربازه رو نجات داد . والدسم اینهمه خراب کرد این به اون در .

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
واقعا تا نیمه اول که بخت با لیورپول یار نبود... میتونست الان 0-3 جلو باشه / ولی قشنگی فوتبال همینه.

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
این والدز از میرزاپورم ...
چرا تیم انقدر بی روحیه ست چرا بازی همیشگیشون رو نمی کنن.
خدایا توی لیگ قهرمانان نگهمان بدار.
خدایا به حق .... آبروی ما را نریز.
...

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
زنده باد بارسلـــــــــــــــــــــــــــــــــونا .
آفرین آبی و اناری پوشان . واقعا یک بازی خوب رو به نمایش گذاشتیم .
عالی بود . حذف با اقتدار بهتر از صعود با خفته .
ویوا بارسلونا .
دوستت داریم بارسلونا . انقدر خوشحالم که تیمم باز دوباره داره خوب بازیمی کنه .

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
شیره ی لیورپول تو نیمه اول کشیده شد و با بد شانسی به گل نرسید (قبول داری دیگه؟) و به این ترتیب بارسا تیم تازه نفس نیمه دوم بود! این بازی هم در کل پایاپای بود (ولی موقعیت گل لیورپول بیشتر بود).
بلاخره باید یکی بارسا رو متوقف میکرد...

بالا