• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
دوستان تبریک
خوب بازی کردیم اگه بازی رفت هم اینجوری بازی کرده بودیم با اختلاف زیاد بازی را میبردیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان از RONAN (پوریا) خبری نیست

نه در اینجا

نه در تاپیک میلان و نه در بخش پرسپولیس !!

کسی از ایشون خیری نداره ؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
میخواست بره آمریکا! احتمالا درگیر کارهاشه.

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
تبریک میگم برد خوب رو!!

مسی یه چیپ آخر بار زدا !! اگه گل میشد چی میشد!

البته گل اولش هم فوق العاده بود..

2012-04-10_BARCELONA-GETAFE_06-Optimized.v1334093472.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امشب دربی مادرید بود

اتلتیکو خوب بازی کرد اما مغلوب رونالدو و شوت های سهمگینش شد. وگرنه از نظر تاکتیکی به نظر من اتلتیکو تقریبا تونست جلوی رئال رو بگیره اما خب دیگه زورشون به شوت های فوق العاده رونالدو نرسید.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ای مادریدی بی عرضه :eek: میتونست مساویو بگیره از رئال :jealous: ولی عجب شوتی زد رو گل دومش این کریس خیر ندیده :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
درسته رونالدو تیم رقیب هست. اما این بازیکن واقعا فوق العاست. یه تنه بازی رو برای رئال در اورد.

3 تا گل زد. 1 پاس گل داد. واقعا باید تحسینش کرد. همونطور که مسی بارسلونا رو تحسین میکنیم.

شوت هایی که میزنه فوق العادن. عین سوباسا اوزارا تو کارتون فوتبالیستا... توپ کات عجیبی میگیره (البته مثل کات شوت معروف روبرتو کارلوس نیست) و بدون چرخش میره تو گل.

واقعا گلهاش زیبا هستند.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
رونالدو مشخصه که میزان نبوغ و استعداد شگرف مسی رو تو بازی فوتبال نداره، ولی روحیه جنگندی و اشتیاقی که برای رقابت و موفقیت و پیروزی داره عاملی شده که با تمرین خیلی زیاد از خودش یه بازیکن فوق العاده بسازه. به هر حال با جنبه های دیگه شخصیتش کاری نداشته باشیم، کارش از لحاظ فنی قابل تحسینه. کاش میشد یه روزی بازی این دو تا را در کنار هم و تو قالب یه تیم، هر چند برای یک بار میدیدیم. خیلی دیدنی میشه :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
استیل این 2 بازیکن اصلا با هم فرق داره

مسی یه بازیکن پا به توپ و غیر قابل مهار و غیر منتطره هست

رونالدو سریع و قدرتی هست

مسی میتونه با حرکات سریع و بدلکاری رونالدو رو جا بذاره اما در سرعت به پای اون نمیرسه. رازی که مسی رو موفق کرده اینه که چون قامتش کوتاه هست مرکز ثقل بدنش پایینه واسه همین راحت تو حین سرعت تغییر مسیر میده

اکثرا دیدی بازیکنایی که از مسی دریبل میخورن دور خودشون میچرخن ، چون یه دفعه غیب میشه از جلو چشمشون

رونالدو توپ رو میندازه جلو یه دفعه شتاب میگیره. اگه دقت کرده باشی معمولا وقتی پا به توپ هاست شاید فقط یک یا 2 بار تو سر توپ بزنه اما مسی نه. همین بازیهای اخیر دیدی که چهار نفر رو چطوری 2 3 بار با هم دریل داد

از نظر شوت و ضربه ایستگاهی هم رونالدو استیلش بهتره. امار هم اینو نشون میده. ضربه ایستگاهی امروزش هم واقعا بی نظیر بود. بارسا خیلی باید تو ال کلاسیکو مواظب باشه که اجازه این ضربات رو نده به رونالدو. مشخصه روش کار کرده.

درسته مهارتش شاید ذاتی نباشه (که خب نمیشه اینطوری گفت. بالاخره یه استعداد هایی داشته) اما خب همین که با کار و تلاش و تمرین به این نقطه رسیده که من بارسایی از بازیش واقعا لذت میبرم. باید تحسینش کرد. فوق العاده است. امروز که گلهاشو دیدم یاد PES و FIFA افتادم.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
صحبتهات تایید میشه مهرداد! بله حتما با استعداد بوده که به اینجا رسیده. در مقایسه با مسی عرض کردم، چرا که تعبیر ما از استعداد و نبوغ فوتبال همین کارهای ژانگولری برای پشت سر گذاشتن تعداد زیادی بازیکن و 1-2 ها و دریبل های ریزی هست که مسی میزنه. رونالدو به خاطر قد بلندترش، استعداد کمتر و یا هر دلیل دیگه نمی تونه چنین بازی ای ارائه بده ولی جنبه های دیگه بازی که به فیزیکش میخورده را با تمرین تقویت کرده. همین به نمایش گذاشتن رون پاش نشون میده که چه قدر برای قوی کردن عضله اش برای دویدن با سرعت بالا و استارت های انفجاری و زدن چنین شوت هایی تمرین و تلاش کرده.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
فقط کاش یه بازی دیگه خوب ظاهر نشه ما این فصل هم قهرمان بشیم بره :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ممنون SOULTE عزیز

بحث طرفداری و تعصبمون رو تیم مورد علاقمون به کنار

باید از دیدن بازیهای ادمهایی مثل مسی ، رونالدو و دل پیرو (که امشب تو یووه فوق العاده بود گلش) لذت برد. این بازیکنایی هستند که اسطوره میشن و سالهای سال کسی نمیتونه جاشون رو بگیره.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
.
.

6 ماه و 21 روز با آفلای ، از مصدومیت تا برگشت دوباره ...

******​

22 سپتامبر 2011 ...

2011-09-22_ENTRENO_101-Optimized.v1334162253.jpg

25 سپتامبر ...

2011-09-25_ENTRENO_01-Optimized.v1334162255.jpg

دوران ریکاوری ...

2012-01-11_ENTRENO_29-Optimized.v1334162258.jpg

2012-01-11_ENTRENO_36-Optimized.v1334162260.jpg

2012-01-11_ENTRENO_41-Optimized.v1334162263.jpg

اولین تمرینات در زمین فوتبال _ 16/2/2012 ...

2012-02-16_ENTRENO_10-Optimized.v1334162266.jpg

2012-02-16_ENTRENO_23-Optimized.v1334162268.jpg

18 مارس 2012 _ اولین تمرین با تیم اصلی ...

2012-03-18_ENTRENO_05-Optimized.v1334162273.jpg

2012-03-18_ENTRENO_05.v1334156650.JPG

آخرین مراحل آماده سازی ...

2012-03-23_ENTRENO_13-Optimized.v1334162281.jpg

... و اما این حرکت زیبای ژاوی ،

و حرکت زیباتر کمک داور ... :D

Imagen-tomada-desde-el-lateral_54283670156_54115221152_960_640.jpg

.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ممنون SOULTE عزیز

بحث طرفداری و تعصبمون رو تیم مورد علاقمون به کنار

باید از دیدن بازیهای ادمهایی مثل مسی ، رونالدو و دل پیرو (که امشب تو یووه فوق العاده بود گلش) لذت برد. این بازیکنایی هستند که اسطوره میشن و سالهای سال کسی نمیتونه جاشون رو بگیره.

علی هستم. ارادتمندیم.

بله من هم لذت می برم از بازی رونالدو (البته به دلیل رقابتش با تیم محبوبم حس خوبی بهم نمیده بازی های خوبش و نفرینش می کنم :D). همینطور هم که گفتی خوشحالم جوونیم توی عصریه که اعجوبه هایی مثل لئو مسی و همین رونالدو توی اوج بازیشون هستن. بازیکن هایی که مطمئنا اسطوره دنیای فوتبال میشن و اسطوره هایی در این سطح هم همیشه ظهور نمی کنن.

شب خوش و به امید قهرمانی :happy:

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود
خب این هفته اختلاف امتیاز روی 4 باقی موند.
هفته بعد هم ما به نسبت رئال بازی خیلی سختری رو باید توی زمین لوانته انجام بدیم که انشالله بازی رو میبریم .

پ.ن : مثل اینکه یوونتوس هم مشتری گرت بیل شده و میخواد با بارسا برای خریدش رقابت کنه .

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
.
.

"لیونل مسی" و یارانش هفته آینده با یاد هوادار سرطانی بارسلونا با چلسی در چارچوب رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا دیدار می کنند.

"آلفونسو گارسیا"، پسر ۲۲ ساله سرطانی، با حضور در ورزشگاه "نیوکمپ" قلب میلیونها اسپانیایی را تسخیر کرد.

گارسیا که با شبکه فوتبال "پونتو پلوتا" گفتگو میکرد از مبارزه خود با تومور بدخیمی سخن گفت که ۱۲ سال است با آن دست به گریبان است و تا به حال ۹ بار او را تا پای مرگ برده است.

بر پایه گزارش سان، پزشکان دو ماه قبل به او گفتند که فقط چند ساعت دیگر زنده می ماند اما آلفونسو علم را به چالش کشید و چند روز قبل در دیدار تیمهای بارسلونا و آتلتیک بیلبائو در جایگاه VIPنیوکمپ نشسته بود.

آلفونسو پس از بازی به رختکن تیم بارسلونا رفت و با مسی و دیگر بازیکنان بارسا که هواداران بیمار خود را حمایت میکنند گفتگو کرد.

2.jpg

آلفونسو گفت: داستان من از آن زمان آغاز شد که بدترین خبر را به من دادند. دکترها تصویر سیاهی از من کشیدند و گفتند دیگر هیچ کاری نمی شود کرد ولی من به مادرم گفتم چنانچه مُردم دوست دارم که خاکستر مرا نزدیک ورزشگاه نیوکمپ به هوا بپراکنید. مادرم هر کاری از دستش بر میآمد انجام داد تا من بتوانم با بازیکنان بارسلونا ملاقات کنم.

ماریا مادر آلفونسو با مقامات باشگاه بارسلونا تماس گرفت و آنها از پسرش دعوت کردند تا برای تماشای دیدار این تیم به ورزشگاه بیاید. آلفونسو به همراه خانوادهاش از مادرید به بارسلون سفر کرد و مسی داخل زمین به او خوشامد گفت. بعد از اینکه بارسلونا آن دیدار را با نتیجه ۲ بر صفر برنده شد ساندرو راسل، رئیس باشگاه، شخصاً او را به رختکن بارسلونا برد.

مسی که خودش در زمان کودکی با بیماری دست و پنجه نرم میکرد و سال های سال تحت درمانهای پرمشقت بود به سوی آلفونسو آمد، با او صحبت کرد و عکس انداخت.

آلفونسو گفت: لئو در حالی که حوله به دوش داشت به طرفم آمد و با آغوشی پر از عشق مرا در بر گرفت. رویای من با ملاقات مسی محقق شده است. کسی که وقتی بچه بوده مشکلات بسیاری داشته است اما بر آنها فائق آمده و در جایی قرار گرفت که الان هست. تمام بازیکنان بارسلونا انسانهای جالبی هستند. من با "کارلس پویول" و "ایساک کوئنکا" صحبت کردم. آنها از من خواستند که قوی باشم و سلامتی خود را هرچه سریع تر باز یابم. من هم گفتم بله تلاش می کنم چون میخواهم زنده بمانم.

سپس مهمترین لحظه آلفونسو از راه رسید؛ زمانی که او با اریک آبیدال بازیکن سرطانی بارسلونا ملاقات کرد. این بازیکن ملیپوش فرانسوی به تازگی با پیوند کبد بر سرطان خود غلبه کرده است.

آلفونسو ادامه داد: من با آبیدال صحبت کردم. هیچکس نمی داند که او چه شرایطی نسبت به من دارد. من از او خواستم که هرچه سریع تر بهبودی خود را بازیابد و برایش سلامتی آرزو کردم. اریک از من درباره شیمی درمانی پرسید و گفت خدا به هر دوی ما کمک کند تا سلامتی خود را بازیابیم. اریک فوقالعاده بود.

ماریا مادر آلفونسو گفت: هر کسی از باشگاه بارسلونا که در دعوت پسر من به این بازی نقش داشت بداند که من تا آخر عمرم به او فکر خواهم کرد. دو ماه قبل پزشکان به من گفتند که به خانواده ات زنگ بزن زیرا پسر تو شب را نخواهد دید اما من هنوز او را در کنار خود دارم. او برای مدت دو روز در کما به سر برد اما هنوز مبارزه میکند. من برای پسرم دعا میکنم همینطور که برای آبیدال دعا می کنم. هرگز گفتگوی این دو را فراموش نخواهم کرد.

آلفونسوی شجاع با چشمانی پر از اشک قول داد که برای زندگیاش مبارزه کند. او گفت: اکنون که رویای من به واقعیت پیوسته میتوانم در آرامش بمیرم !

.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
ده ها هزار نفر از مردم کاتالان در ورزشگاه نيوکمپ به احترام اريک آبيدال مدافع مبتلا به سرطان بارسلونا که پيراهن شماره 22 اين تيم را برتن دارد در دقيقه 22 بازي نام او را صدا زدند و به احترام او از جاي خود برخاستند.
به گزارش آسوشیتدپرس، ملی پوش فرانسوی روز سه شنبه همزمان با دیدار بارسلونا و ختافه تحت عمل جراحی پیوند کبد بود. هنوز نتیجه این عمل جراحی مشخص نیست. او پیش از این برای برداشتن تومورها از کبدش تحت عمل جراحی قرار گرفت و اندکی بهبود یافت.
مدافع سابق المپیک لیون در سال 2007 با بارسلونا قرار داد بست و چندی پیش این قرارداد را تا سال 2013 تمدید کرد.
''پپ گواردیولا'' سرمربی بارسلونا درپایان دیدار با ختافه گفت: به من گفته اند تقریبا عمل جراحی به پایان رسیده و ساعات آینده برای اریک بسیار حیاتی و تعیین کننده است. این جراحی بسیار طولانی بوده و باید نسبت به نتایج آن با احتیاط برخورد کرد.
ژرارد، پسرعموی اریک آبیدال اهدا کننده بخشی از کبد به او برای عمل پیوند بوده است.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
راه اندازی مدرسه فوتبال بارسلونا در ایران
خبری داغ برای طرفداران تیمهای باشگاهی اسپانیا مخصوصا بارسلونا

به نقل از نیوفان لئوپلدو استامپا سفیر اسپانیا در ایران صبح امروز برای تماشای مسابقات جام چوگان در زمین قصر فیروزه حاضر شد.
وی که خود به این ورزش می‌پردازد علاقه زیادی به چوگان دارد گفت: من همیشه سعی می‌کنم مسابقات چوگان را پیگیری کنم و با علاقه این رشته را دنبال می‌کنم.

استامپا درباره تعامل بین کشور اسپانیا و ایران در زمینه ورزش خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم در تمام رشته‌ها همانند بسکتبال، بوکس، فوتبال و سایر ورزش‌ها تعامل خوبی بین دو کشور وجود داشته باشد و از امکانات یکدیگر استفاده کنیم.درصدد هستیم مدرسه فوتبال بارسلونا را در ایران راه‌اندازی کنیم تا با استعدادیابی از جوانان ایرانی بتوانیم آنها را راهی این باشگاه مطرح کنیم.سفیر اسپانیا در ایران یادآور شد: در تلاشیم بازی‌های تدارکاتی بین تیم‌های اسپانیایی و ایرانی برگزار کنیم. در آینده‌ای نزدیک قصد داریم با هماهنگی‌های صورت گرفته بازی تدارکاتی بین ویارئال و یکی از دو تیم استقلال و پرسپولیس در تهران برگزار کنیم. در حال حاضر مذاکرات را آغاز کرده‌ایم و به زودی زمان این بازی را مشخص می‌کنیم.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
همسر آبیدال: در حال حاضر همه چیز خوب است
آبیدال از پیغامهای دریافتی بسیار خوشحال است.
178398hp2.jpg

1334155682_extras_mosaico_noticia_1_1.jpg

سایت گل- آیت آبیدال، همسر اریک ابیدال مدافع فرانسوی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که حال آبیدال بعد از انجام عمل جراحی پیوند کبد که این عمل دیروز در بارسلونا انجام شد، خوب است
خانم آبیدال به درخواست همسرش در صفحه فیس بوک نوشته:« اریک و پسرعمویش ژرارد روز گذشته در بارسلونا مورد عمل جراحی قرار گرفتند و درحال حاضر همه چیز خوب است.»
درادامه این پیغام می خوانیم:« اومی خواهد به خاطر تمام پیغامهای دریافتی تشکرکند .به خاطر حمایت شما و تمام انرژی مثبتی که برای او ارسال کرده اید،متشکریم.»
از سوی دیگر داوید وندیتلی، مدیربرنامه های اریک ابیدال هم که امروز در بیمارستان از آبیدال عیادت کرد، اعلام کرد که اخبارهایی که تاکنون دریافت کرده، همگی خوب و امیدبخش بوده انداو در صحبتهایی به تی وی 3 گفت:«می دانیم که ساعات آتی، ساعاتی سرنوشت ساز خواهد بود و امیدواریم که همه چیز خوب پیش برود. آبیدال با لبخند فوق العاده ای مارا به نزد خود پذیرفت. اریک از من خواسته تا از تمام کاتالان ها و اسپانیایی ها و همچنین همه مردم دنیا تشکر کنم، چون او از تمام دنیا پیغامهایی دریافت کرده که برای او ارزوی بهبود کرده اند.»
منبع:گل

بالا