پويول مدافع خيلي خوبيهبه نقل از mdibmehr2 :کی با من موافقه که پویول بهرتین و مطمئن ترین دفاع جهانه ؟؟؟
اما سوتي هم ميده !
نمونش جام جهاني بازي با تونس و حتي فرانسه
به نظر من بهترين مدافعان مال ايتاليا هستن
امثال کاناوارو يا نستا
پويول مدافع خيلي خوبيهبه نقل از mdibmehr2 :کی با من موافقه که پویول بهرتین و مطمئن ترین دفاع جهانه ؟؟؟
مدیرهای بارسلونا با سیاست بیشتری کار می کنند نسبت بهرئال. رئال پول بیشتری می ده و کمتر از خریدهاش استفاده می کنه ... مثلا روبینیو ...به نقل از daneshmand :رئال امرسون و كاناوارو رو خريده و بارسلونا تورام و زامبروتا رو.
ولي يه نكته جالب! بارسلونا براي خريد اين دو تا 19 ميليون دلار خرج كرده ولي رئال براي هر كدوم 20 ميليون دلار
برای چی از لیگ اسپانیا بدتون میاد ؟؟؟به نقل از bocelli :سلام
تبرک میگم به خاطر کلوپی که اینجا راه انداختید
من فوتبال ملی اسپانیا رو دوست ندارم...بازیهای باشگاهیشم همینطور
ولی دربی مادرید، و بارسلونا – رئال رو همیشه نیگا میکنم.... امسال هم تو لالیگا طرفدار رئالم:happy:
دبیا.... فقط به خاطر دن فابیو!..میدونید که من مربیها رو بیشتر از بازیکنها دوست دارم.به خصوص لیپی و کاپلو رو
از طرف دیگه دلم نمیاد بازیهای این دو تیم رو ببینمبرای یک بیانکونری آنتیک سخته شاهد حضور بازیکنان محبوبش در تیمهای دیگه باشه.. به خصوص در تیمهای اسپانیایی!
خداییش از محرومیت یووه این دو تیم اسپانیایی بیشترین سود رو بردن!.. با خرید زامبروتا- کاپیتان کانا – تورام و امرسون(دفاع یووه)خط دفاعی بارسا و رئال پس از سالها دیگه اون پنیر سوییسی نیست:happy: میتونم به جرات بگم هر دو تیم اصلی ترین مدعیهای لیگ قهرمانان امسال هستند ...امیدوارم شما قهرمان بشید... برای دومین مرتبه متوالی
امسال ترکیب دفاعی بارسا محشره.
تورام – پویول – مارکز – زامبروتا و...
اولین بازی بارسا تو لیگ جدید کی هست؟
با کی هست؟