• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
640x360_historia_escut.1317115158.jpg

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
دکتر ها اجازه دادن برای بازی فرانسه _ سوئد از اریک آبیدال دعوت بشه :blink::D

Entrenamiento-de-la-seleccion-_54312066425_54115221155_600_244.jpg

تو این عکس هم شباهت فوق العاده مسی و پدرش به ذهنم رسید ....

Gala-de-entrega-del-Balon-de-O_54310949426_54115221155_600_244.jpg

تیتو هم برای 2 فصل آینده مربی تیم خواهد بود . (تا 2014)

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
فکر کنم امشب همتون بازی هوملز رو دیدید
تو کار هجومی مثل یایا توره پا به توپ میشه
واسه زمانی که تیم به مشکل بر میخوره عالیه،امیدوارم بارسا در موردش فکر کنه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
دنی آلوز گفته تا 2016 قرارداد داره و تو بارسا میمونه ، بد جور این پاری سن ژرمن پاپیچش شده بود .

"Alves: "I have a contract until 2016 and I want to accomplish

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
[FONT=&amp]پیغام آگوئرو به رونالدو: بدون هیچ بحثی، مسی بهترین بازیکن دنیاست[/FONT]
[FONT=&amp]ستاره آرژانتینی در صحبتهایی از مسی دفاع کرده است[/FONT]
134550hp2.jpg [FONT=&amp]
سرخیو آگوئرو از حضورش در رویدادی تبلیغاتی بهره برد تا پاسخ کریستیانو رونالدو را بدهد[/FONT][FONT=&amp].[/FONT] [FONT=&amp]ستاره[/FONT][FONT=&amp]پرتغالی باشگاه رئال مادرید بعد از بازی تیم ملی کشورش در رقابتهای[/FONT][FONT=&amp]یورو2012 و درواکنش به فریادهای «مسی، مسی»، تماشاگران، درمورد مسی گفته[/FONT][FONT=&amp]بود:« مسی پارسال و درهمین بازه زمانی از گردونه رقابتهای کوپا آمه ریکا[/FONT][FONT=&amp]حذف شده بود؛این بدتر است.نه؟[/FONT][FONT=&amp]»[/FONT] [FONT=&amp]و اکنون آگوئرو در دفاع از هموطنش با قاطعیت تمام گفته:« مسی بدون هیچ بحثی بهترین بازیکن دنیاست[/FONT][FONT=&amp].»[/FONT] [FONT=&amp]بعد از[/FONT][FONT=&amp]نمایش خیره کننده مسی در دیدار دوستانه تیم ملی کشورش مقابل برزیل هم[/FONT][FONT=&amp]آگوئرو در صفحه توئیترش به تمجید از مسی پرداخته و نوشته بود:« هنوزهم کسی[/FONT][FONT=&amp]شک دارد که بازیکن شماره 1 دنیا کیست؟ چه لئوی بزرگی و چه برد زیبایی مقابل[/FONT][FONT=&amp]برزیل! زنده باد آرژانتین[/FONT][FONT=&amp].»[/FONT]

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
2012-06-15_FIRMA_VILANOVA_07-Optimized.v1339765930.jpg

2012-06-15_FIRMA_VILANOVA_26.v1339771178.JPG

2012-06-15_FIRMA_VILANOVA_24-Optimized.v1339765958.jpg

2012-06-15_FIRMA_VILANOVA_21.v1339757444.JPG

2012-06-15_FIRMA_VILANOVA_31-Optimized.v1339765960.jpg

2012-06-15_FIRMA_VILANOVA_01-Optimized.v1339765986.jpg

اشتباه نکنید فقط داره از پارکینگ رد میشه ، قصد دیگه ای نداره :D

موزه بارسلونا ؛
این کفشهایی که ایشون بهش اشاره کرده ، کفشهای مسی هست . کفشهایی که باهاش 23 امین گلش در این فصل رو تو بازی با گرانادا زد .
(گرانادا 3 _ بارسلونا 5 با هتریک مسی ، 20 مارس) گلهای زده ی مسی در فصلی که گذشت : 73
به کفشها دقت کنید ، همون کفشهاست !

lionelmessigoalequal20120320_350x197.jpg

2012-06-14_VISITA_INSTAGRAMERS_MUSEU_FCB_025.v1339751413.jpg

.

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
[FONT=&quot]پویول دست کم دو سال دیگر در بارسا می ماند[/FONT]
[FONT=&quot]بارسلونا می‌خواهد او را حداقل تا سال 2014 نگه دارد[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]
183508hp2.jpg
[FONT=&quot]به[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]نقل از روزنامه اسپورت کاتالونیا باشگاه فوتبال بارسلونا قصد دارد قرارداد[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]جدیدی با کاپیتان خود امضا کند که بنا بر آن کارلس پویول تا سال 2014[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]بازیکن بارسا خواهد بود. قرارداد فعلی پویول تا تابستان 2013 اعتبار دارد[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]ولی مقامات باشگاه قصد دارند با امضای قراردادی جدید پویول را تا زمانی که[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]قصد خداحافظی از فوتبال داشته باشد در تیمشان نگه دارند[/FONT][FONT=&quot].[/FONT] [FONT=&quot]کاپیتان[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]متعصب بارسلونا در سن 34 سالگی هنوز حرفی از آویختن کفشهایش نمی زند و[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]آمار بازیهای فصل قبلش هم نشان داد که او هنوز می تواند در سطح اول فوتبال[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]اروپا بازی کند و مهم تر اینکه بارسا در نبود او در خط دفاع به مشکل برمی[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]خورد. پویول فصل قبل در 44 بازی برای کاتالان ها به میدان رفت و در زمانی[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]که درگیر مصدومیت کهنه خود نبود همواره یکی از انتخاب های گواردیولا برای[/FONT][FONT=&quot] 11 [/FONT][FONT=&quot]نفر اصلی بود[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]آندونی[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]زوبیزارتا ، مدیر ورزشی باشگاه در مراسم معارفه تیتو ویلانووا در مورد[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]شرایط پویول صحبت کرد:«ما در حال صحبت کردن با او هستیم چون قرار داد او در[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]حال اتمام است و ما خواستار ماندنش هستیم چرا که تاثیر او بر شرایط رختکن[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]تیم بسیار زیاد است. پویول برای ما نقشی کلیدی دارد[/FONT][FONT=&quot].»[/FONT] [FONT=&quot]در[/FONT][FONT=&quot] حال حاضر کاپیتان بارسا در حال ریکاوری از جراحی آرتروسکوپی بر روی زانوی راستش است که او را از رقابت های یورو دور نگه داشت و امیدوار است که برای پیش فصل به آمادگی کامل برسد؛ ولی قبل از آن باید قراردادش را با بارسا تمدید کند تیمی که تمام دوران ورزشی اش را در آن سپری کرده است[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
[FONT=&amp]رئیس بارسلونا: رونالدو دوازدهمین بازیکن برتر جهان است[/FONT]

[FONT=&amp]رئیس بارسلونا: رونالدو دوازدهمین بازیکن برتر جهان است؛یازده بازیکن اصلی،بازیکنان بارسا هستند[/FONT][FONT=&amp].[/FONT]
175682hp2.jpg

[FONT=&amp] ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا شب گذشته در میزگردی که از سوی انستیتوی شیمیایی ساریا ترتیب داده شده بود شرکت کردو با شفافیت تمام به صحبت پرداخت. او در صحبتهایی گفت:« من مربی ای که بخواهد به هر قیمتی تیم را به قهرمانی برساند، نمی خواهم..اگر مربی تیمم بخواهد انگشتش را در چشم کسی دیگری فرو کند، من عذرخواهی می کنم.»[/FONT] [FONT=&amp]البته صحبتهای روسل به همین جا منتهی نشد و او در ادامه گفت:« کریس رونالدو، دومین بازیکن برتر دنیا نیست؛ بلکه دوازدهم است و یازده بازیکن برتر دنیا، یازده بازیکن بارسا هستند.»[/FONT]
[FONT=&amp]رئیس باشگاه کاتالان درمورد جنجالهای موجود میان تیمش و رئال مادرید هم صحبت کرد و گفت:« مشکلی که داریم این است که رسانه های جنجالی ما به اندازه رسانه های آنها بزرگ نیستند. در خارج از اسپانیا همه خیلی رک و روراست می گویند که توپ طلا باید به مسی برسد ولی اینجا...»[/FONT] [FONT=&amp]او بعد از حضور دراجلاسی که هفته گذشته در شهر میلان برگزار می شد و موضوع آن درمورد سوپرلیگ اروپایی بود، گفت:« سوپرلیگ اروپا نخواهیم داشت ولی لازم است که تعداد تیمهای حاضر در لالیگا را به 16 تیم کاهش داده و تعداد بازیهای لیگ قهرمانان اروپارا دوبرابر کرد.»[/FONT] [FONT=&amp]رئیس باشگاه بارسلونا در بخش پایانی صحبتهایش درمورد تیتو ویلا نووا مربی جدید تیمش گفت:« برای متقاعد کردن تیتو کار سختی نداشتیم و حتی یک ثانیه هم وقت نیاز نبود.در بازه زمانی کوتاه، داشتن تیمی با بازیکنان اصلی ، برای باشگاه بهترین گزینه است ولی در بلند مدت، باید این روند را تغییر داد. ما به ورزشگاهی جدید و قصری جدید نیاز داریم.»[/FONT] [FONT=&amp]روسل قبل از خداحافظی اعلام کرد که گروه فیلمسازی که فیلم «سنا » را درمورد زندگی یک راننده فرمولا وان تهیه کرده بودند، در حال آماده سازی فیلیم در مورد بارسلونای گواردیولا هستند.[/FONT]

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اعصابم خرد میشه وقتی میخونم که تیاگو ممکنه بره تیم دیگه ای (میلان و ...):eek::hmm:

لاپورتا گفته دوره ی بعدی کاندید ریاست باشگاه میشه . فعلا که تو ایتالیاست ... :D

Laporta-lanzandose-a-la-piscin_54314597679_54115221155_600_244.jpg

Laporta-en-la-piscina-FOTO-Cor_54314597645_54115221155_600_244.jpg

اینیستا گفته زوج ایده آل من جوردی آلباست !
دیگه چه تاییدی بالاتر از این ؟!

1340227307819.jpg

1340292096476.jpg

ضمنا آلبا و اینیستا و فابی تو تیم ملی خیلی با هم جور شدن ... سه تایی میرن بولینگ .. :happy:

Cesc-durante-la-parida-de-bolo_54314455098_54115221155_600_244.jpg

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اینیستای فضایی !

همینطوری پیش بره و دوباره تو فینال گل بزنه فکر کنم بهترین بازیکن جام بشه .

mundodeportivo.75024.jpg

" من پدر خواهم شد و فرزندم پسر خواهد بود "
biggrin.gif

91832286037966752767.jpg

Javi Martínez هافبک دفاعی بیلبائو هم خیلی وقته که بحث خریدش مطرحه . شاید اگه سیلوا رو نخریدیم همین مارتینز رو برای دفاع وسط خریدیم .

.

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
[FONT=&quot]جایزه بازی جوانمردانه برای اف سی بارسلونا[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]RFEF[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot] جایزه بازی جوانمردانه لالیگا در فصل 12-2011 را برای دریافت کمترین کارت های جریمه به تیم فوتبال بارسلونا اهدا خواهد کرد[/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]تیم های فوتبال بارسلونا و مالاگا، هر دو با کسب 91 امتیاز برندگان امسال هستند[/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
FCB-ATH_BILBAO_30_.v1337073490.JPG
[FONT=&quot]تیم[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]فوتبال بارسلونا جایزه بازی جوانمردانه لالیگا در فصل 12-2011 را بخاطر[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]کمترین کارت های جریمه در تاریخ 10 ژوئن (20 تیر ماه) دریافت خواهد کرد[/FONT][FONT=&quot]. [/FONT][FONT=&quot]فدراسیون فوتبال اسپانیا جایزه را در محل دائمی اجلاس، که در سالن[/FONT][FONT=&quot] Ciudad del Fútbul [/FONT][FONT=&quot]شهر[/FONT][FONT=&quot] Las Rozas [/FONT][FONT=&quot]برگزار می شود، به بارسلونا اهدا خواهد کرد[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]​
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]دومین جایزه پیاپی[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot]این[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]دومین جایزه پیاپی بازی جوانمردانه بارسا و چهارمین جایزه از زمانیست که[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]در سال 1998 این جایزه برپا شد. علاوه بر این، بارسا در لیگ برتر اسپانیا[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]تنها تیمی است که بیشترین عنوان بازی جوانمردانه را دارد. (06-2005 / 09-2008[/FONT][FONT=&quot] / 11-2010 / 12-2011)[/FONT]

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
! Happy Birthday, Lionel Messi

بیست و پنجمین سالگرد تولد مسی ...

timthumb.php

mundodeportivo.75022.jpg

مسی در 13 سالگی به بارسا پیوست و پس از شروع با تیم اصلی در سال 2004 سه بار توپ طلا را برده است.
مسی می گوید همیشه رویای تبدیل شدن به بازیکنی حرفه ای را داشته است و از اهمیت بارسا در زندگی اش می گوید:
« از وقتی 3ساله بودم رویای بازیکنی حرفه ای شدن را داشتم، همیشه مشغول دویدن با یک توپ فوتبال بودم و می خواستم که بازی کنم،تنها فکر من فوتبالیست شدن بود و به چیز دیگری فکر نمی کردم، نمی دانم اگر فوتبالیست نمی شدم الان چکاره بودم!
من نمی دانم بارسایی ها در من چه چیزی دیدند اما من تا همیشه به خاطر کارهایی که برای من کردند و هنوز هم انجام می دهند سپاسگزار خواهم بود. در آن زمان من تحت معالجات پزشکی گرانی بودم، آنها تمام هزینه ها را پرداخت کردند و به من فرصت بازی کردن دادند. این چیز بسیار زیبایی بود، چون آنها به من اجازه دادند تا رویایم را به حقیقت تبدیل کنم.»

مسی سپس بازیکنان جوانتر را نصیحت می کند که هرگز بی خیال مدرسه نشوند و نصیحت هایی که والدینش به او می کردند را یادآوری می کند:
« من علاقه زیادی به درس خواندن نداشتم اما آنها (پدر و مادرش) اصرار می کردند که باید ادامه بدهم چون چیز مهمی است! حالا می فهمم که آنها حق داشتند، این خیلی خوب است که کسی باسواد باشد چون معلوم نیست که در فوتبال چه اتفاقی می افتد. تمام بچه ها آرزوی بازی کردن در سطح بالا را دارند اما همه به این آرزو دست پیدا نمی کنند بنابراین درس خواندن خیلی با اهمیت است!»

ub3z3ndo6s6lkr48hnvj.gif

m768f4t1crju4cv3s9n6.png

.

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
"ديديه دروگبا" به بارسلونا مي پيوندد

varzesh3 : تنها چند روز پس از پيوستن "ديديه دروگبا" به تيم فوتبال شانگهاي شنهوآ رسانه‌هاي اسپانيايي از مذاکره اين بازيکن با بارسلونا براي پيوستن به جمع آبي و اناري پوشان خبر دادند.

دروگبا هفته گذشته با انعقاد قراردادي 5/2 ساله به تيم فوتبال شنهوآ پيوست اما طبق اعلام رسانه‌هاي اسپانيايي،
اين مهاجم ساحل عاجي امروز سه شنبه وارد شهر بارسلون خواهد شد تا با مقامات تيم فوتبال بارسلونا در خصوص پيوستن به اين تيم به گفتگو بپردازد.

آنگونه که اين رسانه‌ها گزارش داده‌اند در قرارداد دروگبا بندي وجود دارد مبني بر اينکه در صورت مطرح شدن پيشنهادي از سوي فوتبال بارسلونا، اين بازيکن مجاز است تا به عنوان بازيکن آزاد راهي اين تيم اسپانيايي شود.

از سويي "گويم بالاگ"، خبرنگار اسپانيايي به ساکرنت گفته که اين انتقال عملي نمي‌شود چون دستمزدي که دروگبا طلب کرده خيلي بالاست.

"ديديه دروگبا" ماه گذشته به همراه تيم فوتبال چلسي به عنوان قهرماني رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا دست پيدا کرد.

دروگبا در تمام رقابت‌هايي که براي چلسي به ميدان رفته 157 گل به ثمر رسانده است. دروگبا در 226 بازي ليگ برتر انگلستان 100 گل وارد دروازه حريفان کرد.

وي در سال 2004 با انعقاد قراردادي به ارزش 24 ميليون پوند از مارسي به چلسي پيوست.

ديديه دروگبا رکورد فوق العاده‌اي در گلزني در ديدارهاي فينال دارد. اين بازيکن در 9 فينال مختلف 9 گل به ثمر رسانده از جمله ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا مقابل بايرن مونيخ.

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
"ديديه دروگبا" به بارسلونا مي پيوندد

varzesh3 : تنها چند روز پس از پيوستن "ديديه دروگبا" به تيم فوتبال شانگهاي شنهوآ رسانه‌هاي اسپانيايي از مذاکره اين بازيکن با بارسلونا براي پيوستن به جمع آبي و اناري پوشان خبر دادند.

دروگبا هفته گذشته با انعقاد قراردادي 5/2 ساله به تيم فوتبال شنهوآ پيوست اما طبق اعلام رسانه‌هاي اسپانيايي،
اين مهاجم ساحل عاجي امروز سه شنبه وارد شهر بارسلون خواهد شد تا با مقامات تيم فوتبال بارسلونا در خصوص پيوستن به اين تيم به گفتگو بپردازد.

آنگونه که اين رسانه‌ها گزارش داده‌اند در قرارداد دروگبا بندي وجود دارد مبني بر اينکه در صورت مطرح شدن پيشنهادي از سوي فوتبال بارسلونا، اين بازيکن مجاز است تا به عنوان بازيکن آزاد راهي اين تيم اسپانيايي شود.

از سويي "گويم بالاگ"، خبرنگار اسپانيايي به ساکرنت گفته که اين انتقال عملي نمي‌شود چون دستمزدي که دروگبا طلب کرده خيلي بالاست.

"ديديه دروگبا" ماه گذشته به همراه تيم فوتبال چلسي به عنوان قهرماني رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا دست پيدا کرد.

دروگبا در تمام رقابت‌هايي که براي چلسي به ميدان رفته 157 گل به ثمر رسانده است. دروگبا در 226 بازي ليگ برتر انگلستان 100 گل وارد دروازه حريفان کرد.

وي در سال 2004 با انعقاد قراردادي به ارزش 24 ميليون پوند از مارسي به چلسي پيوست.

ديديه دروگبا رکورد فوق العاده‌اي در گلزني در ديدارهاي فينال دارد. اين بازيکن در 9 فينال مختلف 9 گل به ثمر رسانده از جمله ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا مقابل بايرن مونيخ.

چرت و پرتی بیش نیست که روزنامه ها را انداختن!

بعد از یورو باید خبرهای خوبی بشنویم...

بالا