• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اواتورتم عوض کردی ادم نمی شناستت;)
الان احساس غریبی می کنم باهات:D

یعنی همه زحماتم بر باد رفت؟
128fs4765852.gif
من برم Undo کنم بیام.

:دی

پ.ن: به قول نبید، خ... همون ... فقط... :lol:

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
پیراهن اول خیلی قشنگ تره، اما اگه میخوای بگیری پیراهن انیورسری باشگاه رو بگیر
یا نقره ایی 99 یا پیراهن 2009 بعدش این سومی
نمیدونم کدومو میگین
یه عکس لطفا بذارین
این نیست ؟
303x235.jpg

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نمیدونم کدومو میگین
یه عکس لطفا بذارین
این نیست ؟
303x235.jpg

محمد جان انیورسری، به معنی سالگرد، یادبود سالانه هستش
مثلا باشگاه بارسا تو این دو دهه به پاس 100 و 110 سالگیش پیراهنی رو پوشید که دو رنگ بود
nike_barcelona_home_jersey_2009_1_812_general.jpg

bar99hs_s_1.jpg

اما اگه من بودم این پیراهن رو گیر میووردم
barcelona03.jpg

PEUGEOT

Registered User
لایک‌ها
1,145
بارسلونا با سامپدوريا بازی داره همین الان
البته دوستانه هست
که متأسفانه 1 گل بارسا خورده :(

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
FC Barcelona: Pinto: Montoya, Fontàs, Bartra, Planas; Dos Santos, Espinosa, Sergi Roberto; Deulofeu, Villa y Afellay.

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
اول از همه تبریک میگم برد 5 بر یک رو!!

دوم هم به نظرم سانگ رو 10 ملیون بیشتر نباید میدادن براش! یکم زیاد دادن

محسن جان الکلاسیکو کیه!؟

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422

محسن جان الکلاسیکو کیه!؟

من این تاریخ ها رو پیدا کردم :دی
بازی رفت
FC Barcelona - Real Madrid - El Clásico 2012. Sunday 7th October 2012 (date can change)l
بازی برگشت.تو یه سایت نوشته دوم یه سایت دیگه نوشته سوم
Real Madrid - FC Barcelona - El Clásico 2013 Sunday 3rd March 2012 (date can change)l

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
البته یه کم مفت خریدین!!! 20 میلیون پوند می ارزید!!! :hmm:

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219

محسن جان الکلاسیکو کیه!؟
بازی بامداد جمعه ساعت 1 ه(فردا شب)
اگه شبکه 3 نشون نداد star turkey روی ترک نشون میده
در مورد سانگ هم کاملا موافقم 20 تا زیاد بود نهایت همون 10 تا میرزید

در مورد بازی 5 تایی هم تیم فوق العاده بود ار همه مهمتر انگیزه ی پویول و ویا بود
تیو هم خیلی خوب بود

raminpc20

Registered User
لایک‌ها
729
بارسلونا در دوران مربیگری گواردیولا به رکوردهای انفرادی و تیمی زیادی رسید و اکنون با تیتو ویلانوا در راه کسب یک رکورد دیگر است.

بارسلونا در سال 2011 با به ثمر رساندن 170 گل در بازی‌های رسمی رکورد بزرگی را به نام خود به ثبت رساند ولی امسال تا اینجا 100 گل زده است و این شانس را دارد که رکورد خود را بهبود بخشد. سال گذشته در این موقع بارسلونا تنها 77 گل به ثمر رسانده بود و امسال 23 گل بیشتر از سال گذشته زده است تا این امیدواری ایجاد شود که می‌تواند رکورد خود را بهبود بخشد.

از 4 ژانویه 2012 که بارسلونا در کوپادل‌ری با نتیجه 4-0 اوساسونا را شکست داد تا 25 می که با نتیجه 3-0 در فینال این جام از سد اتلتیک گذشت، بارسلونا 95 گل در 35 بازی‌ رسمی به ثمر رساند که نشان‌دهنده 2.71 گل در هر بازی است. بارسلونا در سال 2012 تنها در مقابل ویارئال در لیگ و میلان و چلسی در بازی‌های لیگ قهرمانان موفق به گلزنی نشده بود.

در 15 بازی از 35 بازی بارسلونا 3 گل یا بیشتر به ثمر رساند که از آن‌جمله می‌توان به پیروزی به یاد ماندنی 5-1 در مقابل والنسیا در لیگ با 4 گل از سوی مسی و پیروزی تاریخی 7-1 در مقابل لورکوزن در لیگ قهرمانان با 5 گل از سوی مهاجم آرژانتینی اشاره کرد.

بارسلونا اکنون در ماه‌های باقیمانده سال 30 بازی در پیش دارد تا با به ثمر رساندن بیش از 70 گل رکورد خود را بهبود بخشد. گرچه مسلما کار ساده‌ای در پیش ندارد. در فصل پیش نتایج پرگلی مانند 8-0 و 9-0 بسیار به بارسلونا در کسب این رکورد کمک کرد

فایل های ضمیمه

• 581270_526488180701955_1275124682_n.jpg
    581270_526488180701955_1275124682_n.jpg
    20.2 KB · نمایش ها: 34

raminpc20

Registered User
لایک‌ها
729
14 ساعت مانده تا ال کلاسیکو

رئال آماده باش

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

raminpc20

Registered User
لایک‌ها
729
اخــــــــــــــــــــبار کـــــــوتاه:

- مسی با 8 زده , بهترین گل زن سوپر کاپ اسپانیا می باشد.

در 8 بازی رسمی بارسلونا در برابر رئال مادرید که مسی گل به ثمر رسانده است , بارسا نباخته است , 5 برد - 3 تساوی - 0 باخت

- مسی 3 گل در 2 بازی گذشته برابر رئال مادرید به ثمر رسانده است ,

- اگر بارسلونا برنده سوپرکاپ شود , انها اولین تیم در تاریخ خواهند بود که 4 جام سوپر کاپ را پشت سر هم برده اند.

- بارسلونا تا کنون 100 گل در 35 بازی در سال 2012 به ثمر رسانده است.

- از انجا که مورینیو مربی رئال مادرید شد , رئال 87 کارت در 11 ال کلاسیکو دریافت کرده است. 78 کارت زرد و 9 کارت قرمز

- سانگ: من دوست دارم در برابر رئال مادرید بازی میکنم. اما من فعلا نمی توانم یک بازی کامل انجام دهم. من نیاز دارم بیشتر تمرین کنم و با تیم هماهنگ شوم.
هنگامی که ارسنال به من گفت که بارسلونا خواهان من است, من با خودم فکر کردم که یک پسر خوش شانس هستم, همسرم به من گفت که نمی گذارد این فرصت بی نظیر را از دست بدهم.

- ویلانوا: برخی شایعات در مورد پویول وجود داشت که باعث نارحتی او شده بود. او مقابل رئال بازی خواهد کرد؟ مشکلی ندارد , او می تواند بازی کند.
اهمیت بازی سوپرکاپ؟ همیشه با خوب وبدن نمی شود برنده شد , اگر کمی اشتباه کنیم باعث لغزش می شویم.
رئال مادرید در اخرین بازی نتیجه خوبی به دست اورد در نیوکمپ؟ بله این درست است , اما هر بازی داستان خودش را دارد.
الکسیس بازی خواهد فردا؟هنوز تصمیم نگرفتم چه کسی کنار مسی بازی کند.
گواردیولا می تواند مربی برزیل باشد؟ او تصمیم گرفته است که استراحت کند در حال حاضر, من کاملا تصمیمات او را درک می کند.
مورینیو گفته است که سوپر کاپ جایزه کم اهمیتی است؟ برای من , جام جام است.
په په بازی نمی کند؟ من می دانم او در اسرع وقت بهبود خواهد یافت.
سانگ به سرعت با ما وفق پیدا خواهد کرد , این تیم بسیار خوب است , کیتا می توانست در اینجا بماند , اما این یک تیم رقابتی است.
دروازه بان پینتو است یا والدس؟ هنوز تصمیمی نگرفتم, روز خود بازی تصمیم می گیرم.

- رکورد بارسا در 220 بازی رسمی در برابر رئال مادرید؟ 86 برد - 47 تساوی - 87 باخت.

- روس بازیکن رئال سوسیداد: همه چیز برای من روشن است , بارسا بهترین تیم جهان است.

• Like
Reactions: rms

raminpc20

Registered User
لایک‌ها
729
- تیم هایی که مسی در برابرانها بیشترین گل و پاس گل را داده است:
اتلتیکو 18 گل و 5 پاس گل - سویا 14 گل و 3 پاس گل - رئال مادرید 13 گل و 10 پاس گل -راسینگ 12 گل و 4 پاس گل - ساراگوسا 11 گل و 4 پاس گل.

- فدراسیون فوتبال اسپانیا داوید ویا را به خاطر در اوردن پیراهن بین 2 تا 3 هزار یورو جریمه کرد.

- زوبی زارتا , مدیر ورزشی بارسلونا: نقل و انتقالات بیشتر در تابستان؟ در حال حاضر این ترکیب تیمی بود که ما می خواستیم.
سانگ از اول در لیست خرید ما بود , او دارای قدرت و تکنیک بسیار خوبی است.

- رونالد کومان , بازیکن سابق بارسلونا: گل من در فینال ومبلی یکی از مهمترین اتفاقات زندگی من بود.

- بارسلونا و سویا دارند به توافق می رسند که جاناتان دو سانتوس 20 ساله به صورت قرضی به سویا منتقل شود , به علاوه گزینه خرید , اما خود بازیکن راضی به ترک باشگاه نیست.

- بارسلونا به تیو پیشنهاد داده است که قرار داد خود را تا سال 2016 تمدید کند. این بازیکن دوست دارد در باشگاه بماند با اینکه لیورپول والنسیا و اتلتیکو به ان علاقه دارند.

- برای اولین بار پس از 28 سپتامبر 2011, مسی , ویا و پدرو روز یکشنبه در بازی با سوسیداد هر سه بازیکن در یک بازی گل به ثمر رساندند.

- مدیر برنامه های افلای , با اجازه از سوی بارسلونا , برای مذاکرات با باشگاها اقدام خواهد کرد , چند تیم ایتالیایی و انگلیسی به او علاقه مند هستند.

- پس از اینکه پیکه , اینیستا و الکسیس در بازی روز یکشنبه برابر سوسیداد از اول در ترکیب ثابت نبودند اما در بازی با رئال مادرید از اول در ترکیب ثابت حضور دارند.

- الکس سانگ بعد از مندونکا از انگولا , امونیکه از نیجریه , اکونووا از نیجریه , اتوئو از کامرون , توره از ساحل عاج و کیتا از مالی هفتمین بازیکن افریقایی باشگاه بارسلونا می باشد.

- بازیکن سابق بارسلونا رابرت پروسینسکی 43 ساله , دیروز ازعنوان سرمربیگری ستاره سرخ بلگراد استعفا داد.

- الکس سانگ در باشگاه بارسلونا شماره 25 را برتن می کند.​

• Like
Reactions: rms

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام بر دوستان بارسایی
من طرفدار یوونتوسم اما بعد از یووه بارسا رو خیلی دوست دارم...
امیدوارم امشب بارسا بازهم رئال رو شکست بده و یه گام بلند برای قهرمانی برداره...

بالا