• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
این عکس واسه اونایی که میگن گل پدرو افساید بود دیگه قرار نیست بعد از هر بار باخت بیاید این چرت و پرت های داوری رو بگید و داور رو بهونه کنید واسه باختتون

bcreplvkuubpz98gn4sj.jpg

raminpc20

Registered User
لایک‌ها
729
اخــــــــــــــــــــبار کوتاه:

- پدرو: اگر ما می توانستیم 4 گل به ثمر برسانیم واقعا یک نتیجه خوب میشد , ما یک بازی بزرگ در برنابئو داریم و می توانیم جام را به دست بیاوریم.
من از این پیروزی خیلی خوشحالم, ما سزاوار پیروزی بودیم و همچنین گلهای بیشتر.

- ژاوی با رکورد میگوئلی بازیکن سابق بارسا که در اکثر بازی ها برابر رئال به پیروزی رسیده بود برابری کرد: ژاوی : 14 بازی - 10 تساوی - 9 باخت. میگوئلی: 14 بازی - 7 تساوی - 9 باخت.

- پیکه: نتیجه 3-2 برای بازی برگشت در برنابئو نتیجه خوبی است , اگر مثل بازی رفت بازی کنیم ما شانس بالایی برای برنده شدن داریم.
من احساس بزرگی دارم , این بازی افتخاری برای ما بود , ما مستحق نتیجه بهتری بودیم , اما شانس های زیادی برای به ثمر رساندن گل داشتیم , اما انها از تنها موقعیت های خودشان به خوبی استفاده می کردن.

- گفتگو با اینتر برای انتقال قرضی افلای خوب پیش رفته است , اما هنوز چیزی معلوم نیست , در حال حاضر این باشگاه ایتالیایی با کاسانو قرار داد امضا کرده است.

- کوئنکا: همه چیز تماشایی بود, ما یک بازی بزرگ را بردیم. زنده باد بارسا.

- توئیتر بارترا: یک پیروزی در یک ال کلاسیکو بزرگ.

- توئیتر تیو: با این برد و فرصت بازی در این بازی بزرگ بسیار خوشحالم. به تیمم افتخار می کنم.

- برترین گلزنان سوپر کاپ اسپانیا: مسی 9 - رائول 7 -بگریستین 6 - استوچکوف 6 - کانوته 5 - باکرو 4 - ژاوی 4

- امار مسی در باشگاه و تیم ملی در سال 2012: 40 بازی (36+4) - 55 گل 47+8) - 15 پاس گل (14+1)

- توئیتر دنی الوز: یک پیروزی بزرگ , کار بزرگ , امیدوارم بازی برگشت هم در این سطح بازی کنیم , یک شب زیبا.

- توئیتر تیاگو: چه چیزی میبینم , یک بازی بزرگ , نتیجه خوبی برای بازی برگشت گرفتیم , در حال حاضر به بازی مقابل اوساسونا فکر خواهیم کرد.

- رکورد بارسلونا در 7 بازی گذشته در برابر رئال مادرید در برنابئو: 5 برد - 2 تساوی - 0 باخت

raminpc20

Registered User
لایک‌ها
729
توئیتر ماسچرانو: کار خوب و نتیجه خوب.

- توئیتر فونتاس: یک بار دیگر , بازی زیبا , تبریک می گویم بچه ها.

- لیونل مسی در بازی برابر رئال با رکورد سزار که بیشترین گل را به رئال مادرید به ثمر رسانده است برابر کرد. 14 گل.

- امار مورینیو در 11 بازی گذشته در برابر بارسلونا در نیوکمپ: 1 برد - 4 تساوی - 6 باخت.

- توئیتر اینیستا: برای این پیروزی احساس خوشحالی دارم, در حال حاضر بازی برگشت هم وجود دارد و یک نود دقیقه دیگر برابر رئال مادرید.

- امار بارسلونا در بازی ها برابر رئال مادرید: 87 برد - 46 تساوی - 87 باخت.

- برترین گلزنان ال کلاسیکو: دی استفانو 18 - رائول 15 - سزار , جنتو , مسی , پوشکاش 14 گل . سانتیلانا 12

ماسچرانو: این خیلی اسان هست وقتی در کنار پیکه و پویول بازی میکنه , انها بهترین مدافعان دنیا هستند.
ما بازی خوبی انجام دادیم , مثل همیشه حفظ توپ به سبک خودمان , مردم لذت بردند. شاید ما بعضی وفتها بیش از حد مشتاق گل زدن باشیم اما هیچ وقت نمی ترسیم.

- کاسیاس دروازه بان رئال مادرید: نزدیک 4-1 ببازیم اما بازی 3-2 شد , فوتبال همین است , در عرض چند ثانیه همه چیز تغیر می کند. این نتیجه باعث میشود ما کمتر ناراحت شویم.

- تیم هایی که کاسیاس در برابر انها بیشترین باخت را داشته است: بارسلونا 57 بار - سویا 44 - والنسیا 32 - اتلتیکو و مایورکا 30

- اینیستا: مهم ترین چیز این است که ما اکنون احساس خوبی داریم و بازی خوبی به نمایش گذاشتیم.
من از این بازی خیلی خوشحال هستم , فکر می کنم یک بازی کامل را به نمایش گذاشتیم به غیر از شروع نیمه دوم که در کنترل تو کمی مشکل داشتیم.

- بازیکنان بارسایی که بیشترین گل را به رئال مادرید به ثمر رسانده اند: سزار و مسی 14 گل - باسورا و سامیترا 9

- دی ماریا: ما می دانستیم که بارسا مثل همیشه بازی می کند و ما می خواستیم یک بازی خوب در نیوکمپ مثل چند بازی قبل به نمایش بگذاریم.ما از نتیجه راضی هستیم, ارام هستیم که بازی برگشت در خانه خواهد بود و ما هوادارانمان را در کنارمان داریم.

- بازیکنانی که در خانه بیشترین گل را به رئال مادرید زده اند: مسی 7 - اواریستو 6 - لینکر 5

- اربلوآ, بازیکن رئال مادرید: شما هر گز نمی توانید وقتی یک بازی را از دست میدید خوشحال باشید , اما نتیجه 3-2 نتیجه بدی نیست

raminpc20

Registered User
لایک‌ها
729
تیتو ویلانوا پس از پیروزی 3-2 در مقابل رئال مادرید به تمجید از دروازه‌بان خود پرداخت.

”من با والدز صحبت نکرده‌ام، چیزی برای صحبت کردن وجود ندارد. او در سال‌های گذشته کمک زیادی به تیم ما کرده است و با پاسکاری از عقب نقش مهمی در طراحی حملات بارسلونا داشته است. یک روز یک نفر اشتباه می‌کند و روز دیگر فرد دیگر.“ ویلانوا در مورد موقعیتی صحبت می‌کرد که دی‌ماری توپ والدز را گرفت و به گل دوم رئال مادرید تبدیل کرد.

تیتو در مورد 3 بازیکن دیگر خود نیز صحبت کرد: ”الکسیس سانچز خوب بازی کرد، او بازی را باز می‌کرد و به انتقال سریع بازی کمک می‌کرد. او بازی خوبی انجام داد. پدرو نیز از نظر فیزیکی و روحی شرایط خوبی دارد. وی فصل گذشته مصدومیت‌هایی داشته که در سطح بازیش تاثیر گذاشت. پدرو بازیکن انعطاف پذیری است و بسیار به تیم کمک می‌کند. او یک گلزن بزرگ است.“
همچنین در مورد نفوذهای پیکه و اضافه شدن وی به خط حمله گفت: ”همیشه در بارسلونا بازیکنان پست خود را در بازی تغییر می‌دهند. مهم این است که آن‌ها را محدود نکنیم. بلکه دیگر بازیکنان حرکات آن‌ها را مدنظر قرار داشته باشند و به آن‌ها کمک کنند.“

او در پایان در مورد صحبت‌های مورینیو و همچنین تیم رقیب گفت: ”داوری در کل خوب بود و در روند بازی تاثیرگذار نبود. رئال تیم باکیفیتی است. بازیکنانی دارد که به خوبی تفکرات مربی را در زمین پیاده می‌کنند. در مقابل تیمی مثل مادرید نتیجه تساوی نیز به راحتی به دست نمی‌آید. نتیجه خیلی خوب نبود. همیشه کسب پیروزی خوب است ولی نتیجه 3-2 باعث می‌شود در بازی برگشت لحظات دشواری را پیش رو داشته باشیم.

549472_527301507287289_598528091_n.jpg

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
بچه ها قبول دارین تو ساختار تیمی بارسا مربی نقش چندانی نداره؟
علی دایی هم مربی بارسا باشه باز تیم می بره:دی

raminpc20

Registered User
لایک‌ها
729
بچه ها قبول دارین تو ساختار تیمی بارسا مربی نقش چندانی نداره؟
علی دایی هم مربی بارسا باشه باز تیم می بره:دی

با حرفتون مخالفم

بارسا با مربی به این هماهنگی رسیده

اگه تو همین مدت تیتو نتونه نقش خودشو به خوبی ایفا کنه تیم دچار بجران میشه

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با حرفتون مخالفم

بارسا با مربی به این هماهنگی رسیده

اگه تو همین مدت تیتو نتونه نقش خودشو به خوبی ایفا کنه تیم دچار بجران میشه

منم با این حرف ایشون مخالفم.
تیتو تیم رو خوب بسته بود.
جمعه شب تیم کلا رو فرم بود.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
... بعد میگن بارسلونا احتیاج به خرید بازیکن نداره ، رسما دروازه بان نداریم ! ، بازی با اوساسونا فصل قبل همچین اشتباهی کرد و باختیم ، از همون بازی فصل رو به رئال تقدیم کردیم . بعد گل سوم شیرازه تیم حریف بهم ریخته بود و میتونست نتیجه تاریخی رقم بخوره که والدز ناکاممون کرد . تو بازی برگشت هم میتونیم نتیجه ی خیلی خوب بگیریم . این فصل بنظر میاد که خیلی سرتر از رئال هستیم . البته هنوز زوده . هم ما یه مقدار از فصل قبل بهتر نشون دادیم و هم رئال از فصل قبلش ضعیف تر نشون داده تا اینجا .

هر وقت په په تو زمین نباشه بقیه بازیکنان حریف وظیفه بازی جوانمردانه رو به عهده میگیرن !

تاثیر تیتو کاملا تو بازی تیم مشهوده ، سرعت بازیمون بالاتر رفته و شیوه ی بازیمون هم تغییراتی داشته .

یعنی میشه اینیستا رو دوست نداشت ؟ میشه عاشقش نشد ؟ همینطور ژاوی ! ...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
... بعد میگن بارسلونا احتیاج به خرید بازیکن نداره ، رسما دروازه بان نداریم ![/B]

بخدا از 5 ساله دارم داد میزنم میگم بابا این والدس فقط یه شوت گیره
الان آلمان دروازه بان های با استعدادی داره که قیمت زیادی ندارن،شزنی هم گزینه ی خیلی خوبی بود،اما چون که از لاماسیا اومده حتما باید بازی کنه
رو ضربات کرنر هم شکننده بودیم و گل خوردیم، فصل پیش هم از بازی هوایی تو خط دفاع خیلی ضربه دیدیم، خدا کنه داوید لوییز رو بگیرن، مدافع خوبیه
فکر کنم اگه این طراوت و شادابی بازی تیم تا آخر فصل حفظ و سیر صعودی داشته باشه و مصدوم ندیم میتونیم قهرمان اروپا بشیم

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
اول از همه تبریک میگم برد مقابل رئال رو

واقعا کاش این والدز نبود!!!!!!!!!!!!!! خیلی خوب می شد.

اینیستا فوق العاده بود! فوق العاده یعنی بی نظیر تر از این بازیکن نجور!!!!!!

مسی دیشب یکم افت بود ! به نظرم از نحوی ترکیب بندی بازیکن ها توی زمین بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نیمه اول بازی بارسا اوساسونا 1 0 به نفع اوساسونا تموم شد.

کل سوار بر بازی بودیم اما روی یه غفلت و اشتباه دفاع و دروازه بان باز گل خوردیم.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
نیمه اول بازی بارسا اوساسونا 1 0 به نفع اوساسونا تموم شد.

کل سوار بر بازی بودیم اما روی یه غفلت و اشتباه دفاع و دروازه بان باز گل خوردیم.

شبکه فری پخش نمی کنه ایا؟
127fs3556139.gif

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
این امتیازای اول خیلی خیلی مهمه.هم بخ لحاظ افزایش روحیه تیم خودی هم کاهش روحیه حریف اصلیمون مادرید.
تف به شانس و هر چیزی که نمیزاره گل بزنیم

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
کدوم کانال پخش مستقیم داره ؟ من فقط دارم نتیجش رو دنبال میکنم که اوساسونا یکی زده ! 30 دقیقه از بازی هم مونده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
با 2 گلی که مسی زده تا دقیقه 80 بازی 2 1 به نفع بارساست

اونا خیلی وقت کشی میکنن. دفاع تیم هم خیلی مشکل داره.

بالاخره این تییو رو برد بیرون. بابا این همش یا توپ خراب کرد یا تو افساید بود.

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
اینم دومیش... مرسی

فقط شانس آوردیم بازی 2-0 نشد

بالا