• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
یایا توره بازیکن خیلی بزرگیه، واقعا تو اولین فصلی که واسه بارسا بازی کرد بهترین بازیکن همون فصل تیم بود
اما یه سری مشکل وجود داره، بهترین خط هافبک دنیا، بوسکتس شاید قابلیت های فردیش از توره کمتر باشه اما نبض تیم رو در دست داره و توازن رو توی تیم بر قرار میکنه
از طرفی ژاوی و اینیستا رو هم نمیشه نیمکت نشین کرد. در کل سبک بازیش طوریه که میشد جای ژاوی ازش استفاده کرد

فصل قبل 3-4 تا بازی من سیتی توره رو فکر کنم به خاطره بازیهای ملی نداشت !! تا اونجایی که یادمه برد نداشتن تو اون بازیا !!!
توره به بهترین وجه تخریب میکنه وسط زمین رو و به بهترین شکل رو به جلو میبره و پاس میده ! شوتهاش هم که معرکست !! سرعتشم که دیشب دیدیم !
به نظر من یه سر و گردن از بوسکتس بالاتره
ولی خب دیگه رفته من سیتی خوشبختانه ( من رئالیم :D )

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
توره همینطور که تو بازی دیشب دیده شد هافبک دفاعی نیست و ظاهرا هم تو بارسا دلش نمیخواست توی اون پست بازی کنه و به تدریج نیمکت نشین شد.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
فصل قبل 3-4 تا بازی من سیتی توره رو فکر کنم به خاطره بازیهای ملی نداشت !! تا اونجایی که یادمه برد نداشتن تو اون بازیا !!!
توره به بهترین وجه تخریب میکنه وسط زمین رو و به بهترین شکل رو به جلو میبره و پاس میده ! شوتهاش هم که معرکست !! سرعتشم که دیشب دیدیم !
به نظر من یه سر و گردن از بوسکتس بالاتره
ولی خب دیگه رفته من سیتی خوشبختانه ( من رئالیم :D )

شخصا معتقدم بوسکتس تاثیر گذاریش در بازی بارسا بیشتره، چون مسئول ارتباط بین خط دفاعی و هافبک هست، اصلا اهل اظافه کاری نیست و تکنیکش رو در جهت کار تیمی به کار میگیره، بوسکتس از ژاوی یا مسی بی تاثیر تر نیست، معتقدم موفقیت های بارسا در ارائه ی بازی زیبا تحت تاثیر مسی، ژاوی، اینیستا و بوسکتس هستش
از نظر هوش فوتبالی خیلی بازیکن بزرگیه، من عاشق توره هستم و بودم اما واقعیت امر اینه که تو اون پستی که بوسکتس هست و وظایفی که به عهده داره، توره نمیتونه تا اون حد موفق باشه، پستی که بوسکتس داره و نوعی بازیش هیچ مشابهی نداره، نه هافبک دفاعی هستش نه مدافع نه هافبک میانی و نه هجومی، تلفیقی از همه اینها
بازم میگم
بازیکنی مثل توره در تیمی مثل بارسا باید جای ژاوی بازی کنه.واقعا بازیکن بزرگیه، یادم میاد که تو مصاحبه هاش چقدر ناراحت بود از رفتن از بارسا، این مطلب رو پپه رینا هم داشت، یادم هست که پپه رینا پیشنهاد داده بود بدون دستمزد واسه بارسا بازی کنه و با چشمان گریان بارسا رو ترک کرد، اما اون موقع کی میدونست که دروازه بان بزرگی میشه.
دیشب رئال واقعا برنامه ایی نداشت، فقط شوت، و اشتباهات مدافعین رئال رو به پیروزی رسوندن
کمانه کردن توپ و جاخالی کمپانی و عدم دید هارت باعث شد گل بخورن.
مورینیو واقعا کمبود شخصیتی و روحی داره، یادتون هست چقدر پپ گواردیولا رو در نیمه نهایی لیگ قهرمانان برابر چلسی زیر آماج انتقاد قرار دادن که یه مربی تو این سطح نباید اینطور خوشحالی کنه، تازه اون اولین فصل مربی گری پپ بود
این موریانه که میگه من آقای بی همتام و این همه جام برده چرا این کارا رو میکرد، واقعا زشته، مثلا فرض کن یکی مثل ونگر یا فرگوسن چنین کارایی بکنن، اینطوری میشه که مخالف و موافق از امثال ونگر، فرگوسن، لیپی، گواردیولا و... تعریف میکنن
اما موریانه فقط حمایت تیم هایی رو داره که در حال حاضر مربیشونه
بنظرم برد رئال خیلی تحت تاثیر شانس بود، با اینکه بازی رو بردن اما تیمشون اصلا آماده نیست، اسین هم که اصلا جالب بازی نمیکرد

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود به دوستان خوبه بارسایی
بازی بعدیه بارسا تو لیگ کی هستش؟؟

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
امشب بازی داریم توی نیوکمپ هم هست.

به امید برد خوب

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
درود بازی با کدوم تیم هستش؟؟
ساعت چند؟؟
بارسلونا - اسپارتاک
FC_Barcelona.v1317045320.png
escut_spartak_95x95.v1346409873.png

چهارشنبه 29 شهریور 1391​
ساعت: 23:15
استاديوم نوکمپ

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
پیکه مصدوم شد و تعویض شد، احتمالا عارضه ی رباط لیگامنت
یک گل زدیم از تیو
و یک گل بخودی از آلوس

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
یعنی واقعا اون پنالتی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی خیلی بد خطا می کنن بازیکن های حریف
یعنی به قصد مصدومیت می زنن :|

سمت چپمون خیلی خالیه!
دروازه بانشون خوبه!

در هر صورت به نیمه دوم امید داریم
اما باید تو ضربات اخر این تعلل رو بزارن کنار
یه صحنه راحت می تونستن با یه شوت دروازه رو باز کنن اما انقدر معطل کردن تا موقعیت گرفته شد!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب بازی رو بردیم. با شاهکار مسی گل :)

3 2 بازی تموم شد. اما خط دفاعی مشکل داره. نبود پیکه و پویول واقعا به تیم صدمه زد.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
پاس گل دوم رو تلو داد؟

خط دفاع بد بود
نمی دونم چرا تو شیش قدم ما باید پاس رو به عقب بدیم جای شوت کردن!
گاهی پاس دادن های بی خودی بدجور موقعیت رو برامون تبدیل به ضد حمله برای حریف می کنه

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
فکر کنم برای بازی با رئال مدافع وسط نداریم دیگه
پیکه هم رفت قاطی باقالیا:wacko:

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
دیشب بازی زیاد جالب نبود ولی باز هم بردیم همین بسه .

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
اول تبریک میگم برد بسیار نزدیک رو!!

ولی متاسفانه دفاع هیچی نداریم ! پیکه هم تا 3 هفته نیست!!

توی نقل و انتقالات باید یه دفاع وسط خوب میخریدن!

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
بارسلونا 3 – اسپارتاک مسکو 2 :

211788hp2.jpg

بارسلونا بازگشتی پرهیجان داشت و باخت دو بر یک در نوکمپ به اسپارتاک مسکو را به برد سه بر دو تبدیل کرد.

کریستین تی‌یو در ترکیب ثابت بارسا قرار گرفته بود و در دقیقه 14 گل‌زنی کرد. او از مدافع مستقیم خود گذشت و فرصت آن را یافت که توپ را به گوشه دورتر دروازه بزند. لحظاتی پیش، جرارد پیکه مصدوم شده و جای خود را به الکس سونگ داده بود.
دقایقی بعد اسپارتاک با اشتباهات پیاپی بازیکنان بارسا به گل رسید. امنیکه از خاویر ماسچرانو گذشت و توپ را سانتر کرد. سونگ نتوانست توپ را بزند و دنی آلوز، در حالی که هیچ فشاری هم روی او نبود توپ را با بغل پا وارد دروازه خودی کرد!
بارسا سپس کنترل بازی را کاملا در دست گرفت اما نمی‌توانست موقعیت‌های چندانی ایجاد کند. در دقیقه 59 بود که رومولو با پاس عالی آدین مک‌گیدی از آدریانو گذشت و دروازه ویکتور والدس را گشود.
اما بارسا در دقیقه 72 به گل تساوی رسید. تی‌یو از دو مدافع گذشت و توپ را به مسی سپرد و او هم در مقابل دروازه خالی کار آسانی را انجام داد و گل زد.
مسی در دقیقه 80 گل دیگری زد. او این بار در تیر دورتر سانتر الکسیس سانچس را به گل تبدیل کرد.
بارسا در نهایت کار آسانی برای حفظ برتری پیش رو داشت چون اسپارتاک به دلیل دفاع در طول بازی بسیار خسته‌تر از آن بود که واکنشی نشان دهد.
سلتیک و بنفیکا هم در دیگر دیدار این گروه به تساوی بدون گل رسیدند.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
فکر میکنم بارسا بازیو واسه خودش سخت کرد، با اون گل به خودی و تعویض پیکه، آلوس هم که روحیش رو کامل از دست داده بود
اینطوری میشه که یه بازی ساده تبدیل به بازی سخت میشه، اما ویا خیلی تاثیر گذار بازی کرد، و پدرو هم بسیار خوب بود، بنظر میرسه تیتو علاقه پیدا کرده بوسکتس رو در قلب خط دفاعی به کار بگیره،
خونسردیش قابل تقدیره اما یکم دریبل زدنش میتونه دردسر ساز بشه

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
جرارد پیکه 2 تا 3 هفته از میادین دور خواهد بود...

مدافع بارسا در حالی که هفت دقیقه از دیدار با اسپارتاک مسکو می گذشت، به دلیل پیچ خوردگی پای چپ از زمین بیرون رفت و حداقل دو هفته از میادین دور خواهد بود. قبل از بازی دیشب، تیتو ویلانووا از این مدافع کاتالان، بیشتر از هر بازیکن دیگر در زمین استفاده کرده بود.

جرارد پیکه به دلیل مصدومیت خود، پس از مدت اندکی که از شروع بازی با اسپارتاک می گذشت، دو تا سه هفته مصدوم خواهد بود. خدمات پزشکی باشگاه اعلام کرد که پیکه دچار پیچ خوردگی در پای چپ خود شده است.

وی در بازی دیشب در حالی آسیب دید که در دقیقه هفتم برای سرزنی در کرنر بارسا به جلو رفته بود. پس از آن، این مدافع مرکزی نمی توانست به بازی ادامه بدهد و علیرغم تلاش خود برای حضور در ادامه بازی، دو دقیقه بعد از زمین مسابقه خارج شد. الکس سانگ کامرونی جای او را در دفاع مرکزی پر کرد.

بالا