• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
اوضاع امشب بارسا چطوره؟؟؟ بازم قرار ِ 3 تا کل بخوره؟

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
کاپیتان و پیکه کی می رسن؟!!

:|

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ویا می خواد یووه؟
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟

حماقت مطلق هست اگر بزارن بره!!!!!!!!!!!!!

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
تازه این فصل ویا پاش خوب شده
حالا اگه بزارم بره خعلی بد میشه
بازم میشه مثل فصل قبل زیاد نمیتونن تو لیگ قهرمانان بدرخشن

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
چقدر ور ميزنه اين خياباني ادم حالش يثبد ميشه
پدرو كه انگار تو بازي نيست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خل و چله این خیابانی

چرت و پرت میگه. یه جا گفت دنی الوز !!! یه دفعه خودش فهمید بدجور سوتی داده گفت که "چرا من گفتم دنی الوز ؟"پ

هی میگه رایو وایکانو ترکونده !! والدز خوش شانس بوده و . ... رایو کلا یه حمله بیشتر نکرد. این رایو بود که خوش شانس بود که بارسا از موقعیت هاش خوب استفاده نمیکنه.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
یه مطلبی که شاید به چشم نیاد بازی های بی نظیر سسک فابرگاس هستش
این بازیکن شاید به اندازه ی ژاوی چشم نواز بازی نمیکنه اما اونقدر پتانسیل داره که میشه بعد از ژاوی تاکتیک بارسا بر اساس بازی اون طراحی بشه
سلطان پاس گل هستش این بازیکن، امشب پاس گل داد، تو بازی آخر 3 تا پاس گل داده بود، قبلش هم همینطور، بهترین پاسور تاریخ تیم ملی اسپانیا هم هستش.
واقعا پاس گل های فوق العاده ای میده،
edit :
یک گل و یک پاس گل دیگه ام داد ;-)

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی که فوق العاده بود. خط دفاعی وضعش بهتر بود. این دفعه بهتر کار کرد. بوسکتس رو گذاشت تو خط دفاع و سانگ رو گذاشت تو خط میانه.

مسی هم 2 گل دیگه زد.

5 مقدس :)

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دمش گرم بارسا
بازم مسی گل کاشت و به رونالدو نشون داد که هنوز بهترینه.....

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
مسی در آستانه شکستن رکورد پله

post-1351381019-vawun.jpg

لئو مسی با 2 گلی که در برابر رایووایکانو به ثمر رساند تعداد گل‌های خود را به عدد 301 رساند و همچنین خود را بیش از پیش به رکورد پله نزدیک‌تر کرد.

لئو مسی گل‌های 300 و 301 خود را امشب به ثمر رساند. از این تعداد گل 182 گل در لالیگا، 20 گل در کوپادل‌ری، 53 گل در لیگ قهرمانان، 15 گل در سوپرجام اسپانیا و اروپا و جام باشگاه‌های جهان و 31 گل در تیم ملی آرژانتین به ثمر رسیده است.همچنین مسی در سال 2012، موفق شده است که 73 گل (61 گل باشگاهی و 12 گل ملی) در بارسلونا و تیم ملی آرژانتین به ثمر برساند و تنها 2 گل با رکورد 75 گل پله در سال 1959 با باشگاه سانتوس و تیم ملی برزیل فاصله دارد.علاوه بر آن مسی که پیش از این رکورددار بهترین گلزن تاریخ بارسلونا در بازی‌های رسمی بوده است، اکنون با گذر از کوبالا، سومین گلزن برتر باشگاه در کلیه رقابت‌ها (رسمی و دوستانه) است. آلکانتارا با 369 گل و سامیتیر با 333 گل در رده‌های اول و دوم قرار دارند.همچنین مسی با به ثمر رساندن 44 گل در لالیگا در سال 2012 رکورد بیشترین گل زده در یک سال میلادی در لالیگا را به نام خود به ثبت رساند. این رکورد پیش از این در سال 2011 با 43 گل در اختیار رونالدو بود.مسی با 2 گلی که در بازی مقابل رایو به ثمر رساند به جمع 10 گلزن برتر تاریخ لالیگا پیوست.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
امروز هم تو اخبار گفت که مسی کفش طلا اروپا رو تصاحب کرد
واقعا دمش گرم
کارش خیلی درسته!!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب امروز بازیهای کوپا دل ری هم برای ما شروع شد.

در اولین بازی بدون لئو و بعضی بازیکنای اصلی در زمین آلاوز 3 0 بازی رو بردیم.

گلها رو داوید ویا ، اینیستا و سسک فابرگاس زدند.

دنی الوز بازی کرد.

مونتویا هم خیلی خوب بازی کرد.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خب امروز بازیهای کوپا دل ری هم برای ما شروع شد.

در اولین بازی بدون لئو و بعضی بازیکنای اصلی در زمین آلاوز 3 0 بازی رو بردیم.

گلها رو داوید ویا ، اینیستا و سسک فابرگاس زدند.

دنی الوز بازی کرد.

مونتویا هم خیلی خوب بازی کرد.

داوید ویا خیلی خوب باری میکنه
البته این وسط حق سانچز خورده میشه چون اونم واقعا بازیکنه خوبیه...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
گزارش روز:سسک سلطان پاس گل لالیگا
فابرگاس بالاخره توانست منتقدان را متقاعد کند

208021hp2.jpg

سایت گل- شاید بهتر باشد تا از این به بعد سسک فابرگاس را سلطان پاس گل بارسا بدانید. شاید بیش از یک سال طول کشید ولی درنهایت او توانست تا قابلیت ها را به منتقدانش ثابت کند

سسک فابرگاس ستاره باتجربه بارسلونا و کاپیتان سابق آرسنال در بازی شنبه شب تیمش مقابل رایو وایه کانو یکی از بهترین بازی هایش از زمان پیوستن به بارسلونا رابه اجرا گذاشت.او دراین بازی یک گل زد،که سومین گلش در رقابت های این فصل لالیگا بود و دو پاس طلایی هم به ویا و مسی داد که منجر به گل شدند. با این دو پاس، تعداد پاس گلهای سسک در لالیگا به 7 پاس گل رسید و شاید بهتر باشد که او را سلطان پاس گل لالیگا بدانیم . به طور متوسط سسک در هر 97 دقیقه یک پاس گل داده و در جدول پاسورهای گل، بعد از او نام بنیات (با 4پاس گل) و انسوئه با 3 پاس گل قراردارند. شاید به لطف همین پاسهای گل است که او شک و شبهه های موجود را برطرف کرده و تحسین هم تیمی ها،تیم های حریف و رسانه های خبری را برانگیخته .

او حالا نه تنها سلطان پاس گل در بارسا، بلکه در کل رقابت های لالیگاست و در 9 بازی، 7 پاس گل داده؛ این آماری تماشایی است و اگر آمارپاس گلهایش درفصل قبل را بخوانید، بیشتر متوجه ارزش بالای کار او می شوید.سسک در28 بازی ای که فصل گذشته دررقابتهای لالیگا برای بارسا برگزار کرد، 8 پاس گل داده بود.

دومین گلزن برترتیم درکنار ویا

سسک علاوه بر پاسهای گلی که می دهد، گلهای زیبایی هم می زند. ناکامی سسک درگلزنی هم بالاخره به پایان رسید.آخرین باری که سسک برای بارسا گلزنی کرده بود، روز 8فوریه بود که در جام حذفی دروازه والنسیا را باز نمود. ولی در روز 29 سپتامبر (حدود یک ماه پیش) او توانست با بازکردن دروازه سویا، بار دیگر به روزهای خوب گلزنی بازگردد.او حالا بعد از لیونل مسی، با 4 گلی که زده، همراه با داوید ویا، دومین گلزن برتر بارساست. سسک 3 گل دررقابتهای این فصل لالیگا زده و یک بار هم درلیگ قهرمانان اروپا دروازه بنفیکا را باز کرده. سسک دربازی با سویا دو گل و دربازی با رایو وایه کانو یک گل زده و در بازی با دپور سه پاس گل، در بازی با ختافه، دو پاس گل و دربازی با رایو وایه کانو هم دو پاس گل داد.بعد از او هم مسی، پدرو، آلبا و تیئو، هرکدام با دو پاس گل، بعد از سسک در جایگاه دومین پاسوربرتر بارسا قرار دارند.

تعریف و تمجید از سسک

روزنامه های اسپانیایی،چه روزنامه های مادریدی و چه کاتالان، درشماره یکشنبه شبان به تمجید ازبازی تماشایی سسک درمقابل رایو پرداختند. روزنامه اسپورت کاتالونیا تیتر زد:« سسک کامل ترین بازی اش به عنوان یک آبی اناری را انجام داد و تفاوتها را به شیوه فاحشی به نمایش گذاشت. سسک همه کاری کرد؛ یک بازی بی عیب و نقص

او تنها بازیکنی است که در تمام رقابت های این فصل لالیگا درتمامی بازیها به عنوان بازیکن ثابت به میدان رفته.

روزنامه ال موندو هم درتمجید از سسک نوشته:«هرروز او به بهترین روزهایش نزدیکتر می شود.او چه با توپ و چه بدون آن خوشبخت است و در لحظات جادویی اش است.»

روزنامه آ.اس درمورد بازی سسک درروز شنبه نوشت:« هنر سسک» ودر گزارشی دیگر نوشت:« سسک برای رسیدن به عنوان بهترین بازیکن لالیگا گام برداشته؛او پاس گل می دهد،گل می زند، می دود و توپهارا بازیابی می کند.او می تواند در این تیم به تاریخ بپیوندد.»

و درروزنامه مارکا می خوانیم:«سسک، مثل ویا بازگشته. این بازیکن کاتالان به روزهای اوجش بازگشته.پاسهای بلند، کوتاه و سرعت بالا.»

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
مسی و دومین کفش طلا

2012-10-29_BOTA_ORO_06.v1351518294.JPG

اکنون لئو مسی دو کفش طلا دارد، دومین کفش طلا را امروز دریافت کرد، بعد از زدن 50 گل در لالیگا در فصل گذشته. اما این بازیکن میدانست که این عنوان را به تنهایی نمیتوانست بدست آورد. او اصرار داشت که "این جایزه ای گروهی است". "من همیشه هنگام بردن عناوین فردی این را تکرار کرده ام. این یک واقعیت است و در مورد این یکی بیش از دیگر جایزه ها صدق میکند. این جایزه ای برای گلزنی است، اما من نمیتوانستم این کار را بدون هم تیمی هایم انجام دهم."

وقتی از او پرسیده شد کدام گل برای وی معنی خاصی است، مسی توضیح داد :" مهمترین آن ها : گل های سوپر کاپ، گل جام باشگاه های جهان و کوپا دل ری بود."، زیرا گلزنی در این بازی ها به معنی بردن عنوان در آخر فصل بود.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
تيمبازيهابردمساویباختگل زدهگل خوردهتفاضل گلامتياز
1
بارسلونا
981029111825
2آتلتيكومادريد98102291325
3مالاگا9531135818
4رئال مادريد95222171417
5بتيس95131313016
6لوانته951312142-16
7سويا94231211114
8ختافه941410122-13
9ساراگوسا94059112-12
10وايادوليد93241411311
11والنسيا932411121-11
12مايوركا932410144-11
13سلتاويگو931510111-10
14رئال سوسيداد931510144-10
15رايو والكانو9315112211-10
16بيلبائو922512197-8
17گرانادا92258157-8
18لاكرونيا914414217-7
19اسپانيول913511154-6
20اوساسونا91269145-5
اتلتیکو این فصل خیلی قوی شده
ولی در عوض رءال زیاد خوب نتیجه نمیگیره....

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
ویا: گلزنی از بیمارستان برایم مشکل بود

post-1351671510-vudud.jpg

تیتو ویلانوا پس از بازی در کوپادل‌ری و پیروزی 3-0 بارسا در مقابل آلاوز از عملکرد بازیکنان تیم تمجید کرد، دیوید ویا از گلزنی خود در 2 بازی متوالی پس از یک سال گفت و فابرگاس از شرایط خود در بارسا گفت.

تیتو ویلانوا پس از بازی تاکید کرد که به بازیکنان در مورد خطرات این بازی هشدار داده بود و فیلم‌های بازی تیم حریف را مورد آنالیز قرار داده بودند تا نقاط ضعف آن‌ها را به بازیکنان گوشزد کنند.
وی در مورد تعویض دیوید ویا گفت: ”او می‌توانست دقایق بیشتری در زمین باشد ولی برای من کیفیت حضور مهم بود و دوست داشتیم به تیو نیز دقایقی فرصت حضور در زمین بدهم.“
تیتو در ادامه در مورد عملکرد داور که یک گل صحیح بارسا را مردود اعلام کرد گفت: ”کاری که من می‌توانم بکنم این است که چیزی در این مورد نگویم.“

دیوید ویا در مورد این‌که پس از یک سال بار دیگر توانسته است در دو بازی پیاپی گلزنی کند، با خنده گفت: ”بله، از بیمارستان گلزنی برای من مشکل بود.“
وی در مورد تعویض خود از تصمیم تیتو حمایت کرد: ”اختیار بازی کردن من در دستان کسانی است که می‌دانند من به چه چیزی احتیاج دارم. من دوست دارم هرچه بیشتر بازی کنم. ولی شنبه یک بازی دیگر داریم و من باید در شرایط آرمانی باشم.“

فابرگاس نیز که این روزها در شرایط آرمانی به سر می‌برد در بازی دیشب نیز یک گل زد: ”زمانی انتقادات زیادی از من بود، ولی من همیشه به عملکرد خود اعتماد داشتم. من تلاش زیادی کردم که جزئی از تیم باشم و بهترین عملکردم را به نمایش بگذارم. من پیش‌فصل را با شرایط فیزیکی بهتری نسبت به فصل گذشته گذراندم و امیدوارم این در طول فصل به من کمک کند. من در خط حمله راحت هستم ولی در واقع من یک هافبکم. من همیشه به عملکردم در تیم اعتماد داشتم ولی در اول فصل کمی در مورد اشتباهاتم اغراق می‌شد. ولی اکنون در تیم خیلی راحت هستم.“
وی سپس در مورد رقابت در لالیگا گفت: ”ما حتی یک لحظه نیز فکر نمی‌کنیم که رئال مادرید از رقابت خارج شده است. ما تاریخ آن‌ها را می‌دانیم و می‌دانیم که مربی آن‌ها تسلیم نمی‌شود. فاصله ممکن است زیاد به نظر برسد ولی در واقع خیلی کم است. کافی است که ما دو بازی را ببازیم تا آن‌ها را در نزدیک خود احساس کنیم.“

بالا