• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه کرنر گرفتن و یک گل زدن.

رفتن تو دفاع اتوبوسی

2 تا تیر دروازه زدیم. 2 تا موقعیت البا ایجاد کرد.

مسی اصلا تو روزای خوبی نیست :(

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
یه کرنر گرفتن و یک گل زدن.

رفتن تو دفاع اتوبوسی

2 تا تیر دروازه زدیم. 2 تا موقعیت البا ایجاد کرد.

مسی اصلا تو روزای خوبی نیست :(

داش مهرداد کدوم شبکه بازی رو میبینی؟ فرکانسش چیه؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
داش مهرداد کدوم شبکه بازی رو میبینی؟ فرکانسش چیه؟

مصطفی جان از الجزیره اسپورت اچ دی 1 میبینم.

11013 H 27500

البته دستگاهت باید HD رو ساپورت کنه.

بهترین بازیکن بارسا به نظر من یوردی البا بود. خیلی خوب بازی کرد و 2 تا موقعیت عالی ایجاد کرد.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
مصطفی جان از الجزیره اسپورت اچ دی 1 میبینم.

11013 H 27500

البته دستگاهت باید HD رو ساپورت کنه.

بهترین بازیکن بارسا به نظر من یوردی البا بود. خیلی خوب بازی کرد و 2 تا موقعیت عالی ایجاد کرد.

نه ... دستگاهم معمولیه ... :(

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
گل دوم رو هم خوردیم :|

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
چقدر این شبکه ی 3 عقبه.الان میگه سلتیک گل دوم رو زذه :-/
بعد هی میگه منچستر 1-0 باخته.یکی نیست بهش بگه بازی متوقف شد.چی میگی واسه خودت

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
گل گل
مسی گل زد :))

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
داورررررر
4076.gif

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بازم درس های تکراری
والدس که مثل همیشه دست رد به سینه ی هیج توپی نزد( توپی که فارستر گرفت برگشت و والدس کاری نکرد و گل دوم رو خورد)
ارسال سانتر میتونه موثر باشه اما بازیکن تاثیر گذار روی توپ های بلند وجود نداره
عجب دروازه بانیه این فارستر، از الان نویر داره بهتر بازی می کنه
وقتی یورنته با این قابلیت ها و تکنیک رو یووه میخواد 7-8 میلیون یورو بخره واقعا باید در تفکرات تیکی تاکا یه تجدید نظر جزئی کرد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اول از همه بگم که این باخت باید بدست میومد.

این فارستر به احتمال خیلی زیاد فصل بعد تو یه باشگاه بزرگ خواهد بود. با وجود هیکل گنده اش اما رفلکس هاش عالیه . یه پا ناکانیشی هست برا خودش.

تیم نیمه اول خوب بود. موقعیت ایجاد کرد. اما نیمه دوم اصلا خوب نبود.

پیکه باید از اول جای بارترا بازی میکرد. این بارترا یه جا سوتی خیلی بدی داد. فابرگاس هم همینطور باید از اول جای الکس سانگ بازی میکرد. الکسیس اصلا خوب نبود. داوید ویا رو باید از اول بازی بده.

گل اول روی کوتاه بودن خط دفاع و اشتباه الوز و البا و والدز خورده شد. گل دوم هم روی اشتباه بد ژاوی که خیلی کم از این اشتباهات میکنه.

بازم نبود پلن B برای بارسا دردسر شد. جلو تیمهایی که دفاع اتوبوسی دارن تیم نیاز به سانتر از جناحین داره. منتها سر زن نداریم.

به هر حال بازی تمام شد و تیتو اولین شکستش رو هم در جام باشگاه های اروپا بدست اورد. امیدوارم یه فکری برای نقاط ضعف تیم بکنه.

تنها نقطه روشن بازی گلزنی مسی بود. اگه این بازی هم گل نمیزد 3 بازی متوالی میشد که گل نزده. اما بالاخره کار خودش رو کرد.

امیدوارم پویول هم به زودی برگرده. خسته شدیم از این خط دفاعی متزلزل.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
چرا بارسا هیچ وقت به فکر خرید یه دروازه بان خوب نیست ؟!

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
به نظر من دیشب تیم در حد خودش بازی نکرد...البته نباید از بازی خوب و هوشمندانه سلتیک چشم پوشی کرد...
تنها موضوعی که واقعا برای تیم متضرر هست نبود دفاع وسط و دروازبان خوب و شش دانگ هست...واقعا من تعجب میکنم از روند کاری والدز...وقتی والدز داره توی بهترین تیم دنیا بازی میکنه باید سعی کنه این اشتباهات عجیب و غریبش رو کم کنه
والدز کم تجربه نیست که بخوایم بگیم جا برای بهبود داره...به نظر من اگر والدز بخواد این روند رو ادامه بده مطمئنا روی روند تیم تاثیر خواهد گذاشت...اگر از محصولات خوب باشگاه نبود خیلی راحت تر میشد دروازبان دیگه ای بجاش آورد
ژاوی هم واقعا اشتباه عجیب و دور از انتظاری رو مرتکب شد

Last edited:

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
مسی: سلتیک خوش شانس بود؛گلم را به پسرم هدیه کردم ولی حیف که گلم ارزشی نداشت
223925hp2.jpg

لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا در پایان دیدار 4شنبه شب تیمش مقابل سلتیک که با باخت بارسا همراه بود به شدت ناراحت بود.
او دراین بازی برای تیمش گلزنی کرد و گلش را به تیاگو، پسر 5 روزه اش هدیه کرد ولی این گل از نظر مسی ارزشی نداشت.چرا که نتوانست برای بارسا امتیازی بیاورد او در پایان این بازی در صحبت هایی به خبرنگار بارسا تی وی گفت:« سلتیکی ها خوش شانس بودند. حیف شد ولی ما نتوانستیم کاری انجام دهیم. همه کار کردیم. آنها دوبار به مقابل دروازه ما رسیدند و دو گل به ثمر رساندند ولی انگار توپ های ما نمی خواستند وارد دروازه شوند. ما همه کارهایمان را به خوبی انجام دادیم، به جز گلزنی که نتوانستیم به گلهایی که می خواستیم برسیم. بازیکنان سلتیک از ما درشت تر بودند. دقیقا همان اتفاقاتی که در بازی رفت در بارسلونا اتفاق افتاد اینجا هم شاهدش بودیم. بازیکنان سلتیک کاملا بازی را بسته بودند. گل دوم آنها فوق العاده بود.»
البته مسی معتقد است که او و هم تیمی هایش باید آرامشان را حفظ کنند:« ما آرامشان را حفظ می کنیم. همه ما دوست داشتیم ببریم تا با آرامش تمام کار را دنبال کنیم. هنوز 2 بازی دیگر باقی مانده و همه چیز به عملکرد خودمان بستگی دارد. من گلم را به پسرم هدیه کردم؛ هرچند که این گل ارزشی نداشت و به کار نیامد . بازیهای زیادی پیش رو دارم تا همچنان گل هایم را به تیاگو هدیه بدهم.»

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
به شخصه تیتو رو روشنفکر تر از گواردیولا میبینم، گواردیولا یه مقدار دیکتاتور معابانه برخورد میکرد و پافشاری زیادی رو تاکتیک هاش داشت، شوت زنی های این فصل بارسا و ارسال از جناحین یه مقدار انعطاف بیشتری بو نشون میده
مصاحبه ی جدید تیتو هم به بازیکنان قد بلند اشاره داشت که یه جور درک از کم اثر بودن تیمش در ارسال ها و ضربات ایستگاهی هستش.
قبول ضعف و پیدا کردن اون اولین قدم واسه تغییرات مثبت میتونه باشه

بالا