• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
با اجازه از دوستداران بارسلونا: جدا از لیونل مسی که بنظر من بهترین بازیکن فوتبال تا حال حاضر هستش، واقعا آندرس اینیستا یک نعمت خیلی بزرگ برای بارسلونا هستش و من موندم چرا تو بازیهای اخیر بارسا اینیستا بجای بازی در وسط زمین و در کنار ژاوی، لب خط بازی می کرد!!! فکر میکنم پدرو باید تعویض بشه و سانچز به زمین بیاد، میشه پویول رو هم بجای ماسچرانو به زمین آوردو همچنین آدریانو هم میتونه بجای آلوز به زمین بیاد.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
تبریک به همه طرفدارها.

خوب رئالیها تو این بازی دیدن که چرا بارسلونا تو 2 بازی اخیر مقابلشون شل بازی کرد.

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
تبریک به همه بارسا میلان رو تحقیر کرد
این شد بارسای همیشکی چند هفته تیم افت داشت خیلی تیما دور برشون داشته بود
ویوا بارسا

Nav ! D

Registered User
لایک‌ها
319
آقا چه حالی داد
دمشون گرم

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بازم با اجازه از دوستداران بارسا: واقعا تبریک میگم. بعد از اون حذف بحث برانگیز یونایتد، امشب از برد تیم مورد علاقتون خوشحال شدم. امیدوارم هرچه زودتر تیتو ویلانوا سلامتیشو بدست بیاره و برگرده به تیمش و شاهد روزهای پرفروغ گذشتتون مجددا باشین. البته امروز بارسا خیلی خوب بازی کرد و باز هم میگم بعد از لیونل مسی، اینیستا یک غنیمت بزرگه.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
یعنی امشب زنده می شیم؟

زنده شدیم

یک نفس عمیق بلند
لذذذذذذذذذذذذذذذذذذت دااااااااااااااااااااااااااااااااااااااشت
ویوا بارسا
ویوا مسی
ویوا ژاوی
ویوا اینستا
ویوا ویاا
ویوا بارسا

عشققققققققققققققققققق کردم

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
بازم با اجازه از دوستداران بارسا: واقعا تبریک میگم. بعد از اون حذف بحث برانگیز یونایتد، امشب از برد تیم مورد علاقتون خوشحال شدم. امیدوارم هرچه زودتر تیتو ویلانوا سلامتیشو بدست بیاره و برگرده به تیمش و شاهد روزهای پرفروغ گذشتتون مجددا باشین. البته امروز بارسا خیلی خوب بازی کرد و باز هم میگم بعد از لیونل مسی، اینیستا یک غنیمت بزرگه.

خوشحالم که ویا دوباره برگشت:wub:

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
تبریک به همه رفقای گل بارسایی...
تیم امشب واقعا تیم بود.........بازی تک تک ستاره های کاتالان ستودنی بود....شاه لئو که دیگه حرفی برای گفتن باقی نگذاشت به خصوص با اون سوپر گل اولش
چه در جزء و چه در کل بازی امشب کاتالان ها بی نقص بود و هر کدومشون هم واقعا چیزی را برای ارائه دادن دریغ نکردن......خیلی هم خوشحال هستم که داوید ویا تونست گل بسیار مهم بزنه و توی روحیه اش بسیار موثر خوهد بود
و اگر هم اون پنالتی گرفته میشد الان یدونه 5 مقدس دیگه به مقدسات بارسا اضافه میشد هرچند این نتیجه هم فوق العاده بود......

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
عالی بـــــووووود :lol:
میلان در هم کوبیده شد و عاشق تک تک بازیکنا بودم امشب :wub:

تبریک به همه دوستان بارسایی :rolleyes:

آی بسوزن یه عده، جای دوری هم نیستن :lol: همونایی که خیلی منتظر باخت بارسا بودن :D

بالا