• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ولی از تورس بهتره لواندوفسکی چون جوون اینده داری .تمام کنده عالیه .
تو دفتع ضعفمون بیشتره باید تیاگو سیلوا و داوید لوویس رو کمه کمش بگیریم ک غمی نداشته باشیم.

تورس 29 سالشه و لوا 24 سال
بارسا باید دنبال مهاجم های خوب باشه نه عالی، امثال سولدادو که بشه روی نیمکت نگهشون داشت. این قبیل مهاجم ها هم زیاد هستند.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درسته مثل اونا نیست بخاطر همینم اوردن ک تجربه کسب کنه وبتونه جای اون 2تارو تو بارسا پر کنه.
بازیکن خیلی باحال و خوش اخلاق و هم جذابیه؟؟؟؟؟

فعلا که به احتمال زیاد از بارسا میره:D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مثل اینکه زوبیزارتا داره برنامه داره استعفا نامش رو به ریاست باشگاه تقدیم کنه. (مثل اینکه چند ساعت پیش استعفا داده)

تیاگو جدی جدی رفتنی شده، خودش که تمایل بسیار زیادی به رفتن داره.

شایعات میگه ماتا در رادار بارسا برای فصل بعد دیده شده.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
تیاگو آلکانترا کاپیتان تیم زیر 21 ساله های اسپانیا تا دقیقه 54 بازی فینال 3 تا گل زده و 3-1 از ایتالیا جلو هستن (مسابقات زیر 21 سال اروپا)

نمیدونم کدوم احمقی همچین بازیکنی رو میفروشه ... من از اون کله ی دنیا 2 ساله که میگم بهترین جانشین ژاویه اونوقت این مسئولین باشگاه انگار نه انگار ، اگه تیاگو بره علاوه بر راسل تیتو هم مقصره ...

Spain-s-Thiago-Alcantara-top-c_54375758228_54115221152_960_640.jpg

Spain-s-Thiago-Alcantara-celeb_54375759299_54115221152_960_640.jpg

.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
همین الان الجزیر اسپورت یه چیزای در مورد تیاگو گفت
که منچستر میخوادش دیگه نمیدونم به پوند بود یا نه 18 میلیون
بعد خودش گفته که اگر بارسا منو ترکیب ثابت بذاره میمونم
اینطور که از الجزیره فهمیدم
;)
لوئیز هم فکر کنم داره از دستمون میپره البته اگر باشگاه میخواد بخرتش
چون ابراز علاقه به پی اس جی کرده

میگم اگه نمیخوان واسه گلر پول زیاد خرج کنند این سزار رو بخریم خوبه ها با مبلغ کم

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
در مورد تیاگو واقعا نميدونم چی باید گفت
با این اوضاع روسل واسه دوره ی بعدی رای نمیاره
علت اصلی موندن تیتو هم دستمزد بسیار پایینشه
البته نباید فراموش کرد روسل داره گندهای مالی زمان لاپورتا رو جمع میکنه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk HD

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دریبل اخرش به قول فردوسی پور نابود کرد 2 تا مدافع مکزیکو..

واقعا بازیکن قابلیه. فقط یکم تک روی هاش رو کم کنه و در کار تیمی بیشتر شرکت کنه بی نظیر میشه.

زوج نیمار و مسی واقعا عین تانک هر تیمی رو نابود میکنه.

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
واویلا از این نیمار چیکار کرد دیشب !!

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دریبل اخرش به قول فردوسی پور نابود کرد 2 تا مدافع مکزیکو..

واقعا بازیکن قابلیه. فقط یکم تک روی هاش رو کم کنه و در کار تیمی بیشتر شرکت کنه بی نظیر میشه.

زوج نیمار و مسی واقعا عین تانک هر تیمی رو نابود میکنه.
ولی امیدوارم به مشکل نخوره
با این فرم بازیش(تک روی و زود از کوره در رفتن )
و یه مسئله دیگه اینکه باید مربی بتونه تحت سلطه خودش دربیاره تا تیم به مشکل برنخوره

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
پویول در خانه: از پیغامهای حمایتی همه متشکرم

ستاره اسپانیایی بعد از انجام عمل جراحی برروی زانوی راستش حالا به خانه بازگشته
سایت گل- کارلس پویول کاپیتان باتجربه باشگاه بارسلونا حالا به خانه بازگشته است. این ستاره اسپانیایی برای درآوردن کیستی که روی زانوی راستش قرار داشت زیر تیغ جراحی رفته بود و حالا از بیمارستان مرخص شده استروز گذشته دکتر پرونا، پزشک جراح پویول به خبرنگاران اعلام کرد که او نیز مانند سایر آبی اناری ها از روز 14 یا 15 جولای به اردوی پیش فصل بارسلونا ملحق خواهد شد و می خواهد در جام جهانی 2014 برزیل حضور داشته باشدپویول هم این عکس را در صفحه شبکه اجتماعی اش در اینستاگرام و توئیتر قرار داد و زیر آن نوشت:« الان در خانه هستم.مرسی از همه شما به خاطر پیغام های حمایتی تان. مشکلات زانوی من تمام شد. حالا می توانم همان طور که می خواهم بازی کنم.همه تان را در آغوش می گیرم.»
1371722368_133762_1371722447_noticia_grande.jpg

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

ریکاردو پرونا معتقد است که افزایش وزن می تواند به نیمار در ارائه بازی های بهتر در فصل 14-2013 کمک کند
سایت گل- ریکاردو پرونا، پزشک باشگاه بارسلونا، معتقد است برای اینکه نیمار از نظر بدنی به بهترین شرایط برسد، باید وزن اضافه کند.
این ملی پوش برزیلی به تازگی با انتقالی 57 میلیون یورویی از سانتوس راهی بارسا شد اما پزشک باشگاه کاتالانی معتقد است که افزایش وزن می تواند به نیمار در ارائه بازی های بهتر در فصل 14-2013 کمک کند.
پرونا در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا گفت:" اولین توصیه من این است که نیمار باید حدود نیم یا یک کیلو وزن اضافه کند. او تست های پزشکی باشگاه را خیلی سریع پشت سر گذاشت اما موضوع وزن چیز دیگری استو
ما شرایط او را در طول فصل بهتر متوجه خواهیم شد و دائما داده های بیشتری به دست می آوریم. با اطلاعاتی که به دست می آوریم، می توانیم دقیقا متوجه بشویم که وزن ایده آل او چه است.
اولین عقیده من این است که او 64.5 کیلو وزن دارد و تمایل به از دست دادن وزن دارد. شاید حتی نیاز باید یک یا دو کیلو وزن اضافه کند اما الان نمی توانم به طور دقیق صحبت کنم."
نیمار که در حال حاضر همراه با تیم ملی برزیل در رقابت های جام کنفدراسیون ها حضور دارد، در هر دو دیدار ابتدایی تیمش در این رقابت ها گلزنی کرده است

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تیاگو هم داره انتقالش اوکی میشه به منچستر:hmm:
نمیدونم تیتو چرا نمیخواد جلوی انتقال رو بگیره:(
حیفه بره

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
خدا كنه نيمار تو بارسا هم همينطور بازي كنه
اما
بايد فكر مدافع و البته سرمربي باشه!!!

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بنظرم تیاگو دیگه رفتنیه، بزارن بره، چون دلش با تیم نیست

سسک هم باید بره، اینا دارن تو بارسا هرز میرن. اگه ژاوی تابستون خداحافظی میکرد مشکل خط میانه حل میشد اما مگه میشه ژاوی یا اینیستا یا بوسکتس رو نیمکت نشین کرد.

اون بند مسخره ی قرارداد شاهکار مدیریت تیمه.

تیاگو باید بره تا درس عبرتی واسه بارسا باشه. دولفئو هم توی اولین بازی جام ملتها 2 گل زد تا به بارسا بفهمونه داره مسیرش رو اشتباه میره.

روسل گند زده با این مربی و تفکرات کادر فنیش.اگه قرار باشه یکی دوتا مدافع بزرگ و دروازه بان نگیرن اصلا اشتیاقی واسه فصل جدید ندارم چون میدونم چیزی بیش از فصل قبل نصیبمون نمیشه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
رسمی: فونتاس با قراردادی ۳ ساله به سلتاویگو پیوست

ستاره جوان آبی اناری ها که فصل گذشته به صورت قرضی برای مایورکا بازی می کرد با قراردادی ۳ ساله به ارزش ۱ میلیون یورو به سلتاویگو پیوست.

در قرارداد فونتاس بندی وجود دارد که بارسلونا می تواند این بازیکن را به آسانی بازخرید کند؛ همان اتفاقی که برای آلبا افتاد.

آندره فونتاس ۸ بازی برای بارسلونا انجام داده و بیشتر حضورش در تیم B بوده است. مصدومیت طولانی مدتی که ژانویه سال ۲۰۱۲ در بازی بارسا مقابل اوساسونا برای فونتاس اتفاق افتاد باعث شد این بازیکن از لیست مربی بارسا خارج شده و فصل گذشته را قرضی برای مایورکا بازی کند.

فونتاس دلیل اصلی پیوستنش به سلتاویگو را حضور لوییس انریکه روی نیمکت این تیم اعلام کرد: “من سلتا را به دلیل سبک این تیم و روش بازی کردن آن ها به دلیل حضور لوییس انریکه به عنوان مربی در این تیم انتخاب کردم.”

فونتاس در گفتگو با وبسایت رسمی باشگاه سلتا گفت: “من در هر پست که مربی بخواهد بازی می کنم. بیشتر بازی های من در پست مدافع میانی بوده اما به عنوان هافبک نیز بازی کرده ام و خودم را بیشتر یک هافبک دفاعی می بینم اما مهمترین چیز این است که در هر پست که بازی می کنم بتوانم بهترین بازی خود را انجام دهم.”

---------------------------------------------------------------------------------

وکیل داوید ویا: فیورنتینا پیشنهاد جالب توجهی را در نظر دارد

وکیل مهاجم بارسلونا تأیید کرده است که باشگاه فیورنتینا برای جذب این بازیکن و همچنین جاناتان دوس سانتوس برنامه ویژه ای دارد.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، روزنامه AS اسپانیا گزارش کرده است که فیورنتینا با تدارک پیشنهادی به ارزش ۱۳ میلیون یورو، خواهان جذب داوید ویا و جاناتان دوس سانتوس، برادر جووانی دوس سانتوس، از بارسلونا شده است.

وکیل داوید ویا، ویکتور اوناته، در این باره به TuttoMercatoWeb گفت: “من معتقد هستم که هنوز نمی توانیم بگوییم فیورنتینا پیشنهادی رسمی ارائه کرده است. با این حال ما می دانیم که این باشگاه برنامه های جالبی را در سر دارد.”

وی افزود: “من با مدیر ورزشی کنونی فیورنتینا، ادواردو مارسیا، در والنسیا کار کرده ام. ما با یکدیگر دوست هستیم و دائماً در ارتباط هستیم. فیورنتینا فصل خوبی را پشت سر گذاشت و حالا اهداف آن ها در حال پیشرفت است.”

اوناته در ادامه اظهار داشت: “داوید تمرکز خود را معطوف جام کنفدراسیون ها کرده است. ترک کردن باشگاهی مانند بارسلونا کار آسانی نیست و به فاکتور های گوناگونی بستگی دارد. یکی از این فاکتور ها جام جهانی سال آینده است و او (ویا) می خواهد جزو بازیکنان اصلی اسپانیا باشد.”

وی افزود: “اگر او بخواهد بارسا را ترک کند، ما به باشگاهی توجه خواهیم کرد که به او اجازه دهد تا در سطح بالایی به میدان برود. ایتالیا یا انگلیس تفاوتی ندارد، مهم پروژه باشگاه مورد نظر است.”

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
14-02-Marc-Andre-Ter-Stegen.jpg

بارسا به تراشتگن نزدیک شده است

موندو دپورتیوو اعتقاد دارد، بارسا به بستن قرار داد با مارک آندره تراشتگن دروازه بان مونشن گلاد باخ در این تابستان نزدیک شده است.

به گزارش فوتبال اسپانیا، این دروازه بان ۲۱ ساله در گذشته نیز با بلوگرانا مذاکراتی را داشت و بارسا امیدوار است که او را به کمپ نو ببرد. بارسا برای دروازه بان تیم ملی آلمان باید حداقل ۱۲ میلیون یورو بپردازد.
تراشتگن برای پیوستن به بارسا با نماینده ویلانووا مذاکره می کند. اما او می خواهد یک فصل دیگر در بوندس لیگا بماند و با تجربه بیشتری به اسپانیا برود.

+++++++++++++++++++++++
امیدوارم قرار داد ببندیم تموم کنیم بره خیلی طولش میدن
بعد برن مدافع بگیرن

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
خوشگله هااااااااا.
ما هم همچنان منتظر حضورش تو بارسایم
+ دفاع +حمله توپ

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
تیتو ویلانووا باید برای پیگیری روند بهبودش به نیویورک سفر کند.او در ماه سپتامبر و در وقفه برگزاری بازیهای ملی روانه سفر آمریکا خواهد شد
سایت گل- تیتوویلانووا بعد از انجام عمل جراحی برای رهایی از بند سرطان در اواسط فصل گذشته چند هفته ای را درنیویورک سپری کرد تاجلسات شیمی درمانی اش را در آمریکا سپری کند. البته او برای آنکه همچنان تحت نظر پزشکان معالجش درنیویورک باشد،می بایست در طول فصل پیش رو نیز چندین بار به نیویورک سفر کند تا بدین ترتیب روند بهبودش را دنبال کند. او روز 20 دسامبر سال 2012 برای برداشتن تومور سرطانی روی غده پاروتید (یکی از غدد بزاقی) زیر تیغ جراحی رفته بودو بعد از آن تا به حال 4 بار به نیویورک سفر کرد و تقریبا 2 ماه دراین شهر اقامت داشت تا جلسات شیمی درمانی را انجام دهدو تقریبا از روز 21 ژانویه تا 26 مارس در آمریکا به سرمی برد تا سلول های سرطانی در بدنش را به طور کامل از میان ببرد و در طول این مدت جوردی رورا، دستیار تیتو هدایت بارسلونا را در دست داشت
تیتو ویلانووا طبق توصیه پزشکان کلینیک وال د ابرون، روند درمان بیماری اش را به دست دکتر جوزپ بالسگا، مدیر پزشکی بیمارستان سلوان کترینگ منهتن سپرد؛ کسی که یکی از خبره ترین متخصصان در این زمینه درسرتاسر دنیاست و او نیز تیم پزشکی فوق العاده ای را برای درمان تیتو به کار گرفت .
روند درمانی تیتو مانع از حضور او روی نیمکت مربیگری بارسا در 14 دیدار در فصل قبل شد که 9 تا از این بازیها در لالیگا بود و او در 3 بازی تیمش در جام حذفی و2 بازی در لیگ قهرمانان اروپا نیز از همراهی تیمش محروم ماند.ولی با وجود این سختی ها حالا حال تیتو خوب است.
البته خود تیتو می داند که نبردش با این بیماری سخت هنوز به پایان نرسیده و باید به صورت مرتب تحت کنترل پزشکان معالجش باشدتا از عود کردن مجدد بیماری جلوگیری کند. او بعد از انجام شیمی درمانی دوبار دیگر در مرکز اسلوان کترینگ مورد معاینه قرار گرفته و این روند ادامه خواهد داشت و در فصل آینده نیز او باید چند بار دیگر به نیویورک سفر کند تا تستهای لازم را انجام داده و تحت نظر باشد.
دراین میان سران بارسلونا بارها اعلام کرده اند که مهمترین نکته برای آنها سلامت سرمربی شان است و درعین حال امیدوارند که سفرهای متعدد تیتو کمترین تاثیرگذاری را روی جو رختکن بارسا داشته باشد
اولین سفر تیتو به نیویورک در فصل پیش رو، در بین روزهای 2 تا 11 سپتامبر خواهد بود که این سفر در وقفه ای که برای برگزاری بازیهای ملی ایجاد می شود، انجام خواهد شد. درطول این مدت، تیتو در نیوروک به روند معالجاتش ادامه خواهد دادو درصورتی که مشکل خاصی نباشد، به موقع و در آستانه بازی بارسا در هفته چهارم رقابت های لالیگا و بازی این تیم در لیگ قهرمانان اروپا به اردوی تیم کاتالان ملحق خواهد شد.
طبق برنامه ریزی های انجام شده در طول زمان غیبت باز هم این رورا خواهد بود که تیم را هدایت خواهد کرد و در فصل پیش رو، تنها در 3تا 4 بازی روی نیمکت مربیگری بارسا و به جای تیتو قرار خواهد گرفت

بالا