• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خوشم میاد مسی کم نمیاره
مخصوصآ جلو رونالدو

این انگیزش هم خوبه هم بد

خوب از این جهت که باعث میشه تیم به موفقیت برسه و بد از این جهت که تلاش میکنه خودش گل بزنه و توی موقعیت های حساس کمتر پاس میده. به دلم موند توی یه موقعیت خوب به نیمار پاس بده ولی نمیده

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
ای تو روح این فوتبال پخش کردنشون بی شرفا واسه نشون ندادن ارم شبکه دزدی .تصویر رو زوم کرده بودن که بدجور تو مخم بود:hmm:
دستبند تاتا رو عشقه:D
بازم تبریک بابت این برد

پس بگو ما گفتيم خدايا چرا اين شكلي فيلم برداري ميكنند شايد مشكل از تي وي ما هست نگو گه كاري صدا و سيما هست

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
پس بگو ما گفتيم خدايا چرا اين شكلي فيلم برداري ميكنند شايد مشكل از تي وي ما هست نگو گه كاري صدا و سيما هست

اره زوم کرده بودن صدا سیما محترم;)
هر کی میدونه که داره دزدی میکنه خب مثل قدیمه یه مارک بزن رو ارم شبکه اونور ابی .این چه کاریه

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
این انگیزش هم خوبه هم بد

خوب از این جهت که باعث میشه تیم به موفقیت برسه و بد از این جهت که تلاش میکنه خودش گل بزنه و توی موقعیت های حساس کمتر پاس میده. به دلم موند توی یه موقعیت خوب به نیمار پاس بده ولی نمیده
مطمئن باش همون پاس ندادن هاش بهتره! مسی توپهایی رو گل می کنه که نیمار و سانچز احتمال گل کردنشون زیر 30 درصده! هر 3 گل مسی هم روی نبوغ خودش بود
راحت و آرام , با چشمانی باز و فکری خلاق >>> کنج دروازه

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
تبریک...

مسی کم کم داره به رکورد رائول می رسه... ژاوی هم بعد از مدت ها خوب بود. سانتر نیمار برای پیکه هم فوق العاده بود...

این والدز بدبختم هر کاری کنه، متلک می خوره... عملکرد امشبش رو با پیتر چک مقایسه کنید بعد می فهمید چلسی چرا دنبال ویکتور هستش... هر کسی هم جای این بدبخت بود می خواست از بارسا فرار کنه. والدز فصل پیش فقط یدونه سوتی ناجور داد اونم سوپر کاپ اسپانیا و جلوی رئال بود. نسبت به بقیه دروازبان های بزرگ آمار سوتی هاش خیلی کمتره.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
این انگیزش هم خوبه هم بد

خیلی دلم میخواست نیمار تو این بازی یه گل بزنه... حیف شد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
صدا سیما که تصویر رو ترکونده بود. نسبت به تصویر اوریجینال 50% کم داشت که کشیده بودن تصویر رو

مسی چرا اینقدر کم پاس میده ؟ خودخواهی هاش نگران کننده است

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
خوشم میاد مسی کم نمیاره
مخصوصآ جلو رونالدو

اگر مسی همین الان هم از فوتبال خداحافظی کنه سالها از رونالدو جلوتر هست.

یادمون باشه که مسی داره با افسانه های تاریخ فوتبال رقابت می کنه تا خودش رو به عنوان بهترین بازیکن تاریخ اثبات کنه. رونالدو داره سعی می کنه با مسی رقابت کنه که آمار و ارقام و افتخارات تیمی و فردی نشون می ده که هیچوقت به مسی نمی رسه. اما تا امثال پرز و رسانه های زرد و فن گرل های کریس هستند بحث این رقابت ادامه پیدا می کنه. وگرنه کسی که دو زار فوتبال حالیش باشه می دونه مقایسه این دو تا توهین به عقلانیت هستش.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اینم از خلاصع بازی واسع کسانی که مثل من نتونستند بازیو ببینن

بارسلونا
-------------------------
مسی با اینکه 3تا گل زد ولی کاش به نیمار یا فابرگاس تو موقعیتها پاس میداد
من فک کنم مسی داره حس میکنه همه درمورردش بد فک میکنن و میخاد خودی نشون بده که بگه من همونم
ای کاش این طور نباشه/
نیمار خیلی داره خوب بازی میکنه وخلاقیتاشو تو چندتا بازی نشون داده

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نیمکت نشین کردن ژاوی در نوع خودش اونم در اولین بازی فصل اروپایی بارسا و شخص مارتینو در نوع خودش خیلی جالب و بحث برانگیزه.

احتمالا در این میون میشه متوجه شد چرا سسک برای موندن در بارسا دلیل داشته! البته هنوز برای اینچنین قضاوتی خیلی زوده اما من خیلی شخصیت فوتبالی مارتینو رو تا به اینجا پسندیدم.

مثل یک هوادار منطقی بارسا به همه چیز نگاه میکنه. در مورد بازی دیشب گفته که بردیم اما قوی نبودیم. واقعیت هم همینطور بود. تا به این لحظه سعی نکرده فشار زیادی رو بر تیم و خودش ایجاد کنه و با صراحت در مورد

ضعف ها و کاستی های تیم حرف زده.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
نیمکت نشین کردن ژاوی در نوع خودش اونم در اولین بازی فصل اروپایی بارسا و شخص مارتینو در نوع خودش خیلی جالب و بحث برانگیزه.

احتمالا در این میون میشه متوجه شد چرا سسک برای موندن در بارسا دلیل داشته! البته هنوز برای اینچنین قضاوتی خیلی زوده اما من خیلی شخصیت فوتبالی مارتینو رو تا به اینجا پسندیدم.

مثل یک هوادار منطقی بارسا به همه چیز نگاه میکنه. در مورد بازی دیشب گفته که بردیم اما قوی نبودیم. واقعیت هم همینطور بود. تا به این لحظه سعی نکرده فشار زیادی رو بر تیم و خودش ایجاد کنه و با صراحت در مورد

ضعف ها و کاستی های تیم حرف زده.

امیدوارم همینطوری منطقی پش بره و بتونه بارسا رو مثه دو سال پیش با اقتدار قهرمان کنه:)

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
پیراهن سوم تیم

La-tercera-equipacion-del-Barc_54387765256_54115221157_400_640.jpg

La-tercera-equipacion-del-Barc_54387765394_54115221152_960_640.jpg

La-tercera-equipacion-del-Barc_54387765462_54115221152_960_640.jpg

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
مسي: بارسلونا بايد تنوع تاکتيکي داشته باشد

ستاره آرژانتيني تيم بارسلونا با بيان اينکه تيمش نيازمند تنوع تاکتيکي است، از پيروزي قاطعانه تيمش برابر آژاکس که خود در تحقق اين برتري نقشي اساسي داشت، ابراز خوشحالي کرد.
00942939.gif

ليونل مسي پس از پيروزي 4 بر صفر بارسلونا در ورزشگاه نيوکمپ که در آن هت تريک کرد به دفاع از تاکتيک‌هاي جديدي که خراردو مارتينو براي بازي کاتالان‌ها در نظر گرفته ابراز رضايت کرد و اظهار داشت: ما در تمام طول بازي بر توپ و ميدان مسلط بوديم. به عقيده من هر چه تنوع تاکتيکي و شيوه‌هاي بازي تيم بيشتر باشد به نفع ما است. ما حالا مي‌توانيم با بازيکنان سرعتي که در اختيار داريم دست به ضد حملات هم بزنيم.

به گزارش تسنيم، مسي که با شبکه «کانال پلاس» فرانسه گفت وگو مي‌کرد، در ادامه به اتفاق ناگواري که براي سرمربي تيمش رخ داد اشاره کرد. پدر خراردو مارتينو در روز جدال بارسلونا و آژاکس درگذشت و سرمربي کاتالان‌ها پس از بازي بار سفر به آرژانتين را بست. مسي در اين خصوص گفت: اتفاقي که براي مارتينو رخ داد باعث تاسف است. ما کاملا از او حمايت و با وي ابراز همدردي مي‌کنيم.

مسي در جريان بازي ضربه‌اي را با زانوي خود به توپ زد که تا مرز باز کردن دروازه آژاکس رفت. او در پاسخ به سوال خبرنگار شبکه کانال پلاس در اين خصوص که آيا اين ضربه اتفاقي بود يا خير، گفت: خير من عمدا آنگونه به توپ ضربه زدم.

مسي با هت‌تريکي که در بازي برابر قهرمان فصل گذشته ليگ دسته اول هلند داشت، از ماريو گومز (مهاجم حال حاضر فيورنتينا) و فيليپو اينزاگي (مهاجم پيشين ميلان) که هر يک تاکنون حال سه بار در ليگ قهرمانان اروپا هت تريک کرده‌اند، پيشي گرفت و حالا 4 هت تريک را در معتبرترين تورنمنت باشگاهي قاره سبز به نام خودش به ثبت رسانده است.

او که با سه گل خود در بازي برابر آژاکس شمار گل‌هايش در ليگ قهرمانان اروپا را به عدد 62 افزايش داد، حالا 9 گل ديگر تا رسيدن به رکورد 71 گله رائول گونزالس ستاره پيشين تيم رئال مادريد به عنوان برترين گلزن رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا، فاصله دارد.

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
جدا از برد بازی دیشب برا من چند نکته مثبت دیگه هم داشت:
1- گل زدن بارسا از روی سانتر و ضربه سر (که چند سال بود یادشون رفته بود)
2- روی اوردن بارسا به ضد حمله (اگه بارسا روی این قضیه کار کنه هیچ تیمی به گرد پاش هم نمیرسه)
3- تعویض پیکه (پیکه باید یکم کمتر بازی کنه، هم کمتر خسته میشه و هم به خودش میاد)
4- هتریک king
5- بازی بسیار تاثیرگذار ژاوی (که نشون میده ژاوی هنوز هم عالیه فقط باید کمتر بهش فشار بیارن)
6- واکنش های فوق العاده والدز (که به نظرم تو یکسال گذشته عملکرد خوبی داشته و الان میشه روش حساب کرد)
این موارد منو از برد هم بیشتر خوشحال میکنه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
آماری که مطمئنا شکسته خواهد شد ...

n_20130919145008_ya_te_alcanzo.jpg

خوشحالی جدید کینگ رو هم پسندیدیم ...

timthumb.php

Lionel-Messi-celebra-el-gol-de_54387741231_54115221152_960_640.jpg

نمیدونم آندرس آخرش تمدید کرد یا نه ، ...

Champions-League-FC-Barcelona-_54387742835_54115221152_960_640.jpg

بی صبرانه منتظر بازی حضرت کاپیتان هستیم ، بلکه بعضی ها بفهمن چطور باید بازی کرد ، چطور باید سر زد ، چطور باید دفاع کرد و چطور اینقدر راحت دریبل نخورن !

رایووالکانو- بارسلونا
شنبه 1392/06/30 ساعت 22:30 .

.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
خدا وکیلیش کی دیگه روش می شه بیاد از والدز بد بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عامل بردمون یک طرفش شک نکنید که والدز بود......آخه شما ها که اینقدر بد ازش می گید کشک نبوده بیاد بشه جز 10 گلر برتر دهه اخیر.

هر کی ازش بد بگه واقعا یا بارسایی یا نیست یا عقل و شعور فوتبال رو نداره.

من هم به نظرم والدز تو خیلی از قهرمانی های بارسا شدیدا موثر بوده و هیچ جام جام مهمی رو به خاطرش از دست ندادیم. به خصوص تو بازیهای حساس خیلی عالیه.

Sent from my LG-E975 using Tapatalk 4

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من هم به نظرم والدز تو خیلی از قهرمانی های بارسا شدیدا موثر بوده و هیچ جام جام مهمی رو به خاطرش از دست ندادیم. به خصوص تو بازیهای حساس خیلی عالیه.

اتفاقا مقصر بوده، نمونه ی نزدیکش بازی رفت سوپرکاپ در برابر رئال

والدس دروازه بان خوبیه، اما واسه ی بارسا بهترین گزینه نیست. مثلا اینکه تک به تک گیر خوبی نیست، روی ارسال های بلند شدیدا متزلزله. اما شوتگیر فوق العاده ایه. والدس توپ هایی رو میگیره که شاید هیچ دروازه بانی نتونه بگیرشون اما گل هایی هم میخوره که اصلا انتظارش نمیره توی این سطح دروازه بان تیمی مثل بارسا چنین گلی دریافت کنه.

اون حس اطمینان خالص در دروازه وجود نداره. شما وقتی به کاسیاس، نویر، بوفون، هارت، چک نگاه میکنی متوجه میشی جز پستی که توش بازی میکنند، تکیه گاه خط دفاعی هم هستند. یجور اطمینان خاطر .
اما والدس نمیتونه این احساس رو به ما بیننده ها بده چه برسه به خط دفاع.

بعد از زوبی زارتا حدود 15 سال میشه که این مشکل رو داریم. رود هسپ، ویکتور آرنائو، پپ رینا، ویتور بایا، روبرتو بونانو، ریچارد دوتروئل، رابرت انکه فقید، روشتو رچبر دروازه بان هایی بودند که بکار بارسا نیومدند. ما به یک دروازه بان عالی برای اتکای کامل نیاز داریم.

----------------------------
تا امشب نمیدونستم لورن بلان هم بازیکن بارسا بوده، نمیدونم چرا یادم نمیاد هرچی که فکر میکنم

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
سوپر کاپ جام خیلی مهمی نیست. شما کلا درست میفرمایید البته اون اطمینانه موقع سانتر یا تک به تک ها نیست. ولی کاسیاس و دیگران هم کم گل معمولی نخوردن والدز یک زمانی بازی با پاش خیلی خراب بود که شدیدا اصلاح شده. بیشتر گل های خنده داری که خورده باعث بدنامیش شده تا اینکه تعداد گل های بد زیادی بخوره. الان دیگو لوپز تو پ های عالی ای رو برای ریالیها در میاره ولی خداییش دقت کنید می بینید تعداد گل هذی معمولی ای که میخوره خیلی بیشتر از والدزه

بالا