• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
من که هیچی از بازی نفهمیدم
توف تو شرف این شبکه 3 بی ن..س اینقدر تصویر رو کوچیک کرده بود که هیچی نفهمیدم از بازی از بس اعصابم خراب شد:hmm:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
توف تو شرف این شبکه 3 بی ن..س اینقدر تصویر رو کوچیک کرده بود که هیچی نفهمیدم از بازی از بس اعصابم خراب شد:hmm:

باز خوبه بازی رو کامل دیدی منکه نیمه اولو نشد ببینم، خانواده داشتن جومونگ میدیدن:D

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
این دفاع تا ما رو سکته نده دست برنمی داره... یه نصف توپ آوردن رو دروازه بارسا نتیجش سه تا موقعیت و یه گل برای میلان بود... واقعا بازی ندادن به بارترا و بازی دادن به ماسکرانو از عجایب بود.

مسی هم خودش را برای الکلاسیکو نگه داشت و اصلا خطر نکرد.

سه تا موقعیت صد در صد هم خراب کردیم... ولی در کل جلوی اتوبوس نیاز به مهاجم کلاسیک داریم.

داوری هم که کلا ضد بارسا... تکل از پشت مونتاری روی مسی رو خطا هم نگرفت.

این سوپر ماریو هم فکر کنم یه بار توپ به پاش خورد... کاکا هم فراتر از حد انتظار دفاع می کرد.

===

نکته مثبت بازی هم این بود که هم اول شدن بارسا حتمی شد و هم برای بازی بعد زیاد فشار روی بازیکن های بارسا وارد نشد.

• Like
Reactions: rms

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
بیچاری آ.ث میلان اصلا نفهمید توپ چه رنگیه :lol:

از بس که توپ دست بارسا بود.

دمش گرم

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

ههههههههه من که توی تلویزیون بودم:دی
باز خوبه بازی رو کامل دیدی منکه نیمه اولو نشد ببینم، خانواده داشتن جومونگ میدیدن:D

اوه اوه داداشم اگه میدونست جومونگ داره تلویزیونو میبرد تورختخاب که بینه
من نمیدونم این هرقسمت جومونگو 5 6بار نگاه کرد سیر نشد؟؟؟؟؟؟؟؟
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

بازی حال نداد
این نیمار چرا اینجوریه ؟
من دلم میخاد خودخاه باشه//

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
داوری اشتباه زیاد داشت. گل اول میلان خطا بود، حتی کارگردان بازی صحنه ی کشیدن پیراهن پیکه رو تعمدا نشون داد

مونتاری میتونست اخراج بشه اما داور حتی خطاش رو هم روی مسی نگرفت

نیمار رو که همش میزنند
اینجور مساوی گرفتن ها در شان تیم های بزرگ نیست.

یه مهاجم کامرونی توی بارسای ب هست که خیلی ازش تعریف میشه، بد نیست روی نیمکت بذارنش و بعضی وقتا بهش بازی بدند. شاید که بدرد خورد.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
13-10-23-03355201310221401505111917-p5.jpg

[h=1]تساوی آث میلان و بارسلونا در سن سیرو/ شکست تلخ آرسنال مقابل دورتموند[/h] ورزش > فوتبال جهان - در هفته سوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا سه‌شنبه شب دیدارهای مختلفی در 4 گروه برگزار شد که در مهمترین این دیدارها بارسلونا به مصاف میلان رفت و آرسنال هم از دورتموند پذیرایی کرد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛در سن سیرو میلانی ها که با گل روبینیو در همان دقایق ابتدایی از حریف سر سخت خود پیش افتاده بودند فقط 14 دقیقه توانستند از گلی که زده اند دفاع کنند.بازیکن برزیلی میلان در دقیقه نهم مسابقه دروازه ویکتوروالدز را باز کرد اما لیونل مسی دقایقی بعد روی یک حرکت زیبا و در حالی که توسط مدافعان حریف شارژ می شد توانست دروازه میلانی ها را فرو بریزد تا بازی به تساوی کشیده شود. بازیکنان دو تیم که با همین نتیجه مساوی به رختکن رفته بودند در نیمه دوم هم نتواستند توپی را از خط دروازه ها عبور دهند تا سهم هر دو تیم در بازی رفت یک امتیاز باشد.
در انگلیس و در یک بازی جذاب تیم های آرسنال و دورتموند به مصاف هم رفتند.ابتدا این شاگردان یورگن کلوپ بودند که در دقیقه 16 توسط هنریک میختاریان به گل رسیدند.گلی که باعث شد تا هواداران آرسنال را غرق در سکوت کند.شاگردان آرسن ونگر که دوست نداشتند در خانه بازنده باشند پس از دریافت این گل کمی روانتر به بازی ادامه دادند.آنها مقابل تیم منظم کلوپ چاره ای به جز حفظ توپ نداشتند و باید کمتر ریسک می کردند.این در حالی بود که صبر و حوصله آرسنالی ها در نهایت در دقیقه 41 جواب داد و اولیور جیرود توانست بازی را به تساوی بکشاند.با شروع نیمه دوم اما بازی کمی متفاوت بود.توپ و میدان بیشتر در اختیار دورتموندی ها بود.نماینده آلمان که فصل گذشته هم در لیگ قهرمانان نتایج خوبی را کسب کرده بود در (دقیقه 82) توسط لواندوفسکی که به قاتل رئال مادرید لقب گرفته است به گل رسید تا سه امتیاز شیرین را مقابل آرسنال کسب کند.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
1382468592_967927_1382473601_album_grande-530x330.jpg

مارتینو: سزاوار پیروزی بودیم/ تاوان اشتباه‌مان را پس دادیم

تاتا مارتینو، سرمربی بارسلونا، احساس می کند که تیمش در سن سیرو و بعد از تساوی ۱ – ۱ دچار کمی تغییر شده است؛ او در مورد اشتباه خط دفاعی که منجر به گلزنی روبینیو شد، گفت: “بهای سنگینی دادیم.”

جراردو مارتینو، سرمربی بارسا پس از اتمام این بازی گفت: وقتی از جنبه راهیابی به دور بعد به این بازی نگاه کنید نتیجه به دست آمده بد نبود. اگر به بازی نگاه کنید می‌بینید که ما شایسته برد بودیم. ما بازی را خوب شروع نکردیم و همین باعث شد تا دروازه‌مان باز شود. روبینیو و کاکا در همان ابتدا با حرکات خود کار را برای ما سخت کردند. پس از اینکه نتیجه را به تساوی کشاندیم، ۴ یا ۵ موقعیت خوب داشتیم که می‌توانستیم پیروزی را از آن خود کنیم.
وی افزود: دقیقاً همان اتفاقی که در بازی با اوساسونا که با نتیجه تساوی صفر بر صفر خاتمه یافت، افتاد و ما بازی را در کنترل خود داشتیم و سعی کردیم که پیروز شویم. موقعیت‌های داشتیم و سعی کردیم ۳ امتیاز بازی را از آن خود کنیم ولی در نهایت نتوانستیم به هدف خودمان برسیم. نتیجه به دست آمده تلاش تیم را به هدر نداد و در حقیقت با این تساوی جایگاه موردنظر خود را حفظ کردیم.
سرمربی آرژانتینی بارسلونا تصریح کرد: ما توپ و میدان را در اختیار داشتیم به طوری که میلان خیلی به ندرت فرصت حمله پیدا کرد. در این بازی هم تاوان اشتباهی را که در ابتدای بازی مرتکب شدیم را پس دادیم. این بازی تمام شد و از حالا به بازی با رئال مادرید در اولین ال‌کلاسیکوی فصل که شنبه برگزار خواهد شد، تمرکز می‌کنیم.
++++++++++++++++++++
1382475247_967509_1382475307_noticia_grande-530x330.jpg

ژاوی: اشتیاق کافی نداشتیم؛ مقابل رئال مادرید خوب ظاهر خواهیم شد

ژاوی، هافبک تیم بارسلونا، بعد از تساوی ۱ – ۱ تیمش مقابل میلان در سن سیرو مدعی شد که هم تیمی هایش فاقد اشتیاق کافی بودند.

لیونل مسی پاسخ تک گل زود هنگام روبینیو را داد، اما کاپیتان از عملکرد هم تیمی هایش راضی نیست.
“ما در لحظات ابتدایی بازی بد بودیم و اشتیاق کافی را نداشتیم. بعد از آن فکر می کنم بازی را تحت سلطه خود در آوردیم و چند موقعیت خوب گلزنی ایجاد کردیم. ما فقط تمام کنندگی خوبی نداشتیم.
فکر می کنم تیم تصویر خوبی از خود نشان داد. بازی کردن در اینجا همیشه سخت است؛ ما ۳ امتیاز را می خواستیم اما تیم خوشحال است.”
بازی بعدی بارسلونا این هفته مقابل رئال مادرید خواهد بود، که ژاوی در موردش گفت: “ما شکست نخورده ایم و خوب بازی می کنیم. مطمئن باشید با اشتیاق و با یک بازی سطح بالا به مصاف مادرید خواهیم رفت.”
++++++++++++++++++++
mosaic_ok.v1382519058-640x330.jpg

موزائیک نیوکمپ در الکلاسیکو : قوی باش تیتو

شعاری که دقایقی قبل از آغاز بازی ال کلاسکیو در نوکمپ به نمایش در می آید این است: «قوی باش تیتو»

معمولا رسم است که قبل از برگزاری بازیهای مهم سران باشگاه بارسلونا شعاری را در داخل ورزشگاه به نمایش در می آورند. این شعارها معمولا با در دست گرفتن مقواهای رنگی از سوی هواداران به نمایش در می آید و این بار سران بارسا شعار خاصی را برای بازی شنبه شب تیمشان در ال کلاسیکو درنظر گرفته اند
قرار براین است که در بازی شنبه شب رئال و بارسا که ساعت ۱۹٫۳۰ به وقت تهران برگزار می شود، در نوکمپ شاهد به نمایش در آمدن «قوی باش تیتو» باشیم. پیغامی انرژی بخش و روحیه بخش برای سرمربی اسبق و بیمار بارسا.
تیتو بعد از عود کردن مجدد بیماری سرطان غدد بزاقی اش مجبور شد تا از دنیای مربیگری بارسا کناره گیری کند و حالا تاتا مارتینو جانشین اوست .
++++++++++++++++++
تاریخ بازی : شنبه 92/08/04
ساعت بازی : 19:30 به وقت ایران
رقابت : لالیگا ( هفته10 )
ورزشگاه : نیوکمپ
زنده از شبکه سه
ا

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
تاتا مارتینو، سرمربی بارسلونا، احساس می کند که تیمش در سن سیرو و بعد از تساوی ۱ – ۱ دچار کمی تغییر شده است؛ او در مورد اشتباه خط دفاعی که منجر به گلزنی روبینیو شد، گفت: “بهای سنگینی دادیم.

علی رغم علاقه شدیدی که به مارتینو از سال 2010 داشتم و دارم ، الان دیگه چرا از مدافعاش دفاع نمیکنه؟چرا نمیگه همینا آماده هستن و نیاز به مدافع جدید نداریم ؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
علی رغم علاقه شدیدی که به مارتینو از سال 2010 داشتم و دارم ، الان دیگه چرا از مدافعاش دفاع نمیکنه؟چرا نمیگه همینا آماده هستن و نیاز به مدافع جدید نداریم ؟

چون دفاعمون اتوووبانه
و فهمیده نیاز به یه مدافعه سرسخت داریم

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
چون دفاعمون اتوووبانه
و فهمیده نیاز به یه مدافعه سرسخت داریم
واقعا احمقانه بود نخریدن مدافع
یعنی ندید چطوری جلو بایرن حذف شدیم؟؟
چقد گل مزخرف خوردیم؟؟؟
اصن یه دفاع هیچی ، دوتا باید میخریدیم
این پیکه @#^%&%^& چون رقیبی روی نیمکت نداره اشباع شده ....
دوتا مدافع خوب باید میخریدیم پیکه رو میذاشتیم رو نیمکت تا آدم بشه
ماسکرانو حق داره به هیچ توپی نه نگه .... پستش نیست ( هرچند غیر منطقیه که نتونه یه توپ ساده رو فقط دور کنه!!!! ) ، اگه بارترا رو میذاشتیم خیلی بهتر بود

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
تنها آرزویی که دارم اینه که اگه به رئال می بازیم سر خوب بازی کردن رئال باشه ( و هر تیم دیگه ای ) ، نه سوتی دادن مدافعا که زحمت مهاجما رو به باد میده ...

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
واقعا احمقانه بود نخریدن مدافع
یعنی ندید چطوری جلو بایرن حذف شدیم؟؟
چقد گل مزخرف خوردیم؟؟؟
اصن یه دفاع هیچی ، دوتا باید میخریدیم
این پیکه @#^%&%^& چون رقیبی روی نیمکت نداره اشباع شده ....
دوتا مدافع خوب باید میخریدیم پیکه رو میذاشتیم رو نیمکت تا آدم بشه
ماسکرانو حق داره به هیچ توپی نه نگه .... پستش نیست ( هرچند غیر منطقیه که نتونه یه توپ ساده رو فقط دور کنه!!!! ) ، اگه بارترا رو میذاشتیم خیلی بهتر بود

بابا ماسکرانو این همه سال تو میانه زمین بازی میکرد وتو میانه زمین توپوکسی دور نمیکنه //یا سانتر میکنن یا پاس میدن//
بنظرم ماسکرانو واقعا خوبه سوتیهاشم تقصیر پست غیرتخصیصشه انصافا//
ولی 2تا دفاع چیه 5تا دفاع میگرفت که تا نوبت پیکه بشه 1نیم فصل بگذره//
واقعا بارسا دفاع نداره من موندم تو الکلاسیکو چیکار میخان کنن؟؟!!!!!

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
بابا ماسکرانو این همه سال تو میانه زمین بازی میکرد وتو میانه زمین توپوکسی دور نمیکنه //یا سانتر میکنن یا پاس میدن//
بنظرم ماسکرانو واقعا خوبه سوتیهاشم تقصیر پست غیرتخصیصشه انصافا//
ولی 2تا دفاع چیه 5تا دفاع میگرفت که تا نوبت پیکه بشه 1نیم فصل بگذره//
واقعا بارسا دفاع نداره من موندم تو الکلاسیکو چیکار میخان کنن؟؟!!!!!
یعنی واقعا نمیتونست یه شوت ساده بزنه و فقط توپو دور کنه ؟؟؟ فقط همین !!!!!
بچه های چهار پنج ساله به راحتی این کارو انجام میدن :D
اگه 4.2.3.1 بازی کنیم جلوی رئال میتونیم سوتیهای خط دفاعیو درست کنیم
والدز
آدریانو باترا ( پویول ) پیکه آلوز
بوسکتس ماسکرانو ( سونگ )
نیمار اینیستا ( سسک ) الکسیس
مسی

هرچند عیبای خیلی خیلی زیادی از نظر هجومی داره برای بارسا ... ولی تنها راه فرار از سوتیهای دفاعه :D

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172

تاتا خیلی دیر امد و تقصیر نخریدن دفاع با تاتا نیست... اون دوتا عزیز باید یه فکری برای دفاع می کردند که نکردند... اگه تو زمستون دفاع نخریدیم مقصر تاتا هست.

===

خط دفاعی بارترا - پیکه فعلا بهترین گزینه هست. فابرگاس هم حتما باید تو خط هافبک باشه چون ژاوی و اینیستا کلا بی خیال دفاع هستند... ضمنا بوسکتس بازی پیش فوق العاده بود و اگه همینجوری بازی کنه خیلی فشار روی دفاع بارسا کم میشه. الان اگه از سیستم تیم ملی اسپانیا استفاده کنیم و ماسکرانو (سونگ) کنار بوسکتس قرار بگیره و الوز هم اینقدر نفوذ نکنه شرایط دفاع خیلی بهتر میشه.

فعلا برای الکلاسیکو بارسا خط هافبک و حمله رو داره ... مادرید هم داور و خط دفاع بارسا رو داره.

===
این دیگو کاستا رو هم میشه با 39 میلیون یورو خرید اگه من جای راسل بودم پدرو یا الکسیس رو می فروختم و هرجوری شده می رفتم کاستا رو می خریدم... اگه فضا سازی کاستا به بازی مسی و نیمار اضافه بشه دیگه هیچ اتوبوسی نمیتونه برای بارسا مشکل ایجاد کنه.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
یعنی واقعا نمیتونست یه شوت ساده بزنه و فقط توپو دور کنه ؟؟؟ فقط همین !!!!!
بچه های چهار پنج ساله به راحتی این کارو انجام میدن :D
اگه 4.2.3.1 بازی کنیم جلوی رئال میتونیم سوتیهای خط دفاعیو درست کنیم
والدز
آدریانو باترا ( پویول ) پیکه آلوز
بوسکتس ماسکرانو ( سونگ )
نیمار اینیستا ( سسک ) الکسیس
مسی

هرچند عیبای خیلی خیلی زیادی از نظر هجومی داره برای بارسا ... ولی تنها راه فرار از سوتیهای دفاعه :D
خوب حتما نمیتونست دوور کنه دیگه پاهاش مشکل داشت:D

ولی من 3 5 2 یوونتوسی رو بیشتر قبول دارم
والدز
ادریانو پویول پیکه
ژاوی بوسکتز ماسکرانو اینیستا الوز
نیمار مسی
:p

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خوب حتما نمیتونست دوور کنه دیگه پاهاش مشکل داشت:D

ولی من 3 5 2 یوونتوسی رو بیشتر قبول دارم
والدز
ادریانو پویول پیکه
ژاوی بوسکتز ماسکرانو اینیستا الوز
نیمار مسی
:p

قشنگ تر از همه ی اینا :دی

تراشتگن

آلبا --------------- پیکه -----------------مدافع جدید

بوسکتس
ژاوی

اینیستا ------ سسک

نیمار ------------------------ مهاجم فیزیکی

مسی​

در صورت لزوم آلوس جای سسک هم میتونه بازی کنه و مهاجم فیزیکی تبدیل به مهاجم باکس بشه :D

گزینه های مورد علاقه ی جدیدم واسه مهاجم فیزیکی و دونده : دیگو کاستا و بالوتلی :دی و بصورت چرخشی در هنگام بازی جاشون رو عوض کنند

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
1385258_589162154452836_432229897_n-660x330.jpg

والپیپری از جزئیات ال کلاسیکو ها در لالیگا

والپیپری که سایت رسمی باشگاه در آستانه ال کلاسیکو آن را منتشر کرده که اشاره دارد به جزئیات ال کلاسیکو ها در لالیگا
.
برای دیدن والپیپر کلییک کنید
.
بیشترین تعداد بازی در ال کلاسیکو ها :
میگولی – ژاوی – پویول با ۲۵ بازی
سزار با ۲۴ بازی
سگارا – ریفه – رکساچ با ۲۱ بازی
آمار بازیهای رسمی ال کلاسیکو های لالیگا :
۶۴ برد برای بارسا – ۳۲ تساوی – ۷۰ برد برای رئال مادرید
(کافیه این آمار رو با دوران فرانکو و بعد از سقوط **** دیکتاتوری فرانکو مقایسه کنید) ۲۶ اکتبر :
در چنین تاریخی در فصل ۱۹۵۸/۵۹ بارسلونا موفق شده بود با نتیجه ۴ بر ۰ رئال را شکست دهد.
پر گل ترین پیروزی های بارسلونا مقابل رئال (بدون خونریزی) :
۱۹۵۰/۵۱ : ۷-۲
۱۹۳۴/۳۵ : ۵-۰
۱۹۴۴/۴۵ : ۵-۰
۱۹۹۳/۹۴ : ۵-۰
۲۰۱۰/۱۱ : ۵-۰
بهترین گلزنان :
سزار ۱۲
مسی ۱۱
باسورا ۸
زالدوئا و کوئینی ۶
(البته مسی با ۱۸ گل زده در کنار دی استفانو بهترین گلزن تاریخ ال کلاسیکوهاست،ولی در اینجا فقط آمارهای لالیگایی در نظر گرفته شده)
بازیکنانی که بیشترین گل را در یک بازی به ثمر رساندند :
۱۹۳۰/۳۱ : بامون با ۳ گل
۱۹۳۴/۳۵ : ونتولرا با ۳ گل
۱۹۵۱/۵۲ : سزار با ۳ گل
۱۹۵۸/۵۹ : اواریستو با ۳ گل
۱۹۸۶/۸۷ : گری لینه کر با ۳ گل
۱۹۹۳/۹۴ : روماریو با ۳ گل
۲۰۰۶/۷ : مسی با ۳ گل
آمار ال کلاسیکوهایی که در نوکمپ برگزار شده :
۳۳ برد برای بارسا – ۱۲ تساوی – ۱۲ برد برای رئال مادرید
+++++++++++++++++++++
5267dbc0057e4.jpg

جرارد پیکه: با پیروزی در ال کلاسیکو می توانیم جایگاه خود را تثبیت نماییم

جرارد پیکه امیدوار است تیمش با پیروزی در ال کلاسیکو جایگاه خود را در صدر جدول تثبیت کند.

به گزارش بخش انگلیسی سایت گل، جرارد پیکه مدافع بارسلونا می گوید پیروزی تیمش در ال کلاسیکو که شنبه هفته آینده برگزار خواهد شد نقطه عطف فصل کاتالان ها خواهد بود.
آبی اناری ها در حال حاضر با اختلاف سه امتیاز نسبت به رقیب دیرینه خود رئال مادرید در صدر جدول لالیگا هستند و مدفاع ۲۶ سال این تیم اذعان دارد که تیمش قصد دارد با برد در ال کلاسیکو جایگاه خود را تثبیت نماید.
او به ویسایت رسمی باشگاه بارسا می گوید: “این بازی نقطه عطفی در این فصل خواهد بود، اگر ما پیروز شویم می توانیم اختلاف را به ۶ امتیاز برسانیم؛ ال کلاسیکو همیشه یک بازی متفاوت و خاص بوده است، امسال نیز مهم تر از فصول قبل است چون هر دو تیم از نظر امتیازی نزدیک به هم هستند.”
او در مورد بازی با میلان هم گفت: “ما می توانستم پیروز شویم، اما نتیجه مساوی در سن سیرو نتیجه بدی به نظر نمی رسد و ما هم چنان در صدر گروهمان قرار داریم.”
ال کلاسیکو روز شنبه و ساعت ۱۹:۳۰ به وقت تهران در ورزشگاه نیوکمپ برگزار خواهد شد.
+++++++++++++++++++++
2013-10-23_ENTRENO_58.v1382554150-640x330.jpg

آسیب دیدگی رباط دوسانتوس و کشیدگی عضله ی پیکه

طی تمرین دیروز بعد از ظهر تیم، این بازیکن مکزیکی از ناحیه ی رباط صلیبی زانوی راستش مصدوم شد
این بازیکن که دیروز در محل تمرینات تیم، سیوتات اسپورتیوا از ناحیه ی رباط صلیبی مصدوم شد، طی روزهای آینده تحت آزمایشات بیشتری قرار خواهد گرفت. این دومین فصل حضور این بازیکن مکزیکی در تیم بزرگسالان است و در این فصل در ۳ بازی لیگا حضور یافته است (والنسیا، رایو، آلمریا). اولین حضورش در تیم اصلی برمیگردد به بازی کوپا در برابر لئونسا، در تاریخ ۲۸ اکتبر ۲۰۰۹٫ در آن بازی او در دقیقه ی ۷۹ به جای سیدو کیتا به زمین آمد. یک ماه بعد، در تاریخ ۲۴ نوامبر ۲۰۰۹، او اولین تجربه اش در لیگ قهرمانان را نیز بدست آورد، در برابر اینتر میلان.
جرارد پیکه نیز بازی در برابر میلان را با درد از ناحیه ی همسترینگ پای چپش به پایان برد. آزمایشات مشکل عضلانی این بازیکن را تایید کردند. به همین منظور او روزهای پنجشنبه و جمعه را با تمریناتی خاص خواهد گذراند.
اولین جلسه تمرینی با تمرکز بر روی الکلاسیکو
دیروز بهد از ظهر بازیکنان شروع کننده بازی در برابر میلان تمرینی نرم را پشت سر گذاشتند در حالیکه هم تیمی هایشان برای بازی در برابر رئال مادرید آماده میشدند. آدریا اورتولا از بارسا B نیر با تیم تمرین کرد.
دو تمرین دیگر قبل از بازی
سیوتات اسپورتیووا باری دیگر در روز پنجشنبه میزبان تمرین تیم خواهد بود. این تمرین ساعت ۱۱:۰ (به وقت محلی) و پشت درهای بسته برگزار خواهد شد. بعد از این تمرین، کاپیتان پویول با رسانه ها در کنفرانس خبری صحبت خواهد کرد. روز جمعه، یک روز قبل از الکلاسیکو، تمرین دیگری در کمپ نو برگزار خواهد شدم. مردان مارتینو ساعت ۱۹:۰۰ (به وقت محلی) تمرین خواهند کرد و سپس در هتل پرینسس سوفیا استراحت میکنند.

بالا