• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
توییتر دنی آلوز:
”تیو! حواست باشه پسر! ها ها ها ها”

دنی الوز چپ و راست داره لایی میزنه
08.gif

37620701801173882850.jpg

======

ماشین یکی از هواداران

Classic-5428.v1383040483.jpg

==================

مسی در بازی با رئال مادرید:
8
تکل و 7 توپ گیری

نابغه هر کاری کنه نبوغش رو بروز میده!

===============
١١ سال پیش در چنین روزی آندرس اینیستا اولین بازی خود را برای تیم اول بارسلونا انجام داد.

"امروز ١١ سال از روزی که به آرزویم رسیده و اولین بازی خود را برای تیم اول بارسا انجام دادم می گذرد. لحظه ای بسیار ویژه در زندگی من. از همه شمایی که همیشه به من اعتماد داشته اید بسیار سپاسگذارم".

اینها حرف های اینیستا بودند که امروز در صفحه فیسبوک خود منتشر کرد.

اینیستا در سال ١٩٩٦ به لاماسیا پیوست و در حالی که فقط ١٦ سال داشت با تیم اول بارسلونا به تمرین پرداخت. پس از آن وی دو سال صبر کرد تا اولین بازی رسمی خود را برای باشگاه انجام دهد. در این بازی که در مرحله گروهی لیگ قهرمانان انجام شد اینیستای ١٨ ساله در برابر باشگاه Club Brugge بلژیکی به میدان رفت. وی سپس در اولین بازی خود در لا لیگا در دسامبر ٢٠٠٢ مقابل مایورکا قرار گرفت. اینیستا اولین بازی خود را در نیو کمپ در ژانویه ٢٠٠٣ انجام داد.

56720354927357465539.jpg

===============

40 برد از 70 برد رئال قبل از سال 1965 بوده!!
در 48 سال اخیر رئال فقط 30 برد داشته!
در همین مدت یعنی از 1965 تا الان ما 46 برد داشتیم!

رئال از سال 53 تا 75 طی 22 سال 15 بار قهرمان لالیگا شد، در حالیکه در 23 سال اخیر فقط 7 بار قهرمان لالیگا شده!!
پ.ن: دهه 40، 50 و 60 دوران دیکتاتوری فرانسیسکو فرانکو بوده، در نهایت با مرگش در سال 1975 دوران حکومتش به پایان میرسه!
نتیجه گیری و قضاوت با خودتون!

تفاوت نتایج ال کلاسیکو در دوران فرانکو و پس از آن٬ خودتان مقایسه کنید!!!
نتایج ال کلاسیکوهای بین سال های 1939 تا 1975
(دورانی که فرانکو بر اسپانیا حکومت میکرد)

بردهای رئال : 42
بردهای بارسا : 39
تساوی ها: 16

نتایج ال کلاسیکوهای بین سالهای 1976 تا 2012
(بعد از سرنگونی دولت فرانکو)

بردهای رئال : 36
بردهای بارسا : 45
تساوی ها : 28

=============

در روز چهارشنبه ٢٠ نوامبر (٢٩ آبان)، لیونل مسی سومین کفش طلای خود را به عنوان برترین گلزن لیگهای اروپایی دریافت خواهد کرد. مسی با ۴۶ گل به این عنوان دست پیدا کرد.
مسی تنها بازیکنی است که 3 بار به این عنوان دست پیدا کرده هست

54907255822030093166.jpg

=======

قسمتهایی از گزارش استثنایی ِ ری هادسون در ال کلاسیکو

در مورد مسی :" وقتی مسی صاحبت توپ است مدافعان رئال نشانه ی صلیب را با دستانشان روی سینه نشان میدهند (دعا میخوانند)، اما او به همه ی آن ها میخندد."

دریبل آلوز روی رونالدو : " شکسته شدن رونالدو مانند سرامیک در برابر آلوز ... ژاوی مانند پوست نارنگی مارسلو را محو کرد(کند)."

2-0 الکسیس : " از درخشش شوت پای راست این نابغه کور شدیم. الکسیس فوق العاده ی الکتریکی، که بعد از این میتونه شبکه ی برق اسپانیا رو تامین کنه!"
"گرانش ماه و سیارات را در نظر گرفت، سپس این چیپ با شکوه را زد. الکتریک سانچز، تو را تحسین میکنیم!"

گل الکسیس : "قطعه ای از یک جواهر جادویی شیلیایی."
======

61685729954025896212.jpg

در ده سال گذشته بارسا 663.7 میلیون یورو برای خرید بازیکن خرج کرده و 23 جام کسب کرده
رئال مالدیو هم 1107.7 میلیون یورو و 7 جام کسب کرده
===========

به گزارش اسپورت و الموندو زوبیزارتا دیروز دوشنبه به منشن گلادباخ سفر کرده تا با وکیل تراشتگن و نماینده باشگاه بروسیا منشن گلادباخ سر انتقال این دروازبان به بارسا مذاکره کند.

سه طرف این مذاکره (وکیل تراشتگن, نماینده باشگاه بروسیا منشن گلادباخ و زوبیزارتا) به توافقات اولیه برای انتقال تراشتگن با مبلغ ١٠ میلیون یورو به بارسا دست یافته اند.

قابل ذکر است که قرارداد این دروازبان با باشگاه فعلی خود تا ژوئن ٢٠١٥ می باشد و تراشتگن خود از باشگاه بارسلونا خواسته که در صورت تمایل به جذب او, از الان اقدام کنند زیرا بروسیا منشن گلادباخ اخیرا پیشنهاد تمدید قرارداد را به وی داده است.
==========

02519017944707715932.jpg

=============

اخبار کوتاه :
مسی با مشارکت مستقیم در ١۵ گل تیم (3+12)، تنها بازیکنی است که از این حیث بهتر از نیمار (4+7) عمل کرده است.

از بین ۴٣ بازیکنی که توپ طلا را برده اند، ١٠ نفر بازیکن بارسا حضور دارند.

تر اشتگن:
”بارسا یکی از بزرگترین تیمهای دنیاست، یکی از غولهای اروپا. آنها باشگاهی هستند که فرهنگ خاص خود را دارند.”

رکورد بارسلونا در ۵۴ بازی خارج از خانه در مقابل سلتاویگو (تمام رقابتها):
١٩ برد، ١۵ مساوی و ٢٠ باخت - ٩٠ گل زده و ٧٩ گل خورده.

نیمار جوانترین بازیکن در میان ٢٣ کاندید توپ طلا است.

آنتونی زوبیزارتا (مدیر ورزشی باشگاه) امروز وارد خاک آلمان شد تا برای به خدمت گرفتن تر اشتگن با مونشن گلادباخ وارد مذاکره شود. گفته میشود مبلغ قرارداد ١٠ میلیون یورو خواهد بود.
تر اشتگن پس از اینکه باشگاه به او پیشنهاد تمدید قرارداد کرد، از بارسلونا خواست تا وارد عمل شود.

قبل از انتخاب گواردیولا به عنوان سرمربی، بارسا در سال ٢٠٠٨ با مایکل لادروپ (سرمربی سوانسی)، مذاکره کرده بود.

کارلو آنجلوتی:
”از بارسا و اتلتیکو مادرید میترسم، ما از هر دوی آنها عقب هستیم.”

گلهای ترکیب کنونی بارسا در مقابل سلتا:
مسی (٢ گل)، آدریانو، تیو و آلبا (١ گل).
پاس گل:
اینیستا (٣)، مسی (٢)، تیو، پدرو و پویول (١).

الکسیس سانچز پس از ١٠ هفته، ۵ گل در لالیگا به ثمر رسانده است. فصل پیش ٣٣ هفته طول کشید تا وی به این تعداد گل دست پیدا کند.

آخرین باری که بارسا در دور رفت لالیگا در نیوکمپ رئال را شکست داد، در پایان فصل لالیگا و لیگ قهرمانان را فتح کرد.

اگر الکسیس، ماسکرانو و بوسکتس امشب مقابل سلتا به میدان بروند، به ترتیب ١٠٠، ١۵٠ و ٢۵٠مین بازی خود را برای بارسلونا انجام داده اند.

رکورد بارسا در ١٠٨ بازی رسمی در مقابل سلتاویگو:
۶٠ برد، ٢۶ مساوی و ٢٢ باخت - ٢٣١ گل زده، ١٢٢ گل خورده.

کاپلو (سرمربی روسیه):
”لئو هنوز بهترین است. کمتر از چند روز دیگر طول خواهد کشید تا او به شرایط بدنی ایده آل برگردد و دوباره همه زیر سایه ی او بروند.”

در بین تمام تیمهای لیگ های برتر اروپایی بارسلونا با ٣٠ گل در ١٠ بازی بهترین خط حمله را در اختیار دارد.
===========
اسامی نهایی 23 نامزد دریافت توپ طلا اعلام شد و مسی، اینیستا، ژاوی و نیمار از بارسا در این لیست قرار گرفتند

مسی به همراه ریبری نامزدهای اصلی کسب توپ طلا

640x360_4_pilota_or.v1383041808.jpg

============

کلیپی فوق العاده از مهارت ها و ... مسی در سال 2013
مشاهده در یوتیوب:
Lionel Messi Overall 2013 HD - YouTube
دانلود با کیفیت HD:
ExpressLeech - Easy way to share your files
دانلود با کیفیت 360p:
ExpressLeech - Easy way to share your files

رمز برای دانلود: 12345
=============

بازیکنان بارسا پیش از ال کلاسیکو، بازی 5-0 را تماشا کردند

64947235920557645449.jpg

خراردو «تاتا» مارتینو، سرمربی بارسلونا اعلام کرد که پیش از دیدار شنبه شب گذشته مقابل رئال مادرید، به همراه بازیکنان دیدار سال 2010 دو تیم را که برتری 5 بر 0 آبی اناری ها انجامیده بود، تماشا کردند.

مارتینو در این خصوص گفت که در حین تماشای آن بازی با خود گفتم که این نحوۀ بازی، چیزی است که من دوست دارم از بارسا شاهد باشم.

81450598172304095109.jpg

===========

یه صحنه استثنایی و خنده دار از بوسکتس در ال کلاسیکو
ببین پنالدو رو چیکار میکنه

08.gif

Sergio_Busquets_llama_llor%C3%B3n_a_Cristiano_Ronaldo___Barcelona_2-1_Real_Madrid___26-10-2013

08.gif

========

فابیو کاپلو:

timthumb.jpg

"لئو همیشه بهترین است. شماره یک! در چند روز آینده شاهد خواهید بود که دوباره به بهترین فرم بدنی خود برسد

================

بلاتر: مسی را ترجیح می دهم؛

سپ بلاتر رئیس فیفا در صحبت هایی جالب توجه، اعلام کرده که لیونل مسی را به کریستیانو رونالدو ترجیح می دهد .

09.jpg

او در جلسه ای که روز جمعه در آکسفورد یونین سوسایتی داشت به مقایسه لیونل مسی با کریستیانو رونالدو پرداخت و گفت:« لئو پسر خوبی است. هر پدر و مادری دوست دارند که پسری مثل او داشته باشند.مسی پسر خوبی است و یخلی سریع است. خیلی خوب بازی می کند، انگار دارد می رقصد. آن بازیکن دیگر(منظورش کریس رونالدو بود) ، مثل یک کماندو درزمین است.» در ویدئوی بازتاب یافته در وب سایت «ایندیپندنت» رئیس فیفا از لیونل مسی به عنوان بازیکن خوبی برای تقلید کردن نام برده و ادامه داد:« یکی از این دو بازیکن، بیشتر از دیگری وقتش را در سلمانی برای درست کردن موهایش سپری می کند ولی نمی توانم بگویم که بهترین کیست. لیست نامزدهای نهایی توپ طلا روز سه شنبه منتظر می شود و این کاپیتان ها و سرمربیان و خبرنگاران منتخب هستند که باید برنده توپ طلا را مشخص کنند ولی من مسی را ترجیح می دهم.»

================

رویس: برای من مسی بهترین است

331628_heroa.jpg

او در مورد بهترین بازیکن جهان می گوید:" برای من مسی بهترین است او بازی به بازی و هفته به هفته کلاس جهانی خود را بیشتر نشان می دهد گل ها و شوت هایش کم نظیر است برای من او یک کلاس جهانی است." و اما در بوندس لیگا:" فرانک ریبری در یکی دو فصل اخیر فوق فوتبال برجسته ای به نمایش گذاشته است او دوباره گام بلندی برای موفقیت برداشته است."

=============

حرکت و کنترل دیدنی ژاوی در الکلاسیکو

یک کنترل فوق العاده دیدنی از ژاوی چون حجمش زیاده به صورت لینک میذارم :

http://d3fsqtc6sy2z27.cloudfront.net/uploads/47b150d6b79cff8152a2dc564bacfd77_large

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
داداش اینجا تاپیک تیم بارسا هستش. خواهش میکنم تخیلات ذهنیتون رو تو تاپیک ریال مطرح کنید. اینجا جذابیتی برا ما نداره.

دوستان بازی چه شبکه و چه ساعتی پخش میشه؟؟ شنید با یه نیمه تاخیر پخش میشه. درسته؟

Sent from my HTC One X+ using Tapatalk 2
نه دوست عزیز من فقط جواب دوستومونو دادم فقط به خاطر اینکه تو تاپیک منچستر پست نذاشتم و نمیزارم!
وگرنه به روی چشم!

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
دوستان ترکیب امشبو کسی داره؟

• Like
Reactions: rms

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
هفته پیش باهاش تماس گرفتم گفتم پیکه رو کمتر بازی بده. چقد حرف گوش کنه

00000000
چی میگی ؟
میدونستی اون موقعی که زنگ زدی تلفونو با اجازه من جواب داده بود!!!!!!!
میترسم ریا بشه ولی من پیشش بود م

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
00000000
چی میگی ؟
میدونستی اون موقعی که زنگ زدی تلفونو با اجازه من جواب داده بود!!!!!!!
میترسم ریا بشه ولی من پیشش بود م

اتفاقا گفت با یکی از دوستان مشورت میکنم ها. پس شوما بودید. ای بابا:eek:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اتفاقا گفت با یکی از دوستان مشورت میکنم ها. پس شوما بودید. ای بابا:eek:

خوب دیگه
نمیخام راجبش بحرفم چون ریا میشه:دی

والدس
بارترا پویول آلوس آدریانو
بوسکتس ژاوی اینیستا
پدرو الکسیس سسک

دمت گرم جناب

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب سلتا رو هم 3 0 در زمین خودشون بردیم.

اگه اوساسونا رو هم برده بودیم الان با رکورد 100% پیروزی یه رکورد تازه خلق شده بود.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
به غیر از منچستر یونایتد طرفدار هیچ تیم دیگه ای نیستم ولی در اسپانیا بخاطر نفرت از رئال موفقیت بارسلونا رو ترجیح میدم الان اختلاف امتیاز به 9 رسیده امیدوارم بیشتر و بیشتر بشه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تر استگن: شنیدن اینکه بارسا تورا می خواهد خیلی خوب است - Goal.com

* می گویند که سران دو باشگاه با هم صحبت کرده و به توافقاتی رسیده اند.

این طور گفته می شود ولی نمی توانم چیزی دراین باره بگویم. من نباید دراین بحث وارد شوم چون درحال حاضر مهمترین چیز برای من بازی کردن برای مونشن گلادباخ است. درمورد آینده ام مدیربرنامه هایم که درحال مذاکره با سران باشگاه است تصمیم گیری خواهد کرد و من در حاشیه ام

*ولی خودت را در بارسلونا می بینی؟ دیر یا زود؟

نمی توانم دراین باره جوابی بدهم :blush:

بالا