• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

بهترین راه نگاه نکردن بازیه با این وضعیت
yback.gif

منم خسته تازه از بند کارگری ازاد شدم
flat.gif

از ورزش3 امار بازیارو در میارم
glassesf.gif

بيلبائو 0 : 0 بارسلونا
19 'مايکل ريکو
yc.png
19
Varzesh3.com | ورزش 3

• Like
Reactions: rms

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب نیمه اول 0 0 شد. تیم یه لحظاتی خوب بازی کرد اما در کل خط حمله تو روز خوبش نیست. نیمار چندین بار زمین خورد و کفششو هم عوض کرد اما در کل موثر نبود

اینیستا چند تا موقعیت خیلی خوب داشت.

این ادریانو یا مونتویا اخرش سوتی میدن.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
انگار 10 نفره بازی میکنیم، جای خالی یک مهاجم اون نوک شدیدا احساس میشه. دفاعمون هم که اصلا هماهنگ نیستند و همش در حال قاطی کردنند.

نیمار هم که مثل اکثر بازی های این فصل همش در حال سُر خوردنه. کم کم دارم به این نتیجه میرسم راه رفتنش مشکل داره. چون هیچ کس به غیر از اون سر نمیخوره.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
گل خوردیم؟؟؟؟؟؟؟

بيلبائو 1 : 0 بارسلونا
19 'مايکل ريکو
yc.png
54 '
yc.png
نيمار
57 'آندر ايتوراسپه
yc.png
57 '
yc.png
سرخيو بوسکتس
70 'ايکر مونيان
goal.png
4
Varzesh3.com | ورزش 3

• Like

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
خوب اینیستای آینده هم گلشو زد! :دی
بهترین بازیکن بارسا = ژاوی و الکسیس

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در کنار داوری عجیب بازی که خیلی از خطاها رو نمیگرفت و اون صحنه هم باید کارت قرمز میداد که نداد

اما نمیشه از بازی ضعیف بارسا بخصوص تو نیمه دوم گذشت که کاملا سردرگم و بی هدف بازی میکردند.

باز هم قانون فوتبال اجرا شد. گل نزنی گل میخوری. وقتی نیمار و اینیستا اون موقعیت های خوب رو گل نکردند احتمالش میرفت که گل بخوره تیم.

گفته بودم این ادریانو و مونتویا سوتی میدن. چند بار واقعا سوتی های وحشتناکی دادند اما اینیستا !!! واقعا اون اشتباه ازش بعید بود. زیاد با توپ ور رفتن نتیجه اش شد این که لو بده توپ رو و گل رو بخوره تیم.

نیمار هم اصلا خوب نبود. کل تیم بارسلونا واقعا در روز بدی بود و بازی رو هم باخت.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این بازیکن چه تیمی هست ، عجیبه تا حالا خبری ازش نشنیدم ، ممنون میشم بیشتر درباره اش بگی ؟

احتمالا مشاهده فرمودی

کاری به بحث داوری ندارم. اما میخوام به مصاحبه ی فرانک دبوئر اشاره کنم. بعد از برد هفته ی پیش. گفت که بارسا رو به روش بایرن بردیم. امشب هم به همون روش باختیم. خلاصه بگم، تمام بازی های پیش رویی که داریم مساویست با همین سبک بازی کردن. دوندگی خیلی زیاد، پرسینگ و خطاهایی جلوی بازی سازی بارسا رو بگیره.

نبود والدس، مسی و آلوس و آلبا واقعا اینجا خودش رو نشون میده.

من ذره ای مارتینو رو مقصر نمیدونم، سبکی که چندین سال هستش داره بازی میشه رو نمیشه در عرض چندماه تغییر داد.

امشب همه به جز الکسیس در حد فاجعه بودند.

سوال مهمم اینه که سسک چرا توی زمین موند؟

زنگهای هشدار این روزها در فصل پیش به صدا در اومده بود، ما از چندهزار کیلومتر اینورتر شنیدیم اما روسل و زوبیزارتا نشنیدن نمیدونم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
احتمالا مشاهده فرمودی

کاری به بحث داوری ندارم. اما میخوام به مصاحبه ی فرانک دبوئر اشاره کنم. بعد از برد هفته ی پیش. گفت که بارسا رو به روش بایرن بردیم. امشب هم به همون روش باختیم. خلاصه بگم، تمام بازی های پیش رویی که داریم مساویست با همین سبک بازی کردن. دوندگی خیلی زیاد، پرسینگ و خطاهایی جلوی بازی سازی بارسا رو بگیره.

نبود والدس، مسی و آلوس و آلبا واقعا اینجا خودش رو نشون میده.

من ذره ای مارتینو رو مقصر نمیدونم، سبکی که چندین سال هستش داره بازی میشه رو نمیشه در عرض چندماه تغییر داد.

امشب همه به جز الکسیس در حد فاجعه بودند.

سوال مهمم اینه که سسک چرا توی زمین موند؟

زنگهای هشدار این روزها در فصل پیش به صدا در اومده بود، ما از چندهزار کیلومتر اینورتر شنیدیم اما روسل و زوبیزارتا نشنیدن نمیدونم.

باید به فکر دفاع باشند. و یه مهاجم . سسک تو نقش مهاجم خوب بازی نمیکنه. سسک جای ژاوی و اینیستا خوب بازی میکنه.

نیمار رو نمیدونم جای خودش هست یا نه اما به نظر من نیمار هم تو پست تخصصی خودش بازی نمیکنه.

امیدوارم که مصدومای تیم برگردن. مونتویا و ادریانو 50 درصد الوز و البا نیستند. ماسکرانو هم نشون داده که نمیشه بهش 100 درصد اطمینان کرد. پیکه باز به نسبت روزهای افتش بهتر شده.

ژاوی و اینیستا هم در فرم خودشون نبودند. ایکاش ژاوی که گفته میشه مصدومه رو بازی نمیداد. جاش سسک بازی میکرد و تو خط حمله به همون بازیکن سیاه پوستمون اداما بازی میداد.

پینتو هم واقعا چند جا به داد تیم رسید وگرنه گلهای بیشتری میخورد.

در کل باختیم. بالاخره یه روز تو لیگ میباختیم. امیدوارم این باخت باعث بشه به نقاط ضعف تیم بیشتر توجه بشه.

شب همه دوستان بخیر

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
متاسفانه بعد از اون فیفا دی های مزخرف و بردن اسپانیا به آفریقا و اون همه مصدومیت تیم به شرایط خودش بر نگشته...

سیستم تاتا خیلی خوب بوده این فصل ولی بدون مسی و مهاجم نوک کامل نمیشه... کاری که مسی جلوی رئال کرد ایجاد فضای وحشتناک برای بقیه هست و به این نتیجه رسیدم نیمار نیاز به مسی داره.

جای فابرگاس هم پشت مهاجم هست... بازیکنی با این همه توانایی رو نباید به عنوان 9 کاذب استفاده کرد.

بارترا بهترین مدافع بارسلوناست...

فعلا که این همه مصدوم داریم ... به نظرم بهترین سیستم برای بارسا این هست:

پینتو

ادریانو - بارترا - پیکه - مونتویا

ماسکرانو - بوسکتس

فابرگاس - اینیستا

الکسیس - نیمار

باید تا جا داره هم از سیستم ضد حمله و بازی مستقیم استفاده بشه... بازی مالکیت بدون وجود مسی معنی نداره...

===
کلا بعد دو تا باخت هم نباید درباره تیم نا امید شد... ضمنا فکر کنم ما تو ژانویه بیشتر نیاز به یه مهاجم فیزیکی یا درگیرشونده داریم... من بودم حتما یکی مثل دیگو کاستا یا بنتکه رو میخریدم... برای دفاع هم فرتونگن کامل به سبک بارسا میخوره...

===
هر کی این هررا رو بخره سود کرده... بدجور من یو بهش احتیاج داره...

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دو باخت در یک هفته نمیتونه زیاد جالب باشه اونم برایه تیم بارسا
گرچه من نتونستم بازیرو ببینم متاسفانه
ولی اینطور از امار ارقام و صحبتهای دوستان دیده میشه تیم بد بازی کرده
بارسا باید صدرصد این محاجم قد بلند و فیزیکی بخره
که بنظرم بهترین گزینه مورد نیازمون این ساماراس یونانی هست سنش 28 هست قدرت بالای داره و حمل توپش در حد پدرو هست و سرعت نسبتا خوبی هم داره واقعا میتونه خط حمله رو یه تغییر اساسی میده
دوستان دیشب نئمار ازادی بیشتری نسبت به بازی های قبل داشت؟ بنظرم بهتره که بهش ازدای بده تو بازیش خیلی تاثیر داره
تو دفاع بنظرم دیگه بهتره از ماسچرانو استفاده نشه و بجاش پویول و بارترا استفاده بشه خیلی بهتره
یه چیز خیلی جالبی هست که یکی میاد اینجا ضد بارسا مثلا" حرف میزنه خوب لایک میخوره
و یه چیز بهتر هم اینکه هر دو تیم هم نام هنوزم زیر ما هستن که اصل حال اینجاس:D خیلی حال میده:lol:

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172

ساماراس ؟؟؟؟؟؟؟؟

بدترین اشتباه تاریخ بارسا فروش ابراهیموویچ بود

واقعا اشتباه سنگینی بود... سال بعدش فقط قهرمان اروپا و اسپانیا شدیم... 5 تا هم به رئال زدیم و ... بارسا الان با بارسای اون موقع قابل قیاس نیست... اون زمان فقط ژاوی و اینیستا برای قهرمانی تو جام جهانی کافی بودند... .

• Like

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
باورم نمیشه دو باخت پشت سر هم؟ قبلا مسی هم نبود بازم میبردیم؟ علت باخت کجاست؟

• Like

mahmood2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
دوستان با همه این صحبت هایی که می کنید یه قضیه رو کامل متوجه باشید : ما هنوز صدرنشین لالیگا هستیم و مثل ريالی های بیچاره سوم نیستیم !

در اروپا هم که صعود کردیم ، کلا حس می کنم یه کم تاتا به بازیکنان استراحت جزئی داده !!!

یه تیم که کل بازی های فصلش رو نمی بره بازی های ضعیف بارسا تو این ماه عادیه (آمار سال های قبل رو بینید) درسته قدرت 6 گانه شدن رو نداره اما قدرت گرفتن حداقل 2 جام مهم امسال یعنی لیگ و اروپا رو داره .

تا اینجای کار که به نظرم فوق العاده بوده تاتا و دوستان دارن کم لطفی می کنن ، کل تیم های دنیا رو ببینید ، هنوز بارسا بهترین تیم و بیشتری امتیازات ممکن رو جمع کرده تو لیگ .

مطمئن هستم امسال لیگ رو می گیریم ، حتی اگر چند تا باخت دیگه هم بارسا بیاره (که مطمئن هستم) شک نکنید رئال در اواخر فوریه و ماه مارس امتیازات زیادی رو از دست میده !

VIVA BARCA

• Like

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
بزرگترین اشتباه تاریخ مربی گری گواردیولا خرید ابراهیموویچ بود و معاوضه با اتوئو در حالی که اتوئو بهترین مهاجم تو اون سبک بود و در حضور مسی هم تعداد گل بالاییرو زده بود اما ابرا رو با اون اخلاق قشنگش خریدیم هیچوقت از این بازیکن خوشم نیومد حالا هر جا که باشه
وقتی قرار بود سانتر انجام نشه و همون سبک تیکی تاکا باشه چه نیازی به ابرا بود دیگه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
فعلا که تیو و پدرو عدم رضایتشون رو از نیمکت نشینی اعلام کردند و بدنبال این مطلب هستند که در ژانویه از باشگاه جدا بشن. مونتویا هم به احتمال بسیار فراوان به لیورپول و یا اینتر خواهد رفت.

مارتینو تمایل داره سرخی روبرتو بمونه و بنظرم تصمیم کاملا درستیه.

پدرو نیمکت نشین مورد علاقه ی منه ولی با حضور الکسیس، نیمار و مسی و خرید احتمالی یک مهاجم جدید جا برای الکسیس و پدرو خیلی تنگ میشه و قابل پیش بینیه که یکیشون از باشگاه جدا بشه.

در تابستان که پی اس جی حاضر بود 60 میلیون یورو برای پدرو بپردازه.

دوباره شایعات در مورد لوییز هم شدت گرفته و بایرن و بارسا مشتریان پر و پا قرصش هستند ولی فکر نکنم مورینیو نه دوست داره به بایرن بدتش و نه به بارسا. باید دید لوییز در آستانه ی جام جهانی، نیمکت نشینی در چلسی و عملکرد خیلی خوب دانته در بایرن و ستاره ای مثل سیلوا چه تصمیمی خواهد گرفت.

این روسل برای اینکه مجددا بتونه در انتخابات ریاست باشگاه رای بیاره نیاز داره که توقعات هواداران باشگاه رو بر آورده کنه. و همچون گذشته برگ برنده ی انتخابات ریاست باشگاه در اسپانیا خرید ستارگان و بازیکنان جدید هستش.

بالا