• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب نیمه اول بازی 3 0 تموم شد. با گلهای پیکه ، پدرو و نیمار

متاسفانه من نتونستم بازی رو درست ببینم. دوباره نمیدونم چی شده کانال های جزی*ره ما روی ب*د*ر سیگنا***لش رفته. :(

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
خدا رو شکر نیمار داره تنها مشکلش یعنی گلزنی رو هم رفع میکنه 3 تا گل تو 20 دقیقه... از نظر تکنیک نظیر نداره این آدم.

• Like
Reactions: rms

mahmood2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
خدا روز شکر نیمار داره با تیم مچ میشه و بازی هایی که تو لیگ برزیل انجام میداد رو داره در نیوکمپ انجام میده با اینکه مطمئن هستم آخر فصل جاهای خیلی حساسی به تیم کمک می کنه مثل ال کلاسیکو و بازی سوپر جام که درخشید ... :D

به امید گرفتن 3 گانه و قهرمانی اسطوره تیم پادشاه لیونل مسی در جام جهانی با اینکه می دونم احتمال قهرمانی بزریل و نیمار هم بسیار بالاست :D

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
6-1 بردیم خیلی حال داد
مرسی نیمار
مچ شده با تیم

• Like
Reactions: rms

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
نیمار روندش تو ترکیب تیم صعویه
خدا کنه با مسی خیلی مچ بشه و یه خط حمله رویایی رو برای بارسا بسازن که هیچ تیمی جلودارشون نباشه...

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
[h=1]روسل:به مسي قرارداد جديدي پيشنهاد نمي‌دهيم[/h]
[h=2] ساندرو روسل گفته بارسلونا بر سر قراردادي جديد با ليونل مسي مذاکره نکرده است.[/h]
00938609.jpg

شايعات مبني بر اين بود که مسي قرارداد جديدي مي‌خواهد که طبق آن دستمزدش به اندازه حقوقي باشد که نيمار مي‌گيرد؛ اين در حالي است که مسي همين پارسال قراردادش را تا سال 2018 تمديد کرد.

به گزارش گل، خاوير فائوس، نايب‌رييس بارسلونا اوايل اين هفته گفت که باشگاه برنامه‌اي براي مذاکره با مسي 26ساله ندارد و روسل هم گفته است: «در حال حاضر هيچ مذاکره‌اي نداريم. تا زماني که من رييس باشم به نظرم بي‌نهايت بعيد خواهد بود که مسي از باشگاه برود؛ اگر نگويم محال!»

هيئت مديره بارسلونا در سال جديد تصميم مي‌گيرند که آيا نوکمپ را بازسازي کنند يا اين که ورزشگاه جديدي بسازند. اما روسل مي‌گويد: «روزي که ايده‌ها مطرح شوند روز خوبي است. من از هر چه که هيئت مديره تصميم بگيرد تا پاي جان دفاع خواهم کرد.»

پ ن : میگم برامون شر نشه؟

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
[h=1]روسل:به مسي قرارداد جديدي پيشنهاد نمي‌دهيم[/h]
[h=2] ساندرو روسل گفته بارسلونا بر سر قراردادي جديد با ليونل مسي مذاکره نکرده است.[/h]
00938609.jpg

شايعات مبني بر اين بود که مسي قرارداد جديدي مي‌خواهد که طبق آن دستمزدش به اندازه حقوقي باشد که نيمار مي‌گيرد؛ اين در حالي است که مسي همين پارسال قراردادش را تا سال 2018 تمديد کرد.

به گزارش گل، خاوير فائوس، نايب‌رييس بارسلونا اوايل اين هفته گفت که باشگاه برنامه‌اي براي مذاکره با مسي 26ساله ندارد و روسل هم گفته است: «در حال حاضر هيچ مذاکره‌اي نداريم. تا زماني که من رييس باشم به نظرم بي‌نهايت بعيد خواهد بود که مسي از باشگاه برود؛ اگر نگويم محال!»

هيئت مديره بارسلونا در سال جديد تصميم مي‌گيرند که آيا نوکمپ را بازسازي کنند يا اين که ورزشگاه جديدي بسازند. اما روسل مي‌گويد: «روزي که ايده‌ها مطرح شوند روز خوبي است. من از هر چه که هيئت مديره تصميم بگيرد تا پاي جان دفاع خواهم کرد.»

پ ن : میگم برامون شر نشه؟

کدوم احمقی تو ورزش 3 به این نتیجه رسیده حقوق نیمار از مسی بیشتر هست رو خدا عالمه (البته اشتباهی هست که سایت گل انجام داده)... مسی تا پیش از تمدید قرارداد رونالدو بیشترین حقوق رو میگرفت که الانم راسل منتظر شرایط مسی هست... اگه امسال مسی تیم رو به قهرمانی برسونه به احتمال 1000 درصد قراردادش مجددا تمدید خواهد شد.

=================

مسی برای 7 امین سال پیاپی جز سه بازیکن برتر دنیا شد، از 19 سالگی به این طرف همیشه تو بهترین فورم بوده، واقعا از هر نظر استثنایی هستش.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
.

=================

مسی برای 7 امین سال پیاپی جز سه بازیکن برتر دنیا شد، از 19 سالگی به این طرف همیشه تو بهترین فورم بوده، واقعا از هر نظر استثنایی هستش.

مسی واقعا یه شگفتیه
البته چند وقتی رو فورم نیست بخاطر مصدومیت
حال نمیده بازی بارسارو نگاه کنم چون مسی نیست ولی صحنه های بازی دیشبو دیدم نیمار خیلی خوب بود ::: گفتم اگه مسی هم بیاد (رو اوج)وبا نیمار تو بال چپو راست مانوور بدن چه شوووووووود

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
مسی واقعا یه شگفتیه
البته چند وقتی رو فورم نیست بخاطر مصدومیت
حال نمیده بازی بارسارو نگاه کنم چون مسی نیست ولی صحنه های بازی دیشبو دیدم نیمار خیلی خوب بود ::: گفتم اگه مسی هم بیاد (رو اوج)وبا نیمار تو بال چپو راست مانوور بدن چه شوووووووود

دیگه فکر نکنم اونموقع نیازی به یه مهاجم کلاسیک داشته باشیم:D

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
نام اینتل داخل پیراهن‌های باشگاه بارسلونا نقش خواهد بست

IntelBarcaInt.jpg

بارسلونا، باشگاهی با تاریخ کهن، بازیکنانی نام‌آشنا، افتخاراتی بی‌شمار و روحی عصیان‌گر است که شعار فراتر از یک باشگاه را نه‌تنها در زمین فوتبال، بلکه در تمامی زمینه‌های حیات باشگاه به کار می‌بندد. تبلیغات روی پیراهن یکی از مواردی است که مسئولان این باشگاه حساسیت زیادی را روی آن نشان داده و نماد هر برندی صرفا به‌خاطر پرداخت پول بیشتر قادر به نقش بستن روی پراهن این تیم نیست.

در صورتی که یکی از علاقمندان به فوتبال باشید از این موضوع آگاه هستید که این باشگاه در طی سالیان گذشته تبلیغاتی را روی پیراهن اصلی خود قرار نمی‌داد، تا اینکه این سنت با نقش بستن نام یونیسف نه در ازای کسب درآمد، بلکه در جهت جذب کمک‌های مالی روی پیراهن بارسلونا نقش بست.

اما طی توافق حاصل بین باشگاه بارسلونا و کمپانی اینتل، این باشگاه نام اینتل را نیز در پیراهن‌های خود خواهد داشت. نکته‌ی جالب در این مورد محل قرار گرفتن نام اینتل است که نه در روی پیراهن، بلکه در داخل پیراهن است.

علاوه بر تبلیغ نام اینتل در پیراهن بارسلونا، این توافق‌نامه شامل موارد دیگری نیز می‌شود که تجهیز باشگاه با استفاده از ابزار‌های هیبریدی یکی از این موارد است. با انجام این توافق، باشگاه کاتالونیایی تبدیل به یکی از پیشروترین باشگاه‌های حال حاضر جهان در زمینه‌ی فناوری خواهد شد. دامنه‌ی نوسازی تجهیزات باشگاه، مدرسه‌ی فوتبال لاماسیا را نیز شامل خواهد شد.

اطلاعاتی در مورد جزئیات مالی این توافق اعلام نشده است، اما براساس گزارش فوربس، اینتل سالیانه پنج میلیون دلار به باشگاه بارسلونا پرداخت خواهد کرد.

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
مشخص نیست مصدوميت لیونل کی برطرف میشه؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
نیمه اول خوبی بود فقط فابرگاس بد جور این چند وقته افت کرده... وجود توامان فابرگاس و الکس سانگ نقطه ضعف اصلی این فصل بارساست.

پرسینگ هم تو نیمه اول فوقالعاده بود.

===============

علیفر هم همچنان به در افشانی های خودش ادامه میده... کی میشه این آدم بازنشسته بشه...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اگه دنی الوز جای مونویا بازی میکرد قشنگ 5 6 تا میشد زد به این تیم. مونتویا خیلی کند هست و 10 درصد دنی الوز هم نیست.

نیمار میتونست هت تریک کنه اما فرصتهاشو براحتی از دست میداد. اما به هر حال 2 گل زد.

بالا