• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
من ديديه دروگبا هستم ديگه
evilgrin.gif

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
چطوری؟؟؟
دیدی جون خوب از شتباهه ویکی والدس استفاده کردیا...

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
دفاع شما تعطيل تشريف داشت وگرنه ما كه بلد نيستيم گل بزنيم
dontknow.gif

/

خدا وكيلي بارسلوناي امسال بازيهاش حال نميده ، من با اينكه رئالي هستم ولي پارسال از بازي بارسلونا لذت مي بردم اما امسال كاملا مشخصه كه اكثرا فقط براي نتيجه بازي ميكنن.
البته بعيده كه بارسا حذف بشه ، چون بردن وردربرمن توي نيوكمپ براي اونها كار سختي نيست. من خودم خوشم نمياد بارسا حذف بشه. در آرزوي فينال رئال - بارسا هستم
280krh0.gif

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
قبول کنید که بارسا انگیزه سال گذشته رو نداره. دو قهرمانی لالیگا و یک قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا طبیعیه که انگیزه رو ازشون گرفته. دقت کردید بارسا داره "بد" نتیجه میگیره؟
رونالدینیو چه مرگشه، ما هم نمیدونیم. به نسبت "رونالدینیو" خوب بازی نکرد!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
تیم یه شوک لازم داره.
رایکاردخوب عمل نمی کنه... رایکارد باید بمونه ولی تو ترکیب یه تجدید نظری بکنه.
تیم تشنه برد نیست. رایکارد نتیجه گرا شده و به بازیه خوب و تماشاگر پسند اهمیت نمی ده که این خودش خیلی بده...

f@rshad_it

Registered User
لایک‌ها
0
افت بارسلونا انقدرا هم پیچیده نیست .. تیمی که همیشه بر پایه حرکات رونالدینیو ارنج میشده و اینکه رونالدینیو وزنه روحی فوق العاده و انرژیک تیم بوده و حالا با افت او افت تیم نیز کاملا مشهوده .. اصلا اعتماد به نفسش نابود شده(فکر کنم بازی کنار رونالدو تو جام جهانی اعتماد به نفسشو آورده پایین:) .. اگر دقت کنید بارسلونا درست بعد از جام جهانی و بازی های ضعیف رونالدینیو دیگه تیم سابق نیست.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
درسته تیم روی رونی و اتوو می چرخه که اتوو که مصدومه و رونی تو حالت فرم نیست...

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
به نظر من این خیلی عالیه که بارسلون بیاد تا کف جدول یا خیلی زود حذف بشه از لیگ قهرمانان !!
چون تیم هیچ انگیزه ای نداره که البته به نظر من خیلی طبیعی هم هست !!حالا این نتیجه های ضعیف میتونه تحقیرشون کنه و انگیزه رو درشون زنده کنه !!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
اگه اینجوری شه شک شدیدی به هواداران وارد خواهد شد...
قبول دارید ؟؟؟

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
IPNA_2006111154947789.jpg

رايكارد: ميلاني‌ها "رونالدينيو" را فراموش كنند

فرانك رايكارد، سرمربي هلندي بارسلونا اعلام كرد، ميلاني‌ها هيچ شانسي براي به دام انداختن رونالدينيو ندارند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ رايكارد در اين خصوص عنوان داشت: "من قهرمانان فوتبال و الويت هايشان را به خوبي مي‌شناسم. اگر در باشگاهي احساس راحتي كنند، محال است يك جاي ديگر را برگزينند.
رابطه ميان رونالدينيو و باشگاه جداي از احساسي كه او از زندگي در بارسلونا دارد، واقعا خوب است و خللي در آن نمي‌بينم.
البته هيچ چيز در فوتبال قطعي نيست، اما در حال حاضر پيشنهادات ميلاني‌ها ابدا مرا در مخاطره نمي‌اندازد."

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
خوب برای تماشاگرای خیلی احساسی بله !!ولی خوب احتمالا هوادار ها هم درک میکنن که اگه بارسلون امسال هم بخواد قهرمان بشه اونم با وضع پارسال دیگه فوتبال دیدنش لذتی نداره !!تازه پارسال هم با اینکه مدعی اول و آخر قهرمانی بارسلون بود باز هم توی فینال یقه اش گرفته شد !!
در نهایت شما فرض کن امسال هم بارسلون قهرمان اروپا بشه !!در نهایت همه میگن " خوب که چی؟" و اون حالی که پارسال داد رو مسلما نخواهد داد !!من ترجیح میدم اگه بارسلون قراره امسال قهرمان بشه در شرایط سخت و توی بازی های میلیمتری باشه نه مثل پارسال که فقط برای گل آوراژ توی زمین میرفت !!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
میشه گفت شما درست می گید. ولی در هر صورت به ما سخت می گذره...
البته باید تحمل کنیم تا سال بعد بازیه قشنگی از بارسا ببینیم..

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
برد پرسپولیس بر همه آبی و اناری ها مبارک...

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
IPNA_2006111154947789.jpg

رايكارد: ميلاني‌ها "رونالدينيو" را فراموش كنند

فرانك رايكارد، سرمربي هلندي بارسلونا اعلام كرد، ميلاني‌ها هيچ شانسي براي به دام انداختن رونالدينيو ندارند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ رايكارد در اين خصوص عنوان داشت: "من قهرمانان فوتبال و الويت هايشان را به خوبي مي‌شناسم. اگر در باشگاهي احساس راحتي كنند، محال است يك جاي ديگر را برگزينند.
رابطه ميان رونالدينيو و باشگاه جداي از احساسي كه او از زندگي در بارسلونا دارد، واقعا خوب است و خللي در آن نمي‌بينم.
البته هيچ چيز در فوتبال قطعي نيست، اما در حال حاضر پيشنهادات ميلاني‌ها ابدا مرا در مخاطره نمي‌اندازد."
اين ميلاني ها ريوالدو رو خراب كردن ، بسشون نبود ميخوان رونالدينيو رو هم خرابش كنن؟! اميدوارم رونالدينيو هر تيمي كه بخواد بره ، ميلان نره!!

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
دپورتيوو لاكرونيا 1
گل : رودريگوئز (72)

بارسلونا 1
گل : رونالدينيو (40 - پنالتي)

ضمن اينكه دپورتيوو يه پنالتي دقيقه 71 خراب كرد. البته من بازي رو نديدم ولي فكر كنم برگشت همون پنالتي رفته باشه توي گل.

http://www.livescore.com/default.dll/Game?comp=spain1&game=170455

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
تسلیت میگم...
253.gif

Puyol's Father Dies In Car Accident Barcelona skipper
Carles Puyol's father passed away in a car accident today. The defender has been released from the squad that will take on Deportivo on Saturday evening​

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
تسلیت میگم...
253.gif

Puyol's Father Dies In Car Accident Barcelona skipper
Carles Puyol's father passed away in a car accident today. The defender has been released from the squad that will take on Deportivo on Saturday evening​

در بدترين زمان ممكنه (براي بارسا) اين اتفاق افتاد...

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
دوستان من رو هم توي غم خودتون شريك كنين
303.gif

بالا