عمل جراحی موفقیت آمیز ویکتور والدز
- ویکتور والدز سنگربان مصدوم تیم فوتبال بارسلونا امروز در آگسبورگ آلمان تحت عمل راحی قرار گرفت.
به گزارش Mundo Deportivo، ویکتور والدز سنگربان شماره 1 تیم فوتبال بارسلونا که در جریان دیدار دو تیم بارسلونا برابر سلتاویگو از ناحیه لیگامنت زانوی پای راست دچار مصدومیت شدیدی شده بود. امروز در آلمان تحت نظر پروفسور اولرش بوینیش که در هفته قبل هم زانوی خسه مهاجم جوان اسپانیایی تیم رئال مادرید را نیز عمل کرده بود، تحت عمل جراحی قرار گرفت.
گفتنی است باشگاه بارسلونا با انتشار بیانیه ای کوتاه عمل جراحی والدز را موفقیت آمیز توصیف کرد و اعلام کرد که برنامه ریکاوری هفت ماهه او برای بازگشت به میادین فوتبال از فردا آغاز خواهد شد.
++++++++++++++
رسمی: دوری هفت ماهه والدز از میادین
به نظر میرسد، ویکتور والدز دروازه بان اسپانیایی تیم فوتبال بارسلونا، قادر نخواهد بود تا ماه اکتبر روند طبیعی فوتبال خود را از سر بگیرد.
باشگاه بارسلونا رسماً در بیانیه ای اعلام کرد که این بازیکن به زودی عمل جراحی بر روی زانوی خود انجام خواهد داد که دست کم هفت ماه از میادین او را دور نگه خواهد داشت.
این بازیکن هفته گذشته در برتری 3-0 بارسلونا مقابل سلتا ویگو دچار مصدومیت شدیدی شد. باشگاه بارسلونا در وبسایت رسمی خود نوشت:
" والدز امروز تحت عمل جراحی زیر نظر پزشکان بونریچ و پرونا در آگزبورگ آلمان، بر روی رباط صلیبی جلویی خود قرار گرفته است.ظاهراً غضروف داخلی زانو به خوبی پیوند داده شده و عمل او موفقیت آمیز بوده است. "
ویکتور والدز قادر نخواهد بود طی هفت ماه پیش رو در میادین فوتبال حاضر باشد و بدین ترتیب به نظر میرسد او جام جهانی 2014 برزیل را از دست داده و شاید دیگر فرصتی برای بازی کردن در بارسلونا پیدا نکرد.
قرارداد این بازیکن 30 ژوئن با بارسلونا به اتمام خواهد رسید، اگرچه ریاست باشگاه بارسلونا، اعلام کرده بود که این بازیکن میتواند قراردادش را با بارسلونا تمدید کند.
++++++++++++++++
دنی آلوز: زمانی که پیروز می شویم به خاطر داوران بوده و هنگامی که شکست می خوریم دوران مان به پایان رسیده است
- دنی آلوز مدافع راست باشگاه بارسلونا با حضور در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی برابر اتلتیکو مادرید پیرامون مسائل مختلفی به صحبت پرداخت.
به گزارش
AS، دنی آلوز مدافع راست تیم فوتبال بارسلونا با حضور در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی سه شنبه تیمش برابر اتلتیکو مادرید از چارچوب مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا پیرامون مسائل مختلفی به صحبت پرداخت.
مسابقه برابر اتلتیکو مادرید: "از نظرم مسابقه فردا ارتباطی به دیگر بازی هایمان برابر اتلتیکو در این فصل ندارد. سه شنبه شب مسابقه دیگری در تورنمنت دیگری است. ما باید با جدیت به مبارزه بپردازیم تا بتونیم قدرت آنها در خط دفاعی را بشکنیم. البته که می دانیم سرنوشت نهایی بازی فردا شب تعیین نخواهد شد و با هر نتیجه ای بازی برگشت باقی مانده است."
دیگو کاستا: "دیگو بازیکن فوق العاده ای است که همواره تفاوت ها را رقم می زند. اگر می توانستم او را به بارسا می آوردم زیرا علاوه بر گلزنی به شدت بازیکن پرتلاشی است که گزین های جدیدی را هنگام مسابقه پیش روی شما قرار می دهد.البته که اتلتیکو بازیکنان تاثیر گذار و باکیفیت دیگری نیز دارد"
طرفداران بارسلونا: "انتقادات من از هواداران واضح و روشن بود. من گفته بودم که هنگامی که نتایج خوبی کسب نمی کنیم و یا از حریفان عقب هستیم، آنها کمی کمتر از انتظار من به تشویق تیم می پرداختند. ما در مسیر رسیدن به موفقیت و قهرمانی فراز و نشیب زیادی خواهیم داشت و باید هوداران به ما کمک کنند تا به همراه هم برای سربلندی بارسلونا تلاش کنیم."
جنجال های داوری: "ما به این بحث و جدل ها عادت کرده ایم و این صحبت ها فقط باعث افزایش انگیزه ما خواهد شد. این قسمتی از زندگی ما شده است که هر زمان پیروز شویم عده ای می گویند به خاطر کمک داور بوده است و هر بار نیز که شکست می خوریم، می گویند که دوران بارسلونا تمام شده است. ما با این صحبت ها کنار آمده ایم و دیگر تاثیری روی عملکرد ما نمی گذارد."
مقطع پایانی فصل: "نسبت به سال گذشته در وضعیت بهتری قرار داریم. ما در طول این فصل لغزش هایی داشته ایم اما نکته مهم این است که هنوز هم در تمام رقابت ها شانس قهرمانی داریم. فکر می کنم که در هفته های اخیر در بهترین فرم آمادگی مان قرار گرفته ایم و باید نهایت تلاش خود را در ماه های سرنوشت ساز و پایانی فصل انجام دهیم تا دوران موفقیت هایمان برای یک سال دیگر به طول بینجامد."
اینیستا: "شگفت انگیز است. شاید شما به خاطر اینکه هم تیمی او هستم حرف من را نپذیرید اما از نظر من هم او و هم ژاوی در سال های گذشته باید به توپ طلا می رسیدند. آنها دو بازیکن ماندگار در تاریخ بارسلونا هستند و اگر تاکنون برنده این جایزه نشده اند، نشان می دهد که مکانیزم توپ طلا باید تغییر کند."
شایعات پیرامون مدافع راست جدید بارسلونا: "آنها برای سه سال است که به دنبال چنین بازیکنی هستند اما این اتفاق تاثیری روی من ندارد. باشگاه کار خودش را می کند و طبیعی است که وقتی به پایان قرارداد بازیکنش نزدیک می شود برای او به دنبال جانشین بگردد. باز هم می گویم که این صحبت ها طبیعی است. البته که من در اینجا خوشحال هستم و می خواهم که برای مدت بیشتری در اینجا بمانم."
نیمار: "وضعیت او کاملا طبیعی و نرمال است اما اتفاق جالب در مورد او تطبیق یافتن بیش از اندازه سریع او در تیم بود. شما باید به سختی های کار او توجه کنید. او از کشور، فرهنگ و محیط دیگری بدین جا آمده است. در ابتدای فصل همگان پیوستن او به بارسا را تحسین می کردند اما الان می گویند که بیش از اندازه برای او خرج شده است و این در حالی است که پول های به مراتب بیشتری برای بازیکنانی که ارزش آن را نداشتند، خرج شده است. می خواهم بگویم که در نهایت این مردم هستند که عملکرد یک بازیکن را آن هم تنها در زمین فوتبال ارزیابی می کنند و درسی که من در این مدت آموخته ام این است که در فوتبال شما همواره و پیوسته باید در زمین چمن مسابقه خودتان را برای دیگران ثابت کنید."
+++++++++++++++++++++
عناوین مهم روزنامه های اسپانیا ( دوشنبه 11 فروردین 1393 )
روزنامه ال موندو دیپورتیوو ( کاتالونیا - بارسلونا ) :
نیمار این جام را می خواهد
نیمار می خواهد در بهترین فرم خود برابر اتلتیکو آماده شود و برای این بازی مهم لحظه شماری می کند
او می خواهد در این بازی تعیین کننده به بارسا جرقه ای وارد کند
والدز در سفر خود به آلمان امروز تحت عمل جراحی قرار خواهد گرفت
CR7 در بازی احساس خوبی ندارد ( اشاره به مصدومیت رونالدو )
نمایش زیبای همیلتون به عنوان **** مرسدس و مقام چهارم هم به آلونسو رسید
جوکوویچ در فینال میامی از سد نادال گذشت
روزنامه آ اس ( اسپانیا - رئال مادرید ) :
اتلتیکو برای همه تیم ها خط و نشان کشید
نتیجه رای گیری و نظرسنجی آ اس ( قهرمان این فصل لالیگا ) : بارسا 34.81% - رئال مادرید 32.78% - اتلتیکو 32.41%
نیمار و مسی زوج خط حمله بارسا : " بازهم نیمار و مسی در کنار هم و در خانه بارسا از ابتدا به میدان خواهند رفت "
بعد از پیروزی در سن مامس : " اتلتیکو قدرت خود را برای فتح لالیگا افزایش داد و از سد یکی از تیم های سخت عبور کرد "
طرح و نقشه مادرید : " برای حذف بوروسیا "
روزنامه اسپورت ( کاتالونیا - بارسلونا ) :
بازی ساز ها در برابر جنگجویان
24 ساعت تا بازی لیگ قهرمانان اروپا ( بارسا - اتلتیکو )
تاتا : " بارسا باید در نیوکمپ کار را یک سره کند "
سیمئونه : " ناب ترین سبک بازی , سبک بازی گواردیولا بود "
مارتینو نیز برای مهار ویا نقشه هایی دارد
اتلتیکو نیز با پرخاشگری و همراه با جدالی فیزیکی به نیوکمپ می آید و با بارسا به مبارزه می پردازد
والدز در آلمان امروز تحت عمل جراحی قرار خواهد گرفت
رونالدو و آلونسو باهمدیگر صحبت نمی کنند
فرمول 1 : " آلونسو همچنان با همیلتون فاصله زیادی دارد "
نمایش زیبای جوکوویچ برابر نادال و حذف تنیسور اسپانیایی
+++++++++++++++++
لیکس بریش داور دیدار بارسلونا - اتلتیکومادرید
لیکس بریش آلمانی که به سخت گیری در مسابقات معروف است در نیوکمپ دیدار بارسلونا - اتلتیکومادرید را سوت خواهد زد .
این داور آلمانی دیدار های بازی چلسی - بارسلونا و بارسلونا - میلان را نیز داوری کرده است که نتیجه ی آن یک باخت و یک برد برای بارسا بوده .