مارک بارترا.............
ولی از من گفتن
این بارسلونا باز هم گل خواهد خورد.
ولی از من گفتن
این بارسلونا باز هم گل خواهد خورد.
درسته .یه چند درصدی هم با شانس میخواستن انجام بدن که مثلا" اشتباه در جای گیری بازیکن حریف یا بد دفع کردن توپ ارسالی توسط حریفدرسته چاره دفاع اتوبوسی سانتره اما وقتی به قد خط حمله نگاه میکنیم بهتره سانتر زمینی باشه نه هوایی.
نیمه اول چندین بار البا این کار رو کرد
درسته .یه چند درصدی هم با شانس میخواستن انجام بدن که مثلا" اشتباه در جای گیری بازیکن حریف یا بد دفع کردن توپ ارسالی توسط حریف
در مورد این تعویض البا و اومدن ادریانو هم واسه این بود که از اون سمت شده بود اتوبان .ادریانو رو اورد که اون سمت رو ببنده
وبه نظر اینکارو کرد .ولی میتونست ادریانو روبیاره بجای فابرگاس که چند هفته ای کلا" انگار تو کما هست.بعد البا رو یه خط میبرد جلو
سوا از اینا ولی ضربه سر بارترا عالی بود .که حیف شد اون اشتباه رو انجام داد و باید بازیکن رو میزد با این مصدومیتی که داشت
از اینکه میبینم بارسلونا به این اوضاع دچار شده اصلا خوشحال نیستم . توی اوج بودن بارسلونا باعث تلاش بیشتر رئال میشه . امشب رئال باری رو منطقی کنترل کرد و برد ( اون آخرش شانس هم آورد البته ) به هرحال من خودم فکر می کردم بارسلونا واقعا بتونه جام حذفی رو حداقل بگیره . اما به نظر میرسه شاید جام نگرفتن امسال بارسلونا بهترین اتفاق برای هواداراش باشه چون میتونن تیم رو واسه فصول آینده از نو بسازند.
ای خدا.....البته داداش چند تا نکته هست لازم دونستم بگم
1 - اگه ما توی اون صحنه دقایق آخر روی ضربه نیمار شانس اووردیم بارسا هم روی شوت لوکا مودریچ شانس اوورد اون هم دقیق به تیرک خورد
2 - این که میگید برای فصل بعد اگه تحریم و جریمه فیفا تصویب و عملی بشه بارسا تا 2 سال دیگه نه هیچ بازیکن و نه هیچ مربی نمیتونه بخره نه تمدید کنه !!!
اون شوت چند سانت هم اینور تر بود به دست پینتو میخورد .تازه هم کناره بیرونی تیرک خوردالبته داداش چند تا نکته هست لازم دونستم بگم
1 - اگه ما توی اون صحنه دقایق آخر روی ضربه نیمار شانس اووردیم بارسا هم روی شوت لوکا مودریچ شانس اوورد اون هم دقیق به تیرک خورد
2 - این که میگید برای فصل بعد اگه تحریم و جریمه فیفا تصویب و عملی بشه بارسا تا 2 سال دیگه نه هیچ بازیکن و نه هیچ مربی نمیتونه بخره نه تمدید کنه !!!
دقیقا بهروز جان . تنها نکته مثبتش همینهاز اینکه میبینم بارسلونا به این اوضاع دچار شده اصلا خوشحال نیستم . توی اوج بودن بارسلونا باعث تلاش بیشتر رئال میشه . امشب رئال باری رو منطقی کنترل کرد و برد ( اون آخرش شانس هم آورد البته ) به هرحال من خودم فکر می کردم بارسلونا واقعا بتونه جام حذفی رو حداقل بگیره . اما به نظر میرسه شاید جام نگرفتن امسال بارسلونا بهترین اتفاق برای هواداراش باشه چون میتونن تیم رو واسه فصول آینده از نو بسازند.