دنی آلوز: اسپانیا خود را جهان اول معرفی می کند اما در برخی مسائل بسیار عقب مانده است!
حادثه نژاد پرستانه یکشنبه شب علیه دنی آلوز در جریان دیدار بارسلونا و ویارئال توجه جهانیان را به خود جلب کرد و اکنون خود بازیکن برزیلی به رادیو Globo اذعان کرده که از تأثیرات حرکتش شگفت زده شده است.
دنی آلوز در این مورد گفت: "من از حمایت همه شگفت زده شدم. آن حرکت، چیزی بود که من بدون فکر کردن به تأثیراتش انجام دادم. جهان تکامل یافته است و ما هم باید با آن تکامل یابیم."
این مدافع همچنین نظرش را در مورد اینکه چگونه باید با فردی که موز پرتاب کرد برخورد شود، اعلام کرد: "اگر می توانستم، عکس آن هوادار را در اینترنت قرار می دادم تا خجالت بکشد."
آلوز همچنین از فرصت استفاده کرد تا طعنه ای هم به فیفا بزند: "فیفا باید بیشتر از لاماسیا در مورد چیزهای مهم تر زیادی فکر کند. آنها باید به اتفاقات بسیار جدی تری توجه کنند."
این بازیکن 30 ساله از جامعه اسپانیا هم گلایه مند بود: "در این کشور علیه خارجی ها نژاد پرستی وجود دارد. آنها کشور را به عنوان جهان اول معرفی می کنند، اما در برخی مسائل بسیار عقب مانده اند."
+++++++++++++
هنریک لارسون: رونالدینیو بزرگ ترین بازیکنی بود که من در کنارش بازی کردم؛ او شگفت انگیز است
هنریک لارسون مهاجم سابق بارسلونا می گوید، رونالدینیو بزرگترین بازیکنی بوده که او در کنارش بازی کرده است.
به گزارش بخش انگلیسی سایت گل، ستاره سابق تیم ملی سوئد دوستی نزدیکی با رونالدینیو دارد، لارسون 42 سال می گوید رونالدینیو یکی از بازیکنان افسانه ای جهان است.
لارسون در آخرین قسمت ویدیو خاطراتش می گوید: " بزرگ ترین بخش فوتبال من، بازی در کنار رونالدینیو بود. وقتی من به بارسلونا رفتم او در اوج فوتبالش قرار داشت، او خیلی فوق العاده بود، پاس هایی در بازی میداد که من تا به حال ندیده بودم، او شگفت انگیز بود.
من بسیار مفتخر هستم که او من را بت خود صدا می کرد، او یک بار به من گفت بازی هایم را در جام جهانی 94 تماشا می کرده. من باید بگویم او یکی از شگفت انگیز ترین بازیکنانی است که من تا به حال دیده ام."
هنریک لارسون به همراه بارسلونا در سال 2006 قهرمان لیگ قهرمانان شد، در دیداری که بارسا با دو گل موفق شد آرسنال را شکست دهد.
او می گوید آن شب، بهترین شب زندگی حرفه ایش بوده است.
او ادامه می دهد: " من در آغاز زیاد خوشحال نبودم، مطمئن نبودم می توانم بازی کنم یا خیر، چون برای قرار گرفتن در ترکیب باید با یک بازیکن رقابت می کردم و در آن زمان او لیونل مسی بود.
لئو خیلی جوان بود، فرانک ریکارد باید بین من و او یکی را انتخاب می کرد، مسی به جایگاه رفت و من روی نیمکت نشستم.
من بسیار خوش شانس بودم که توپ اتوئو از خط دروازه رد شد و بلتی گل دوم را به ثمر رساند، حالا امروز هر بار آهنگ لیگ قهرمانان به گوشم می رسد لبخندی بزرگ بر روی چهره ام می نشیند، قهرمانی در لیگ قهرمانان بعد از قهرمانی جام جهانی بزرگ ترین چیزی از است که شما می توانید در فوتبال به دست بیاورید."