• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

faramarz_mit

Registered User
لایک‌ها
19
بارسلونا دوس دارم ولي يكم افت كرده

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
1499510_980210242019192_402223459_n.png
beauty beast

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اونقدر مدیریت در نقل و انتقالات ضعیف عمل کرده که انرژی پست دادن در این موارد رو ندارم
اما
لاپورته گفته جانشینی پویول مثل رویا میموه
از طرفی اسپورت هم توافق بارسا با رویس رو عملی میدونه
هیگواین هم در صورت نیومدن آگرو گزینه ی اصلی خط حمله خواهد بود
خبر بسیار بد هم اینکه مکسس هم از گزینه های خط دفاعی محسوب شده.
قضیه راکیتیچ و کوکه هم جدی داره دنبال میشه. احتمالا یکیشون به بارسا بیان. رای من با این وجود که راکیتیچ رو خیلی میپسندم کوکه هستش

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
من نمیدونم طبق کدوم منطق هیگواین از الکسیس و پدرو بهتره

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من نمیدونم طبق کدوم منطق هیگواین از الکسیس و پدرو بهتره
بحث بهتر بودن مطرح نیست. بحث کارآمدتر بودن در شرایط جدیدِ.
1000 سال دیگه با 1000 مربی دیگه هم سر کنیم نمیتونم با 3 بازیکن با ویژگی های مشابه در خط حمله موفقیت بزرگی کسب کنیم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
هیگوایین فوروارد فرصت طلبی هست. من از مدل بازیش خوشم میاد. تو ناپولی هم نشون داد که بازیکن کوچیکی نیست.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بحث بهتر بودن مطرح نیست. بحث کارآمدتر بودن در شرایط جدیدِ.
1000 سال دیگه با 1000 مربی دیگه هم سر کنیم نمیتونم با 3 بازیکن با ویژگی های مشابه در خط حمله موفقیت بزرگی کسب کنیم.
لایک
واقعا هم همینطوره
اگه 3تا بازیکن با یه سبک بازی داشته باشیم بدرد نمیخوره
چون امسال اینارو دیدیم واکثر بازیکنامون تو یه سبکن
با ید بازیکنهای دیگه ای بیاریم
کاش زلاتان رو نمیفروختیم
واقعا از بازیش خوشم میومد

Last edited:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
بحث بازی گرفتن از اینا تو یه پست مطرح هست من مطمئنم الکسیس اگه بره به عنوان مهاجم اصلی وسط و توی محوطه باشه بسیار بهتر از هیگواین هست هیگواین اخه اگه سرزن هم بود یچیزی قدرت سرزنی انچنان بالایی نداره اخه اینطوری باشهکه ژکو بهتر از اینه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
لایک
واقعا هم همینطوره
اگه 3تا بازیکن با یه سبک بازی داشته باشیم بدرد نمیخوره
چون امسال اینارو دیدیم واکثر بازیکنامون تو یه سبکن
با ید بازیکنهای دیگه ای بیاریم
کاش زلاتان رو نمیفروختیم
واقعا از بازیش خوشم میومد
میدونی، این روزها حسرت میخورم که ایکاش بالوتلی یکم اخلاقش بهتر بود. این بیشعور:D واقعا فوتبالیست برجسته ایه. فیزیکی، تکنیکی، جوون، همه فن حریف
فقط حیف که اخلاق 0
کاستا هم تست پزشکی چلسی رو رد کرد. دیلی میرور هم نوشته بارسا 69 میلیون یورو واسه آگرو پیشنهاد داده o_O
خب خبر خوب دیگه هم اینه که 9 میلیون یورو به اداره مالیات اسپانیا بابت نیمار بدهکار هستیم وا باید پرداخت کنیم. :general306:
اگر قضیه آگرو صحت داشته باشه یعنی که مسی رو دیگه در نوک حمله نخواهیم دید.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
امورز داشتم از ارشیو کلیپ هایی که جمع کردم کلیپ ماریو ژاردل رو میدیدم کاش یه بازیکن با این خصوصیات رو داشت بارسا یک تمام کننده و فرصت طلب تمام عیار شوت های عالی و یکی از بهترین سرزن هایی که تا حالا دیدم بود

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
ظاهرا اولین دسته گل فصل نقل و انتقالات به آب داده شده و اونطور که پیکه مدعی شده فابرگاس با 33 تا فروخته شده ...
خبر رو موندو و آ اس و ... درج کردن ،
سسک ==> 33 تا ==> افتضاح کامل ...

NaVaZ

Registered User
لایک‌ها
272
در کنفرانس خبری تیم ملی اسپانیا، جرارد پیکه در حالی که با دلبوسکه پچ پچ می کند، خبر خروج فابرگاس از بارسا را با مبلغ 33 میلیون یورو را به او اعلام می کند اما متوجه خاموش نبودن میکروفونش نمی شود. خبرگزاری های اسپانیا این صحنه را شکار کرده و خروج فابرگاس از بارسا را تقریبا حتمی می دانند. گفته می شود تیمی که فابرگاس را به خدمت گرفته است، چلسی است.

لینک ویدیو

NaVaZ

Registered User
لایک‌ها
272
جرارد پیکه: بارسلونا آنطور که باید، قدر فابرگاس را نمی داند؛ بازی کردن در کنار راموس لذت بخش است

2766cb22-a450-3485-bb67-50998984b529.jpg

جرارد پیکه به دلیل وضعیت پیش آمده برای دوست و هم تیمی خود، سسک فابرگاس، از مسئولان بارسا انتقاد کرد. این بازیکن در حال حاضر شرایط خروج از باشگاه را بررسی می کند.
بنا به گزارش Marca، پیکه در کنفرانس خبری گفت: "من واقعاً سسک را دوست دارم و می دانم که در حال سپری کردن لحظات سختی است، چرا که باشگاه آنطور که باید، قدر او را نمی داند. او از آن دسته بازیکنانی است که در هر باشگاه دیگری در دنیا انتخاب نخست و ستاره تیم خواهد بود. با این وجود، کار او در بارسا سخت بوده است."

در دفاع از فابرگاس: "نمی دانم او چه کار خواهد کرد؛ ما در این مورد با هم صحبت نکرده ایم. امیدوارم او بماند، چرا که اگر به آمار و ارقام او در این فصل نگاه کنید، او گلزن ترین هافبک تیم ما بوده و بیشترین پاس گل ر ا داشته است. البته که می خواهم او بماند."

مدعیان جام جهانی: "ما در گروه مدعیان هستیم. برزیل کشور میزبان است و آنها قهرمان جام کنفدراسیون ها شده اند. آرژانتین و آلمان هم تیم های بسیار قدرتمندی هستند. فکر می کنم وضعیت ما مثل سال 2010 است. ما یکی از مدعیان هستیم اما مدعی اصلی نیستیم."

روحیه: "احساسات ما نسبت به آفریقای جنوبی تفاوت چندانی نکرده است. حالا ما یک ستاره داریم و می دانیم که چه معنایی دارد. شاید تیم های دیگر احترام زیادی به ما قائل شوند و این برای ما خوب است. ما به عنوان قهرمان جهان اینجا هستیم و این مسئله کوچکی نیست."

سرخیو راموس: "من همیشه فکر می کردم که او یکی بهترین بازیکنان دنیاست. بازی کردن در کنار او لذت بخش است. امیدوارم او به مانند پایان فصلی که داشت، جام جهانی فوق العاده ای هم داشته باشد."

دیگو کوستا: "او خوب به نظر می رسد. او بازیکن با قدرتی است و باید 100 درصد آماده باشد. در تمام جلسات تمرینی که تا این لحظه داشته ایم، او را در سطح خوبی دیده ام."

NaVaZ

Registered User
لایک‌ها
272
لوئیس فن خال معتقد است که لوئیس انریکه گزینه مناسبی برای موفقیت بارسلونا و جانشینی تاتا مارتینو بوده است.

این دو نفر زمانی که فن خال هدایت بارسلونا را به عهده داشت و انریکه بازیکن تیم بود، با هم همکاری کرده اند. امروز در گفتگو با رسانه های خبری، از همکاری خود با انریکه تمجید کرد و همچنین مرد هلندی معتقد است که سرمربی سابق سلتاویگو از تعصب و هوش کافی برای موفقیت در نقش جدیدش برخوردار است.

فن خال گفت: "لوئیس انریکه بازیکن مهمی بود. او همیشه در پست بازیکن شماره 10 بازی می کرد که برای من در سیستم بارسا این مهمترین پست به شمار می رفت. او گلهای زیادی برای بارسا به ثمر رساند. به عنوان یک فرد او بسیار پر شور و باهوش است. فکر می کنم او انتخاب خوبی بود."

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ظاهرا اولین دسته گل فصل نقل و انتقالات به آب داده شده و اونطور که پیکه مدعی شده فابرگاس با 33 تا فروخته شده ...
خبر رو موندو و آ اس و ... درج کردن ،
سسک ==> 33 تا ==> افتضاح کامل ...
بازم خوبه با راکیتیچ به توافقی 20 میلیونی رسیدند، حداقل از اینور بهتر عمل کردیم.
هافبک خیلی خوبیه و شم گلزنی بسیار بالایی داره، ضربات ایستگاهیش هم عالی + سانتر.... اما داره!! کاش خرید راکیتیچ به منزله نیومدن کوکه نباشه

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
راکیتیچ امسال فوق العاده بود خیلی از باریش خوشم میاد...یعنی کل تیم سویا رو یه تنه به دوش کشیده بود

بازیساز خوبیه خیلی خوب توپ رو همه جا پخش میکنه!!پاس های تو عمق که خیلی به درد سبک بازی بارسا میخوره

اینطور که معلومه با اومدن راکیتیچ و احتمالا رویس و آگوئرو،فصل بعد دیگه پدرو و سسک رو تو تیم نمیبینیم

بالا