داداش نمی خوام هوادارای بارسا رو تحریک کنم ولی قبول کنید مسی اون مسی سابق نیست . خصوصا تو بازی های مهم جلوی تیمای مهم . امروزم نه پاس خاصی داد . نه شوت خاصی زد . یه دروازه خالی مهم رو هم که تقدیم رئال کرد . سعی کنیم رو یه بازیکن تعصب نداشته باشیم و واقع بین باشیم . یه سری بازی ها هست که از یه فصل یا یه قهرمانی برا هوادارا پر اهمیت تره .
برا من به شخصه بردن جلو رئال از صدتا قهرمانی در جام قهرمانان یا لالیگا مهم تره .
مسی امروز بد بود و به تیم کمک نکرد
مسی در تمام بازیهای این فصل خوب بود. امروز هم نیمه اول روی اکثر حملات نقش طراحی رو داشت. روی گل اول کسی دو زار فوتبال بلد باشه نقش مسی رو میبینه. امار گلزنیش هم بد نیست. کریس فوق عالی گل زده و اون حسابش جداست. در پاس گل هم که فکر کنم این طوری بره جلو رکورد لالیگا رو خواهد زد احتمالا. تیم الان از ریال بالاتره به لطف کیه؟ ماسکرانو احتمالا؟؟
تیم آرژانتین بدون مسی یک چهارم هم نمیدید.
شما یه بازی رو میگیری و...
تیم به اندازه کافی در دفاع و هافبک تقویت نشده و از اول فصل هم انتظار میرفت تو بازیهای سنگین به مشکل بخوریم. اینکه هر بار چهار نفر میگن تیم مناسب بردن سی ال نیست واسه همچین چیزهاییه.
ولی لیگ دنباله داره و این تیم با گل های مسی و نیمار و سوارز به احتمال بالا لیگ رو خواهد داشت
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4