• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Holy7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
70
فرشاد جان مشکلی با این قضیه داری؟ :D
خو نمکش بیشتر میشه. از حد طبیعی گل زدن خیلی فاصله گرفتن، طرف یه زمانی با 22 گل آقای گل لیگشون میشد الان چی :general306:
نه حاج محمد مشکلی ندارم!:D ما مخلص شما هم هستیم!;)

• Like
Reactions: rms

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
3 هتریک در 4 بازی برای پادشاه تاریخ فوتبال جهان
pic-2014-12-07-fcbvsespanyol-40-v1418037315-jpg.jpg

اختصاصی بارسانیوز / ستاره ارژاانتینی فوتبال بارسلونا با 9 گل در 4 بازی اخیر توانسته که علاوه بر جابه جا کردن رکورد ها به اماری خیره کننده دست پیدا کند.

لیونل مسی از رکوردی که سزار قبلا زده بود در بازی های دربی با زدن 12 گل پیشی گرفت !

لازم به ذکر است که این بازیکن با 13 گل هم اکنون بهترین گلزن بارساست و نیمار در نزدیکی او با 11 گل در رده دوم قرار دارد.

بازیکنان دیگر بارسا مثل ژاوی 20 دربی خود را پشت سر گذاشتند و بوسکتس 300 بازی خود را با پیراهن بارسا انجام داد

و یکی از اتفاق خوشحال کننده ولی عجیب اولین گل پدرو در لالیگا بود !!!

---------------

رویس در حال یادگیری زبان اسپانیایی برای بازی در بارسا
otra-imagen-de-la-celebracion--54405608181-54115221154-600-396.jpg

اختصاصی بارسا نیوز / وبسایت ال موندو گزارش داد به نظر میرسد مارکو رویس مصمم است تا به بارسلونا برود . بر اساس گزارشی که ال موندو از روزنامه بیلد منتشر کرده است مهاجم تیم بوروسیا دورتموند مدت سه هفته است که در کلاس های زبان اسپانیایی شرکت می کند . پیش از او مارک آندره تر اشتگن صمیمی ترین دوست وی همین راه را برای پیوستن به بارسلونا طی کرده بود .

بر اساس این گزارش بارسلونا باشگاه مورد علاقه وی از زمان کودکی بوده است . قیمت مارکو نیز بسیار مقرون به صرفه است . قیمت فسخ قرارداد وی که در ژوئن سال 2015 به پایان میرسد 25 میلیون یورو است که برای این بازیکن با چنین سطحی بسیار ناچیز است . بارسلونا در حال حاضر منتظر رای دادگاه CAS میباشد تا که محرومیتی که فیفا برای آنها منظور کرده کاهش یابد . در این صورت به نظر میرسد پیوستن این بازیکن آلمانی به بارسا دور از ذهن نباشد .

اگر محرومیت بارسلونا کاهش نیابد او پیشنهادات دیگری نیز از بایرن مونیخ ، اتلتیکو مادرید و رئال مادرید نیز دارد .
---------------
تراشتگن: براوو؟ نوير بهترين دروازه بان دنياست
pic-2014-12-09-entreno-34-optimized-v1418130071-jpg.jpg

مارک آندره تراشتگن"، تابستان امسال از مونشن گلادباخ به بارسلونا پیوست تا در کنار کلودیو براوو و یوردی ماسیپ، برای تصاحب پست دروازه بان اولی بارسا رقابت کند. لوئیس انریکه در نهایت تصمیم گرفت که از براوو در لالیگا و از تراشتگن در لیگ قهرمانان به عنوان دروازه بان اول استفاده کند.

دروازه بان آلمانی بارسا در نشست خبری بازی با پی اس جی به خبرنگاران گفت:" پی اس جی حریف بزرگ و قابل احترامی است و بازی دشواری مقابل این تیم خواهیم داشت. بخصوص باید مراقب زلاتان باشیم.همه ما از کیفیت او باخبریم و نباید به او فرصت خودنمایی بدهیم."

وی ادامه داد:" بودن در بارسا کیفیت بالایی می خواهد و من این توان را در خودم می دیدم که بازیکنی از بارسا باشم. به همین دلیل به این تیم آمدم. البته این مربی است که تصمیم می گیرد کدام بازیکن به میدان برود. من هم تابع تصمیمات لوئیس انریکه هستم. در تمرینات به سختی تلاش می کنم تا اعتماد او را به خودم حفظ کنم."

سپس از تراشتگن در مورد بهترین دروازه بان دنیا در سال 2014 و اینکه شانس براوو در قیاس با هموطنش نویر چقدر است، سوال پرسیده شد. وی جواب داد:" براوو بهترین دروازه بان جهان؟ جدی که نمی گویید؟ البته من برای کلودیو احترام زیادی قایلم و معتقدم که که او توانایی های بسیاری دارد اما نویر بدون شک بهترین دروازه بان دنیاست و هیچکس با او قابل مقایسه نیست."

تراشتگن در مورد شانس نویر برای تصاحب توپ طلا نیز گفت:" با وجود اینکه معتقدم نویر بهترین دروازه بان دنیاست اما نمی توانم بگویم که او برتر از مسی و رونالدو است. شانس او برای تصاحب توپ طلا در قیاس با دو بازیکن دیگر کمتر است."
-------------------
انريکه(1): مي خواهم لوران بلان را سورپرايز کنم
c7fb891eae0e6f030edac41d0e5e58e4-m.jpg

لوئیس انریکه ساعتی پیش، در نشست خبری پیش از این دیدار شرکت کرد و به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت. بخش اول این مصاحبه در زیر می آید :

مسابقه حساس با پی اس جی

مسابقه ویژه ای خواهد بود. لیگ قهرمانان برای بارسا یادآور روزهای خوبی است. فردا مسابقه ای مهم در پیش داریم و امیدوارم بهترین نتیجه ممکن را کسب کنیم.

برنامه شما برای این مسابقه

فردا هم مثل همیشه محکوم به پیروزی هستیم. مقابل تیم خوب و باکیفیتی بازی داریم که وادارمان می کند تا در بازی دفاعی هوشیار باشیم.با این حال، فلسفه بازی بارسا تغییر نمی کند. حمله کردن و کسب پیروزی.

تست دوپینگ ویژه از مسی(نمونه گیری ادرار و خون)

این هم یک نوع تست دوپینگ است و ممکن است برخی مواقع از شما دو نوع تست بگیرند.شاید در هر جایی این یک اتفاق عجیب باشد اما از نظر ما طبیعی است. باشگاه بارسلونا مخالف دوپینگ است و نشان دادیم که در چهارچوب قانون حرکت می کنیم.

اول شدن در گروه برای شما مهم است؟

ترجیح می دهم اول گروه شویم و بازی برگشت دور یک هشتم را در خانه برگزار کنیم.

کاسیاس بارسا را رقیب رئال در لیگ قهرمانان نمی داند. نظر شما چیست ؟

هر اظهارنظری قابل احترام است.

توپ طلا

می دانید که نظر من چیست. نمی خواهم دیگر در این مورد حرفی بزنم. رقابت نزدیکی خواهد بود.

بازگشت زلاتان به نوکمپ

پی اس جی بدون زلاتان هم ما را شکست داده است.با تیم قدرتمندی بازی داریم که با زلاتان تازه اوج گرفته، خطرناکتر هم هست.در پاریس، مرتکب اشتباهاتی شدیم و سعی می کنیم آنها را در بازی فردا تکرار نکنیم. زلاتان بازیکن بسیار بزرگی است که وقتی در اوج باشد، مهار او بسیار دشوار می شود.باید به گونه ای بازی کنیم که توپ زیادی به ایبرا نرسد.

جانشین آلوس

گزینه هایی چون بارترا و آدریانو داریم. آدریانو دفاعی تر از آلوس است و بارترا هم ذاتا یک دفاع مرکزی که البته می تواند در کناره ها نیز بازی کند.در این مورد سکوت می کنم چرا که می خواهم لوران بلان را سورپرایز کنم.
------------------
فائوس، معاون اقتصادی بارسا: مسی، نیمار و سوارز هرگز فروخته نخواهند شد

طرفداری- معاون اقتصادی باشگاه بارسلونا خطاب به سران پی اس جی می گوید شما قادر نیستید در مدت 3 سال به جایگاهی برسید که باشگاه های بزرگ در زمان 40 سال برای رسیدن به آن تلاش کرده اند.
به گزارش الموندو، خاویر فائوس معاون اقتصادی باشگاه بارسلونا در سخنانی خطاب به سران پاریسن ژرمن بیان کرده که همه چیز را با پول نمی توان به دست آورد.

فائوس به آن ها توصیه می کند که صبور باشند و می گوید: "شما نمی توانید در مدت 3 سال، به باشگاه هایی برسید که به مدت 40 سال زحمت کشیده اند. این به ما هشدار می دهد که لزوماً پول و سرمایه، قهرمانی نمی آورد. من باید بگویم که مسی، نیمار و سوارز هرگز و هرگز به جای دیگری منتقل نخواهند شد.

او در مورد فیرپلی مالی می گوید: "ما همیشه سعی کرده ایم عادلانه رفتار کنیم، در این مدت تلاش کردیم بدهی های باشگاه را کاهش دهیم و شروع به سرمایه گذاری بیشتر نمودیم. سعی کردیم صرف هزینه ها را تا جایی که امکان دارد محدود کنیم. ما عادلانه رفتار کردیم."

معاون اقتصادی بارسا در مورد پی اس جی توضیح می دهد: "آن ها در این 5 سال وارد رقابت شده اند، اما برای آموزش و تربیت بازیکنانی همچون لیونل مسی به زمان نیاز دارند."

فائوس تضمین می کند که از علاقه باشگاه هایی مثل منچستر سیتی، بایرن مونیخ و پاریسن ژرمن به خرید لیونل مسی هراسی ندارد.

او افزود: "علاقه به نیمار، مسی و سوارز وجود دارد. حال به طور فرضی یا واقعی. اجازه دهید پیشنهاد دهند، اما مشکل این است که این بازیکنان هرگز فروخته نخواهند شد."
------------------
بلی .مگه هر کی زبان اسپانیا یاد بگیره میخواد بیاد بارسا؟!!

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اگه محرومیت بارسا کم نشه احتمالا رویس بره رئال

یعنی بره رئال دیگه باهاش حرف نمیزنم:D
خخخخخخ

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دست کم میدونیم به اسپانیا میاد، تو بارسا باشه چه بهتر، نباشه هم دیدن بازیش توی نیوکمپ جلوی بارسا بهم خیلی حال میده
اوایل دو فصل پیش که به فینال رسیدند همه اکثرا گوتزه و هوملس رو میشناختن اما نمیدونم چرا از روز اول مهر این پسر در دل من جا خوش کرده بود، فکر کنم تو پست های دوسال پیش باید باشه. از روز اول واسه بارسا پسندیدمش :(

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
امیدوارم رویس به اون رئال لعنتی و منفور نره . وگرنه رئال می شه رئال زمان زیدان و فیگو و بکهام و روبرتو کارلوس و ... که کنترلش خیلی سخت می شه .
ولی اگه بارسلون بتونه بازیکن جذب کنه و رویس بیاد ، بین دو تیم بارسلون و رئال تعادل بیشتری برقرار می شه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
امیدوارم رویس به اون رئال لعنتی و منفور نره . وگرنه رئال می شه رئال زمان زیدان و فیگو و بکهام و روبرتو کارلوس و ... که کنترلش خیلی سخت می شه .
ولی اگه بارسلون بتونه بازیکن جذب کنه و رویس بیاد ، بین دو تیم بارسلون و رئال تعادل بیشتری برقرار می شه
کنترلش سخت بشه؟ ای بابا
تو همون بازه تیم کهکشانی ها والنسیا 2 بار لالیگا رو برد. رئال مثلا کهکشانی فقط 1 لالیگا رو برد، اونم فصل 2003. علاوه بر این حماسه ی 3 بر صفر با درخشش رونالدینیو در برنابئو در برابر همون رئال زیدان، فیگو، کارلوس،بکهام، رائول و .... بودش:rolleyes:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
رافینیا به دلیل ابتلا به یک ویروس، تمرینات بارسلونا را از دست داد
%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%A7.jpg
رافینیا بازی برگشت را همانند بازی رفت مقابل پی اس جی از دست داده است . به گزارش MARCA، هافبک برزیلی بارسلونا به دلیل ابتلا به یک نوع ویروس، در تمرینات امروز این تیم برای رویارویی با پاریس سن ژرمن حضور نداشت. در حالی که هردو تیم به مرحله بعدی رقابت ها صود کرده اند، برای تعیین صدرنشین گروه F این رقابت ها به مصاف یکدیگر می روند. بنا به اظهارات کادر پزشکی بارسلونا، روند بهبود وی رضایت بخش می باشد اما نمیتوانند زمان مشخصی را برای بازگشت وی مشخص کنند. در هر صورت او پس از اخراج در قبرس از بازی تیمش مقابل پاریس سن ژرمن محروم بود. تمام بازیکنان بارسا به اضافه مونیر الحدادی و سندرو رامیرز بدون مشکل در کمپ سن خوان دسپی به تمرین پرداختند و آماده تقابل فردا شبشان با پاریس سن ژرمن هستند.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
ای بابا همتون طور پهن کردید که........:rolleyes:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
رسمی : قرارداد مونیر الحدادی تمدید شد
b4buf-7iiaadd1x.jpg

باشگاه بارسلونا اعلام کرد قرارداد جدیدی با مونیر الحدادی امضا کرده است .
به نقل از وبسایت رسمی باشگاه بارسلونا، مونیر الحدادی قرارداد جدیدی با باشگاه امضا کرده است و طبق این قرارداد رقم آزادی او به 35 میلیون یورو افزایش یافته است . رقم جدایی قبلی موجود در قرارداد الحدادی 12 میلیون یورو بود.
قراداد جدید الحدادی تا ژوئن 2017 معتبر است .

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تراشتگن: باید مراقب حرکات ابراهیموویچ باشیم

طرفداری- بارسلونا در دیداری تشریفاتی و البته حیثیتی، برای تعیین صدرنشین گروه F به مصاف پی اس جی می رود.
به گزارش طرفداری، تراشتگن در گفتگو با وبسایت گل در مورد این بازی گفت: " ایبرا یکی از بهترین بازیکنان دنیاست. بازیکنان بارسلونا به خوبی نسبت به قابلیت های وی آگاه هستند. باید مراقب حرکات او در خط حمله پی اس جی باشیم."

وی افزود: " وقتی بخواهی به عنوان دروازبان در ترکیب ثابت بارسلونا قرار بگیری باید از لحاظ روحی آمادگی کامل داشته باشی. من نیز اعتماد به نفص کامل دارم و آماده بازی فرداشب هستم تا بتوانم در ترکیب اصلی بدرخشم."

دروازبان آلمانی بارسلونا ادامه داد:" قطعا سرمربی است که ترکیب تیم را انتخاب می کند. این هم نیست که چه کسی در ترکیب ثابت به میدان برود، بلکه ما باید بهترین عملکرد را در تمرینات داشته باشیم و پیشرفتمان را متوقف نکنیم تا تیم در بهترین شرایط باشد."

تراشتگن در ورد شرایطش در بارسا گفت: "حضور در جمع این بازیکنان فوق العاده است. من در بارسلونا احساس عالی دارم. چیزهای زیادی از ماسیگ و براوو یاد گرفتم. قطعا پیشرفت منوط به گذشت زمان است. این چیزی است که در بارسلونا یاد گرفتم."

وی در خصوص انتخاب برترین بازیکن سال نیز گفت: "خوشبختانه من مجبور نیستم برای این انتخاب رای بدهم. تصمیم گیری به عهده دیگران است و به نظر من هر سه نفر لیاقت این عنوان را دارند."
-------------
اولی کان اینده:general601:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بازیکن یعنی همین مــرد
rivaldo460.jpg

دلم واسه بازهاش تنگ شده
چه بازیکنی بود
rivaldo_orel.v1362136175.JPG

شبکه ورزش چند شب قبل داشت بازیهاشو نشون میداد
3 تا گل زد هر3تا شوت
فوقالعاده بود
چه راحت از دستش دادیمپ
640x360_11_jugadors.v1374228808.jpg

milanbarcalegends.jpg
rivaldo_orel.v1362136175.JPG

rivaldo_barca.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ریوالدو واقعا یه فوق ستاره بود. چه کاشته هایی میزد با پای چپ. برگردون هم میزد.
مثلثش با رونالدو و رونالدینیو تو جام جهانی 2002 غیر قابل مهار بود.

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
رد کرد رکورد فیگو رو یا هنوز مونده؟ :دی

l-7929.jpg

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
صعود جوانان بارسلونا به دور حذفی
2014-12-09-juvenil-a-psg-01-v1418162469-jpg.jpg

اختصاصی بارسا نیوز / از مسابقات جام باشگاه های اروپا در رده سنی جوانان شب گذشته جوانان بارسلونا در استادیوم مینی استادی به مصاف جوانان پاریس سن ژرمن رفتند . بازیکنان جوردی وینیالز کنترل توپ و میدان را در اختیار داشتند و چند فرصت خوب گلزنی نیز بخصوص در نیمه اول بدست آوردند که موفق به باز کردن دروازه تیم میهمان نشدند و این بازی با تساوی 0-0 در طول 90 دقیقه به پایان رسید اما همین نتیجه هم برای صعود این تیم به دور حذفی لیگ قهمرمانان کافی بود .

بارسلونا در این گروه پس از آژاکس به عنوان تیم دوم گروه صعود کرد . شایان ذکر است که بارسلونا مدافع قهرمانی این رقابت ها می باشد .
----------------
اسامی بازیکنان دعوت شده برای دیدار با پی اس جی
pic-2014-12-08-entreno-31-v1418202098-jpg.jpg

اختصاصی بارسا نیوز / لوییس انریکه برای دیدار امشب برابر پی اس جی 18 بازیکن را به اردو فرا خواند . فرمائلن به دلیل مصدومیت ، آلوز و رافینیا به علت محرومیت و ماسیپ ، داگلاس و مونتویا به دلایل فنی در این لیست حضور ندارند .
اسامی بازیکنان دعوت شده به شرح زیر است :

کلودیو براوو ، تر اشتگن ، آدریانو ، آلبا ، پیکه ، متیو ، بارترا ، ماسکرانو ، بوسکتس ، راکیتیچ ، ژاوی ، اینیستا ، سرجی روبرتو ، پدرو ، مونیر ، نیمار ، لوییس سوارز ، مسی
--------------------
امشب بازی سختی داریم.باید ببریم
گل اول رو بزینم خیلی خوبهتا حدودی 50 درصد رو رفتیم

*BOY*

Registered User
لایک‌ها
187
بادهاي موسمي بارسلون عليه پي اس جي

بازي امشب پاري سن ژرمن و بارسلونا در نوکمپ به خاطر رقابت بر سر کسب عنوان سرگروهي و قرعه بهتر در ‏مرحله بعدي اهميت خاصي پيدا کرده و به يکي از مهم ترين بازي هاي روز اخر مرحله گروهي چمپيونزليگ تبديل شده ‏است.
00998149.jpg

اقتدار بارسلونا در هفته های اخیر لالیگا و پنج گلی که این تیم در دربی مقابل اسپانیول به ثمر ‏رساند، لوران بلان را پیش از سفر به بارسلونا نگران کرده بود. بازی مقابل تماشاگران خانگی و احتمال مصدومیت مجدد ‏زلاتان که ممکن است در هر دیداری رخ بدهد، لوییس انریکه و بارسا را در موقعیت بهتری برای پیروز شدن قرار داده ‏است. پی اس جی با وجود همه خرج های سرسام اور سالهای اخیر، هنوز در اروپا جایگاهی در سطح رقبایی همچون ‏بارسلونا ندارد؛ هرچند در یکی دو رویایی اخیرش با کاتالان ها، اصلا دست و پا بسته نبوده است.

00998148.png

تیم فرانسوی یکی دو سالی است که در چمپیونز تا جمع هشت تیم برتر پیشروی داشته ولی هنوز تا رسیدن به جایی که این ‏تیم را به یکی از مدعیان فوتبال اروپا تبدیل کند، فاصله زیادی دارد. برای پی اس جی شکست در بازی امشب تاثیری در ‏سرنوشت آنها در صعود نخواهد داشت اما صعود به عنوان تیم اول، می تواند راه آنها برای رسیدن به مراحل بالاتر را ‏هموار کند.‏
‏ برای پاریس سنت ژرمن ورود به بارسلونا به خاطر باد شدید و غیرقابل باور دیروز با مشکلاتی همراه بود و پرواز این تیم ‏از پاریس یک ساعت دیرتر به بارسلونا نشست.
با توجه به اینکه توریست های حاصر در بارسلونا هم تقریبا همگی طرفدار تیم انریکه هستند، بلان برای بازی امشب باید ‏امیدوار باشد که شاگردانش بهترین نمایش شان را ارائه بدهند. ‏

*BOY*

Registered User
لایک‌ها
187
تيتر جالب اکيپ براي بارسا-پي اس جي

بارسلونا و پي اس جي، امشب در نوکمپ در شرايطي به مصاف هم مي روند که بارسا براي صعود به عنوان تيم اول، محکوم به پيروزي در اين بازي است.

نشریه معتبر "اکیپ"، چاپ پاریس، صفحه اول شماره امروز خود را به این بازی حساس اختصاص داده است. این صفحه اول و تیتر یک آن، همه را به یاد پوستر فیلم "!Mars Attacks" تیم برتون می اندازد. مفهوم این تیتر هم مشخص است؛ اینکه پاریسی ها برای حفظ صدرنشینی، چاره ای جز دفاع کردن و مقاومت در مقابل مثلث مخوف بارسلونا ندارند.
00998147.jpg

*BOY*

Registered User
لایک‌ها
187
يک نکته عجيب در ترکيب امشب بارسلونا

لوئيس انريکه ساعتي پيش، اسامي 18 بازيکن براي بازي حساس مقابل پاريس سنت ژرمن را اعلام کرد.
00996217.jpg

دنی آلوس از حضور در بازی امشب محروم است و در لیست 18 نفره بارسا، همچنین اثری از مونتویا و داگلاس دیده نمی شود. بدین ترتیب، بارسا امشب بدون دفاع راست تخصصی به مصاف پی اس جی خواهد رفت.

لوئیس انریکه در نشست خبری دیروز خود، بصورت ضمنی اشاره کرده بود که از آدریانو یا بارترا که هر دو، پست اصلیشان دفاع راست نیست، استفاده خواهد کرد. آدریانو و بارترا، خصوصیات دفاعی تری دارند و به نظر می رسد که انریکه برای مقابله با زلاتان و کاوانی، جانب احتیاط را رعایت کرده است.احتمال استفاده از آدریانوی باتجربه بجای آلوس نیز بیشتر از بارتراست.

*BOY*

Registered User
لایک‌ها
187
زانتي: اميدوارم توپ طلا به مسي برسد

خاوير زانتي اسطوره آرژانتيني باشگاه اينتر، امروز به تمجيد از هموطنش لئو مسي پرداخت و او را شايسته توپ طلا دانست.
00998153.jpg

زانتی که 145 بازی برای تیم ملی آرژانتین برگزار کرده و در مقطعی، کاپیتان مسی در تیم آرژانتین نیز بود، امروز به وبسایت یوفا گفت:" اگر مسی به توپ طلا برسد، تعجب نخواهم کرد. چرا که در هر ثانیه از بازی شما می توانید از او انتظار خلق یک معجزه را داشته باشید به نحوی که سرنوشت بازی را برای شما عوض کند. هر سه نامزد نهایی، بازیکنانی بسیار بزرگ و ارزشمند هستند اما از نظر من، مسی بهترین بازیکن دنیاست و امیدوارم توپ طلا هم به وی برسد."

لازم به ذکر است که 12 ژانویه در مقر فیفا و طی مراسمی ویژه، توپ طلا به بهترین بازیکن سال اهدا خواهد شد. رونالدو،مسی و نویر، سه کاندید نهایی هستند.

*BOY*

Registered User
لایک‌ها
187
سلفي زلاتان وپاريسي ها در بارسلون

پاريس سنت ژرمن امشب در جدالي حساس، براي حفظ صدرنشيني به مصاف بارسلونا خواهد رفت.

زلاتان که در بازی رفت به دلیل مصدومیت حضور نداشت، حالا آماده است تا در مقابل تیم سابق خود در نوکمپ به میدان برود. پی اس جی در بازی رفت 3-2 بارسا را شکست داده بود.این عکس را لاوتزی ساعتی پیش در اینستاگرام خود منتشر کرد.روحیه خوب سیریگو،مکسول، زلاتان، لاوتزی، کاوانی و پاستوره در این عکس مشهود است.

00998146.jpg

بالا