• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Nike10R

Registered User
لایک‌ها
521
آقا تبریک به همه
واقعا زیباترین بازی این فصل بارسا بود. البته اگر وحشی بازیهای مادریدی ها نبود قطعا زیباتر هم میشد
ولی واقعا سر بازی اعصابم خورد شد. داور عوضی تنها کاری که واسه اتلیکو نکرد این بود که خودش پا به توپ بشه گل بزنه. :mad:
اون دروازه بان مادر فلانشونم سر اون صحنه اصلا پای مسی به صورتش نخورد. یه فیلمی بازی کردکه داور هم از خداخواسته به مسی کارت زرد داد.:general211:
این خروج آخر براوو هم منو یاد سوشا مکانی انداخت ;):D

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
این مصاحبه مسی کمتر از برد و کیفیت برد دیشب اهمیت نداره انصافا.
ورای همه اتفاقات و حرف ها دیدن جنگندگی و روحیه متحد تیم فوق العاده من رو سر حال آورد

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
چیزی که دیشب باهاش خیلی حال کردم جنگندگی و هیجان و شادابی تیم بود خیلی وقت بود اینجوری متحد واسه یه بازی نبودن هر سه مهاجم عالی بودن حتی ماسکرانو و پیکه هم خوب بودن

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
دوستان همه نکات رو گفتند . فقط یه نکته که خیلی به نظرم امیدوار کننده بود ، بازی مسلط " براوُ " بود . وقتی پاس به عقب می دادن ، چقدر خونسرد و مسلط توپ رو تقسیم می کرد . خیلی کیف کردم . از اون " والدز " گیج و باری به هر جهت خیلی بهتر هست

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
the-front-MD-JAN-12-2015.jpg

روزنامه ال موندو دیپورتیوودر نسخه امروز خود عکسی از لیونل مسی، نیمار و لوییس سوارز را روی جلد برد و تیتر (( این سات بارسا )) را انتخاب کرد .

تکنوازی فوتبال بارسلونا با مسی ، نیمار و سوارز بی نظیر است

بازیکن آرژانتینی تیم متحد را بسوی پیروزی هدایت کرد و نیوکمپ را خوشحال کرد

مسی تکذیب کرد

((من از ریاست باشگاه درخواست نکردم کسی را بیرون کند ، من تحت فرمان باشگاهم و فقط یک بازیکن مثل دیگران هستم))

((پدر من با کسی صحبت نکرده است ، نه چلسی ، نه منچستر سیتی . همه این ها دروغ است))

the-front-sport-jan-12-2015.jpg

روزنامه اسپورت اسپانیا نیز با روی جلد بردن عکسی از لیونل مسی ، نیمار و سوارز تیتر (( مثلث دیدنی )) را برگزید .

و مسی حرف آخر را زد

مسی :(( من قصد ترک کردن باشگاه را ندارم))

((هیچ چیز بین من و لوییس انریکه وجود ندارد))

((من باشگاه را مدیریت نمی کنم و فقط یکی مثل بقیه هستم))

با بازی اینچنینی هیچ بحرانی وجود ندارد

مسی ، نیمار و سوارز گلزنی کردند و تفاوت ها را در برابر اتلتیکوی سرسخت رقم زدند
-----------------
مسی خوشحال از دریافت جایزه / از هوادران تشکر میکنم
10923398-945620505457544-9133947640954194964-o.jpg

اختصاصی بارسانیوز / دیشب قبل از بازی اتلتیکو و بارسا مسی توسط فداسیون اسپانیا تقدیر شد .

ستاره ی آرژانتینی باشگاه بارسلونا تاکید کرد که این جایزه با حمایت های بازیکنان و هوادرانش بوده که او را حمایت کرده اند .

مسی در کلماتی ارسالی به فیسبوکش گفت :"این یک چیز فوق العاده است که جایزه ی برترین گلزن تاریخ لالیگا را در مقابل هوادران گرفتم من می خواهم از همه ی شما تشکر کنم به خاطر حمایت از من چه در بازی و چه پس از بازی "

سپس گفت : " من می خواهم بگویم که بدون حمایت هوادران و بازیکنان این دستاوردهای فردی بدست نمی آید ، همه تان را در آغوش می گیرم"

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
کسی از دوستان لینک خوب واسه دیدن مراسم بصورت انلاین نداره؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
:general509::general304::general304::general304: میگم تو مراسم اهدا توپ زور خونه بود:general304: یا اینکه دست به اب داشتن:general304:
توی عمرم این همه دارم فوتبال نگاه میکنم و جوایز اهدا کردن به ملت .همچین کاری رو ندیدم کسی اینکارو بکنه
و:general509::general304::D
قیافه هانری بعد از دیدن این حرکت بسیار دیدینی بود:general304:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
:general509::general304::general304::general304: میگم تو مراسم اهدا توپ زور خونه بود:general304: یا اینکه دست به اب داشتن:general304:
توی عمرم این همه دارم فوتبال نگاه میکنم و جوایز اهدا کردن به ملت .همچین کاری رو ندیدم کسی اینکارو بکنه
قیافه هانری کلا بعد از دیدن رای عوض شد،قشنگ معلوم بود ناراحت شده و با بی میلی رای رو خوند...:(
در مورد اون حرکتم که واقعآ این پیش خودش چی فک کرده،آخرش بود یعنی...:general210:
ولی مسی هم با اختلاف خوبی نسبت به نفر سوم،دوم شد!چسبید...:D

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
هرچی دیروز خوشحال شدیم امشب بلاتر باز کار خودش رو کرد و جایزه رو داد به دخترش .
بازیکنایی که تو مهمترین تورنومنت ۲۰۱۴ بهترین بازی خودشون رو نشون دادن هیچی آقای دایو و پنالتی که اسمی هم نبود ازش تو جام جهانی شده آدم !

ون پرسی چطوری انتخاب نشد من نمی دونم !

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
مصاحبه مسی بعد از مراسم گالا : قطعا در بارسا می مانم
declaraciones-de-leo-messi-en--54422566217-53544647905-352-256.jpg

لیونل مسی کسب رتبه دوم در مراسم توپ طلای 2014 را پیش بینی می کرده است .

ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا به خوبی از پستی و بلندی های دوران فوتبالش در سال 2014 با خبر است . پس از واگذار کردن توپ طلای امسال لیونل مسی به شبکه اسکای اسپرت گفت :

"می دانستم که دو گزینه دیگر ، مدعی کسب این عنوان هستند . سال 2014 چه از نظر تیمی و چه از نظر شخصی ، برای من با پیچیدگی های خاصی همراه بود . من با آرژانتین و بارسلونا ، جام ها را از دست دادم . بهتر است آن دوران را فراموش کنیم .

آینده من ؟ قطعا در بارسلونا ادامه خواهم داد . می خواهیم با کسب جام های دیگر در این باشگاه ، تاریخ سازی کنیم ."

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
من ندیدم دیشب مراسم رو فقط از اخبار دیدم کی برده
چی شده مگه؟ توضیح بده ماهم بدونیم صحنه خاصی بوده

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
ها......!
الان دیدم تو طرفداری منظورت شادی و فریادشه؟:D

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
من ندیدم دیشب مراسم رو فقط از اخبار دیدم کی برده
چی شده مگه؟ توضیح بده ماهم بدونیم صحنه خاصی بوده
هیچی داداش طرفو اوردن سر صحنه چیز دادن بهش بعد کمی بلغور کرد بعد زارت داد آی هو فریاد داد زد اصلا" یه وضعی بود .حتی دادش بزرگم که اصلا" فوتبالی نیست گفت اینچشه رم کرده :general304::general509: مگه زور خونست یا دست به اب هست که زور میزنه وفریاد میزنه
دوره وریاش من جمله بابای گرامیشون اقای سپلاتر که باشن وهانری اینجوری نگاهش کردن:general710:

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
هیچی داداش طرفو اوردن سر صحنه چیز دادن بهش بعد کمی بلغور کرد بعد زارت داد آی هو فریاد داد زد اصلا" یه وضعی بود .حتی دادش بزرگم که اصلا" فوتبالی نیست گفت اینچشه رم کرده :general304::general509: مگه زور خونست یا دست به اب هست که زور میزنه وفریاد میزنه
دوره وریاش من جمله بابای گرامیشون اقای سپلاتر که باشن وهانری اینجوری نگاهش کردن:general710:
آره گرفتم:D
حالا اینا بکنار من هنوز تو انتخاب بهترین گل موندم
وجدانن برو کامنت های مردم رو تو سایت های مختلف ببین
صدتا گل بهتر از این گل زده شده
واقعا شکم به یقین تبدیل شد که زد و بندهایی هست تو این انتخاب ها
مسائل مالی - رسانه ای و......

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
آره گرفتم:D
حالا اینا بکنار من هنوز تو انتخاب بهترین گل موندم
وجدانن برو کامنت های مردم رو تو سایت های مختلف ببین
صدتا گل بهتر از این گل زده شده
واقعا شکم به یقین تبدیل شد که زد و بندهایی هست تو این انتخاب ها
مسائل مالی - رسانه ای و......
:D
اینا استادن .خیلی خوب بلدن چیکار کنند .نمونش پارسال بود که تو عمرم ندیدم جایزه رو مهلتش تمدید کنند که انجام دادن
امسال جام جهانی که پشمک حاج عبدالله :general404:هم حساب نکردن که هیچ .بعد یه سر گفتن اره جام جهانی هیچه حساب نیست مهم گل زنی هست
خب اگر مهم گل زنی هست خب کینگ امسال بابای هر چی رکورد گل زنی رو دراورد ازقبر
بعد چند روز پیش خیلی خود جوش طرفدارن اون زور زنه:general404: رفته بودن مقابل درب باباش اقای سپلاتر تظاهرات کردن :general509:
اینا گفتن زشته دیگه بهترین مربی هم بناممون کنیم دیگه بدتر گندش درمیاد گفتن اینو بدیم اقای لو:general404:
گل انصافا" چیز خاصی نداشت که انتخاب بشه
میتونست گل فن پرسی باشه .هم میتونست گل تیم کاهیل باشه که من خیلی این گل رو قبول دارم
جالب اینجاس با این کارش افتخار میکنند :oops: میگن اره این برون گراست:general404::general707::general304:

Last edited:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
این جایزه و جایزه پارسالش که از این هم بدتر بود یکی از آبروریزی های بزرگ فیفا خواهد بود.
قبلا هم گفتم که گلهای کریس تا بازی با دورتموند ارزش داشتن و از اونجا به بعد به زور دست دی ماریا و راموس و بیل قهرمان شدن و ایشون بازی که سه هیچ می شد از رو ضد حمله یا پنالتی التفاتی میکردند.
اگر کیسه گل کردن گالا و... حسابه خب بگن بدونیم
توی لیگی که سوم شدن هم که طبیعتا حرفی برای زدن نمیمونه
توی حذفی هم که بهترین بازیکنش لیو بود و برای ریالیها هم بیل قطعا و ایشون نخودچی بودن
در جام جهانی هم که رسوندن آرژانتین به فینال اون هم این آرژانتین شق القمری بود که به سادگی اب خوردن دیده نشد و اون وقت مسبب اصلی حذف پرتغال شد بهترین
آورین فیفا آورین

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
خب یه لکه ی ننگین دیگه در کارنامه ی فیفا. اینکه ک. رونالدو که زوزه کشان برنده ی توپ طلا شد از دو فینالیست دیگه کمتر مستحق بود به کنار، سال پیش دیماریا بود که یک تنه رئال رو نجات داد و رونالدو در بازی های سرنوشت ساز فقط وقتی می تونست گل بزنه که تیم حریف از هم پاشیده بود که البته تغییری در برنده یا بازنده ایجاد نمی کرد.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
مسی: سکوتم را شکستم چون جو باشگاه را آشفته دیدم
lionel-messi-27164.jpg

لیونل مسی، مهاجم آرژانتینی بارسلونا درباره جنجال‌های رسانه‌‌ای که اخیراً درباره آینده او در بارسلونا و بروز اختلاف میان وی و لوئیس انریکه، سرمربی کاتالان‌ها به وجود آمده است، گفت: این بار تصمیم گرفتم حرف بزنم، چون جو رختکن تیم آشفته شده بود. همه بازیکنان از آنچه در رسانه‌ها منتشر شده است، عصبانی هستند.

چیزهایی گفته شده است که هیچکدام از آنها صحت ندارند. به این که اخبار تیم‌مان به رسانه‌ها درز پیدا کند عادت کرده‌ایم، چون همیشه این اتفاق رخ می‌دهد. در مورد شایعات اخیر اما باید بگویم که هیچ یک از آنها صحت ندارند و باعث ایجاد سوءتفاهم شده‌اند که نتیجه‌اش ضربه خوردن تیم‌ بوده است. من پیش از این هرگز چیزی را انکار نکرده بودم اما این بار شرایط فرق می‌کرد. دیگر وقتش شده بود که به این شایعات پایان دهیم. من از چیزهایی که این اواخر درباره بارسلونا گفته شده است ناراحتم.

مسی درباره شایعاتی که از احتمال خروج او از تیم ملی آرژانتین حکایت دارند هم اظهار داشت: این خبر حقیقت ندارد، چون من نمی‌خواهم تیم ملی را ترک کنم و هرگز پیش نیامده است که دعوت به اردوی تیم ملی را رد کنم.

من همیشه خواسته‌ام در کنار آرژانتین باشم و همیشه آماده خدمت به تیم بوده‌ام. لازم نمی‌بینم که توضیح بیشتری در این ارتباط بدهم. من با تاتا مارتینو، مربی تیم ملی آرژانتین هیچ حرفی در این خصوص نزده‌ام. هر وقت که او بخواهد من آماده‌ام که به تیم ملی کمک کنم.

مهاجم بارسا درباره موضوع اختلاف میان او و کارلوس توس، مهاجم تیم ملی آرژانتین و یوونتوس هم عنوان کرد: من هرگز با توس مشکلی نداشته‌ام و همه ما خوشحالیم که او دوباره به تیم ملی بازگشته است. در فوتبال سخت است درباره بی‌عدالتی صحبت کنیم اما من فکر می‌کنم که آرژانتین به خاطر کیفیت بازی‌هایش و شخصیتی که بازیکنانش دارند، شایسته کسب یک جام است.
------------------
تمرینات آماده سازی برای دیدار با الچه
pic-2015-01-13-entreno-19-v1421231824-jpg.jpg

اختصاصی بارسا نیوز / تیم فوتبال بارسلونا صبح امروز در شهرک ورزشی خوان گمپر و کمپ تیتو ویلانووا تمرینات آماده سازی خود را برای دیدار برابر الچه برگزار کرد .

پنجشنبه ساعت 22 به وقت محلی بارسلونا باید در دور برگشت از رقابت های کوپا دل ری به مصاف الچه برود . بازی رفت با نتیجه 5-0 در نیوکمپ به پایان رسید .

مونیر ، آداما ، هلیلویچ ، گامبائو ، سمپر و ادگار له در این تمرین حضور داشتند .

ژاوی و نیمار مطابق روز گذشته به انجام تمرینات اختصاصی مشغول بودند . ژاوی بدلیل آسیب دیدگی از ناحیه همسترینگ و نیمار بدلیل آسیب از ناحیه مچ پا تحت درمان های پزشکی هستند .

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
رسمی: اونانا، بارسلونا را به مقصد آیاکس ترک کرد

باشگاه آیاکس آمستردام تایید کرد که آندره اونانا دروازه بان کامرونی بارسلونا را به خدمت گرفته است.
طرفداری - آندره اونانا پیش از این با باشگاه آیاکس به توافق رسیده بود که در پایان فصل راهی اردویزه شود و باشگاه بارسلونا مذاکرات آیاکس با اونانا را بی احترامی به این باشگاه اعلام کرده بود. اکنون باشگاه آیاکس رسما اعلام کرد که با این دروازه بان 18 ساله به توافق رسیده است که با قراردادی 3.5 ساله تا ژوئن 2018 به این باشگاه بپیوندد. وی اکنون می تواند برای آیاکس به میدان برود.

اونانا در مصاحبه با وب سایت رسمی باشگاه آیاکس گفت: "من از انتقال به آیاکس بسیار خوشحالم. چندین باشگاه علاقه مند به جذب من بودند، اما صادقانه بگویم که به آن ها فکر نمی کردم. زمانی که آیاکس علاقه خود را بروز داد، واضح است که من می خواستم به این باشگاه بپیوندم. من این مسئله را که آن ها به بازیکنان جوان اطمینان می کنند دوست دارم."
------------------------
لوئیز انریکه: ما اصلا به رفتن مسی فکر نمی کنیم، می خواهیم سال ها برای بارسا بازی کند

لوئیز انریکه قبل از بازی با الچه با خبرنگاران یک کنفرانس خبری داشت و طی آن در مورد وضعیت باشگاه صحبت کرد.
طرفداری- اسپرت کنفرانس خبری انریکه با خبرنگاران را پوشش داده است.

- آیا بازیکنان تیم B بارسلونا بازی خواهند کرد؟

فعلا نمی خواهم ترکیب تیم را مشخص کنم اما 4 نفر از آن ها می توانند باشند. امیدوارم مثل بازی رفت بتوانیم پیروز شویم. می خواهیم از ابتدا موثر باشیم اگر موثر بازی کنید برنده خواهید شد.

- آیا مسی توپ طلای پنجم را خواهد برد؟

معلوم نیست چه اتفاقی می افتد.

- نظرت راجع به خوزه باکرو مدیر جدید ورزشی تیم چیست؟

او دوست من است اما در این مورد حرفی نمی زنم. از بارتمئو بپرسید.

- بارتومئو گفته در این زمان تیم بارسا بسیار متحد شده است؟

بارتمئو حتما این اتحاد را دیده است. دوست داریم همین طور بمانیم که هستیم اما در مدت کوتاهی ممکن است هر چیزی تغییر کند.

- لوئیز سوارز و ژاوی و نیمار در چه وضعی هستند؟

سوارز از نظر فیزیکی خوب است. بعضی می گفتند اضافه وزن دارد اما به نظرم این طور نیست. او در هر بازی بهتر از بازی قبلش عمل می کند. ژاوی هم فردا بازی نخواهد کرد. آسیبش جدی نیست ولی باید استراحت کند. می تواند در بازی های بعدی شرکت کند. آسیب نیمار هم جدی نیست امیدوارم بتواند فردا بازی کند. ما می خواهیم از هر فرصتی برای رفتن به صدر جدول استفاده کنیم.

- آیا رفتن مسی به تیم ضربه خواهد زد؟

در این مورد حتی غیر فوتبالی ها هم حرف زده اند اما ما اصلا به رفتن مسی فکر نمی کنیم. می خواهیم او سال ها برای بارسا بازی کند.
---------------------
ای خاک .چطور دادن رفت

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
هانری : برد 6-2 در برنابئو فراموش نشدنی است
thierry-henry-fue-lunes-uno-los-protagonistas-gala-del-balon-oro-1421166894655.jpg

اختصاصی بارسا نیوز / تیری هانری در آخرین مصاحبه خود در مورد آرسنال ، بارسلونا و حضور در لیگ ام ال اس صحبت کرده است . در بخشی از مصاحبه از وی سوال می شود :
تیری اگر هواداران بارسلونا بخواهند لحظه ای فراموش نشدنی از حضور تو در بارسلونا را به یاد بیاورند شاید دیدار 6-2 برنابئو را انتخاب کنند در این مورد چه صحبتی داری ؟
در حال حاضر من می توانم در مورد همه چیز از منظری دیگر صحبت کنم . نتیجه 6-2 در برنابئو فراموش نشدنی است . من می دانم که زادگاهم ، خانواده ام و یا سنت هایم ارتباطی با کاتالونیا ندارد اما من امروز بیشتر یک بارسلونایی هستم . من آن روز را به یاد دارم که تعداد زیادی از هواداران در فرودگاه ال پرات بارسلونا حضور پیدا کردند و من پیش خود فکر میکردم ما هنوز موفق به کسب عنوان قهرمانی لیگ نشده ایم . مردم این پیروزی را مثل کسب یک عنوان قهرمانی جشن گرفته بودند . سپس متوجه شدم شعار فراتر از یک باشگاه چه بود . بارسلونا یک فرهنگ ، مذهب و چیز دیگری است . این باشگاه شگفت انگیز است و البته بعد از آرسنال بیشترین حسرتم جدایی از بارسلوناست . من هر هفته نتایج بارسلونا و آرسنال را دنبال می کنم .
-----------
مدیر برنامه های آلوز : دنی میخواهد در بارسلونا بماند
47cb944d38d28a034d663f772e4b38a2b3429a16-660x450.jpg

اختصاصی / مدیر برنامه های دنی آلوز مدافع برزیلی بارسلونا اعلام کرد که دنی آلوز میخواهد تا پایان فصل در بارسلونا بماند .
با توجه به محرومیت باشگاه بارسلونا توسط فیفا و درخواست بسیاری از طرفداران باشگاه بارسلونا , دنی آلوز تصمیم گرفته است تا پایان فصل و حتی در صورت نیاز با افزایش حقوق و دستمزد سالانه ی خود زمان بیشتری را در بارسلونا سپری کند .

بالا