• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
چشم های خیابانی مشکلشون دیگه کم کم داره حد میشه.
حتی طبقه بالا ها تماشاگر کمی نداره ولی هی میگه تماشاگر خیلی کمی اومده
والدز هم دوساله از بارسا رفته به گفته استاد
مسی و آردا دریک بازی کامپیوتری با هم هم بازی هستند چون محبوب هستند
خیلی هم خوب

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
اوه اوه اوه
این مسی موقع پنالتی چطور داشت می لرزید
واقعا یه گل حقمون بود

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
خدا رحم کرد که مسی برگشت شو گل کرد . یاد اون پنالتی افتادم که مسی تو بازی با چلسی زد به تیر و تیم کلا به فنا رفت

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
داشتم خودمو برای فحش نوشتن به داور آماده می کردم که با توجه به گل بارسا فعلا دس نگه می دارم

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
به نظرم تیم خیلی خوب و منطقی بازی کرد. نتیجه هم خیلی خوب بود. الان اگه موفق بشه یک گل در زمین حریف بزنه، با توجه به کیفیت پایین مهاجمهاشون کارشون تمومه. به نظرم مسی و نیمار بهترین بازیکن های تیم بودن. حرکات انفجاری مسی دو سه بار حسابی بهم ریختشون و اینبار نیمار هدفدارتر از تکنیکش استفاده کرد. متأسفانه سوارس هنوز در استپ کردن و تموم کردن مشکل داره. ای کاش دو تا مسی داشتیم یکیش توی پست حاضر بازی می کرد و اون یکیش مهاجم هدف می شد. پیکه هنوز لاییش خیلی بازه و مشایعت (منظورم jockeyingه) اصولی بلد نیست.

راستی مسی بازم تونست گل غیرپنالتی بزنه! D:

Last edited:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
بازم خدا رو شکر که بردیم و در خانه گل نخوردیم . همین مایه خوشحالیه . تبریک می گم به همه دوستان گلم
همین که گل نخوردیم و یه گل هم زدیم واقعا دستاورد خوبی محسوب میشه.
اگر بازی برگشت بتونیم نیمه اول رو کنترل کنیم میتونیم حتی گل هم بهشون بزنیم. اتلتیکو وقتی بازی از دستش در میره به مراتب تیم راحت تریه به ویژه که جام حذفی هم باشه. اگر مثل تیم مارتینو بریم مادرید که فاتحه رو باید خوند.
ای کسانی که ایمان آورده اید در اینکه مسی دو تا بازی پشت سر هم به اتلتیکو گل میزنه نکته ها نهفته است که تنها اهل بصیرت دریابند.

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
تراشتگن بازم قدرت بازی با پاش رو به رخ کشید - انریکه حتی می تونه یه مدتی به عنوان هافبک ازش بازی بگیره شاید جواب داد!

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
تراشتگن بازم قدرت بازی با پاش رو به رخ کشید - انریکه حتی می تونه یه مدتی به عنوان هافبک ازش بازی بگیره شاید جواب داد!
دقت پاش در حد الماسه.
فوق العاده با اعتماد به نفس بود. من کمترین نگرانیم از بابت تراشتگنه. جوونه و زمان زیادی داره و موقعیت هم سر وقتش سراغش میاد.
اون وقت دیگه خودشه و طالعش

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
سلام، آرسنال دنبالشه؟ راستش این فصل من به غیر از بازی با بارسا بازی دیگه ای از ویارئال ندیدم، ولی فیکس بودن پائولیستا و تعداد کم گل خوردشون احتمالاً اتفاقی نیست. الان که چندتا کلیپ از یوتوب دیدم (هر چند نمی شه روی این جور کلیپ ها زیاد حساب کرد) بازیکن پابه توپ و باهوشی به نظر می رسه. راستی ونگر به جای کی می خواد بیارتش؟ امیدوارم به جای لوران کسیلینی باشه و کسیلینی بیاد بارسا. P:
مرسی!!
روی هم رفته 2 دفع وسط داره آرسنال!!! فکر نکنم خروجی داشته باشه با وجود این خرید :p

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
خب بازی رفتو بردیم ولی کاش2تا میزدیم
دوربین جوری نمای نزدیک مسی و دروازبا اتلتیکو رو میگرفت که تو دل خودم گفتم خراب میکنه پنالتی رو
بابا مسی تو قد دروازبانو ببین وسط میخای بزنی یکم بالاتر بزن که دیگه با پاشم نتونه بگیره

اون صحنه که سوارز توپو زد به اسمون اولش فکر کردم دروازبان گرت بعد تو صحنه اهسته دیدم مستقیم زد به اسمون شاخ دراوردم
این چ وضع ضربه زدنه سوارز؟؟؟؟؟؟
چ پاسشی داده بود راکیتیچ بهش ولی سوارز حیفش کرد
دیشبم خیلی زدنش و خیلی جاها تابلوو میوفتاد زمین
مدیر فنی خطا گرفتن بارسا خیلی بده ک اموزشهای تابلو به بازیکنای بارسا میده
ولی واسه رئال خیلی خوبه

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
همین که گل نخوردیم و یه گل هم زدیم واقعا دستاورد خوبی محسوب میشه.
اگر بازی برگشت بتونیم نیمه اول رو کنترل کنیم میتونیم حتی گل هم بهشون بزنیم. اتلتیکو وقتی بازی از دستش در میره به مراتب تیم راحت تریه به ویژه که جام حذفی هم باشه. اگر مثل تیم مارتینو بریم مادرید که فاتحه رو باید خوند.
ای کسانی که ایمان آورده اید در اینکه مسی دو تا بازی پشت سر هم به اتلتیکو گل میزنه نکته ها نهفته است که تنها اهل بصیرت دریابند.
اینکه بارسلون در فاصله زمانی حدود 10 روز ، 2 بار تیم قدرتمند اتلتیکو رو شکست می ده و از این مهم تر در هر دو بازی این تیم رو کاملا تحت تاثیر خودش قرار می ده ، می تونه این نوید رو به ما بده که تیممون داره به روزهای اوج و بازی های درخشانش برمی گرده . یه نکته مثبت دیگه اینکه مسی از همین الان و با هت ریکی که جلو لاکرونیا کرد ، نشون داده که می خواد توپ طلای بعدی رو به کلکسیون افتخارات خودش اضافه کنم . و امیدوارم چشمای اشک آلود رونالدو بعد از تقدیم توپ طلا 2015

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
دوستان بازی امشبو کدوم شبکه ها پخش می کنن؟

بالا