واقعا قیچی برگردون زیبایی زد سوارز.
درسته ضعیفتر از فصل قبلش بوده ولی از پدروو که بهتر کار کرده
انریکه میخواست کمی تیم واسه من سیتی استراحت کنه. جرات بازی ندادن به مسی و نیمار رو هم نداره طبیعتا سوارز رو باید میگذاشت بیرون. حالا با توجه آسون بودن احتمالی بازی و بازی سخت چهارشنبه و اینکه سوارز با توجه به آشنایی ش با لیگ برتر در اون بازی نقش مهمی خواهد داشت و باید حسابی سرحال باشه نمیشه هم بهش خرده گرفت.به نظرم مونتویا و آدریانو خیلی خوب بودن به خصوص مونتویا.
بازم پاس گل و بازم هت تریک از مسی! چه طور کمک داور گلش رو آفساید گرفت من در عجبم! بازیکن حریف حدوداً یک متر جلوتر بود. نمی دونم روی صحنه ای که نیمار پاسش رو به اشتباه پشت مسی انداخت دقت کردید که مدافع حریف چطور لباس مسی رو همینطور می کشید؟ فک نمی کنم بازیکن های زیادی به غیر از مسی بتونید پیدا کنید که با این وجود خودشون رو زمین نمیندازن تا پنالتی بگیرن و به بازی ادامه می دن.
گل سوارس... آخ عجب گلی بود! کاش بیشتر بازی می کرد.
مگه چهارشنبه بازی سی ال نیست با منچستر؟تبريك! البته بازي بعدي با مالگا هست...
مگه چهارشنبه بازی سی ال نیست با منچستر؟
مگه چهارشنبه بازی سی ال نیست با منچستر؟
فک کنم هفته بعد نه این هفتهمگه چهارشنبه بازی سی ال نیست با منچستر؟
نه، اگه اشتباه نکنم بازی رفت 5 اسفنده.
ادیت: lepkin سریعتر از من بود.
انریکه خواسته پدرو رو به طور کل از دور خارج نکنه.نه چهارشنبه هفته بعد بازي داريم،اين هفته رئال ، بايرن،چلسي بازي دارن...
دبشب خیلی اتفاقی داشتم گلهای چند سال پیش مسی در زمان پپ رو میدیدم.نیمار اون پختگی که باید یه مهاجم تاپ داشته باشه نداره ، حرکاتش نشانی از خلاقیت و هوش نداره ، مربی باید به این ساقه شکل بده ، خیلی استعداد داره ولی خوب استفاده نمیکنه .
پدرو واقعا هیچی از سه مهاجم اصلیمون کم نداره ، امروز خوب نبود ، همیشه بازیکنی که فیکس نباشه افت میکنه .
سوارز ... و دیگر هیچ
.
من بازی هاشو یادمه ، پیشرفت خوبی داشت ازش هم خوشم میومد حیف که مصدوم شد و دیگه مجالی برا عرض اندام پیدا نکرد ... میتونست یه بوسکتس جدید باشه برامون .حیف از کوینکا. چه عالی بود اون وقتا. چه قدرت دریبلینگی. چه سرعتی. چه با استیل دفاع رو جا می گذاشت.