• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
عجب گل سوارزی ای زد این لوییز سوارز و چا ارسال زیبایی کرد آدریانو. مگر اینکه آدریانوی پیرمرد بازی کنه و چپمون یه حرکتی بکنه. هر چند آخر کاری پنالتی ضایعی داد که داور نگرفت.
مسی هم مثل برق و باد داره یارو رو می گیره.
نیمار خوب بود امروز
نقطه عطف بازی هم که غیر از درخشش های تکراری مسی سوپر گل سوارز بود.
با این ریتم تیم من سیتی کار سختی خواهد داشت

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
به نظرم مونتویا و آدریانو خیلی خوب بودن به خصوص مونتویا.
بازم پاس گل و بازم هت تریک از مسی! چه طور کمک داور گلش رو آفساید گرفت من در عجبم! بازیکن حریف حدوداً یک متر جلوتر بود. نمی دونم روی صحنه ای که نیمار پاسش رو به اشتباه پشت مسی انداخت دقت کردید که مدافع حریف چطور لباس مسی رو همینطور می کشید؟ فک نمی کنم بازیکن های زیادی به غیر از مسی بتونید پیدا کنید که با این وجود خودشون رو زمین نمیندازن تا پنالتی بگیرن و به بازی ادامه می دن.
گل سوارس... آخ عجب گلی بود! کاش بیشتر بازی می کرد.

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
درسته ضعیفتر از فصل قبلش بوده ولی از پدروو که بهتر کار کرده

دقیقاً، مثلاً امروز پدرو هم دو سه تا موقعیت خیلی خوب از دست داد ولی کسی زیاد توجهی نمی کنه، حالا اگه همین موقعیتا رو سوارس خراب می کرد کاملاً برجسته می شد. البته اشتباه نشه من بازی پدرو رو همیشه دوست داشتم و دارم.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
به نظرم مونتویا و آدریانو خیلی خوب بودن به خصوص مونتویا.
بازم پاس گل و بازم هت تریک از مسی! چه طور کمک داور گلش رو آفساید گرفت من در عجبم! بازیکن حریف حدوداً یک متر جلوتر بود. نمی دونم روی صحنه ای که نیمار پاسش رو به اشتباه پشت مسی انداخت دقت کردید که مدافع حریف چطور لباس مسی رو همینطور می کشید؟ فک نمی کنم بازیکن های زیادی به غیر از مسی بتونید پیدا کنید که با این وجود خودشون رو زمین نمیندازن تا پنالتی بگیرن و به بازی ادامه می دن.
گل سوارس... آخ عجب گلی بود! کاش بیشتر بازی می کرد.
انریکه میخواست کمی تیم واسه من سیتی استراحت کنه. جرات بازی ندادن به مسی و نیمار رو هم نداره طبیعتا سوارز رو باید میگذاشت بیرون. حالا با توجه آسون بودن احتمالی بازی و بازی سخت چهارشنبه و اینکه سوارز با توجه به آشنایی ش با لیگ برتر در اون بازی نقش مهمی خواهد داشت و باید حسابی سرحال باشه نمیشه هم بهش خرده گرفت.
با این گلش که بمب روحیه هم شده حتما

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
انریکه یه کاری کرد که هم نیمار هم سوارز یه استراحتی کنن و واسه بازی با من سیتی خسته نباشن

ولی اگه از هتریک همیشگی مسی بگذریم از گل فوق العاده سوارز نمیشه گذشت

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
ولی من باز فک می کنم تنها هدف انریکه اظهار وجود بود.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
نه، اگه اشتباه نکنم بازی رفت 5 اسفنده.

ادیت: lepkin سریعتر از من بود. :)

نه چهارشنبه هفته بعد بازي داريم،اين هفته رئال ، بايرن،چلسي بازي دارن...
انریکه خواسته پدرو رو به طور کل از دور خارج نکنه.
خلاصه باید پدرو رو هم در نظر گرفت. این بشر فوق العاده فداکار بی حاشیه و در خدمت تیمه والبته قیمت میدون دادن بهش کنار گذاشتن یکی از این سه تاست. تصور کنید کنارش بگذاره و بعد از فرم بیافته و یکی از این ها مصدوم بشه یا محروم.
باید همچین تصمیماتی رو باهاش کنار اومد. اگرچه امروز مناسب تر بود نیمار رو بابت شل بازیش در دو بازی گذشته کمی جریمه می کرد که به خودش بیاد و یه استراحتی هم بکنه

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
تبریک...
- 11مین پیروزی متوالی که نصیب تیم انریکه شد تا بتونه از رکورد پپ کبیر بگذره!
- 31مین هتتریک لئو در فوتبال اسپانیا(مساوی با رکورد زارا)
- و مهمتر از همه بالاخره شکستن رکورد پاس گل تاریخ لالیگا با 106 پاس که تا پیش از این در اختیار لوئیس فیگو بود :دی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
نیمار اون پختگی که باید یه مهاجم تاپ داشته باشه نداره ، حرکاتش نشانی از خلاقیت و هوش نداره ، مربی باید به این ساقه شکل بده ، خیلی استعداد داره ولی خوب استفاده نمیکنه .
پدرو واقعا هیچی از سه مهاجم اصلیمون کم نداره ، امروز خوب نبود ، همیشه بازیکنی که فیکس نباشه افت میکنه .

سوارز ... و دیگر هیچ
296.gif

.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
نیمار اون پختگی که باید یه مهاجم تاپ داشته باشه نداره ، حرکاتش نشانی از خلاقیت و هوش نداره ، مربی باید به این ساقه شکل بده ، خیلی استعداد داره ولی خوب استفاده نمیکنه .
پدرو واقعا هیچی از سه مهاجم اصلیمون کم نداره ، امروز خوب نبود ، همیشه بازیکنی که فیکس نباشه افت میکنه .

سوارز ... و دیگر هیچ
296.gif

.
دبشب خیلی اتفاقی داشتم گلهای چند سال پیش مسی در زمان پپ رو میدیدم.
حیف از کوینکا. چه عالی بود اون وقتا. چه قدرت دریبلینگی. چه سرعتی. چه با استیل دفاع رو جا می گذاشت.
همین طور پدرو. بهترین حرکات ترکیبی با مسی رو داشت.
یه نکته در مورد مسی هم کاملا ملموس بود. گلهای الانش ناشی از پختگیشه بیشتر و گلهای اون زمان هاش از سرعت و چابکی و شور جوونیش
بعد مصدومیت استیل بازیش عوض شده انگار. و اینکه شدیدا تعداد چیپ هاش کم شده.
آمار فعلیش در حد همون حدود هفته های سال 2010 و سال بعدشه که نود و یک گل زد. اون سال هم از همین جاهای فصل بود که شروع کرد به درو کردن تیم ها. اول لورکوزن و بعد به ترتیب همه دیگه رو
######
با ترتیب بازی ها احتمالا تیمی که هفته سی و چهار در صدر باشه شانس قهرمانی بیشتری داره. به خصوص برای بارسا و آتلتی به دلیل بازی رو در روشون حتما باید تا قبل از اون بازی سه امتیاز از ریال جلو باشند.
اتلتیکو با این باخت دیشب و مصدومیت هایی که درگیرشه شانس زیادی نخواهد داشت امسال و باید به همین سومی اکتفا کنه.
جنگ بین ریال و بارسا ست که نقش اصلی رو الکلاسیکو برگشت بازی خواهد کرد.
اگر رئال تا قبل از اون بازی دو یا سه امتیاز دیگه از دست بده و ما هم توی کمپ نو برنده باشیم دست بالا رو در هفته های آخر خواهیم داشت.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
همونطور که رئال با تیم به اون خوبی افت کرد ما هم از گزند امتیاز از دست دادن در امون نیستیم ، خصوصا با این تفکرات فوق تاکتیکی مربی ... :confused:
اشتباهه که فقط چشم به الکلاسیکو داشته باشیم چون رئال هم تیم پرمهره ای داره و تو چند دقیقه ممکنه بازی برگرده ... ولی خدا رو شکر الان وضعیتمون خوبه .
در هر صورت و با هر نتیجه برای این فصل ، چالش ما انتخاب مربی بعدی خواهد بود .
حیف از کوینکا. چه عالی بود اون وقتا. چه قدرت دریبلینگی. چه سرعتی. چه با استیل دفاع رو جا می گذاشت.
من بازی هاشو یادمه ، پیشرفت خوبی داشت ازش هم خوشم میومد :D حیف که مصدوم شد و دیگه مجالی برا عرض اندام پیدا نکرد ... میتونست یه بوسکتس جدید باشه برامون .

.

بالا