اون صحنه که مسی سمت راستش نیمار بود چپش سوارز که به نیمار پاس داد گند زد باید به سوارز پاس میداد
Sent from my iPad using Tapatalk
اون لحظه ای که به نیمار پس داد زاویه نیمار با دروازه نسبتا زیاد شده بود. فکر کنم سوارز رو ندید که پاس نداد بهش. در هر حال باز هم دمش گرم. ؛)اونطوری که من یادم می آد توی اون صحنه واران سوارس رو خیلی خوب گرفته بود و مسی گزینه ی بهتر رو انتخاب کرد.
سوارز فوق العاده موقعیت خوبی داشت. در هر حال نیمار هم موقعیتش عالی بود. به نظرم دید چشمی مسی به نیمار بهتر بود و از طرفی نیمار میتونست پاس هم بده که نداد.اونطوری که من یادم می آد توی اون صحنه واران سوارس رو خیلی خوب گرفته بود و مسی گزینه ی بهتر رو انتخاب کرد.
دم سوارز گرم. اگر چه که آخر بازی جون به لبمون کرد از بس خراب کرد ولی باز دمش گرم. به گلش می ارزید.
نیمار همه چیش خوب این تیکه های آخرش رو داره خراب میکنه. واقعا نقش مربی این جا خیلی مهمه تو کمک به بازیکن که به نظر انریکه این کاره نیست.
مسی گل نزد ولی واقعا توی اعصاب مادرید بود. نیمه دوم اگر مسی رو نداشتیم فشار مادرید وحشتناک میبود
آلبا فوق العاده بازیکن به درد نخوریه بیخودی انتظار داشتم خوب باشه
نه توی حمله به درد میخوره نه توی دفاع. سریع بودن فی نفسه هیچ خاصیتی نداره.
دنی روی گل دوم شاهکار زد. پاس داد در حد مسی واقعا.
متیو توی دفاع استرس محضه.به احترام گلی که زد در مورد بقیه چیزهاش سکوت میکنم و میگم دمش گرم
براوو اشتباهی نداشت و به همین راضی ام ازش
ماسکرانو باز هم ثابت کرد چه هافبک خوبیه و چه دفاع بدی. به احترام وقتایی که هافبکه کلاه از سر بر میدارم.
ژاوی در هر سنی یک وزنه ست. اشتباه بزرگ انریکه در این بازی دیر به بازی آوردن کاپیتان عزیزمون بود. خیلی بیشتر میتونست با تک ضرب هاش و با ریتم دادنش به تیم کمک کنه
اینیستا گاهی خیلی خوب و گاهی بد بود. کم کم در حال بهتر شدنه و بیشتر به قلب دفاع میزنه. در ادامه به اینیستای بهتری برای قهرمان شدن نیاز داریم هرچند همین سطحش هم خیلی
کمک حال خواهد بود.
در آخر میخوام از پیکه حرف بزنم. قهرمان امشب پیکه بود. به تنهایی اکثر حملات رو دفع کرد در حمله مشارکت داشت. به جای انریکه به بازیکن ها کمک کرد و کمترین اشتباه رو داشت. روی صحنه گل هم اگر اصول فوتبال رو در نظر بگیریم تقصیر چندانی نداشت.
فاصله چهار امتیازی در کنار روحیه خوب اندوخته خوبیه برای قهرمانی اگر چه میتونست شرایط الان خیلی بهتر باشه
تبریک به همه دوستان عزیزم
به امید قهرمانی های امسال
بارسلونا ۲-۱ رئالمادریدهایلایت کامل با کیفیت بالا سراغ نداره کسی؟!
محبت داریدممنون برای این پست خوب. چند تا نکته یادم آورد:
اول از همه بگم که اولین بازی ای بود که می دیدم براوو توپ هایی رو می گیره که همه ی دروازه بان ها نمی تونن بگیرن. امروز خیلی خوب بود.
دوم اّلبا در کار دفاع با دوندگی بی امانش به نظرم نمره ی قبولی رو گرفت اما باز مثل بازی با منچستر سیتی یک موقعیت طلایی رو که اتفاقاً باز مسی براش ساخت از دست داد. خیلی آماتور توپ رو به بدن کاسیاس کوبوند. استعداد گلزنیش نافرم کوره!
سوم برخلاف نظر شما به نظرم پیکه همچنان نامطمئن ترین دفاعمون. اشتباه بزرگ متیو در گل رئال به کنار، از یارگیری بچه گانه ی پیکه نمی شه گذشت. از طرف دیگه، خیلی دستپاچه توپ ها رو به بدترین شکل ممکن دور می کرد.
بنزما رو هم انصاف نیست نگیم ازش. تک ستاره مادرید بود. فوق العاده ست این بشر. چقدر دلم میخواستش این رو
بنزما یه دوره ای افت کرده بود. حدود بیست بازی یا همچین عددی گل نزده بود ولی توی همون دوره هم شدیدا موثر بود برای تیم. من شخصا درال کلاسیکو از هیچ کس بیشتر از بنزما نمیترسم. چه زمانی که گل میزنه چه زمانی که نمیزنه. چون واقعا با یه حرکت یه قول شما ظریف کل بالانس دفاعی حریف رو به هم میزنه. مایه هایی از زیدان و رونالدوی برزیلی رو با هم داره.جالبه بعد از همچین بازیکنی کلی هم انتقاد می شه. این نکته نشون می ده که چه درصد بالایی از به اصطلاح خوره ی فوتبال ها به جای چشم با پاهاشون فوتبال رو می بینن. بنزما کاملاً از خودگذشته بازی می کنه و همیشه با حرکت هایی ظریف بدون خودنمایی، یا گل می زنه یا پایه گذار گل ها می شه.