هشدار مسی و اتوئو به بازیکنان بارسا
دو ستاره باشگاه به بازیکنان این تیم هشدار دادند که فروتنی خود را حفظ کنند تا گرفتار بحرانهای احتمالی نشوند
سایت گل:ظاهرا بحرانهای کاتالونیایی ها به پایان رسیده و آبی اناری پوشان موفق شده اند مجددا به روزهای اوجشان بازگردند و این نکته را می توان در پیروزی مقتدرانه آنها در دیدار چهارشنبه شب مقابل لیون که با نتیجه 5 بر 2 به پایان رسید، دریافت. در این میان، ساموئل اتوئو و لیونل مسی، گلزنان برتر باشگاه کاتالان از بازیکنان تیم خواسته اند تا رقابتهای این فصل را با همین شیوه به پایان برند.
مسی در مصاحبه ای که در پایان دیدار چهارشنبه شب صورت گرفت در این رابطه گفت:« در جایگاهی که قرار داریم، تمام بازیکنان تیم ما می بایست با فروتنی و احترام فراوان به فعالیتشان ادامه دهند. ما در هفته گذشته نشان دادیم که توانسته ایم مجددا به روزهای خوبمان بازگردیم و امیدوارم بتوانیم این روند را تا پایان فصل ادامه دهیم. در مورد دیدار برگشت مقابل لیون باید بگویم که به نظر من این دیدار یکی از جذاب ترین و دل نشین ترین دیدارهایی بود که در ماه های اخیر انجام داده بودیم.»
سامی اتوئو، ستاره کامرونی بارسا نیز پیغام مشابهی برای هم تیمی هایش دارد:« ما می بایست آرام باشیم و اجازه ندهیم که غرور بر ما غلبه کند. می بایست گام به گام به جلو حرکت کنیم و اجازه دهیم که شادی صعود به مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان ،تا پایان فصل ما را همراهی کند.نکته مهم این است که به تمام حریفانمان در این رقابتها احترام بگذاریم، چرا که در حال حاضر، فقط برترین تیمها باقی مانده اند و ما باید خود را برای مبارزه با هر یک از آنها آماده کنیم.»
او در ادامه باتشکر فراوان از هواداران بارسا که در نوکمپ حاضر بودند، گفت:« هواداران فوق العاده بودند.اگر آنها از تمام بازی های خانگی ما در دیدارهای باقی مانده به همین ترتیب استقبال کنند، برای حریفان غیرممکن خواهد بود که بتوانند در زمین ما به پیروزی و یا حتی به تساوی دست یابند.من از هواداران برای دیدار شنبه شب(مقابل اتلتیک بیلبائو ) نیز متشکرم، هر چند که در آن دیدار نتوانستم بازی خوبی را به نمایش بگذارم. می خواستم در آن دیدار گلی به ثمر برسانم و آن را به هواداران تقدیم کنم.»