دوستان بازی چطور بوده؟ کسی کامل دیده بازی رو؟
پیکه کیه ؟؟و در اخر شما را به حرفه جدید جرارد پیکه اچر فرانسه دعوت منمایم
خدایش این چند بازی ترکونده اساسی
انریکه- بارسا را روی توپ های ارسالی خطرناک کرده است
---------------------اختصاصی بارسا نیوز | لوئیز انریکه مربی موفق بارسلونا این تیم را به یکی از خطرناک ترین تیم های جهان تبدیل کرده از نظر استفاده از توپ های ارسالی به طوری که کاتالان ها موف شده اند در 5 بازی گذشته خود روی توپ های ارسالی به گل برسند.
در بازی ال کلاسیکو برابر رئال مادرید که در ورزشگاه نیوکمپ انجام شد،ژرمی متئو مدافع فرانسوی بارسا موفق شد که روی سانتری که لئو مسی ارسال کرد با ضربه سر دروازه رئال مادرید را باز کند.
در بازی که در خانه تیم سلتاویگو انجام شد دوباره این ژرمی متئو بود که موفق شد توپ ارسالی لئو مسی را به گل تبدیل کند و 3 امتیاز شرین را به بارسا هدیه دهد.
در بازی دیشب که برابر آلمریا انجام شد مارک بارترا موفق شد که توپ ارسالی که ژاوی هرناندز از سمت راست ارسال کرد را به گل تبدیل کند.
در بازی های گذشته بارسا این بار لئو مسی بود که موفق شد روی توپ ارسالی ژاوی با ضربه سر گل به ثمر برساند.
جرارد پیکه مدافع مرکزی بارسا هم موفق شده بود با ضربه سر برای بارسا گل به ثمر برساند.
این بسیار آشکار است که بارسا روی توپ های ارسالی خیلی قوی شده است،در سال های گذشته کاتالان ها روی توپ های ارسالی که چه در حمله و چه در دفاع ضعیف نشان دادند اما از زمانی که لوچو مربی بارسا شده بارسا روی این توپ ها واقعا خطرناک شده است.
بارترا ؛ بازگشت به ترکیب فوق العاده بود
-----------------اختصاصی بارسا نیوز | مارک بارترا مدافع جوان و ملی پوش باشگاه بارسلونا دیشب در برابر آلمریا عملکرد فوق العاده ای داشت.
من از این پیروزی خیلی خوشحالم،در حال حاضر ما در صدر جدول قرار داریم و این خیلی خوبه ما با قدرت به کارمون ادامه میدیم تا در آخر قهرمان لالیگا بشیم من در بارسا احساس خوبی داریم.
بازگشت به ترکیب واقعا فوق العاده بود،اما از نظر من مهم نیست که چه کسی بازی کنه،همه ما باید تمام توانمون رو برای کمک به تیم به کار بگیریم در اخر هم باید بگم که خوشحالم که تونستم در این بازی مهم گلزنی کنم.
این کمک انریکه دیدیش که اکثر اوقات با هندسفری حرف میزنه؟؟ 99 درصد احتمال میدم یکی اون بالای سکوها دارند که بهشون امار میده
نمیدونم توجه کردین یا نه؟؟؟
این مارک جوان اینده داریه
وجدنا" عکس پیکه رو که تو پست قبلی براتون گذاشتم دیدیدینش؟ یا نه
لیام همسورثه ولی کپی پیکه هست این گریمش!یکه نیست این لیام همسورثه liam hemsworth
داور دقت کن داور دقت کن
اره میدونم خب . واسه خنده گذاشته بودمش. مگه اون شکلک خنده رو ندیدیشپیکه کیه ؟؟
پیکه نیست این لیام همسورثه liam hemsworth
داور دقت کن داور دقت کن
:general609: داشتیم ایالیام همسورثه ولی کپی پیکه هست این گریمش!
حق داره اشتباه بگیرتش!
من باورم نمیشهاره میدونم خب . واسه خنده گذاشته بودمش. مگه اون شکلک خنده رو ندیدیش
لامصب مو نمیزنه
:general609: داشتیم ایا
دیگه اسم انگلیسیش رو کاور فیلم که هست
:general609::general710: :general709::general703:من باورم نمیشه
حامدم که باورش نمیشه:general304:
من که مطمئنم داره میپیچونه! ولی نخواستم بزنم تو ذوقشمن باورم نمیشه
حامدم که باورش نمیشه:general304:
من که مطمئنم داره میپیچونه! ولی نخواستم بزنم تو ذوقش
جمع بی ریاست!
جمع بی ریاست!
خداوکیلی بیا بگو راسته میگن همیشه آنجلینا جولی رو با الناز شاکردوست اشتباه میگیری؟؟:general505:
من از یه منبع موثق شنیدم!
اون رو که حق داری انصافاً منم همیشه اشتباه میگیرم!
چون گفتی جمع بی ریاست . اره یه جورایی راست میگن !!
محمود هم با جنیفر انیستون اشتباه میگیرم!
همون.اون رو که حق داری انصافاً منم همیشه اشتباه میگیرم!
این اواخر ریشش سفید شد دیگه کپی کپی شده بود لامصب!
==========
واسه اینکه اسپم نشه، این فرمیناتور ما میگن مصدومیتش به پایان رسیده!
امیدی هست بهش بازی برسه؟