• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
یادی کنیم از تیتو ویلانوا:(
که 5 اردیبهشت پارسال درگذشت

20120825_5674630g_2100x1170.jpg
1690956_FULL-LND.jpg

2012-10-23_BARCELONA-CELTIC_30.v1351030379.JPG
2012-11-10_ENTRENO_03.v1352564121.JPG
tito-535x333_tgbtanb.jpg

کلیپی که ورزش3 تهیه کرده برا سالگرد تیتو ویلانوا

به مناسبت سالگرد درگذشت تیتو ویلانوا

دانلود مستقیم
22مگ

185129.jpg

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106] خدا رحمتش كنه
فردا بچه ها بازي نسبتا اسوني داريم و بر عكس رئال بازي سختي داره به اميد برد پرگل بارسا[emoji173]️[emoji173]️

Sent from my iPhone using Tapatalk

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
جو تایپیک رو خراب نکنید
حس حوصله جر بحث نداریم
-----------------------
شایعه روز؛ دی بروین هدف اصلی بارسلونا در نقل و انتقالات
1349688-28987648-1600-900-0.jpg

بنا به ادعای منابع نزدیک به باشگاه بارسلونا، کوین دی بروین یکی از اهداف اصلی بارسلونا برای نقل و انتقالات در آینده خواهد بود.
به نقل از موندو دپورتیوو، بارسلونا هم اکنون دوران محرومیت خود را سپری می کند و نمی تواند در پنجره نقل و انتقالات تابستانی پیش رو فعالیتی داشته باشد اما گفته می شود هافبک بلژیکی وولفسبورگ یکی از گزینه های اصلی این تیم برای نقل و انتقالات ژانویه 2016 خواهد بود.

بارسلونا هم چنین عملکرد دو بازیکن دیگر وولفسبورگ یعنی ریکاردو رودریگز و لوئیز گوستاوو را هم زیر نظر گرفته اما دی بروین گزینه اصلی آن ها محسوب می شود. گفته می شود که در جریان بازی تیم های وولفسبورگ و ناپولی از مرحله 1/4 لیگ اروپا استعدادیاب های بارسلونا از نزدیک عملکرد دی بروین را مشاهده کردند.

هافبک 23 ساله بلژیکی وولفسبورگ تا 2019 با این باشگاه قرارداد دارد و از بایرن مونیخ، منچسترسیتی و پاری سن ژرمن هم قبلاٌ به عنوان مقصدهای احتمالی این بازیکن نام برده شده بود.
---------------------
18 بازیکن دعوت شده برای دیدار با کوردوبا
pic-2015-05-01-entreno-22-v1430492745-jpg.jpg

اختصاصی / بارسلونا در هفته ی سی و پنجم رقابت های لالیگا روز شنبه ساعت 18:30 در خانه کوردوبا به میدان خواهد رفت .

لوییس انریکه اسامی دعوت شدگان برای این بازی را اعلام کرد . بازیکنان دعوت شده به شرح زیر می باشند :

تراشتگن ، براوو ، آلوز ، آلبا ، آدریانو ، متیو ، بارترا ، پیکه ، ماسکرانو ، بوسکتس ، رافینیا ، راکیتیچ ، ژاوی ، اینیستا ، پدرو ، سوارز ، نیمار و مسی .

ماسیپ ، مونتویا ، داگلاس ، فرمائلن و سرجی روبرتو از لیست لوییس انریکه برای این دیدار خط خوردند .
------------------------
این بازیکن رو بازیش ندیدم فقط تو جام جهانی یکمی دیدمش یادم نیست چطور بازی میکرد
فردا بازی میتونه واسمون سخت باشه

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
در زندگی مسائل بسیار مهم تری از کالبد شکافی اینکه دوستمون بارساییه یا ریالی یا هرچی یا تیکه مینداخته یا نه وجود داره.
طرفداری یک تیم برای من در حد روزی پنج دقیقه خبر خوندن از روی گوشی و دیدن هفته ای یکی دوتا بازیه و شامل چیزهای دیگه نمیشه.
دوستمون هم شاید دوست داشته طرفدارای رقیب رو کمی بخندونه و سرگرم کنه. چه اشکالی داره. تیمشون هم زیاد از این کارها میکنه. لایک داره از قضا

Last edited by a moderator:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
گزارش تصویری : تیم به کوردوبا سفر کرد
mrg25358-optimized-v1430496736-jpg.jpg

اختصاصی / بازیکنان و اعضای کادر فنی بارسلونا عصر امروز برای رویارویی با کوردوبا در هفته ی سی و پنجم رقابت های لالیگا راهی این شهر شدند . بارسلونا فردا راس ساعت 18:30 به وقت ایران به میدان خواهد رفت .

در ادامه گزارش تصویری از سفر تیم به کوردوبا ملاحظه خواهید فرمود .
MRG25364-Optimized.v1430496746.JPG
MRG25375-Optimized.v1430496749.JPG

+++++++++++++
از این تیتر هم خیلی خوشم اوومده
گواردیولا , اسطوره ای که 180 دقیقه دشمن است
2013-01-07-viaje-balon-oro-51-v1357573417.jpg

اختصاصی / زمان در حال جلو رفتن است و گواردیولا چه بخواهد و چه نخواهد باید در کنفرانس مطبوعاتی در نیوکمپ حاضر شود و احتمالا لوئیس انریکه دوست قدیمی و رقیب فعلی اش را بغل کند .

پپ خود نیز میدانست که روزی اتفاق می افتد . دیر و زود دارد اما .... . گواردیولا مجبور به بازگشت به نیوکمپ است اما نه به عنوان دوست بلکه دشمن و آن هم به مدت تنها 180 دقیقه در بازی رفت و برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا .

برای مردم کوچه و خیابان بحث ساده ای است . اما برای رسانه ها با آن دم و دستگاه ها همه چیز تفسیر دارد .

تنها پنج روز دیگر مانده است تا گواردیولا وارد نیوکمپ شود و به عنوان رقیب در یک بازی سرنوشت ساز شرکت کند .

گواردیولا اگرچه دشمن است اما این دشمن بزرگترین مربی تاریخ باشگاه بارسلونا نیز محسوب میشود . میشود از فرصت حضورش در نیوکمپ برای بستن زخم های کهنه استفاده کرد و این بر میگردد به مدیریت بارسلونا که چگونه اوضاع را سامان میدهد .

shielde

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
39
پاننکا: مسی، بهترین پنالتی چیپ تاریخ را زد

پاننکا، اولین فوتبالیستی که پنالتی خود را بصورت چیپ وارد دروازه حریف مقابل کرد، معتقد است که پنالتی چیپی که مسی به ختافه زد، بهترین در نوع خودش بود.
01028119.jpg

به گزارش "ورزش سه"، لئو مسی در دقیقه 9 دیدار این هفته بارسا مقابل ختافه، پنالتی خود را به زیبایی و بصورت چیپ وارد دروازه ختافه کرد تا اولین گل از 6 گل بارسا بدینگونه به ثمر برسد.
"آنتونیو پاننکا"، ستاره سابق تیم ملی چکسلواکی که در فینال جام ملت های اروپای سال 1976، برای اولین بار، یک ضربه پنالتی را بصورت چیپ وارد دروازه حریف مقابل (آلمان غربی) کرد، در توصیف پنالتی مسی به راک 1 گفت:" این تماشایی ترین و بهترین پنالتی چیپی بود که من دیده ام. شاید بهترین در تاریخ. نه خیلی قدرتمند بود و نه خیلی آرام. به مرکز و بالای دروازه زده شد، جایی که هیچ شانسی برای دروازه بان حریف وجود نداشت. من پنالتی های زیادی بدین شکل دیده ام ولی پنالتی مسی از لحاظ تکنیکی مرا تحت تاثیر قرار داد و این مساله نشان می دهد که این بازیکن چه توانایی های برتری دارد.

shielde

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
39
رائول: مسی بهترین حریفم بوده است

رائول، اسطوره رئال مادرید معتقد است که بهترین حریف او تا به حال، لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا بوده است.
01005371.jpg

به گزارش "ورزش سه"، مسی پس از عملکرد ضعیف در سال 2014، بار دیگر شروع به درخشش در پیراهن بارسا کرده و از عوامل اصلی صدرنشینی شاگردان انریکه در لالیگا است. رائول که 16 سال در برنابئو بازی کرده بود و مقابل بازیکنان بزرگی مثل مالدینی و اولیور کان به میدان رفته بود، مسی را بهترین حریفش می‌داند.
او گفت:" مسی بهترین بازیکنی است که مقابلش بازی کرده ام. من خوش شانس بودم که با بازیکنانی مثل زین‌الدین زیدان، رونالدو، فیگو ، کریستیانو رونالدو و ... هم تیمی بودم ولی مسی متفاوت است. مسی همه چیز را آسان به نظر می‌رساند، حتی غیرممکن ها را. وقتی بازی او را تماشا می‌کنید، انگار که در خیابان با هم تیمی هایش بازی می‌کند. در روزهای اول فوتبالم، بهترین بازیکنانی که با آنها روبرو شدم، روبرتو باجو و رایان گیگز بودند. بهترین دفاعی که مقابلش بازی کردم، پائولو مالدینی بود. او بازیکنی قدرتمند و سطح بالا بود. به خاطر دارم که عبور از او چقدر سخت بود. او یکی از بهترین مدافعان وسط تاریخ است. بهترین گلی هم که مقابلم قرار گرفت، اولیور کان بود. دیدارها با بایرن در لیگ قهرمانان خیلی سخت بود.

shielde

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
39
روزی که بارسا قهرمانی را در کوردوبا از دست داد

بارسلونا فردا در زمین کوردوبا دیدار حساسی پیش رو دارد و برای حفظ صدرنشینی، محکوم به پیروزی است.
01028131.jpg

به گزارش "ورزش سه"، زمین کوردوبا یادآور یک خاطره بسیار تلخ برای کاتالان هاست. فصل 1971-1972، آنها قهرمانی را در همین زمین از دست دادند. در آن فصل، به فاصله تنها دو هفته مانده به پایان لالیگا، رئال مادرید با دو امتیاز اختلاف از بارسلونا صدرنشین بود اما در جدال های رودررو، بارسلونا شرایط بهتری داشت.

رئال مادرید که در بازی قبل از دپورتیوو شکست خورده بود، باید به زمین اتلتیکو می رفت و بارسلونا نیز میهمان کوردوبا بود. سانتیاگو برنابئو، رئیس وقت باشگاه رئال مادرید، برای افزایش انگیزه در میان بازیکنان کوردوبا، برای بازیکنان این تیم مبلغی را به عنوان پاداش در صورت پیروزی بر بارسلونا درنظر گرفته بود.

در کوردوبا همچنین دو بازیکن رئال، "ویسنته دل بوسکه" و "فرمین"، بصورت قرضی بازی می کردند. نیمه اول دیدار اتلتیکو و رئال، 2-1 به نفع اتلتیکو خاتمه یافت؛ در حالیکه بارسا در زمین کوردوبا بدون گل مساوی به رختکن رفت.

در ابتدای نیمه دوم، داور بازی یک پنالتی مشکوک به نفع کوردوبا اعلام کرد و فرمین، بازیکن قرضی رئال، این پنالتی را به گل برتری کوردوبا تبدیل کرد. رئال در ویسنته کالدرون 4-1 شکست خورد و بارسا هم نتوانست گل خورده را جبران کند تا بهترین فرصت برای صدرنشینی را از دست بدهد.

در هفته پایانی نیز رئال مادرید، سویای سقوط کرده را شکست داد و قهرمان اسپانیا شد. 43 سال بعد، بارسا در شرایطی متضاد، به زمین کوردوبا خواهد رفت. این تیم 2 امتیاز از رئال پیش است ولی در بازی های رودررو، رئال شرایط بهتری دارد. آیا کوردوبا می تواند یک معجزه دیگر به نفع رئال مادرید رقم بزند؟

shielde

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
39
مثلث تهاجمی بارسا و شکستن رکورد تاریخی رئال

مسی، سوارز و نیمار، در اندیشه برابری یا شکستن رکورد گلزنی مثلث تهاجمی رئال مادرید در فصل 2011-2012 هستند.
01028132.jpg

به گزارش "ورزش سه"، بارسا این هفته ها به لطف درخشش سه مهاجم استثنایی خود مسی، سوارز و نیمار، حریفان را یکی پس از دیگری از پیش رو بر می دارد و در رویای فتح سه گانه است. لوئیس انریکه نیز حالا راحت تر از همیشه ایده های خود را در زمین پیاده می کند.

مثلث تهاجمی بارسلونا که حداکثر 8 بازی دیگر تا انتهای فصل پیش رو دارد، تا همینجا نیز موفق به شکستن رکورد گلزنی دو مثلث پیشین این تیم شده است. مسی، سوارز و نیمار تا بدینجا در همه رقابت ها 102 گل به ثمر رسانده اند که از آمار گلزنی مثلث مسی، هانری و اتوئو در فصل 2008-2009، دو گل و از آمار گلزنی مثلث مسی، الکسیس و فابرگاس در فصل 2011-2012، یک گل بیشتر است. این در شرایطی است که سوارز به دلیل محرومیت، تا 26 اکتبر، اجازه حضور در ترکیب بارسلونا را نداشت.

مهمترین چالش پیش روی این مثلث تهاجمی خوفناک، شکستن رکورد گلزنی مثلث تهاجمی فصل 2011-2012 رئال مادرید متشکل از رونالدو، بنزما و هیگواین است که 118 گل به ثمر رسانده بودند. آنها 16 گل تا رسیدن به این رکورد فاصله دارند و با توجه به آمادگی این روزهای این سه بازیکن، موفقیت در چنین آزمونی دور از دسترس نیست.

shielde

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
39
رکساچ: آلوس و انریکه در بارسلونا می مانند

کارلس رکساچ یکی از اعضای مدیرت ورزشی باشگاه بارسلونا به شایعات جدایی آلوس و انریکه از بارسلونا واکنش نشان داد.
00994448.jpg

به گزارش "ورزش سه"، دنی آلوس، مدافع راست برزیلی بارسلونا، تا ژوئن امسال با بارسلونا قرارداد دارد. ابتدای آوریل بود که مدیر برنامه های او، پیشنهاد تمدید قرارداد بارسلونا را ناراضی کننده خواند. با این حال آلوس همه چیز را به انتهای فصل موکول کرده است.
در مورد لوئیس انریکه، سرمربی این باشگاه که تا سال 2016 قرارداد دارد نیز شنیده می شود که در صورت از دست دادن لالیگا و لیگ قهرمانان، از سمت خود اخراج خواهد شد.

بارسلونا در حال حاضر از شرایط مطلوبی برای کسب عنوان قهرمانی در هر دو رقابت یاد شده برخوردار است. کارلس رکساچ، بازیکن اسبق بارسلونا که در حال حاضر یکی از اعضای تیم مدیریت ورزشی بارسلونا به حساب می آید، در این رابطه به کادنا کوپه گفت:" آلوس بازیکن مهمی برای ماست. او تمام افتخارات ممکن را در بارسلونا کسب کرده و مقبولیت خوبی بین هواداران دارد. با همه شایعات موجود، من اطمینان دارم که آلوس در بارسلونا خواهد ماند. در مورد انریکه هم تردیدی ندارم که او سرمربی بارسا در فصل آینده خواهد بود.

shielde

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
39
اینیستا : برای گواردیولا غیرممکن وجود ندارد

بارسلونا چهارشنبه هفته جاری در نوکمپ، از مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان به مصاف بایرن مونیخ پپ گواردیولا خواهد رفت. بازگشت گواردیولا به نوکمپ پس از سه سال، اتفاق ویژه این بازی است.
01028137.jpg

به گزارش "ورزش سه"، بارسا در مرحله یک چهارم موفق شد به راحتی پی اس جی را ار پیش رو بردارد ولی بایرن برای حذف کردن پورتو کمی دچار دردسر شد. آنها بازی رفت را 3-1 به پورتو واگذار کردند ولی در بازی برگشت، 6-1 پیروز شده تا به نیمه نهایی برسند.

آندرس اینیستا که 4 فصل درخشان زیر نظر پپ گواردیولا داشت، در مورد این بازی بزرگ به اسپورت گفت:" هیچ چیز بهتر از کسب یک نتیجه مطلوب در بازی رفت مقابل تیم پپ گواردیولا نیست ولی باید مراقب باشیم؛ چرا که بایرن در مقابل پورتو نیز شرایط مشابهی را تجربه کرد ولی در بازی برگشت ورق را برگرداند. گواردیولا بازهم نشان داد که برای او غیرممکن وجود ندارد.
شاید این حرف من کلیشه ای باشد؛ ولی مهمتر از حریف مقابل در نیمه نهایی، فرم و کیفیت خودمان است. اگر در فرم خوبی قرار داشته باشیم، می توانیم مقابل هر حریفی به برتری دست یابیم. گواردیولا پیشینه و تاریخچه بسیار درخشانی در بارسا چه به عنوان بازیکن و چه به عنوان مربی دارد. اینجا هیچکس افتخارتی که او نصیب بارسا کرده را فراموش نخواهد کرد."

shielde

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
39
انریکه: به کوردوبا فکر می کنم نه بایرن

بارسلونا در فاصله 4 هفته مانده به انتهای لالیگا، در حالیکه دو امتیاز از رئال پیش است؛ فردا به زمین کوردوبا می رود و محکوم به پیروزی است.
01028052.jpg

به گزارش "ورزش سه"، لوئیس انریکه فردا در شرایطی تیمش را به مصاف کوردوبا خواهد فرستاد که چهارشنبه در نوکمپ باید پذیرای بایرن در نیمه نهایی لیگ قهرمانان نیز باشد. او در نشست خبری خود به خبرنگاران گفت:

کوردوبا

وضعیت کوردوبا در جدول پیچیده است. فردا مثل همیشه برای پیروزی مقابل حریفمان ظاهر خواهیم شد . به جایگاه این تیم فکر نمی کنیم؛ چرا که محکوم به پیروزی هستیم. 4 هفته به انتهای فصل مانده و همه مسابقات، حساس و کلیدی هستند.

اطمینان بیشتر پس از برتری 6-0 بر ختافه

خیلی بد است که برای کسب اطمینان از تیم، منتظر یک پیروزی 6 گله باشید.من از همان ابتدای فصل به این تیم و بازیکنانم ایمان داشتم.

به امتیاز از دست دادن رئال مادرید مقابل سویا معتقدید؟

اینجا نیستم تا در مورد عملکرد تیم های دیگر اظهارنظر کرده و بخواهم نتیجه ای را پیش بینی کنم. اگر ما همه بازی های خودمان را پیروز شویم، اینکه رئال مقابل حریفانش چه خواهد کرد اهمیتی نخواهد داشت و این ما هستیم که قهرمان خواهیم شد.

به دیدار مقابل بایرن فکر می کنید؟

فعلا توجه ما معطوف به لالیگا و بازی مقابل کوردوباست. پس از این بازی، به اندازه کافی فرصت برای فکر کردن به بایرن مونیخ وجود خواهد داشت.

وضعیت بارسا در پایان فصل

از الان نمی توان گفت که در انتهای فصل چه جام هایی کسب خواهیم کرد. فصل متفاوتی از حیث پیشبرد اهداف باشگاه را سپری می کنیم.در مقطع بسیار حساس و تعیین کننده ای قرار داریم.

سوارز

عملکرد او به خوبی نشان می دهد که چه شرایطی دارد و نیازی به اظهارنظر من نیست. سوارز کارش را به خوبی انجام می دهد و از بازدهی او بسیار راضی هستم. تعهد او داخل و خارج از زمین، مثال زدنی است.

آلوس

سالهاست که او را می شناسیم. تعهد او به باشگاه فوق العاده است. او همیشه در سطحی خارق العاده برای بارسلونا بازی کرده است.

استراحت دادن به بازیکنان بخاطر بایرن
چیزی در این مورد نمی توانم بگویم. فردا ترکیب تیم را مشاهده خواهید کرد. بهترین ها را به زمین می فرستم.

وضعیت آینده شما در بارسا

بازی حساس و مهمی مقابل کوردوبا در پیش داریم. ممنون بابت سوالات شما و خداحافظ.

shielde

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
39
بارتومئو: بارسا بهترین خط حمله دنیا را دارد

جوزپ ماریا بارتومئو، رئیس باشگاه بارسلونا، با ابراز رضایت از عملکرد آبی و اناری ها در رقابت ‏های این فصل، اعلام کرد که لیونل مسی، لوئیس سوارز و نیمار می توانند این تیم را در مسیر موفقیت به ‏پیش ببرند.‏
01027417.jpg

به گزارش "ورزش سه"، بارسا فصل گذشته به هیچ جامی دست پیدا نکرد اما در حال حاضر با دو امتیاز ‏برتری نسبت به رئال در صدر جدول لالیگا قرار دارند، به فینال کوپا دل ری رسیده اند و باید در نیمه ‏نهایی چمپیونزلیگ به مصاف بایرن مونیخ بروند. ‏
بارتومئو به خبرنگاران گفت:" تیم بسیار انگیزه دارد. ما بهترین خط حمله دنیا را در اختیار داریم؛ همه ‏اینها زیر نظر یک مربی جدید است. فصل برای ما تاکنون فوق العاده بوده است. با توجه به نتایج، ما به ‏مسیر عالی مان برگشتیم.‏
ما در صدر جدول لالیگا هستیم، به نیمه نهایی چمپیونزلیگ رسیدیم و باید با بایرن بازی کنیم که بسیار ‏هیجان انگیز است. علاوه بر این، ما در فینال کوپا دل ری هم حضور داریم که در نوکمپ برگزار خواهد ‏شد.‏
ما این شانس را داریم که از پپ گواردیولا در نوکمپ پذیرایی کنیم. با افتخار این کار را خواهیم کرد."‏

shielde

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
39
انریکه: رفتار سوارز در بارسا فوق العاده بوده است

لوئیس انریکه سرمربی بارسا، لوئیس سوارز، مهاجم تیمش را به خاطر رفتارش در داخل و خارج زمین ‏مورد ستایش قرار داد.‏
01027841.jpg

به گزارش "ورزش سه"، سوارز که در تابستان گذشته به بارسا پیوست، به دلیل جنجال هایی که در چند ‏فصل اخیر ایجاد کرد، بارها با محرومیت های طولانی مدت روبرو شد اما از زمان پیوستن به بارسا کمتر ‏وارد مسائل حاشیه ای شد و نمایش های خوبی نیز ارائه داد.‏
انریکه به خبرنگاران گفت:" چیزهایی که ما روی آن کار می کنیم، بین خودمان می ماند اما من دوست ‏دارم در مورد شیوه کار و رفتار او صحبت کنم. او پیش از آمدن به اینجا، یک اشتباه در زمین کرده بود ‏اما از زمان آمدن به اینجا، هیچ اشتباهی نداشت. من از شرایط همه بازیکنانم آگاه هستم؛ به ویژه در مورد ‏او. ‏
من نحوه ارتباط او با فوتبال را درک می کنم. او یک خود کنترلی خوب داشت و ما ازاین مسئله بسیار ‏راضی هستیم. نه تنها نمایش های او، بلکه رفتار او در زمین هم فوق العاده است. برای همه فوق العاده ‏است که او چنین رفتاری دارد."‏
مثلث خط حمله بارسا یکی از عوامل نتایج خوب این تیم در این فصل بوده اما انریکه تاکید کرد از نیمکت ‏نشین کردن هر کدام از آنها ترسی ندارد:" من آنها را مثل بقیه بازیکنان تیم می بینم. هر اتفاقی ممکن ‏است. این به تصمیمی که می گیرم، بستگی دارد. می خواهید بدانید که آیا می خواهم از آنها به طور ‏چرخشی استفاده کنم؟ می خواهیم بدانید که قصد دارم کدام یک از آنها را نیمکت نشین کنم؟ هنوز تصمیمی ‏نگرفته ام. تصمیمی خواهم گرفت که برای تیم بهترین باشد."‏
بارسا در حال حاضر با تنها دو امتیاز اختلاف نسبت به رئال در صدر قرار دارد و انریکه تاکید کرد تیمش ‏در هر دیدار با جدیت تمام به میدان خواهد رفت:" سرنوشت لالیگا هنوز مشخص نیست و بازیکنان هم این ‏را می دانند. این را می توان در تمرینات دید. ‏
ما برای شکست دادن کوردوبا باید در سطح خوبی بازی کنیم. هنوز 4 بازی دیگر باقی مانده و هنوز کار ‏زیادی در پیش داریم. این مانند ماراتن است. نمی توان در نزدیکی های خط پایانی شروع به راه رفتن ‏کرد. ما در هیجان انگیزترین مقطع فصل هستیم. این سرنوشت سا�ترین مقطع فصل است.

shielde

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
39
خاویر ماسکرانو، مدافع بارسلونا به تمجید از هم تیمی خود، لوئیس سوارز پرداخت و او را مشابه مهاجم سابق بارسا، ساموئل اتوئو دانست.
01028176.jpg

به گزارش "ورزش سه"، پس از شروع ضعیف سوارز در بارسلونا، او به تدریج به فرم خوب خود رسید و در هفته های اخیر، از موثرترین بازیکنان بارسلونا بوده است. ماسکرانو به تمجید از مهاجم سابق لیورپول پرداخت و گفت که او بعد جدیدی به بارسا بخشیده است.
او گفت:" او نزدیک ترین بازیکن به اتوئو است. شخصیت آنها خیلی شبیه به هم است، هردو جنگنده هستند و به از خط حمله به دفاع تیم کمک می‌کنند. او خیلی انسان فروتنی است، سخت تلاش می‌کند و من خارج زمین هم با او ارتباط نزدیکی دارم. ماکسی رودرگیز که در لیورپول هم تیمی او بود، به من گفت که او انسان خوبی است و می‌توانم دوستی خوبی با او داشته باشم. فکر می‌کنم او کمک بسیاری به آزادتر شدن مسی کرده است. حالا ما یک شماره 9 مشخص داریم که به لئو این امکان را می‌دهد که با آزادی عمل بیشتری به عمق حرکت کند.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
پیشنهاد 50 میلیونی بارسا برای وراتی
matuidi-messi-verratti-460252470.jpg

اختصاصی بارسا نیوز / روزنامه های فرانسوی صبح روز شنبه گزارش دادنده که مارکو وراتی ستاره ایتالیایی پاری سن ژرمن مورد توجه باشگاه بارسلونا قرار گرفته است.مطبوعات فرانسه همچنین گزارش دادند که بارسلونا اماده ارائه

پیشنهادی 50 میلیونی برای جایگزین کردن وراتی به جای ژاوی 34 ساله در خط میانی است.در هر صورت بارسلونا به دلیل محرومیت تا سال 2016 نمی تواند با بازیکنی قرار داد امضا کند
-------------------
افشای جزئیات مذاکرات بارسا بر سرپوگبا
paul-pogba.png

اختصاصی بارسا نیوز / روزنامه اسپورت جزئیات مذاکره بارسلونا با منیو رایولا را منتشر کرد .این روزنامه همچنین از علاقه منیو رایولا ایجنت پوگبا برای پوشیدن پیراهن کاتالانها توسط مرد فرانسوی بیانکونری گفت.بارسلونا پیشنهاد 70

میلیونی + مونتویا که یکی از اهداف یوونتوس در ژانویه گذشته بود را داده است..رایولا گفت که منچستر سیتی پیشنهاد مالی قابل توجهی را برای پوگبا داده است اما پل پوگبا هیچ علاقه ای برای بازگشت دوباره به لیگ جزیره ندارد.

یوونتوس نیز اعلام کرده بود که پیشنهاد های بالایی را از تیمهای مختلف برای پوگبا دریافت کرده است
-------------------
به به دو تا هلو :D

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
ترکیب بارسلونا اعلام شد

neymar-su-rez-portada-v1429630239.jpg

اختصاصی / از ساعت 18:30 به وقت ایران دو تیم بارسلونا و کوردوبا در هفته ی سی و پنجم از رقابت های لالیگا به مصاف هم خواهند رفت .

لوییس انریکه اسامی یازده مرد اصلی خود را برای این دیدار اعلام کرد . بر این اساس :

دروازه بان : کلودیو براوو

مدافعان : آلوز ، پیکه ، ماسکرانو ، آلبا

هافبک ها : راکیتیچ ، بوسکتس ، اینیستا

مهاجمان : مسی ، سوارز ، نیمار

ذخیره ها : تراشتگن ، متیو ، بارترا ، آدریانو ، رافینیا ، ژاوی ، پدرو

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
به امید هتریک مسی
این قضیه هواداری چیه ؟؟؟
مثل این که دیر رسیدم یه بحث داغ از دستم رفت !!!

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
و اما کوردوبا..!

توصیه میکنم تصور یک بازی آسون و یا برد پرگل رو نداشته باشید یعنی حداقل آمار اینطور میگه
چرا؟
چون این تیم آخرین باری که تو خونه بیشتر از 2 گل خورده برمیگرده به بازی هفته 3-4 مقابل سویا که 3 گل خوردن
و از یک طرف هم معمولا این تیمهای قعر جدولی برای بالانشینا شاخ میشن بیشتر وقتها نمونش همین بازی با رئال که رونالدو اونجا اخراج شد و چیزی نمونده بود که از رئال امتیاز بگیرن!

و اما خبر خوب بغیر از انگیزه بالای گلزنی MSN و تلاش براوو برای کلینشیت های متوالی، تنها تیمهایی که تونستن بیشتر از 3 گل تو این فصل به این تیم بزنن بارسا و اتلتیکو مادرید بودن :دی
و نکته آخر اینکه راحت پنالتی و اخراج میدن ظاهرا :دی

بالا