• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
بارسا فردا 2-0 صفر میبره

اگه مارسلو یا پپه رفتن خطا فقط برا شکوندن پا و اخراج شدن فقط مربیشون نگه باز 10 نفره شدیم
عینه آدم بازی کنند

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
سال 1998 _ ریوالدو ...

MD19980308-001.pdf.jpg

سال 2010 _ پیروزی 5-0 !

EMD20101130003MDP.pdf.jpg

EMD20101130005MDP.pdf.jpg

کسی این عکس یادشه ؟ :happy: اگه گفتید چه صحنه ایه ؟ :goatee:

Barca-Real-Madrid-Partido-15-j_54284635232_54115221152_960_640.jpg

.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
فصل 2008 2009 هست اگه اشتباه نکنم بازی رفت در نیوکمپ
بازی را دو هیچ بردیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فارغ از حس هواداریم.

من فکر میکنم ال کلاسیکوی امشب مساوی به پایان خواهد رسید.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
فصل 2008 2009 هست اگه اشتباه نکنم بازی رفت در نیوکمپ
بازی را دو هیچ بردیم

قبلش مسی با یه چیپ فوق العاده و با زاویه کاملا بسته توپو از رو سر کاسیاس رد کرد ، رو خط دروازه کاناوارو اومد توپو رد کنه که خودشو توپ با هم رفتن تو دروازه ، تازه سر همین صحنه مصدوم شد ، هیچوقت یادم نمیره ...

فارغ از حس هواداریم.

من فکر میکنم ال کلاسیکوی امشب مساوی به پایان خواهد رسید.

رئال بدش نمیاد از مساوی ، از نظر جدولی هم کاملا بنفعشه ولی اصلا بدرد ما نمیخوره ، تازه تو نئو کمپ .
از نظر فنی الان خیلی از رئال جلوتریم . خیلی حیف میشه اگه نبریم .

.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
قبلش مسی با یه چیپ فوق العاده و با زاویه کاملا بسته توپو از رو سر کاسیاس رد کرد ، رو خط دروازه کاناوارو اومد توپو رد کنه که خودشو توپ با هم رفتن تو دروازه ، تازه سر همین صحنه مصدوم شد ، هیچوقت یادم نمیره ...

رئال بدش نمیاد از مساوی ، از نظر جدولی هم کاملا بنفعشه ولی اصلا بدرد ما نمیخوره ، تازه تو نئو کمپ .
از نظر فنی الان خیلی از رئال جلوتریم . خیلی حیف میشه اگه نبریم .

.

اره یادمه
بازی برگشت هم تک تک صحنه هاش تو ذهنمه 6-2 معروف عجب بازی بود

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
حتی اگه سه شنبه شب پابان فصل فوتبالی برای تیم باشه ( بدون در نظرگرفتن فینال جام حذفی با توجه به اهمیت کم تر ) در نهایت باز هم چیزی که باقی می مونه بارسای مقدس ماست...
Barcelona,Més que un club

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
چه قدر آتیش شما تنده :blink: خدا به خیر بگذورنه :wacko: دوستان تاپیک های همسایه، ما هیچ نسبتی با ایشون نداریم ها! همه را با یه چوب نزنید حالا!

همه ماهایی که تو این تاپیکیم بدون شک به بارسا عشق می ورزیم... ولی اینجا را بهش می گن فروم و اساسی ترین اصلش رعایت ادب و احترام طرف مقابله. بهتره اصلاح کنی طرز بیانتو و گرنه امکان ادامه فعالیتت اینجا نخواهد بود.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
attachment-136306d1334957739-emd20101130005mdp.pdf.jpg

یه بار تو همین تاپیک و به خاطر استعمال اون اولین واژه درشتی که توی این عکس هست، اخطار توهین و بی احترامی گرفتم :eek: درک که می کنید منظورم و منظور نویسنده چی بوده؟! هنوز ناراحتم سر این اخطار الکی. به خاطر همین اخطار نشد یوزرمو عوض کنم. همش تقصیر پوریا بود :p اون ریپورت داد.

برای این که اسپم هم نکرده باشم؛

معرفي داور ال کلاسيکو

آخرين باري که مالانکو ال کلاسيکو را سوت زده فينال کوپا دل ري در فصل 2010-11 بوده که رئال موفق شد بارسلونا را با يک گل شکست دهد.

به گزارش گل آلبرتو اوندیانو مالانکو نام خانوادگی پدری اش اوندیانو و نام فامیلی اش که از نام خانوادگی مادری اش گرفته شده مالانکو است.

در سایه بزرگان
اوندیانو مالانکو متولد 8/10/1973 در ناورا اسپانیاست. او که از سال 2000 وارد داوری حرفه ای شد. در سال 2004 با قضاوت در جام یوفا اولین قضاوت بین المللی را تجربه کرد و سه سال بعد و در سال 2007 هم موفق به قضاوت در جام باشگاه های اروپا شد.او با قضاوت بازی دو تیم بایر مونیخ و اسپارتاک مسکو به جمع داوران نخبه اروپا پیوست. البته ان زمان زیر سلطه داوران مطرح اسپانیایی همچون میختو گونزالس ، مدینا کانتلاخو قرار داشت.

اما با بازنشسته شدن این داوران عرصه برای مالانکو فراهم شد تا بتواند خود را به عنوان داور اول اسپانیا مطرح سازد البته نام این داور قبل از اینکه به شهرت برسد نیز در رسانه ها مطرح شد زمانی که در سال 2006 در مرحله نیمه نهایی مسابقات زیر 21 سال اروپا در یک بازی جنجالی 10 کارت زرد به بازیکنان نشان داد. اوندیانو مالانکو البته سابقه قضاوت فینال جام جهانی زیر 20 ساله های جهان میان دو تیم آرژانتین و جمهوری چک را نیز در کارنامه دارد

حضور در جام جهانی : افتخار ناتمام
مالانکو در سال 2010 به بزرگترین افتخار داوری اش نائل امد که همانا قضاوت در جام جهانی آفریقای جنوبی بود. هر چند او در آن رقابت ها نتوانست قضاوت ایده آلی از خود نشان دهد و بعد از دو بازی مرحله گروهی (آلمان-صربستان و کره جنوبی-غنا ) و یک بازی مرحله یک شانزدهم( هلند- اسلواکی ) به وطنش بازگردانده شد. اوندیانو مالانکو با وجود اینکه در سال 2012 از نفر اول لیست داوران اسپانیا تنزل پیدا کرده و جای خود را به والسکو کاربالو داده اما این شامس را داشته که جزو داوران نهایی برای یورو 2012 باشد. اما دیگر شانسی برای قضاوت در جام جهانی 2014 نخواهد داشت. چرا که کاربالو در لیست 52 نفری قرار دارد که برای قضاوت در جام جهانی گزینش شده اند.

هندوانه سر بسته
آلبرتو مالانکو یک بار گفته بود بازی مثل یک هندوانه است. شما هیچوقت نمی دانید چه اتفاقی خواهد افتاد تا وقتی آن را باز نکرده اید. حالا مالنکو باید در حالی به قضاوت ال کلاسیکو خواهد پرداخت که مانند آن هندوانه نمی داند چه اتفاقی خواهد افتاد. هر چند او سابقه قضاوت چندین باره ال کلایکو را دارد اما باز هم نمی تواند مطمئن باشد که در این بازی اشتباه نمی کند.

نیمی از انگلیس نیمی از اسپانیا
سبک قضاوت او ترکیبی از انگلیسی – اسپانیایی است. چرا که او سعی می کند با کنترل بازی اغلب با بازیکنان درگیر به صحبت بپردازد و آنان را آرام کند. کاری که بیشتر از داوران انگلیسی شاهد هستیم.هر چند او گاهی مجبور می شود به سبک داوران اسپانیایی از کارت زرد خود نیز استفاده کند. آمار 7 کارت زرد در هر بازی نشان می دهد که داور دست به جیبی است و ابایی ندارد کارت هایش را حراج کند.
مالانکو البته سابقه قضاوت کردن در لیگ های آسیایی را نیز دارد. او در چندین بازی حساس لیگ های عربستان و قطر به این کشورها آمد و سوت زد. او سابقه قضاوت داربی روسیه بین زسکا مسکو و اسپارتارک را نیز در کارنامه دارد آخرین باری که مالانکو ال کلاسیکو را سوت زده مربوط می شود به فینال کوپا دل ری در فصل 2010-11 که رئال موفق شد بارسلون را با یک گل شکست دهد.
مالنکو در ان بازی 8 بار از کارت زرد استفاده کرد و یک بار نیز از کارت قرمز. او در سال 2004 اولین قضاوتش را برای این دو تیم انجام داد. در بازی سوپر کلاسیکو که بارسا موفق شد با یک گل رئال را ببرد

تونل مخوف نوکمپ :p ؛

00029740.jpg

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
من هیچ بحث با کسی ندارم, خیلی وقته جز اطرافیانم که از قبل میدونن هرگز نگفتم طرفدار بارسا هستم و2 ساله وارد اینجور کل کل ها نمی شم و ترجیح میدم فقط از تیمم لذت ببرم و حتی مطالب افراد ظاهرا طرفدار بارسا رو هم نمی خوندم شاید اشتباه از من بود که امشب تو این تاپیک پست دادم...حالا هم هر نظر انتقاد توهین و البته تذکر مدیران رو با آغوش باز پذیرا هستم..... در ضمن برای طرفدارای حریف مادریدیمون که مطالب اینجا رو می خونن میخوام بگم که تیمشون بی شک از بزرگان فوتبال جهانه و من برای اسطوره هاشون همچون هیرو رائول گوتی کاسیاس و قدیمی تر از این ها به شدت احترام قائلم اما همین قدر هم از این تیمی که مترجم سرمربیشه و روز به روز تعداد بازیکنای پرتغالیش بیشتر می شه متنفرم.....

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
من از ته قلبم قبول دارم که بد رفتار کردم و انتقادی که می شد خیلی راحت تر در میون بذارم به بدترین شکل ممکن بروز دادم....من با این دوستمون (soulte) به هیچ وجه مشکلی ندارم و حتی اونقدر برای من محترم بودند که اولین پستم رو ویرایش کردم و جدا ازشون بابت حرفایی که زدم معذرت می خوام من در جایی نیستم که بخوام احساس و علاقه ی کسی رو زیر سوال ببرم... هنوز هم نسبت به اون عکسی که کار شده معترض و ناراحت هستم اما اگه گذاشتن اون عکس یک اشتباه باشه واکنش من هزاران بار بیشتر اشتباه بوده!..... در نهایت چیزی که ما رو زیر بیرق این تاپیک جمع کرده عشق به بارساست! اونقدر شهامت دارم که بابت رفتارم از همگی عذر بخوام!
آقای soulte بنده شخصا از شما معذرت می خوام!
-------------------------------------------------------
/////

Last edited by a moderator:

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
من در همین لحظه عطای این تاپیک رو به لقاش بخشیدم....
فقط مجددا از soulte بزرگوار طلب بخشش دارم.
البته میام تا بازخورد های نه چندان محبت آمیزی که نثارم خواهد شد رو جمع آوری کنم و جدا هر نقد و نگاهی که به من بشه با احترام می خونم اما اگه کسی جمله های بی سروته و بی معنی ردیف کنه و بخواد با سیاه نمایی و بازی با کلمه های خوشگل و محترمانه عوام فریبی کنه بدون جواب نمیذارمش...

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

از ماجرای این عکس مدت زیادی نمیگذره شاید منظور خاصی داشتی این عکس رو گذاشتی اما به هر حال این سند افتخار مادریدی هاست که جشن قهرمانی رو مقابل بارسا گرفتن و بازیکنان بارسا براشون تونل افتخار تشکیل دادن و تشویقشون کردن
حالا اگر یک کنایه توش بود که هیچی وگرنه این رو دوستان مادریدی باید بذارند

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
الان تو اخبار گفت دروگبا مصدومه و ممکنه نرسه

به فرض اگه دروگبا نباشه فرناندو تورس رو میذاره خط حمله. تورس هم مهاجم زهر دار و خطرناکی هست. البته مهارش به سختی دروگبا نیست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من این قضیه تونل افتخار در مقابل قهرمانی یه مساله بی اهمیته !!

مثل کل کل استقلالی ها و پرسپولیسی ها

همه پرسپولیسی ها میگن ما یه زمانی 6 2 استقلال رو بردیم. این قبول. اما خب تیمی که قهرمانیش بیشتره (باید حق رو گفت) استقلاله. 2 قهرمانی اسیا (حالا در هر زمانی و به هر شکلی که بوده)

به نظر من مهم این نیست که حالا اون سالی که رئال قهرمان شده بارسلونا تونل افتخار تشکیل داده. مهم اینه که قهرمان بشی. این چند سال اخیر هم همیشه بارسا قهرمان شده (حالا از شانس بدش تونل افتخاری تشکیل نشده)

شاید امشب بارسلون ببره و رئال رو دبل کنه , اما رئال قهرمان باشه. در اونصورت هم کسی کاری نداره رئال دبل شده یا نه. همه به قهرمان نگاه میکنند.

=========================

نمونش منچستر. منچستر 8 تا به ارسنال زد. 6 تا از سیتی خورد. الان کسی به این نتایج کاری نداره. همه منتظرن ببینن منچستر قهرمان لیگ برتر میشه یا نه.

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
به نظر من این قضیه تونل افتخار در مقابل قهرمانی یه مساله بی اهمیته !!

الان کسی به این نتایج کاری نداره. همه منتظرن ببینن منچستر قهرمان لیگ برتر میشه یا نه.
اتفاقا من امشب حاضرم ٦ تا ديگه دوباره بارسلون بزنه حالا ميخواد قهرمان بشه يا نه ٦ تا خوردن سوزش بيشتر از اينكه ادم قهرمان نشه به نظر من

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
اینم به افتخار ABI
بازیکنی که گل نمیزنه ولی اگه بزنه بدجوری میزنه :D

abidal-goal-bernabeu-madrid-1-2-barcelona.jpg

Abidal-Grabs-Cup-Winner-For-Barca-At-Real.jpg

spobarca.jpg

Abidals-strike-lifts-Barca-over-Madrid-JSS0KBS-x-large.jpg

b8741_120420121140-clasico-1-horizontal-gallery.jpg

cp24_416_barcelona_120118.jpg