• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
بخت با ما یار نبود. توی این دو بازی که با چلسی داشتیم و مخصوصا توی این بازی به نظرم فوق العاده بازی کردیم.
من همچنان عاشق بارسلونا هستم ، عاشق سبک بازی و فوتبال فوق العاده ش حتی با اینکه به فینال نرفت.
اگه بازی مث بازی با رئال مادرید بود شاید خیلی ناراحت میشدم ولی به نظرم هر کاری که میتونستن انجام دادن و بازی بسیار خوبی ارائه دادن و شایسته تشویق برای زحمتهایی که توی فصل کشیدن هستن. فصلهای بعد هم هست و بازم شاهد بازی و درخشش فوق العاده بارسا خواهیم بود. :happy:

Viva Barcelona! :rolleyes:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
حیف شد. ولقعا حیف شد اما دوستان شاید اینطوری بهتر شد. حداقل با شرف باختیم. ممکن بود می خوردیم به رئال . اونوقت بارسلونا با وضعیت الانش یک باخت دیگه تو ال کلاسیکو خیلی سنگینتر بود.

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
خدا کنه هرکی میاد فینال چلسی رو با خفت ببره.
امیدوارم اون تیم رئال نباشه.
فقط امیدوارم رئال ببازه
برام مهم نیست چلسی ببره یا ببازه
به تیمم و سبک بازیش افتخار می کنم حتی اگه تمام بازی های فصلشو ببازه :happy: به اندازه کافی با این نسل جام بردیم. تیم در حال گذاره. با موج جدید ستاره هامون تلافیشو سر همتون در میاریم.

دقیقا موافقم
این نسل دیگه خیلی جام گرفتن

باید خوشحال باشیم که این تیم رفت تو تاریخ
هر چقدربگذره بازم از بازی زیبای این تیم همیشه صحبت می شه

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
دفاعمون افتضاحه همون اول فصل هم گفتم
بازم از دفاع چپ خوردیم خسته شدم از بس تو این تاپیک این جمله را گفتم کسی ایمیل پپ را نداره؟

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
دوستان من به عنوان کسی که نه طرفدار بارسا هستم و نه چلسی دارم اینو میگم

مشکل بارسای گواردیولا اینه که فقط و فقط یه روش و تاکتیک داره.بازی رو نگاه میکردم گاهی این حس رو داشتم که صحنه داره تکراری پخش میشه

بارسا تیم بزرگیه ولی که تیکی تاکا به مشکل بخوره دیگه تاکتیک و روش جایگزین نداره.

امشب تیکی تاکا به مشکل خورد (با شانس چلسی و توپ هایی که به تیر خورد) و بارسا هم باخت به همین راحتی

جالبتر اینه که چلسی با 2 تا موقعیت 2 تا گل زد که این چندتا معنی داره :

1.دقت بالای خط حمله چلسی
2.ضعف دفاع و دروازبان
3.عدم خلاقیت و تنوع در تاکتیک برای بارسا
و ...

ممکنه بگین چلسی دفاع اتوبوسی کرد ولی باید دید چرا ؟ سبک بازی بارسا باعث شد

گاهی برای اینکه دفاع حریف باز بشه لازمه که توپ رو بدی به حریف تا باهاش بازی کنه و جلو بیاد ولی بارسا توپ رو به حریف نمیده و حریف وقتی توپ رو نداره تا باهاش بازی کنه میره تو دفاع جمع میشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اگه بد بازی میکردیم مثل بازی رئال بخدا ناراحت نمیشدم.

اما این تیم چلسی جادوگر داره ... چند تا توپ به تیر دروازه باید بخوره !!! چقدر ضد فوتبال. ما ال کلاسیکو رو باختیم. اما رئال هم فوتبال بازی کرد. وقت کشی نکرد...

این چلسی جقش جام نیست که. تیمی که به ضرب و زور بیاد بالا !!! در صد مالکیت توپ 80 20 باشه !!! همش سیستم علی اصغری بکشه زیر توپ !! این که نشد بازی !!

امیدوارم حریفش در فینال چه رئال چه بایرن بدشانس نباشه.

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
صد در صد اگه همون تركيب نيمه اول بود و كونكا رو نميورد چب و اينيستا همون چب بود ميبرد يا ما چيزي نميفهميم يا پپ اخه مرد اين دو تعويض اخر با عقل هيچ ادم سالمي جور در ميومد

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بخت با ما یار نبود. توی این دو بازی که با چلسی داشتیم و مخصوصا توی این بازی به نظرم فوق العاده بازی کردیم.
من همچنان عاشق بارسلونا هستم ، عاشق سبک بازی و فوتبال فوق العاده ش حتی با اینکه به فینال نرفت.
اگه بازی مث بازی با رئال مادرید بود شاید خیلی ناراحت میشدم ولی به نظرم هر کاری که میتونستن انجام دادن و بازی بسیار خوبی ارائه دادن و شایسته تشویق برای زحمتهایی که توی فصل کشیدن هستن. فصلهای بعد هم هست و بازم شاهد بازی و درخشش فوق العاده بارسا خواهیم بود. :happy:

Viva Barcelona! :rolleyes:

اصلا فکرشو نمی کنم طرفدار تیم دیگه ای بشم. بارسا اگر امروز 4 تا هم خورده بود بازم بارسلونا بود.
En Taru Barcelona

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
به جاي اينكه رو دفاع كار كنن بيان ايران يكم بچه هاي ايران سانت و بكش بكش رو بشون اموزش بدن يه سانت بلد نيست اين الوز بكشه

وقتی تو سبک بازیشون سانت نیست اون می خواد برای کی سانت کنه !!!
وقتی سرزن ندار چرا باید سانت کنه
به خاطر همین مجبور یا کوتاه بفرسته یا بد بیرون

یادت رفته چند سال پیش که اتئو و هانری بودن همین الوز چقدر سانترای زیبا می کرد ؟!
چون اون موقع سر زن داشت

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

مشکل بارسای گواردیولا اینه که فقط و فقط یه روش و تاکتیک داره.بازی رو نگاه میکردم گاهی این حس رو داشتم که صحنه داره تکراری پخش میشه

بارسا تیم بزرگیه ولی که تیکی تاکا به مشکل بخوره دیگه تاکتیک و روش جایگزین نداره.

امشب تیکی تاکا به مشکل خورد (با شانس چلسی و توپ هایی که به تیر خورد) و بارسا هم باخت به همین راحتی

1.دقت بالای خط حمله چلسی
2.ضعف دفاع و دروازبان
و ...

گاهی برای اینکه دفاع حریف باز بشه لازمه که توپ رو بدی به حریف تا باهاش بازی کنه و جلو بیاد ولی بارسا توپ رو به حریف نمیده و حریف وقتی توپ رو نداره تا باهاش بازی کنه میره تو دفاع جمع میشه

مشکل بزرگ پپ که چند ماه پیش بهش اشاره کردم:
نداشتن پلان2

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
من طرفدار رئال هستم اما واقعا دلم امشب برای تیمتون سوخت
تا حالا در عمر 30 سالم ندیده بودم تیمی 10 نفر رو خط دروازه بزاره !!! با عرض معذرت اما من یادم هست از قدیم می گفتن وقتی تیمی اینجوری دفاع میکنه بهترین راه گل زدن شوت های مستقیم از جاهای مختلف زمین هست اینجوری دفاعشون هم باز میشد و یا اینکه توپ رو میدادن به چلسی تا جلو بیان و دفاعشون باز شه
خبر بدتر اینه که از این به بعد این سبک بازی جلوی بارسلونا متداول میشه

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
خوب همیشه نمیشه برنده بود
ولی واقعا تیم چلسی خوش شانس بود - 3 تا تیرک تو دو بازی اونم به جز تیرک پنالتی
والدز واقعا تو باختای اخیر تاثیر مستقیم داشته
گواردیولا عزیز هم که با اون تعویضا و بازی دادناش تعجبو یه دنیا رو درآورد!!!!!!!((البته مخلشم هستیم، تو این چند سال کم خوشحالمون نکرد، ولی اشتباه بدی داشت به نظرم))
در کل شانس باهامون یار نبود. همین

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
خوب درس خوبي براي همه تيما شد كه چجوري از اين به بعد جلوي تيماي مثل بارسا بازي كنند دو تا تيم ديگه اينجوري بازي كنه و نتيجه بگيره ديگه فوتبال نميشه نگاه كرد

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من طرفدار رئال هستم اما واقعا دلم امشب برای تیمتون سوخت
تا حالا در عمر 30 سالم ندیده بودم تیمی 10 نفر رو خط دروازه بزاره !!! با عرض معذرت اما من یادم هست از قدیم می گفتن وقتی تیمی اینجوری دفاع میکنه بهترین راه گل زدن شوت های مستقیم از جاهای مختلف زمین هست اینجوری دفاعشون هم باز میشد و یا اینکه توپ رو میدادن به چلسی تا جلو بیان و دفاعشون باز شه
خبر بدتر اینه که از این به بعد این سبک بازی جلوی بارسلونا متداول میشه

نگران نباش این سرنوشت رئال هم هست. این چلسی که من میبینم همین کار رو جلوی رئال هم میکنه.

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
وقتی تو سبک بازیشون سانت نیست اون می خواد برای کی سانت کنه !!!
وقتی سرزن ندار چرا باید سانت کنه
به خاطر همین مجبور یا کوتاه بفرسته یا بد بیرون

یادت رفته چند سال پیش که اتئو و هانری بودن همین الوز چقدر سانترای زیبا می کرد ؟!
چون اون موقع سر زن داشت

لازم نبود كسي سر بزنه فقط توپو جوري ميريختن رو دروازه بعدش تمام توپاي برگشتي ميشد مال بارسا و دفاشون قاتي ميكرد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
لازم نبود كسي سر بزنه فقط توپو جوري ميريختن رو دروازه بعدش تمام توپاي برگشتي ميشد مال بارسا و دفاشون قاتي ميكرد

به این سادگی نیست... هر بار که توپ میرفت بیرون چک 1 دقیقه وقت کشی میکرد. توپها رو هم اونها میکشیدن زیرش ... تا توپ برگرده باز وقت گرفت میشد.

باید از فرصتها درست استفاده میکردن. مسی 1 موقعیت خراب کرد. 2 تا هم تیر دروازه نذاشت :( واقعا بدشانس بودیم امشب.... بگذریم.

خواست خدا بوده. تیم هر کاری میتونست کرد. وقتی تیر دروازه مانع میشه دیگه بازیکن چیکار کنه.

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
نگران نباش این سرنوشت رئال هم هست. این چلسی که من میبینم همین کار رو جلوی رئال هم میکنه.

رءال و بايرن مونيخ خيلي راحت با همين سبك چلسي اونو ميبردن چون تو هر دو گوشه دريبل زن دارن و راحت دفاشونو ميتركوندن

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555

1.دقت بالای خط حمله چلسی
2.ضعف دفاع و دروازبان
و ...

میدونید چرا توپ رو نمیدادن به حریف؟ چون بچه ها حال نمی کنن کمتر از 70 درصد مالکیت توپ دستشون باشه، چه ریال باشه و چه استوا بخارست باشه :D

reza_d

Registered User
لایک‌ها
26
خوب همونطور كه حدس ميزدم بارسلون نتونست صعود كنه
مقصر مستقيم هم گوارديولا هست
ضمنا مسي هم وقتي بد بازي ميكنه لازم نيست به هر قيمتي توي زمين باشه و ميشه براحتي تعويضش كرد
اين يارو تيو هم كه كامل تعطيله نميدونم چه حسابي هست پدرو بيرون ميشينه به اين بازي ميرسه!

راستي گوارديولا خودش قبلا اشاره كرده بود كه بازيكنهايي كه زير دستش هستند هر جا باشند ستاره هستند ولي اون هر جا بره نميتونه چنين نتايجي بگيره
همه فكر ميكردن گوارديولا شكسته نفسي ميكنه ولي كاملا حقيقت هست به نظر من.
فوتبالي كه از بارسلون ميديديم! حاصل خلاقيت 4-5 بازيكن و غيرت و تعصب اونا بوده و هيچ ربطي به گوارديولا نداره و امكان نداره بتونه توي باشگاه ديگه به اين موفقيت برسه
اگه واقعا مربي بود از سر بازي رفت با چلسي 1 هفته فرصت داشت تاكتيك جديدي طراحي كنه تا ظرف نزديك 1 ساعت تو نيو كمپ بتونه بازي رو از يك تيم 10 نفره ببره
اميدوارم قراردادش تمديد نشه و فصل بعد يك مربي با شعور روي نيمكت تيم باشه كه اگر روزي تيم به بن بست خورد بتونه راه نجاتي ارائه بده نه 90 دقيقه حركات تكراري از بارسلون تو زمين ببينيم.

بالا