Robi
Registered User
- نوشتهها
- 589
- لایکها
- 2
من شنیدم فرینگز هم مصدومه؟درسته؟:wacko: :blink:
من که تو سایتها چیزی ندیدم ولی اوو مویلا ظاهرا یک مصدومیت جزئی داره که امیدوار هستند به بازی برسه
من شنیدم فرینگز هم مصدومه؟درسته؟:wacko: :blink:
ماکای جان پسرت چه جوری اون گلو زد؟
من که هر چی فکرشو میکنم ، با عقلم جور در نمیاد
بازی چه ساعت و چه روزیه؟
آقا دستت درد نکنه ، عجب گلی....عکس 1 - هیگن؟! پاس رو به عقب می ده به فکر کنم تورس؟!
عکس2-تورس میده به کارلوس ولی او نمیتونه این توپ آروم رو درست و حسابی کنترل کنه(کابوس کارلوس شروع میشه:lol: ) و حسن(کابوس همیشگی کارلوس در تمام بازی های بایرن و رئال) توپش رو می دزده و سریع به جلو حرکت می کنه
عکس3-با پای چپ حسن یه پاس فوق العاده ی عرضی رو برا ماکای میندازه.البته از بین پاهای راموس:lol:
عکس4-ماکای بدون استپ با پای چپ ضربه فوق العاده ای رو به سمت گوشه دروازه میزنه
عکس5-بدون شرح
من از هر تیمی که رئال را حذف کنه خوشم میاد
دمش گرم بایر
انشااله فینال با منچستر
آقا دستت درد نکنه ، عجب گلی....
تحلیلی بر حدول رقابتها و بازیهای این هفته
عصر امروز شاکله تیم اول جدول باید در زمین هانوفر به میدان بره هر دو تیم هفته گذشته بازیهاشون رو واگذار کردند و امروز با انگیزه های متفاوتی رودر روی هم قرار می گیرند
هانوفر اهیچ وقت در زمین خودش تیم خوبی نبوده اما از طرف مقابل همیشه مقابل تیمهای بزرگ عالی کار کرده از طرف مقابل شالکه و اشتوتگارت با توجه به بازی بایرن و برمن که در هر حال یکی از اون تیم امتیاز از دست خوهند داد به شدت بدنبال کسب امتیاز و پیروزی هستند
شالکه امسال آمار خارج از خانه فوق العاده ای داشته و احتمال اینکه بازی رو ببره هم وحود داره که در اون صورت کار سایر تیمها بخصوص بایرن برای قهرمانی سخت تر میشه
من امیدوارم که یاران هاشمیان بتونند شالکه رو متوقف کنند شالکه همچنان لینکلن بازی ساز اصلی اش رو در اختیار نداره و از زمان محرومیت این بازیکن تا به حال شالکه در هیچ بازی پیروز نشده
اما اشتوتگارت امروز با ولفسبورگ نه چندان مدعی اما سخت کوش دیدار میکنه که روی کاغذ همه چیز به برتری میزبان رای مده اشتوتگارت درصورت کسب پیروزی در این بازی و توقف برمن و شالکه میتونه به یک امتیاز صدر جدول برسه که همین مساله انگیزه های این تیم برای پیروزی رو دو چندان میکنه
واقعا کار بایرن خیلی مشکل هست حتی در صورت پیروزی برابر برمن همجنان راه سختی تا قهرمانی در پیش خواهند داشت
ولی من به قهرمانی بایرن امیدوارم فکر نمی کنم شالکه تیمی باشه که امتیاز نده و بتونه یک فرم ثابت رو حفظ کنه
فقط بایرن باید دیگه امتیاز نده ولی خب از طرفی هم کمبود بازیکن و در پیش بودن بازیهای لیگ قهرمانان کار رو سخت میکنه
بازی شالکه خیلی با حال بوده دقیقه 2 شالکه گل زده دقیقه 4 هانوفر!!
افنبرگ کجایی که یادت بخیر
اون موقع ها کان هم خیلی با انگیزه تر از الان بود نمیدونم چش شده دیگه اون حسارت و اعتماد به نفس قبل رو نداره
همیشه یادمه که در سخت ترین شرایط و حتی زمانی که بایرن شانسی برای برد نداشت افنبرگ و کان تیم رو تهییح می کردند و نمیزاشتند که بازیکن ها بی تعصب و بی خیال بازی کنند
بعضی بازیکنا واقعا جایگزین ندارند