• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
ماکای جان پسرت چه جوری اون گلو زد؟
من که هر چی فکرشو میکنم ، با عقلم جور در نمیاد

عکس 1 - هیگن؟! پاس رو به عقب می ده به فکر کنم تورس؟!
عکس2-تورس میده به کارلوس ولی او نمیتونه این توپ آروم رو درست و حسابی کنترل کنه(کابوس کارلوس شروع میشه:lol: ) و حسن(کابوس همیشگی کارلوس در تمام بازی های بایرن و رئال) توپش رو می دزده و سریع به جلو حرکت می کنه
عکس3-با پای چپ حسن یه پاس فوق العاده ی عرضی رو برا ماکای میندازه.البته از بین پاهای راموس:lol:
عکس4-ماکای بدون استپ با پای چپ ضربه فوق العاده ای رو به سمت گوشه دروازه میزنه:)
عکس5-بدون شرح

فایل های ضمیمه

• 1.JPG
    1.JPG
    21.3 KB · نمایش ها: 9
  • 2.JPG
    2.JPG
    29.8 KB · نمایش ها: 17
  • 3.JPG
    3.JPG
    26.4 KB · نمایش ها: 11
  • 4.JPG
    4.JPG
    22.8 KB · نمایش ها: 13
  • 5.JPG
    5.JPG
    28.9 KB · نمایش ها: 9

malekzadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازی چه ساعت و چه روزیه؟

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
بازی چه ساعت و چه روزیه؟

اول به شما خوش آمد میگم چون فکر کنم اولین باریه که به اینجا می آیید:happy:

بازی فردا (یکشنبه) و از ساعت 19:30 به وقت تهران برگزار میشه و شبکه 3 طبق برنامه اعلام کرده زنده پخش میکنه البته اگه دوباره نزنه زیرش;)

malekzadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از هر تیمی که رئال را حذف کنه خوشم میاد

دمش گرم بایر

انشااله فینال با منچستر

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عکس 1 - هیگن؟! پاس رو به عقب می ده به فکر کنم تورس؟!
عکس2-تورس میده به کارلوس ولی او نمیتونه این توپ آروم رو درست و حسابی کنترل کنه(کابوس کارلوس شروع میشه:lol: ) و حسن(کابوس همیشگی کارلوس در تمام بازی های بایرن و رئال) توپش رو می دزده و سریع به جلو حرکت می کنه
عکس3-با پای چپ حسن یه پاس فوق العاده ی عرضی رو برا ماکای میندازه.البته از بین پاهای راموس:lol:
عکس4-ماکای بدون استپ با پای چپ ضربه فوق العاده ای رو به سمت گوشه دروازه میزنه:)
عکس5-بدون شرح
آقا دستت درد نکنه ، عجب گلی....

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
من از هر تیمی که رئال را حذف کنه خوشم میاد

دمش گرم بایر

انشااله فینال با منچستر

شما باید می گفتید دمش گرم بایرن نه بایر.البته ببخشیدا ولی وقتی می گید بایر ممکنه یکی فکر کنه بایر لورکوزن رو می گید که اونا به این نام معروفند:happy: یه نکته دیگه و اونم اینکه بایرن و منچستر امکان نداره در فینال با هم بازی کنن چون برنده بایرن-میلان با برنده منچستر-رم بازی می کنه و اگه بایرن میلان رو و منچستر رم رو ببره در نیمه نهایی با هم برخورد می کنن و یکی بدست دیگری حذف میشه:( منم خیلی دوست داشتم اگه به فینال می رفتیم با منچستر بازی کنیم ولی فکر کنم همون رم کار منچستر رو یکسره کنه:lol: پس شما باید از هواداران قدیمی بایرن باشید چون ما همیشه رئال رو حذف کردیم؟!:blink:

آقا دستت درد نکنه ، عجب گلی....

خواهش می کنم:D

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
تحلیلی بر حدول رقابتها و بازیهای این هفته

عصر امروز شاکله تیم اول جدول باید در زمین هانوفر به میدان بره هر دو تیم هفته گذشته بازیهاشون رو واگذار کردند و امروز با انگیزه های متفاوتی رودر روی هم قرار می گیرند
هانوفر اهیچ وقت در زمین خودش تیم خوبی نبوده اما از طرف مقابل همیشه مقابل تیمهای بزرگ عالی کار کرده از طرف مقابل شالکه و اشتوتگارت با توجه به بازی بایرن و برمن که در هر حال یکی از اون تیم امتیاز از دست خوهند داد به شدت بدنبال کسب امتیاز و پیروزی هستند
شالکه امسال آمار خارج از خانه فوق العاده ای داشته و احتمال اینکه بازی رو ببره هم وحود داره که در اون صورت کار سایر تیمها بخصوص بایرن برای قهرمانی سخت تر میشه
من امیدوارم که یاران هاشمیان بتونند شالکه رو متوقف کنند شالکه همچنان لینکلن بازی ساز اصلی اش رو در اختیار نداره و از زمان محرومیت این بازیکن تا به حال شالکه در هیچ بازی پیروز نشده

اما اشتوتگارت امروز با ولفسبورگ نه چندان مدعی اما سخت کوش دیدار میکنه که روی کاغذ همه چیز به برتری میزبان رای مده اشتوتگارت درصورت کسب پیروزی در این بازی و توقف برمن و شالکه میتونه به یک امتیاز صدر جدول برسه که همین مساله انگیزه های این تیم برای پیروزی رو دو چندان میکنه

واقعا کار بایرن خیلی مشکل هست حتی در صورت پیروزی برابر برمن همجنان راه سختی تا قهرمانی در پیش خواهند داشت

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
تحلیلی بر حدول رقابتها و بازیهای این هفته

عصر امروز شاکله تیم اول جدول باید در زمین هانوفر به میدان بره هر دو تیم هفته گذشته بازیهاشون رو واگذار کردند و امروز با انگیزه های متفاوتی رودر روی هم قرار می گیرند
هانوفر اهیچ وقت در زمین خودش تیم خوبی نبوده اما از طرف مقابل همیشه مقابل تیمهای بزرگ عالی کار کرده از طرف مقابل شالکه و اشتوتگارت با توجه به بازی بایرن و برمن که در هر حال یکی از اون تیم امتیاز از دست خوهند داد به شدت بدنبال کسب امتیاز و پیروزی هستند
شالکه امسال آمار خارج از خانه فوق العاده ای داشته و احتمال اینکه بازی رو ببره هم وحود داره که در اون صورت کار سایر تیمها بخصوص بایرن برای قهرمانی سخت تر میشه
من امیدوارم که یاران هاشمیان بتونند شالکه رو متوقف کنند شالکه همچنان لینکلن بازی ساز اصلی اش رو در اختیار نداره و از زمان محرومیت این بازیکن تا به حال شالکه در هیچ بازی پیروز نشده

اما اشتوتگارت امروز با ولفسبورگ نه چندان مدعی اما سخت کوش دیدار میکنه که روی کاغذ همه چیز به برتری میزبان رای مده اشتوتگارت درصورت کسب پیروزی در این بازی و توقف برمن و شالکه میتونه به یک امتیاز صدر جدول برسه که همین مساله انگیزه های این تیم برای پیروزی رو دو چندان میکنه

واقعا کار بایرن خیلی مشکل هست حتی در صورت پیروزی برابر برمن همجنان راه سختی تا قهرمانی در پیش خواهند داشت

بازی هانوفر با شالکه خیلی مهمه.من دوست دارم که هاشمیان که به شدت بین ایرانی ها بهش علاقه دارم بتونه گل بزنه و شالکه رو متوقف کنه:happy:من فکر کنم بایرن نهایتش به مقام دومی فکر می کنه و انتظار قهرمانی نداره چون تا یه جایی دست تیم بایرنه ولی بقیش دست تیم های وردربرمن و شالکه هست تا با بازیهای ضعیف بایرن رو نزدیکتر به قهرمانی کنن.به هر حال کسی اون سال رو که بایرن در آخرین بازی با گل دقیقه 93 بازیکنی چون پاتریک اندرسون به مقابل هامبورگ به قهرمانی رسید رو فراموش نکرده و این امیدها رو زنده نگه می داره.در یک کلام باید خیلی خوش شانس باشیم(از لحاظ توقف شالکه و برمن و ..) تا بتونیم قهرمان شیم;)

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
ولی من به قهرمانی بایرن امیدوارم فکر نمی کنم شالکه تیمی باشه که امتیاز نده و بتونه یک فرم ثابت رو حفظ کنه
فقط بایرن باید دیگه امتیاز نده ولی خب از طرفی هم کمبود بازیکن و در پیش بودن بازیهای لیگ قهرمانان کار رو سخت میکنه

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
ولی من به قهرمانی بایرن امیدوارم فکر نمی کنم شالکه تیمی باشه که امتیاز نده و بتونه یک فرم ثابت رو حفظ کنه
فقط بایرن باید دیگه امتیاز نده ولی خب از طرفی هم کمبود بازیکن و در پیش بودن بازیهای لیگ قهرمانان کار رو سخت میکنه

درسته:happy:
بازی فردا مقابل وردربرمن حدود 50 درصد این ابهامات رو بر طرف می کنه و میشه فهمید بایرن پتانسیل قهرمانی رو داره یا نه:)
فعلا اشتوتگارت با ولفسبورگ و شالکه با هانوفر تا دقیقه 67 مساوی هستند و این یعنی توقف این 2 تیم:lol:

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
بازی شالکه خیلی با حال بوده دقیقه 2 شالکه گل زده دقیقه 4 هانوفر!!

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
بازی شالکه خیلی با حال بوده دقیقه 2 شالکه گل زده دقیقه 4 هانوفر!!

ایول:happy:
هم شاکه و هم اشتوتگارت مساوی کردن و متوقف شدن تا بایرن با پیروزی احتمالی مقابل برمن در آلیانز آرنا امیدهاش به قهرمانی بیشتر و بیشتر بشه:)
کم کم داره باورم میشه یه اتفاقاتی مثل سال 2001 قراره رخ بده:lol:
حالا شانس گند ما دیدی یهو فردا بایرن بازی رو باخت...........:(

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
بایرن مونیخ باز هم مقابل برمن متوقف شد:( بایرن با ارائه یک بازی نه قوی و نه ضعیف بلکه بسیار عجیب و غریب 1 بر 1 در خانه متوقف شد:blink: در بعضی از موارد بهترین تیم دنیا و در بعضی از دقایق ضعیف تر از یک تیم محلی:blink: ولی در مجموع یک تیم بسیار عجول و کم روحیه و بی تجربه که در یک بازی 2 بار توپ رو به تیر میزنه و 5 موقعیت تک به تک و 10 موقعیت گلزنی رو با بی دقتی از دست میده:( بایرن اصلا نام و نشانی از بایرنی که چهارشنبه شب مقابل رئال رفته بود نداشت:( کان و ون بویتن هر کدام یه اشتباه کردن که برمن هم همون رو گل کرد و چه گل آماتور و مسخره ای هم خوردیم:( ساینول در یک نیمه فوق ستاره و در نیمه دیگر افتضاح:( ماکای که نیمه دوم به بازی آمد فقط 45 دقیق راه رفت و فقط یک پاس خطرناک داد:( پدولسکی هم طبق معمول یه گل زد و 10 تا نزد:( بازیکنانی مثل شوان و سانتاکروز و حسن و ون بومل و ....... که کارشون به یه نیمه هم نمی کشید و دقیقه به دقیقه چهره عوض می کردن:wacko:
در کل بازی بسیار سنگینی بود و یکی از سنگین ترین بازی هایی بود که من تو این سالها متحمل شدم:( بعضی وقتها هر 10 دقیقه 1 دقیقه و بعضی وقتها هر 1 دقیقه 10 دقیقه بود:blink: :wacko: لااقل ماگات اگه نتیجه نمی گرفت ملت رو سردرگم هم نمیکرد و معلوم بود خوبه یا بده.ولی این هیتزفلد با این تیمش بعضی وقتها طوری بازی میکنه که آدم به قهرمانی در اروپا هم امیدوار میشه و بعضی وقت ها تا سرحد تیمهای دسته 2 هم پیش میره:blink: به هر حال من بازم نداشتن یک بازیکن تمام عیار در خط میانی و روحیه ضعیف بازیکنان(عدم اعتماد به نفس) و نداشتن **** مقتدری چون افنبرگ رو دلیل این فراز و نشیب ها می دانم:( شانس هم طبق معمول با ما یار نبود...................
بازی چیزی نداره که در مورد اون بنویسم.فقط حملات فراوان و بازی فوق العاده بایرن در نیمه اول که با بی دقتی لوکاس و کمک تیرک آنهم 2 بار فقط یه گل در بر داشت:( و بازی عجیب و غریب بایرن در نیمه دوم که توضیح دادم:blink:
برمن هم فقط یه توپ رو تونست روی دروازه بیاره.از وسط زمین خودشون فرینگز شوت زد و توپ بعد از قاطی کردن لوسیو و ون بویتن و اشتباه کان توپ به صورت بچه گانه ای وارد دروازه شد که خنده و تعجب گزارشگر ترک رو هم به همراه داشت......................
اگه نتونیم خودمونو پیدا کنیم هر چقدر هم زیبا بازی کنیم و موقعیت گل بسازیم فایده ای نداره.....................:(

فایل های ضمیمه

• 481.jpg
    481.jpg
    32.7 KB · نمایش ها: 14
  • 480.jpg
    480.jpg
    32.2 KB · نمایش ها: 7
  • 479.jpg
    479.jpg
    30.5 KB · نمایش ها: 7
  • 478.jpg
    478.jpg
    29.2 KB · نمایش ها: 12
  • 477.jpg
    477.jpg
    30.8 KB · نمایش ها: 13

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
افنبرگ کجایی که یادت بخیر
chillando.gif

اون موقع ها کان هم خیلی با انگیزه تر از الان بود نمیدونم چش شده دیگه اون حسارت و اعتماد به نفس قبل رو نداره
همیشه یادمه که در سخت ترین شرایط و حتی زمانی که بایرن شانسی برای برد نداشت افنبرگ و کان تیم رو تهییح می کردند و نمیزاشتند که بازیکن ها بی تعصب و بی خیال بازی کنند

بعضی بازیکنا واقعا جایگزین ندارند

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
افنبرگ کجایی که یادت بخیر
chillando.gif

اون موقع ها کان هم خیلی با انگیزه تر از الان بود نمیدونم چش شده دیگه اون حسارت و اعتماد به نفس قبل رو نداره
همیشه یادمه که در سخت ترین شرایط و حتی زمانی که بایرن شانسی برای برد نداشت افنبرگ و کان تیم رو تهییح می کردند و نمیزاشتند که بازیکن ها بی تعصب و بی خیال بازی کنند

بعضی بازیکنا واقعا جایگزین ندارند

کان که دیگه پیر شده و اون شجاعت جوانی رو نداره:(

بالاک می تونست نقش افنبرگ رو تا حدود زیادی ایفا کنه ولی اونم از دست دادیم:( ولی من فکر نمی کنم حالا حالا ها کسی مثل خود افنبرگ در بایرن دیده بشه:(
شما حساب کنید بعد از رفتن کان و خداحافظی او چه اتفاقاتی خواهد افتاد:wacko: مثلا ساینول میشه کاپیتان:lol:
بایرن هم که به سراغ بازیکن بزرگ نمیخواد بره و این بار ون در فارت از هامبورگ و دیگو از برمن رو نشون کرده:( ای کاش میشد بالاک رو به بایرن برگردوند:(
البته دیگه نباید در مورد بدی ها و ناکامی ها صحبت کنیم چون کمی هم این مسائل مربوط به بدشانسی بود;)

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
كارل هاينس رومينگه، نايب رييس باشگاه بايرن مونيخ اميدوار است، اوتمار هيتسفلد سرمربي موقت بايرن، به درخواست سران اين باشگاه براي ماندن در اين تيم پاسخ مثبت بدهد.
سران باشگاه پرافتخار آلماني همچنان در پي آن هستند كه هيتسفلد را براي مدت طولاني‌تري در اين تيم داشته باشند.
رومينگه كه با روزنامه‌ي آلماني بيلد صحبت مي‌كرد، در اين باره گفت:« روشن است كه ما در هيات رييسه بايرن بنا نداريم با هيچ مربي ديگري صحبت كنيم، پيش از آن كه اوتمار تصميم نهايي‌اش را گرفته باشد هيتسفلد انتخابي درست براي بايرن است. او هيچ نكته منفي‌اي ندارد. ما همه اميدواريم كه آينده‌اي مشترك با او داشته باشيم.»
مرد شماره 2 بايرن در اين گفت‌وگو تاكيد كرد كه هيچ گونه تاريخ نهايي براي هيتسفلد در تصميم‌گيري‌اش در نظر گرفته نشده است.»
رومينگه ادامه داد: "زمان كافي در اختيار دارد. ما به او در اين باره فرصت داده‌ايم تا در آرامش كامل تصميم‌گيري كند. ما به او فشار نخواهيم آورد."
كليد اين تصميم‌گيري در دستان هيتسفلد است. اگر او همين امروز از در وارد شود و بگويد كه مي‌خواهد اينجا بماند، ‌در عرض پنج دقيقه تمام مقدمات اين قرارداد فراهم خواهد شد و هيچ مشكلي در رابطه با مبلغ يا شرايط قرارداد وجود نخواهد داشت.»
او تاكيد كرد تفاهم متقابلي بين بايرن و هيتسفلد وجود دارد:« هيتسفلد تاثير فوق‌العاده‌اي روي تيم گذاشته است. اوضاع تيم به لطف او بهتر شده است. تمام شهر مونيخ از كار او به وجد آمده‌اند. او مربي كاملي است. همه‌ي ما از حضور او در بايرن خوشحال هستيم.»
به گفته‌ي رومينگه هيستفلد در تصميم‌گيري‌ها و برنامه‌ريزي‌هاي بايرن براي فصل آينده و به ويژه در فصل خريد بازيكنان تازه‌ براي فصل آينده دست خواهد داشت:« او در تصميم‌گيري‌ها شركت دارد. همه ما در پي آن هستيم كه كيفيت بايرن را بالا ببريم. در درجه نخست بازارهاي بين‌المللي مورد نظر ماست. ضمن آن كه همه‌ اميدواريم هيتسفلد بتواند دايسلر را به بازگشت دوباره به فوتبال متقاعد كند. با هيتسفلد رابطه‌ي نزديك او با دايسلر اميدهاي ما براي اين بازگشت افزايش مي‌يابد.»
نايب رييس باشگاه بايرن در پايان اين گفت‌وگو ابراز اميدواري كرد كه بايرن در رقابت‌هاي فصل جاري ليگ قهرمانان اروپا به مقام قهرماني برسد:«بزرگ‌ترين موفقيت ما در سال 2001 رقم خورد. در سال‌هاي اخير ما چيز زيادي به دست نياورديم. هدف ما در هر حال قهرماني در ليگ قهرمانان اروپاست.»
بايرن يكي از هشت تيم حاضر در مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپاست.
منبع:پارس فوتبال

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
ميلان، يكي از دو نماينده ايتاليا در اين مرحله بايد با بايرن مونيخ بازي كند، هر دو تيم در ليگ‌هاي داخلي‌شان نمايش اميدوار كننده‌اي نداشته‌اند؛ اما، كارلو آنچلوتي، سرمربي ميلان مي‌خواهد از تنها فرصت افتخار آفريني در رقابت‌هاي اين فصل به بهترين شيوه استفاده كند؛ اما، بايد با انديشه‌ي اوتمار هيتسفلد، مردي كه به تازگي به مونيخ بازگشته مبارزه كند. آنچلوتي گفت:« هيتسفلد تجربه بالايي دارد. او مربي بزرگي است كه پيشتر هم قهرمان شده. تيم هيتسفلد از نظر تاكتيكي برابر رئال مادريد (در مرحله يك هشتم پاياني) بسيار خوب بود. تازه اين نيمي از توان بايرن مونيخ در حال حاضر است. بايرن باشگاهي با تاريخ و توان بسيار خوب است. زمستان سختي را پشت سر گذاشتند؛ اما، پس از تغيير مربي بسيار پيشرفت كردند. مطمئنم ديدار متعادلي خواهد بود.»

هیتزفلد:میلان تیم بزرگ و با سابقه ای است و کار ما را برای صعود دشوار می کند.بازی برگشت رو در آلیانز آرنا برگزار میکنیم که برای ما شانس بزرگی به حساب میاد.اگه بتونیم یک نتیجه معقولانه تو سن سیرو بگیریم از شانس بالایی برای صعود برخوردار خواهیم بود.
منبع:سایت رسمی بایرن مونیخ

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
سران باشگاه بايرن مونيخ با وجود كاهش فاصله‌ي امتيازهاي اين تيم با صدرنشين كنوني بوندس‌ليگا و راهيابي به مرحله‌ي يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا، هم‌چنان از روند اين تيم رضايت ندارند و خواستار تقويت اين تيم در تابستان آينده هستند.
فرانتس بكن باوئر، رييس باشگاه بايرن مونيخ در اين رابطه گفت: "آن‌ چه ما در حال حاضر نياز داريم 7 بازيكن و ستاره‌هاي مورد نظر است. ما در حال حاضر به تيمي كوبنده نياز داريم. در گذشته اشتباه‌هايي در سياست جذب بازيكنان رخ داده است. شايد در گذشته در نقل و انتقالات بازيكنان بسيار مردد بوديم."
قيصر به جريان رودفان نيستلروي در تابستان گذشته اشاره كرد و ادامه داد: "رود مي‌توانست اكنون براي ما بازي كند، با اين حال ما او را ارزان‌تر و ارزان‌تر مي‌خواستيم و اكنون او در جايي ديگر بازي مي‌كند."
بكن باوئر در ادامه‌ي صحبت‌هاي خود اعلام كرد كه دوست داشت خوان رامون ريكلمه در بايرن بازي كند اما، ماگات به اين بازيكن علاقه‌اي نداشت.
وي در بخش ديگري از صحبت‌هايش ضمن تقدير از عملكرد هيتسفلد به انتقاد از روش‌هاي ماگات سرمربي پيشين بايرن مونيخ پرداخت و به شيوه‌هاي مربيگري او حمله كرد: "معلوم شد كه ماگات بسيار بيش از اندازه لجباز بود. ماگات از ارتباطات بيزار بود و با بازيكنانش به اندازه‌ي كافي حرف نمي‌زد. از همين رو افزايش كارآيي لوكاس پودولسكي زير نظر هيتسفلد را نبايد به حساب تصادف گذاشت. هيتسفلد آشكارا آهنگ مناسب بايرن را يافته است و بايرن مونيخ هم به همكاري بلندمدت با او علاقه‌مند است".

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
الیور كان دروازه‌بان بايرن مونيخ به علت درد در ناحيه ستون فقرات و كمر بايد فعلاً استراحت كند.كان كاپيتان باتجربه مردان باواريايي كه در بازي يكشنبه اين تيم مقابل وردربرمن در هفته بيست و پنجم بوندس ليگا با درد كمر درون دروازه ايستاد بايد فعلاً استراحت كند تا مشكل ستون فقراتش بهبود يابد. به همين دليل در تمرينات سرخپوشان حضور ندارد.
اين در شرايطي است كه بكن باوئر با انتقاد از حضور كان مصدوم در درون دروازه بايرن گفت: اگر او از بازي خارج مي‌شد آن گل راحت را از حريف دريافت نمي‌كرديم و نتیجه بهتری می گرفتیم.
الیور کان هم در پاسخ گفت:با تعویض من تعویض سوم هم از بین می رفت و من نمی خواستم با تعویض خودم فرصت را از هیتزفلد برای آنکه خط حمله را تقویت کند بگیرم.تعویض دروازه بان یک تعویض اجباری است که دست مربی را از تعویض های تاکتیکی کوتاه می کند.
.........................................................................................
ون بویتن مدافع تیم بایرن مونیخ هم مصدومیتی جزئی در ناحیه فک و دهان دارد که زیاد خطرناک نیست و می تواند به تمرینات ادامه دهد:happy:

بالا