عصبانیت هواداران از آرین روبن
Fcbayern.ir- شب گذشته تیم ملی هلند در دیداری دوستانه به مصاف باشگاه بایرن مونیخ رفت تا بخشی از ضرر و زیان ناشی از مصدومیت آرین روبن در جام جهانی 2010 را جبران کند. اما این بازی دوستانه که با برتری 3 بر 2 بایرن به اتمام رسید برای بازیکن هلندی بایرن حواشی را نیز به همراه داشت.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ تنها سه روز پس از فینال دراماتیک مونیخ بایرن در حالی به مصاف تیم ملی هلند می رفت که به بسیاری از بازیکنان اصلی خود استراحت داده بود و آرین روبن نیز بر روی نیمکت تیم ملی کشور خود نشسته بود.
این دیدار برای روبن حواشی عجیبی نیز داشت و آن سوت های ممتد هواداران بایرنی برای او بود که نشان می داد تا چه حد از هدر رفتن پنالتی وی در دقایق اضافه بازی فینال عصبانی هستند.
مارک ون بومل هافبک اسبق بایرن و عضو تیم ملی هلند در این مورد گفت:" این یک موضوع ناخوشایند در فوتبال حرفه ای است روبن به تنهایی باعث شد تا بایرن به فینال مادرید راه یابد و بنابراین باشگاه باید از حضور چنین بازیکنی خوشحال باشد."
" روبن قرارداد خود را سه سال دیگر تمدید کرده است اما اگر من به جای او بودم در این تصمیم تجدید نظر می کردم نمی دانم او در ادامه چه می کند ولی اگر چنین رفتاری با من می شد این باشگاه را ترک می کردم."
عذر خواهی شواینی از یوآخیم گوک
Fcbayern.ir – باستیان شواین اشتایگر هافبک باشگاه بایرن مونیخ پس از اینکه باشگاهش در فینال چمپیونزلیگ مغلوب چلسی شد بسیار ناامید و محزون شد.
به همین سبب هنگامی که برای کسب مدال نایب قهرمانی یوآخیم گوک ، رئیس جمهور آلمان دست خود را بسوی این بازیکن دراز کرد تا با او دست دهد باستیان شواین اشتایگر متوجه نشد و با وی دست نداد.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از سایت رسمی بایرن مونیخ شواین اشتایگر درباره ی رفتارش برابر رئیس جمهور آلمان گفت :
" من واقعا این کار را عمدا" انجام ندادم . بلکه این اتفاق تنها یک سوء تفاهم بود. اگر شما عکسها را در آن زمان که این اتفاق رخ داد مشاهده کنید متوجه خواهید شد که پس از چند ناکامی پشت سر هم من واقعا" در دنیای دیگری سیر میکردم."
او در ادامه گفت :
" من شوکه و نا امید بودم . گویا به یکباره احساس کردم که تمام بدنم فلج شده است . احساس انسانی را داشتم که زمین گیر و سست شده باشد. من واقعا" دست رئیس جمهور را در مقابل خود ندیدم و در حال و هوای دیگری بودم اما با این حال باز هم از ایشان عذر خواهی میکنم."