• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
تیم های ایتالیایی و سبک ایتالیایی و مربی های ایتالیایی همیشه گربه سیاه آلمان بودن دیشب هم ما به دی متئو و فوتبال ایتالیایی باختیم نه فوتبال انگلیسی
من که دیشب اصلا احساس نمی کردم داریم با یه تیم انگلیسی بازی می کنیم
تیم های انگلیسی هیچ وقت اینجوری دفاعی بازی نمی کنن

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
ديگه از اين شانسي تر نميشد قهرمان شد چلسي در يك هشتم كه با بنفيكا افتاد و قرعه خوبي بهش خورد در بازي با بارسلونا كه با خوش شانسي محض پيروز شد اين بازي هم در پنالتي

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
97
ديگه از اين شانسي تر نميشد قهرمان شد چلسي در يك هشتم كه با بنفيكا افتاد و قرعه خوبي بهش خورد در بازي با بارسلونا كه با خوش شانسي محض پيروز شد اين بازي هم در پنالتي
وقتی بایرن اینجور توپ خراب میکنه کاملا قهرمانی برازنده پلسی هست.

بنظر من بایرن برترین گل نزن های اروپا رو امسال داشت.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
به تیمم افتخار میکنم و براش ایستاده دست می زنم چون دیشب فوتبال بازی کرد
قهرمان واقعی دیشب بایرن بود و چلسی کاپ ضد فوتبال رو برد
من که بعد از پنالتی پنجم دروگبا سریع تلویزیون رو خاموش کردم چون طاقت دیدن خوشحالی چلسی و ناراحتی بایرنی ها رو نداشتم
دیشب این بازیکنان چلسی نبودن که قهرمانش کردن این گومز و روبن و هایکنس با اون تعویض نابودکنندش چلسی رو به قهرمانی رسوندن

سینا جان بهت افتخار میکنم که از هاینکس هم بیشتر میفهمی و حق توئه که باید بری روی نیمکت بایرن بشینی ... داری حیف میشی :(

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
سینا جان بهت افتخار میکنم که از هاینکس هم بیشتر میفهمی و حق توئه که باید بری روی نیمکت بایرن بشینی ... داری حیف میشی :(

هاینکس مربی خوبیه دیشب هم تاکتیکش خوب بود
منتها بایرن با بدشانسی محض مواجه شد که توپاش تو گل نرفت
سهم گومز و روبن در این شکست بیشتر از هاینکس هست ولی اشتباه هاینکس هم تعویض مولر بود که فکر می کرد بازی تموم شدست و سپردن پنالتی به روبن

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
یادداشت ویژه فینال چمپیونزلیگ: خانه، همانجایی که دلها می‌شکنند

بهت در چهره همه آلمانی‌ها موج می‌زد. درست شبیه همان بهتی که لوتار ماتئوس را در نوکمپ فرا گرفته بود. در فینال جهنمی 1999.

187258hp2.jpg

سایت گل- جان بروین، ستون‌نویس ویژه ساکرنت یادداشت احساسی خود را از ورزشگاه آلیانس آره‌نا مخابره می‌کند. سطور زیر برداشت آزادی از دست‌نوشته‌های اوست.

بازی به پایان رسید. مولر خالق حساس‌ترین لحظه فینال لیگ قهرمانان بود، اما این بار نه گرد مولر افسانه‌ای و نه نسل طلایی 1970. این بار توماس مولر و نسلی که انگار به نایب‌قهرمانی عادت کرده است. بایرنی‌ها در نهایت اندوه، شاهد بالا رفتن کم‌شکوه جام قهرمانی اروپا در خانه بودند. بر فراز دستان انگلیسی‌ها.

یک ساعت می‌گذشت. دروگبا و هم‌تیمی‌هایش با جام عکس می‌گرفتند. تماشاگران بایرن با سرخوردگی ابدی آلیانس را ترک می‌کنند و باستین شواین اشتایگر هنوز هم یارای ترک زمین را ندارد. باورش سخت است. قهرمانی فقط یک لحظه، تنها به اندازه یک ضربه و شاید هم کم‌تر با آن‌ها فاصله داشت و دور شد. بهت در چهره همه آلمانی‌ها موج می‌زد. درست شبیه همان بهتی که لوتار ماتئوس را در نوکمپ فرا گرفته بود. در فینال جهنمی 1999.

بایرن هاینکس خاطرات تلخی را رقم می‌زد. تلخ‌تر از شکست برابر پورتو در فینال 1987. تلخ‌تر از گل رباح ماجر. تلخ‌تر از دو گل تدی شرینگهام و اولگنار سولسشایر در 1999. بایرنی‌های وحشت‌زده تنها یک امید داشتند و آن هم بیدار شدن بود. بیداری از کابوسی که تار و پودشان را می‌گرفت و خیابان‌های مونیخ که حالا سوت و کورترین نقطه اروپا بود. شکست بایرن تجلی ابدی مرگ تدریجی یک رویا بود. زمانی که فرصت‌ها پیاپی از دست می‌رفت و دست‌هایشان از جام لحظه به لحظه کوتاه‌تر می‌شد.

لعنت بر دروگبا که به تنهایی غمنامه آلیانس را نوشت و امضا کرد. قهرمان بزرگ چلسی را غرق در شادی می‌کرد. با آن جشن‌های از پیش ساخته. با آن صلیبی که قلب‌ها را می‌شکست و پنالتی که هیچ کس امیدی به از دست رفتنش نداشت و از دست هم نرفت. با این حال او لیاقتش را داشت. هم او. هم چک. هم تری و هم لمپارد. 57 سال صبر برای فتح یک جام اروپایی و 9 سال آخر که قدری هم آهسته‌تر گذشت. صبر، ارزش ابدی تیم‌های پیروز بود.

لعنت بر آرین روبن که خالق غم‌انگیزترین لحظات فصل بود. ضربه پنالتی او پایان همه رویاهای بایرن بود. ضربه‌ای مشابه همان تک به تک منحوس در ساکرسیتی ژوهانسبورگ و در تقابل با ایکر کاسیاس. روبن روح برتری بایرن را برای همیشه فرو کشاند. با این حال هنوز بارقه‌هایی از امید در نزد همه آلمانی‌ها بود. مونولوگ معروف گری لینکه کر انگلیسی که "فوتبال یک بازی متشکل از 22نفر است که 120دقیقه به دنبال توپ می‌دوند و در نهایت آلمان‌ها پیروز می‌شوند." اما در شب شکست همه کلیشه‌ها، سرانجام آلمانی‌ها هم در پنالتی کم آوردند و شکست خوردند.

تیر خلاص نهایی که بر پیکر مونیخی‌ها فرود آمد. حدفاصل شروع حرکت باستین شواین اشتایگر به سمت توپ تا لحظه نواختن ضربه. با نگاهی وهم‌آلود که احتمالا پیتر چک را بزرگ‌تر و دروازه را کوچک‌تر می‌دید. پر از تردید، مکث، دوگانگی و ضربه‌ای که با تمام ناامیدی نواخته شد، به تیر دروازه خورد و بازگشت. آخرین فرمانده مونیخی‌ها، با تمام شرمندگی و افسوس لباسش را روی صورتش می‌کشید و به میانه‌های زمین بازمی‌گشت، کاندیدای غم‌انگیزترین لحظه سال.

و سرانجام بدترین مورد فصل. این‌جا نه نوکمپ بود و نه هیچ کجای دیگر. این جا آلیانس بود، جایی همین نزدیکی‌ها. نویر، شواینی، لام، کروس، روبن و ریبری. همه این‌ها یکی از همین روزها و در آغاز غم‌انگیز فصل بعد دوباره پا به زمین آلیانس خواهند گذشت. دوباره از نزدیکی‌های همین دروازه‌ها عبور خواهند کرد، همه آن پنالتی‌های منحوس را به خاطر خواهند آورد و شاید دلشان دوباره هوای المپیااشتادیون را بکند، خانه قدیمی که شکوه و ابهت آلیانس را نداشت اما هیچ کجایش هم خاک مرده نپاشیده بودند. این جا آلیانس بود. خانه، همان جایی که قلب‌ها می‌شکنند.

SABZSEFIDSORKH

Registered User
لایک‌ها
135

تایید میشه
موضوعی هست که کاملا مطمئنم.چلسی خوش شانسی اش وقتی شروع شد که هیچ تیم انگلیسی در باشگاههای اروپا نمانده بود و لیگ اروپا هم با وجود نصف تیمهای جزیره و قدرتهای لیگ برتر
ضریب اطمینان کافی نداشتند برای موفقیت. تیم های کوچکتر با انگیزه بیشتری بازی میکردند و ببخشید صاحبان قدرت و تاجران و تبلیغات چیها(آمریکا و اعراب و روسها)بدجوری ضرر میکردند.بنابراین
سناریو نوشتند-عین سال 2005-مربی لیورپول و7 بازیکن این تیم اسپانیایی بودند و داوری که این تیم رو بالا آورد اسپانیایی بود همان داور برای فینال انتخاب شد و فاجعه اتفاق افتاد در حد هیسلتیمی که توانایی قهرمانی در لیگش را ندارد در پانزده سال گذشته- قهرمان اروپا(لیگ قهرمانان میشود)-چند روز بعد لندن میزبان المپیک میشود و پاریس که مطمئن بود میزبان است جا میماند و متاسفانه تعابیر پرچم یهودی و کلمه زایون zion لوگوی 2012 المپیک میشود و همان روز به اعتقاد من قهرمانی یک تیم لندنی برای نخستین بار در سال 2012 کلید میخورد.همان لحظه که داور پرتغالی انتخاب شد حالم بدجوری منقلب شد چون فهمیدم دوباره سناریو در پیش است.ویلاش بوآش+بوسینگوا+فریرا و قبلا مورینیو +کاروالیو در تیم چلسی با طعم پرتقالی (پرتغالی) عضو بودند.
ادامه دارد...

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
منتها بایرن با بدشانسی محض مواجه شد که توپاش تو گل نرفت
سهم گومز و روبن در این شکست بیشتر از هاینکس هست ولی اشتباه هاینکس هم تعویض مولر بود که فکر می کرد بازی تموم شدست و سپردن پنالتی به روبن

ولی سینا من هنوز فکر میکنم تو دانش مربیگریت از هاینکس بیشتره ... یه ایمیلی چیزی به باشگاه بزن شاید تورو خواستن به جای اون ... به قران

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
ولی سینا من هنوز فکر میکنم تو دانش مربیگریت از هاینکس بیشتره ... یه ایمیلی چیزی به باشگاه بزن شاید تورو خواستن به جای اون ... به قران

در اینکه شکی نیست که دانش من بیشتره ولی من هنوز مدرک مربیگری ندارم باید اول برم کلاس مدرکمو بگیرم بعد ایمیل میدم بهشون :دی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
در اینکه شکی نیست که دانش من بیشتره ولی من هنوز مدرک مربیگری ندارم باید اول برم کلاس مدرکمو بگیرم بعد ایمیل میدم بهشون :دی

سینا تو یدونه ای ... فقط باسه نمونه ای ... اما نرو اونجا ... بلاد کفره ... تو هم مومن و اهل دین و اینا ... نرو

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
عصبانیت هواداران از آرین روبن

robben_732-4.jpg

Fcbayern.ir- شب گذشته تیم ملی هلند در دیداری دوستانه به مصاف باشگاه بایرن مونیخ رفت تا بخشی از ضرر و زیان ناشی از مصدومیت آرین روبن در جام جهانی 2010 را جبران کند. اما این بازی دوستانه که با برتری 3 بر 2 بایرن به اتمام رسید برای بازیکن هلندی بایرن حواشی را نیز به همراه داشت.

به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ تنها سه روز پس از فینال دراماتیک مونیخ بایرن در حالی به مصاف تیم ملی هلند می رفت که به بسیاری از بازیکنان اصلی خود استراحت داده بود و آرین روبن نیز بر روی نیمکت تیم ملی کشور خود نشسته بود.

این دیدار برای روبن حواشی عجیبی نیز داشت و آن سوت های ممتد هواداران بایرنی برای او بود که نشان می داد تا چه حد از هدر رفتن پنالتی وی در دقایق اضافه بازی فینال عصبانی هستند.

مارک ون بومل هافبک اسبق بایرن و عضو تیم ملی هلند در این مورد گفت:" این یک موضوع ناخوشایند در فوتبال حرفه ای است روبن به تنهایی باعث شد تا بایرن به فینال مادرید راه یابد و بنابراین باشگاه باید از حضور چنین بازیکنی خوشحال باشد."

" روبن قرارداد خود را سه سال دیگر تمدید کرده است اما اگر من به جای او بودم در این تصمیم تجدید نظر می کردم نمی دانم او در ادامه چه می کند ولی اگر چنین رفتاری با من می شد این باشگاه را ترک می کردم."

عذر خواهی شواینی از یوآخیم گوک

bastian_732-guak.jpg

Fcbayern.ir – باستیان شواین اشتایگر هافبک باشگاه بایرن مونیخ پس از اینکه باشگاهش در فینال چمپیونزلیگ مغلوب چلسی شد بسیار ناامید و محزون شد.

به همین سبب هنگامی که برای کسب مدال نایب قهرمانی یوآخیم گوک ، رئیس جمهور آلمان دست خود را بسوی این بازیکن دراز کرد تا با او دست دهد باستیان شواین اشتایگر متوجه نشد و با وی دست نداد.

به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از سایت رسمی بایرن مونیخ شواین اشتایگر درباره ی رفتارش برابر رئیس جمهور آلمان گفت :

" من واقعا این کار را عمدا" انجام ندادم . بلکه این اتفاق تنها یک سوء تفاهم بود. اگر شما عکسها را در آن زمان که این اتفاق رخ داد مشاهده کنید متوجه خواهید شد که پس از چند ناکامی پشت سر هم من واقعا" در دنیای دیگری سیر میکردم."

او در ادامه گفت :
" من شوکه و نا امید بودم . گویا به یکباره احساس کردم که تمام بدنم فلج شده است . احساس انسانی را داشتم که زمین گیر و سست شده باشد. من واقعا" دست رئیس جمهور را در مقابل خود ندیدم و در حال و هوای دیگری بودم اما با این حال باز هم از ایشان عذر خواهی میکنم."

• Like
Reactions: al2

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
کاپیتان بایرن امیدوار به آینده

Lahm_3_732.jpg

Fcbayern.ir – فیلیپ لام کاپیتان باشگاه بایرن مونیخ امیدوار است که با وجود مغلوب شدن تیمش برابر چلسی بتوانند بار دیگر و در سال های آینده جام قهرمانی اروپا را بر بالای سر گیرند.

به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از skysports فیلیپ لام گفت :
" من واقعا" میخواستم که پیروز میدان باشیم. ما فوتبال برجسته ای را ارائه دادیم . ما واقعا" خواهان قهرمانی بودیم اما هم اکنون دست های ما خالی است. من قبلا" هم گفته بودم که همیشه بهترین تیم قهرمان نخواهد شد."

او همچنین در ادامه گفت :
" من فکر میکنم همگی ما در این بازی شاهد بی عدالتی در فوتبال بودیم. در طول 120 دقیقه ما برتر میدان بودیم. اما چلسی تنها فرصت خود را به گل تبدیل کرد. پس از گل چلسی در دقیقه 88 ما باز هم مقابله کردیم سرانجام یک پنالتی هم بدست آوردیم اما آن فرصت را هم از دست دادیم اما باز هم تسلیم نشدیم. تا اینکه کار به ضربات پنالتی کشید اما همه ی ما میدانیم که همیشه در ضربات پنالتی یک تیم برنده خواهد بود و متاسفانه آن یک تیم بایرن نبود."

• Like
Reactions: al2

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بازگشت کلودیو پیزارو به بایرن

پیزارو پیش از این بین سال های 2001 تا 2007 برای بایرن به میدان رفت.

سایت گل- کلودیو پیزارو مهاجم 33 ساله وردربرمن که قراردادش با این باشگاه به پاین رسیده بود، با قراردادی یکساله به تیم سابقش بایرن مونیخ برگشت.

او در بایرن جانشین ایویکا اولیچ خواهد شد که گفته می شود با باشگاه وولفسبورگ برای فصل آینده به توافق رسیده است.

پیزارو پیش از این بین سال های 2001 تا 2007 برای بایرن به میدان رفت و پیش از پیوستن به برمن، سابقه پوشیدن پیراهن چلسی را نیز دارد.

او بهترین مهاجم خارجی تاریخ بوندس لیگاست و احتمالا هاینکس او را به عنوان جانشین ماریو گومز برای فصل آینده در نظر دارد.

به نظر میرسد در فصل بعد او ذخیره ماریو گومز فوروارد گلزن تیم ملی آلمان باشد.

فن در فارت: روبن باید در بایرن بماند

99166hp2.jpg

سایت گل- رافا فن در فارت، ستاره تاتنهام، به آرین روبن توصیه کرد علی رغم هو شدن توسط هواداران بایرن در این باشگاه بماند.

روبن در دیدار فینال رقابت های چمپیونزلیگ، در وقت های اضافه بازی یک ضربه پنالتی را از دست داد و همین مسئله موجب شد تا هواداران باواریایی او را در دیدار دوستانه بایرن مقابل تیم ملی هلند هو کنند.

بعد از این اتفاق چند ستاره تیم ملی هلند از جمله مارک فن بومل و وسلی اسنایدر از روبن خواستند بایرن را ترک کند اما فن در فارت معتقد است هم وطنش باید در بایرن بماند.

او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" روبن فصل آینده هم در بایرن بازی خواهد کرد. بایرن باشگاه مناسبی برای آرین است. او یک فوق حرفه ای است. علی رغم رفتاری که با او شد، او به خوبی با هواداران واقعی کنار خواهد آمد.
بعد از نمایش هایی قدرتمندانه در یورو، همه ابهام ها در مورد او فراموش خواهد شد."
این در حالی است که کارل هاینس رومنیگه، نایب رئیس باشگاه بایرن، اعلام کرد بسیاری از هواداران بایرن به خاطر هو کردن روبن عذرخواهی کردند.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
من نمیدونم
این پیزاروی 33 ساله رو میخان چیکار؟؟؟
مگه مهاجم قحطه

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
برنامه تابستانی بایرن مونیخ

fcb-player-732.jpg

Fcbayern.ir-باشگاه بایرن مونیخ آلمان به طور رسمی برنامه خود را برای تعطیلات تابستانی و برگزاری اردوهای مختلف اعلام کرد، به این ترتیب تمرینات بایرن مونیخ به طور رسمی از روز 3 جولای آغاز خواهد شد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ برنامه بایرن برای تمرینات، برگزاری اردوها و دیدارهای تدارکاتی از روز 3 جولای تا 24 آگوست که فصل جدید بوندسلیگا آغاز خواهد شد ادامه خواهد داشت.

3 جولای --------------------- آغاز مجدد تمرینات بدون حضور بازیکنان حاضر در یورو 2012
15-20 جولای---------------- تمرین در کمپ ترنتینو

20 جولای--------------------برگزاری یک دیدار تدارکاتی در کمپ ترنتینو
31 جولای------------------- شرکت در رقابتهای پولانر کاپ در اینگولشدات

4و 5 آگوست----------------- حضور در رقابتهای لیگاتوتال در هامبورگ
8 آگوست-------------------- دیدار تدارکاتی با تیم گروسپاچ

12 آگوست------------------ سوپر کاپ باشگاهای آلمان مقابل دورتمند
17-20 آگوست-------------- مرحله اول جام حذفی آلمان

24آگوست------------------- آغاز فصل جدید بوندسلیگا

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن، پر نماینده ترین تیم یورو

fcb_732logo.jpg

Fcbayern.ir- رقابتهای یورو 2012 روز جمعه در شرایطی آغاز میشود که باشگاه بایرن مونیخ بیش از هر تیم دیگری شاهد حضور بازیکنان خود در این رقابتهاست.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ تیم فوتبال بایرن مونیخ 13 بازیکن خود را در اختیار تیم های ملی حاضر در یورو 2012 قرار داده است تا بیشترین نماینده را در رقابتهای یورو 2012 دارا باشد.

در این میان هشت بازیکن در تیم ملی آلمان و پنج بازیکن در تیمهای دیگر عضویت دارند، در تیم ملی آلمان مانوئل نویر، ژروم بواتنگ، هولگر بداشتوبر، فیلیپ لام، باستین شوان اشتایگر، تونی کروس، توماس مولر و ماریو گومز حاضر هستند.

سایر ملی پوشان بایرن عبارتند از: ایویکا اولیچ و دانیل پرانیچ در کرواسی، آرین روبن در هلند، فرانک ریبری در فرانسه و آناتولی تیموشوک در تیم ملی اکراین

باشگاه بایرن مونیخ پیشتر اعلام کرده بود روز 3 جولای تمرینات خود را بدون بازیکنان ملی پوش خود آغاز خواهد کرد.

بالا