Haideranoos
Registered User
- نوشتهها
- 867
- لایکها
- 3,769
دوستان چیزی ندارم بگم....
تبریک
تبریک
اصلا بنزما رو نباید جلو یووه بذاره موراتا رو بذاره بهتره چون انگیزه ی زیادی داره جلو یووهیووه و کلا تیم های ایتالیایی از همه حربه (فوتبالی و غیر فوتبالی) برای بردن استفاده می کنن.نمونش فینال جام جهانی 2006
احتمال این که مارسلو رو مصدوم کنن خیلی زیاده
تو اون بازی باید از تک فرصت ها استفاده کنیم.دیگه جایی برای موقعیت سوزی های جناب بنزما نیست!
گل اول رو بزنیم و 5 دقیقه بعدش گل نخوریم، میریم برای 5-4 تا
به نظر مشکل تیم اصلی توی خط حمله و در راس اونا بنزما هست که تعادل تیم رو بهم میزنه وگرنه توی خط میانی مودریچ و کروس به مراتب بهتر از خامس و کوواچیچ نتیجه میده. بازی دیشب هم وقتی بنزما رو آورد با حرکاتش کل تیم رو بهم ریخت و یه صحنه هم که خامس رسما داشت به خاطر پاس ندادنش خودزنی میکرد!!به نظر من اگه زیدان به همین جوونای تیم ۲ تو بازی با سویا بازی بده بهتر نتیجه میگیریم. تو بازیهای خونگی رئال بردهای پر زحمتی داره.
به نظر من وقتی رئال با تیم اصلی و ۴۳۳ بازی میکنه هر سه هافبک وسط تمایل به نفوذ ندارن و بیشتر تو یه خط بازی میکنن و منطقه پشت مهاجم ها خالی هست و رئال بیشتر به ارسال از کناره ها رو میاره. بنزما هم که کار خاصی جز خراب کردن و لو دادن توپ انجام نمیده. بهتره از بین مودریچ و کروس و کاسمیرو دوتاشون بازی کنن و یه هافبک تهاجمی مثل خامس یا ایسکو به ترکیب اضافه بشه. به جای بنزما هم موراتا بازی کنه.به نظر مشکل تیم اصلی توی خط حمله و در راس اونا بنزما هست که تعادل تیم رو بهم میزنه وگرنه توی خط میانی مودریچ و کروس به مراتب بهتر از خامس و کوواچیچ نتیجه میده. بازی دیشب هم وقتی بنزما رو آورد با حرکاتش کل تیم رو بهم ریخت و یه صحنه هم که خامس رسما داشت به خاطر پاس ندادنش خودزنی میکرد!!
اگه آخر فصل بنزما رو بفروشن مطمئننا موراتا هم میمونه وگرنه بازیکن به این خوبی مفت از دست میره...
کاسمیرو با وجود اینکه سطحش پایین تره ولی متاسفانه جایگزینی براش روی نیمکت نیست مودریچ و کروس که بدون شک بهترین هافبک های ممکن به شمار میان و انقدر خلاقن که وقتی دفاع حریف منسجم باشه به جای پاس عمقی با پاس های عرضی و زمینه سازی سانتر از کناره ها مهاجم ها رو تغذیه میکنن و همونطور که گفتم ایرادی به کارشون وارد نیست و هردو جزء بهترین ها هستن و مشکل تیم رو فقط ضعف دفاع مرکزی و فرصت سوزی های بنزما میشه عنوان کرد.به نظر من وقتی رئال با تیم اصلی و ۴۳۳ بازی میکنه هر سه هافبک وسط تمایل به نفوذ ندارن و بیشتر تو یه خط بازی میکنن و منطقه پشت مهاجم ها خالی هست و رئال بیشتر به ارسال از کناره ها رو میاره. بنزما هم که کار خاصی جز خراب کردن و لو دادن توپ انجام نمیده. بهتره از بین مودریچ و کروس و کاسمیرو دوتاشون بازی کنن و یه هافبک تهاجمی مثل خامس یا ایسکو به ترکیب اضافه بشه. به جای بنزما هم موراتا بازی کنه.
این درباره ی دنیلو هم درستهواران خیلی افت کرده اعتماد به نفس بازی سازی رو هم که اصلا نداره و همش به دروازه بان پاس میده
دنیلو که جای خود دارهاین درباره ی دنیلو هم درسته
الان که بسیار بهتر شده حتی جلوی تیم های کوچیک لالیگا هم سوتی میداد تو این بازی همین که سوتی نداده باید ازش خرسند بود:general208: