GraphX
Registered User
داور خیلی تو دست و پاس
دقیقاآسنسیو خیلی خوبه احتمالا زیدان ردش کنه بره
میگفتن توپ موقع ضربه زدن پای چپش رو هم لمس کرده ولی تصویر آهسته رو که دیدم هیچ مشکلی نداشتاقا قضیه ی این پنالتی رونالدو چی بود؟
واقعا توپ یه ذره اومد بالا؟
دیگه فرصت نکردم ویدیوش رو ببینم موقع پنالتی زدن هم چشم و گوشم رو بسته بودم:general509:
تو خبر نوشته بود (شاید خوندی)فردیناند گفته موقعی هم که تو منچستر بود این نوع پنالتی زدن رو تمرین میکرده ولی تا حالا ندیده بودم اینطوری ضربه بزنهمیگفتن توپ موقع ضربه زدن پای چپش رو هم لمس کرده ولی تصویر آهسته رو که دیدم هیچ مشکلی نداشت
اون قضیه برای اینه که پای چپ رو طوری ستون میکنه که توپ یه مقدار بالا بیاد و بعد ضربه میزنهتو خبر نوشته بود (شاید خوندی)فردیناند گفته موقعی هم که تو منچستر بود این نوع پنالتی زدن رو تمرین میکرده ولی تا حالا ندیده بودم اینطوری ضربه بزنه
ولی دمش گرم
راستی سیانکی فکر کنم مصدوم بوده به بازی دیشب نرسیده گزارش کنه
آسنسیو علاوه بر اینکه پای چپ فوق العاده ای داره توی این چند بازی نشون داد که هوش بالایی هم داره و جاگیری هاش واقعا عالیهتبریک بابت برد
بدبخت شدیم بنزما گل زد رفت تا آخر فصل فیکس شه
آسنسسیو خیلی عالیه.قابلیت تبدیل شدن به یه سوپراستار رو داره اگر زیدان بهش بها بده
خداییش دوره بزنما دیگه تموم شده حداکثر یه ربع آخر
اگه زیدان بمونه ،آخر فصل احتمال فروش آسنسیو برای محکم شدن جایگاه کریم خیلی زیاده
آسنسیو متاسفانه مصدوم بود ولی آماده بودن بیل توی پاریس برای ضد حمله ها میتونه فوق العاده باشهتبریک دوستان
میدونستم بیل نا امیدم نمیکنه
آسنسیو باید بیشتر بازی کنه