• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
2q231pk.png

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
تا الان که آمار بازیهای خانگی سویا خیلی بهتر از بقیه بوده البته شانسی که سویا آورده اینه که بارسا و رئال امسال خیلی کمتر از حد انتظار در ظاهر شدند بخصوص رئال تو خونه 2 مساوی و 2 باخت ار 9 بازی یعنی 44 % از باریهای خانگی رو نبرده

اما بازی امشب از دیدگاه آمار
مایورکا برد :11% مساوی 44.5% باخت 44.5%
رئال : برد 66.7% مساوی 0% باخت 33.3%

از دید آمار که همه چیز به برد رئال رای میده

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
اما از دید تحلیلی بخت نباختن مایورکا زیاده مایورکا با برد هفته گذشته در مقابل سویا نشان از شروع یک روند صعودی داره بخصوص که تا بحال در خونه اش خیلی بد کار کرده از طرف مقابل رئال با حذف در برابر بتیس - از دست دادن تعدادی از بازیکنان کلیدی و فشار روحی روانی موجود به نظر میرسه کار بسیار سختی رو در پیش داشته باشه با توجه با تفاوت قدرت دو تیم و شرایط موجود شاید شانس مساوی شدن این بازی بیشتر باشه

شب سختی برای شاگردان کاپلو خواهد بود
کلا لالیگا خیلی لیگ مشکلی هست و بیشتر تیمها توان خلق نتایح شگفت انگیر رو دارند

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
امشب بازي رئال ساعت 11:30 هست. با توجه به اينکه بازي لاتزيو - ميلان هم ساعت 11 شروع ميشه احتمال پخش مستقيم بازي رئال - مايورکا خيلي کمه.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اما من دارم حس می کنم کاپلو تمام توانش رو گذاشته روی لالیگا ...

ابن بازی هم دفاع خواهد کرد و همان سیستم معروف 1-1-4-4 رو به نمایش میگذازه

البته چاره ای هم نداره , بازیکن دیگه ای نداره . شاید بازیکن یکمی خلاق رئال یعنی گوتی وقتی برگرده دوباره بازی به 3-4-4 برگرده و رئال تهاجمی تر کار کنه . .

امیدوارم رئال امشب حتی اگه خوابیده بازی کنند , اما امتیاز رو بگیرن . مخصوصا که بارسا بازی ساده ای با خیمناستیک داره

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
این شبکه ای که گفتی رایگانه ؟
تو هاتبرد هست ؟
فرکانسش چنده ؟

ممنون ....

نه این کانال مال ترکیه ست، هاتبرد نیست... این کانال تا اونجاییکه میدونم موقع پخش بازی ها (بر خلاف TV8 Turkey) قفل نمیشه.
من اتفاقا بازی رئال-لیون رو از این کانال دیدم.
square.gif

درمورد سویا هم من موافقم اما در مورد تقسیم قهرمانی نه .... قهرمانی مال رئال هست

منظورم این بود که جدال قهرمانی بین بارسا و رئال ئه! و گرنه میدونم قهرمانی مال رئال ئه!
flowerysmile.gif

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ای بابا آخه اینم شد مملکت اصلا ببنیم من یه سوال دارم چرا شبکه رسمی رئال بازی های این تیم رو نشون نمی ده ؟
پس به چه دردی می خوره ؟

من دارم به میل میزنم به صدا و سیما و ازشون می خوام بازی رئال رو امشب پخش کنند . رئالی ها شما هم اینکار و بکنین :D

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
یعنی واقعا بعد از برد رئال یه رئالی پیدا نشد اینجا مطلب بنویسه ....

یواش یواش دارید منو دلسرد می کنین :) یکم دیگه اینجوری پیش بره واسه همیشه از بخش ورزش می رم
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خب رئال مادرید در خانه مایورکا (طبق پیشبینی من ) یک پیروزی 1-0 دیگر بدست آورد تا کاپلو ثابت کند که توانایی امتیاز گرفتن از هر تیمی را دارد .
گل را هم نیز خوزه آنتونی ریز به ثمر رساند ( البته از روی ضربه ایستگاهی ) .
حال با پیروزی 3-0 بارسلونا بر خیمناستیک باز هم همه چیز ثابت ایستاد تا باز هم ما به امید جشن قهرمانی در نیو کمپ باشیم .

ریز به نظر میاد داره خوب جا میوفته مخصوصا بعد از مصدومیت گوتی بهش خیلی بها داده می شه , اما به شرطی که خسته نشه .

مصاحبه کاپلو هم در نوع خود جذاب بود . ( هر کی می خواد بره بخونه خودش )
اما در مورد بازی های آینده نیز من امید وارم رئال بهتر بشود .

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
خب بازي رو که نشون ندادن اين نامردا. ولي خوب شد برديم. اما صدر جدول ديگه خيلي فشرده شده. والنسيا و اتلتيکومادريد هم خودشون رو رسوندن. کوچکترين اشتباه ميتونه به قيمت از دست رفتن قهرماني تيم باشه.

جدول ليگ رو توي تاپيک بارساييها هم گذاشتم اينجا هم ميذارم:

127fs2509450.jpg

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بارسلونا که تازه یک بازی کمتر داشته... کار رئال سخت شد پس! بازی برگشت هم که نئو کمپ ئه... ولی چی میشه اگه رئال تو نئو کمپ هم ببره!

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
ای بابا آخه اینم شد مملکت اصلا ببنیم من یه سوال دارم چرا شبکه رسمی رئال بازی های این تیم رو نشون نمی ده ؟
پس به چه دردی می خوره ؟

من دارم به میل میزنم به صدا و سیما و ازشون می خوام بازی رئال رو امشب پخش کنند . رئالی ها شما هم اینکار و بکنین :D

من كه چند ماهه پيش تماس گرفتم پيام گذاشتم فك نميكنم كسي گوش داده باشه حالا چه برسه به اينكه برن بخونن !!!

یعنی واقعا بعد از برد رئال یه رئالی پیدا نشد اینجا مطلب بنویسه ....

یواش یواش دارید منو دلسرد می کنین :) یکم دیگه اینجوری پیش بره واسه همیشه از بخش ورزش می رم
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خب رئال مادرید در خانه مایورکا (طبق پیشبینی من ) یک پیروزی 1-0 دیگر بدست آورد تا کاپلو ثابت کند که توانایی امتیاز گرفتن از هر تیمی را دارد .
گل را هم نیز خوزه آنتونی ریز به ثمر رساند ( البته از روی ضربه ایستگاهی ) .
حال با پیروزی 3-0 بارسلونا بر خیمناستیک باز هم همه چیز ثابت ایستاد تا باز هم ما به امید جشن قهرمانی در نیو کمپ باشیم .

ریز به نظر میاد داره خوب جا میوفته مخصوصا بعد از مصدومیت گوتی بهش خیلی بها داده می شه , اما به شرطی که خسته نشه .

مصاحبه کاپلو هم در نوع خود جذاب بود . ( هر کی می خواد بره بخونه خودش )
اما در مورد بازی های آینده نیز من امید وارم رئال بهتر بشود .

متاسفانه به دلايلي حالا فهميدم كه رئال ديشب برده ! به همون تبريك .
همتونم اگه برين من يكي تا قهرماني رئال اينجا ميمونم .

K i IVI i K

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
متاسفانه به دلايلي حالا فهميدم كه رئال ديشب برده ! به همون تبريك .
همتونم اگه برين من يكي تا قهرماني رئال اينجا ميمونم .
منم تبریک میگم
33emzo3.gif

من فکر میکنم همه یه مقدار درگیرن....من خودم دیشب که زود خوابیدم امروز هم که الان تازه تونستم بیام....
به هر حال ما هم هستیم
4e1am8i.gif

bmoqimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا هرچی باشه الان همه جوره فصل امتحانای باور کن ما هم راضی نیستیم تو تنهایی اینجا رو بگردونی!!

من مصاحبه کاپلو رو میزارم اما خیلی زیاده فقط جاهای جالبش رو میزنم!!!

bmoqimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب عزیزان رئالی برد رو هم من و هم کاپلو بهتون تبریک میگیم!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کاپلو باور داره که شاگردانش در شرایط روحی مناسبی هستند

بسیار از رفتار بازیکنام راضی هستم باور کنید که بردن در اینجا اصلا کار ساده ای نیست!!

ما خوشحالیم چون تا 4شنبه در صدر جدولیم و من برای بچه هایی که در این روزهای سخت و در این لیگ سخت دارن تلاش میکنن هم خیلی خوشحالم.پیدا کردن بازیکنی با ویژگی های شخصیتی و استعداد بالایی مثل Torres آسون نسیت!!!

ما هم موقعیتهایی داشتیم حداقل پنج فرصت واضح گلزنی داشتیم و مهم اینه که بتونی بیای تو محوطه جریمه چرا چون روزهایی خواهد رسید که ما از 3 شوت به دروازه 3 گل داشته باشیم.فوتبال اینه!

هنوز تا بازیهای اروپایی فرصت زیاده اما ما هم بازیکن های زیادی رو از دست دادیم.هنوز زوده که در مورد فرصتهامون صحبت کنیم چون 1 ماه مونده!

ما در نیمه دوم خیلی خوب بودیم با این وجود توپهای بلند آخر بازی میتونست نتیجه رو عوض کنه اما در کل کاسیاس هیچ وقت مجبور به واکنش نشد.ما از تیمی بردیم که سویا رو در اوج برده بود!

دو مهاجم ما خیلی خوب بودند ,اونا توپ رو خوب حفظ کردن و فرصتهایی هم داشتن که همین ها مهمه!!

در کل ما الان در شرایط خوبی هستیم و تا 4شنبه در صدر جدول هستیم و البته بازی هایی هست که باختیم و نباید فراموش کنیم و باید بهشون فکر کنیم.

در کل ما الان خیلی خوب و آماده هستیم​
-------------------------------------------------------------------------------------------
خیلی امیدواره این بشر آدم کیف میکنه!!!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
رئال تو نیوکمپ عمرا نمی بره . عمرا .
رئال خیلی بد بازی می کنه .
خیلیم زاقارت شده هوادارای رئال.
بیاید تو وبلاگ من ببینید یه دختر رئالیه به من داره چی می گه .
نمی دونه اسطوره رئال کیه به من می گه تازه به دوران رسیده .
بیاید این طرفداراتون رو آدم کنید .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
رئالی های عزیز
من هیچ جا نمی رم فقط خواستم یکم تحرک بهتون بدم .

در ضمن من یک تصمیم گرفتم که در لینک زیر می تونید بخونید . امیدوارم موافق باشید ... یک جور اعتراض هست .
بالاخره اینجا باید یاد بگیریم به هم احترام بگذاریم و وقتی هم مشکل پیدا می کنیم جنبه شو هم داشته باشیم .

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=973495&postcount=331

از هموتون ممنون .

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
رئال تو نیوکمپ عمرا نمی بره . عمرا .
رئال خیلی بد بازی می کنه .
خیلیم زاقارت شده هوادارای رئال.
بیاید تو وبلاگ من ببینید یه دختر رئالیه به من داره چی می گه .
نمی دونه اسطوره رئال کیه به من می گه تازه به دوران رسیده .
بیاید این طرفداراتون رو آدم کنید .

باورم نمیشه:(

یعنی این رو شما گفتید محمد :blink:

امیدوارم دلیل محکمی داشته باشید:eek:

متشکرم

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
سوتفاهم نشه ...
من منظورم به بچه های این کلوپ نبود . بهروز زشته بابا . من به تو نگفتم که مثل بچه ها قهر می کنی.
من دلیل محکمی دارم . اگه دلیل محکمم رو می خواید ببینید بیاید نظرهای یه عده رئالی رو تو وبلاگم ببینید .
هر چی فحش بوده به ما دادن . معلومه از این کلوپ اومدن دیگه . ولی من منظورم تو نبودی بهروز .
اصلا منظورم بچه های با معرفت اینجا نبود .
من توهین نکردم به افراد اینجا . فقط گفتم بیاید این رئالیهای پوشالی رو درست کنید .
من به هر کی بهم احترام بذاره احترام می ذارم .
بهروز جانم از همون نفراتیه که بهم احترام گذاشته .

بالا