این شبکه ای که گفتی رایگانه ؟
تو هاتبرد هست ؟
فرکانسش چنده ؟
ممنون ....
درمورد سویا هم من موافقم اما در مورد تقسیم قهرمانی نه .... قهرمانی مال رئال هست
امشب بازي رئال ساعت 11:30 هست. با توجه به اينکه بازي لاتزيو - ميلان هم ساعت 11 شروع ميشه احتمال پخش مستقيم بازي رئال - مايورکا خيلي کمه.
ای بابا آخه اینم شد مملکت اصلا ببنیم من یه سوال دارم چرا شبکه رسمی رئال بازی های این تیم رو نشون نمی ده ؟
پس به چه دردی می خوره ؟
من دارم به میل میزنم به صدا و سیما و ازشون می خوام بازی رئال رو امشب پخش کنند . رئالی ها شما هم اینکار و بکنین![]()
یعنی واقعا بعد از برد رئال یه رئالی پیدا نشد اینجا مطلب بنویسه ....
یواش یواش دارید منو دلسرد می کنینیکم دیگه اینجوری پیش بره واسه همیشه از بخش ورزش می رم
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خب رئال مادرید در خانه مایورکا (طبق پیشبینی من ) یک پیروزی 1-0 دیگر بدست آورد تا کاپلو ثابت کند که توانایی امتیاز گرفتن از هر تیمی را دارد .
گل را هم نیز خوزه آنتونی ریز به ثمر رساند ( البته از روی ضربه ایستگاهی ) .
حال با پیروزی 3-0 بارسلونا بر خیمناستیک باز هم همه چیز ثابت ایستاد تا باز هم ما به امید جشن قهرمانی در نیو کمپ باشیم .
ریز به نظر میاد داره خوب جا میوفته مخصوصا بعد از مصدومیت گوتی بهش خیلی بها داده می شه , اما به شرطی که خسته نشه .
مصاحبه کاپلو هم در نوع خود جذاب بود . ( هر کی می خواد بره بخونه خودش )
اما در مورد بازی های آینده نیز من امید وارم رئال بهتر بشود .
منم تبریک میگممتاسفانه به دلايلي حالا فهميدم كه رئال ديشب برده ! به همون تبريك .
همتونم اگه برين من يكي تا قهرماني رئال اينجا ميمونم .
منم تبریک میگم![]()
من فکر میکنم همه یه مقدار درگیرن....من خودم دیشب که زود خوابیدم امروز هم که الان تازه تونستم بیام....
به هر حال ما هم هستیم![]()
رئال تو نیوکمپ عمرا نمی بره . عمرا .
رئال خیلی بد بازی می کنه .
خیلیم زاقارت شده هوادارای رئال.
بیاید تو وبلاگ من ببینید یه دختر رئالیه به من داره چی می گه .
نمی دونه اسطوره رئال کیه به من می گه تازه به دوران رسیده .
بیاید این طرفداراتون رو آدم کنید .