دیشب قیافه رونالدو رو بعد از گلی که زد دیدید؟ هیچ عکس العملی نشون نداد! اصلا خوشحالی نکرد! انگار نه انگار که گل زده!! مثل اینکه یکی از دلایلش هو کردنش توسط هواداری رئال بوده! اینجور که مارکا نوشته یکی دو بار که پشت ضربه آزاد ایستاده "هو" شده! من اصلا طرفدار آنچنانی کریس رونالدو نیستم و اون موقع هم که طرفدار رئال شدم اصلا کریس رونالدو فوتبالیست نشده بود

D) ولی بعضی حرکات تماشاچی های رئال(اونایی که میزن ورزشگاه) تو کتم نمیره هیچ رقمه! مگه رونالدو رو کم توی ورزشگاه های دیگه اذیت میکنن که توی ورزشگاه خودی هم باید برن روی اعصابش؟ نمیگم ازش انتقاد نکنن ولی میشه جور دیگه هم اعتراض خودشون رو نشون بدن. چه میدونم .. بعد از بازی وقتی داشت میرفت توی رختکن "هو"ش کنن! یه نمونه دیگه از حرکات عجیب تماشاچی های رئال همین هفته پیش بود جلوی مالاگا! نیمه اول دو تا گل خوردیم و بازیکن ها خودشون از لحاظ روانی تحت فشار بودن اونوقت به جای اینکه حمایت کنن وقتی بازیکن ها داشتن وسط زمین پاسکاری میکردن شروع کردن سوت زدن به نشونه اعتراض! بعد وقتی تیم سه گل زد تازه یادشون اومد باید حمایت کنن! یعنی عملا به جای اینکه یه نیروی کمکی باشن بر ضد تیم عمل میکردن! همین بازی با گرانادا طرفدارای گرانادا کلا 5000 نفر بودن که از شهر خودشون اومده بودن ولی سر و صداشون از 80000 تماشاچی ما بیشتر بود! بازم میگم .. حرفم این نیست که از رونالدو انتقاد نکنن اما میشه جور دیگه/زمان دیگهای انتقاد کرد!
خیلی وقت بود میخواستم از این تماشاچی های رئال توی سانتیاگو برنابئو انتقاد کنم و الان فرصتش پیش اومد که این چیزا رو بگم!
@ بهروز : تو چرا رنگت عوض شد پس؟

تبریک!