• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من این سی سی رو ندارم. اما این کانال رو روی دب لیو 3 دارم . بدون کد . راحت هم باز میشه.... واسه اینکه تاپیک از بحث خودش خارج نشه خواستی تو پ.خ برات مشخصات رو میگم. 1 ساعت پیش داشتم بازی رئال و گرانادا رو میبینم. 1 2 ساله که من از اینجا لالیگا میبینم دوست عزیز

یکی رو ترک هست که اون کد ب ی س داره اما این یکی نداره
==========================

راستی پپه چرا بازی نکرده ؟

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
برد خوبی بعد ولی این رئال رئال نیم فصل اول نیست کلا نمیدونم چرا. امیدوارم خیلی زود رونالدو هم به شرایط خوبش برگرده.

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
دیشب قیافه رونالدو رو بعد از گلی که زد دیدید؟ هیچ عکس العملی نشون نداد! اصلا خوشحالی نکرد! انگار نه انگار که گل زده!! مثل اینکه یکی از دلایلش هو کردنش توسط هواداری رئال بوده! اینجور که مارکا نوشته یکی دو بار که پشت ضربه آزاد ایستاده "هو" شده! من اصلا طرفدار آنچنانی کریس رونالدو نیستم و اون موقع هم که طرفدار رئال شدم اصلا کریس رونالدو فوتبالیست نشده بود:)D) ولی بعضی حرکات تماشاچی های رئال(اونایی که میزن ورزشگاه) تو کتم نمیره هیچ رقمه! مگه رونالدو رو کم توی ورزشگاه های دیگه اذیت میکنن که توی ورزشگاه خودی هم باید برن روی اعصابش؟ نمیگم ازش انتقاد نکنن ولی میشه جور دیگه هم اعتراض خودشون رو نشون بدن. چه میدونم .. بعد از بازی وقتی داشت میرفت توی رختکن "هو"ش کنن! یه نمونه دیگه از حرکات عجیب تماشاچی های رئال همین هفته پیش بود جلوی مالاگا! نیمه اول دو تا گل خوردیم و بازیکن ها خودشون از لحاظ روانی تحت فشار بودن اونوقت به جای اینکه حمایت کنن وقتی بازیکن ها داشتن وسط زمین پاسکاری میکردن شروع کردن سوت زدن به نشونه اعتراض! بعد وقتی تیم سه گل زد تازه یادشون اومد باید حمایت کنن! یعنی عملا به جای اینکه یه نیروی کمکی باشن بر ضد تیم عمل میکردن! همین بازی با گرانادا طرفدارای گرانادا کلا 5000 نفر بودن که از شهر خودشون اومده بودن ولی سر و صداشون از 80000 تماشاچی ما بیشتر بود! بازم میگم .. حرفم این نیست که از رونالدو انتقاد نکنن اما میشه جور دیگه/زمان دیگه‌ای انتقاد کرد!
خیلی وقت بود میخواستم از این تماشاچی های رئال توی سانتیاگو برنابئو انتقاد کنم و الان فرصتش پیش اومد که این چیزا رو بگم!:D

@ بهروز : تو چرا رنگت عوض شد پس؟ :D تبریک!

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
دیشب قیافه رونالدو رو بعد از گلی که زد دیدید؟ هیچ عکس العملی نشون نداد! اصلا خوشحالی نکرد! انگار نه انگار که گل زده!! مثل اینکه یکی از دلایلش هو کردنش توسط هواداری رئال بوده! اینجور که مارکا نوشته یکی دو بار که پشت ضربه آزاد ایستاده "هو" شده! من اصلا طرفدار آنچنانی کریس رونالدو نیستم و اون موقع هم که طرفدار رئال شدم اصلا کریس رونالدو فوتبالیست نشده بود:)D) ولی بعضی حرکات تماشاچی های رئال(اونایی که میزن ورزشگاه) تو کتم نمیره هیچ رقمه! مگه رونالدو رو کم توی ورزشگاه های دیگه اذیت میکنن که توی ورزشگاه خودی هم باید برن روی اعصابش؟ نمیگم ازش انتقاد نکنن ولی میشه جور دیگه هم اعتراض خودشون رو نشون بدن. چه میدونم .. بعد از بازی وقتی داشت میرفت توی رختکن "هو"ش کنن! یه نمونه دیگه از حرکات عجیب تماشاچی های رئال همین هفته پیش بود جلوی مالاگا! نیمه اول دو تا گل خوردیم و بازیکن ها خودشون از لحاظ روانی تحت فشار بودن اونوقت به جای اینکه حمایت کنن وقتی بازیکن ها داشتن وسط زمین پاسکاری میکردن شروع کردن سوت زدن به نشونه اعتراض! بعد وقتی تیم سه گل زد تازه یادشون اومد باید حمایت کنن! یعنی عملا به جای اینکه یه نیروی کمکی باشن بر ضد تیم عمل میکردن! همین بازی با گرانادا طرفدارای گرانادا کلا 5000 نفر بودن که از شهر خودشون اومده بودن ولی سر و صداشون از 80000 تماشاچی ما بیشتر بود! بازم میگم .. حرفم این نیست که از رونالدو انتقاد نکنن اما میشه جور دیگه/زمان دیگه‌ای انتقاد کرد!
خیلی وقت بود میخواستم از این تماشاچی های رئال توی سانتیاگو برنابئو انتقاد کنم و الان فرصتش پیش اومد که این چیزا رو بگم!:D

اين موضوع منم خيلي اذيت ميكنه !! شايد كسايي كه با شبكه 3 بازي ها را دنبال ميكنن متوجه نشن چون صداي ورزشگاه را حذف ميكنن ولي توي شبكه هاي ديگه به وضوح مشخصه.
در كل من يادم هست چندين فصل پيش توي بازي هاي گروهي ليگ قهرمانان رئال نيمه اول 2-0 از رم عقب افتاده بود ولي نيمه دوم 4-2 بردن ، بعد از بازي كاسياس گفته اگه بازي توي برنابئو نبود حتما ميباختيم و تماشاچي ها خيلي به ما كمك كردن.

در كل بازي هايي كه تماشاچي هاي رئال خيلي خفن بودن زياد نيستن ولي چندتاشون كه يادم مياد بازي هاي پاياني فصلي كه كاپلو مربي رئال بود (10 هفته پاياني) ورزشگاه پر ميشد و تماشاچي ها تا آخر بازي بودن و تشويق ميكردن.يادم هست كاپلو به اون بازي ها ميگفت 10 فينال
يا فصلي كه شوستر مربي رئال شد و بازي برگشت رئال-بارسا توي برنابئو كه بارسايي هم مجبور شدن براي رئالي ها تونل افتخار درست كنن ، توي اون بازي هم ورزشگاه وحشتناك بود و تمام طول بازي رئال را تشويق كردن.

به طور كلي به جرات ميتونم بگم 90% تماشاچي هايي كه بازي هاي رئال را ميان ميبينن ، توريست هستن و با دوربين هاشون عكس ميگيرن و اصلا تو فاز تشويق نيستن. حالا اگه بازي رئال-بارسا باشه هم فرقي نداره و از بازيكن هاي بارسا عكس ميگيرن. اگه بازي هاي ليگ انگليس را دقت كنين متوجه ميشيم كه همه تماشاچي ها دارن تشويق ميكنن و بي خيال سوسول بازي هستن.
اين موضوع من را خيلي اذيت ميكنه كه برنابئو بيشتر از اينكه خونه ي رئال مادريد باشه ، يه محل توريستي شده براي عكاسي

اميدوارم جو عوض بشه و طرفدار هاي واقعي رئال را توي ورزشگاه ببينيم نه يه سري توريست بي سر و پا.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

اين موضوع منم خيلي اذيت ميكنه !! شايد كسايي كه با شبكه 3 بازي ها را دنبال ميكنن متوجه نشن چون صداي ورزشگاه را حذف ميكنن ولي توي شبكه هاي ديگه به وضوح مشخصه.
در كل من يادم هست چندين فصل پيش توي بازي هاي گروهي ليگ قهرمانان رئال نيمه اول 2-0 از رم عقب افتاده بود ولي نيمه دوم 4-2 بردن ، بعد از بازي كاسياس گفته اگه بازي توي برنابئو نبود حتما ميباختيم و تماشاچي ها خيلي به ما كمك كردن.

در كل بازي هايي كه تماشاچي هاي رئال خيلي خفن بودن زياد نيستن ولي چندتاشون كه يادم مياد بازي هاي پاياني فصلي كه كاپلو مربي رئال بود (10 هفته پاياني) ورزشگاه پر ميشد و تماشاچي ها تا آخر بازي بودن و تشويق ميكردن.يادم هست كاپلو به اون بازي ها ميگفت 10 فينال
يا فصلي كه شوستر مربي رئال شد و بازي برگشت رئال-بارسا توي برنابئو كه بارسايي هم مجبور شدن براي رئالي ها تونل افتخار درست كنن ، توي اون بازي هم ورزشگاه وحشتناك بود و تمام طول بازي رئال را تشويق كردن.

به طور كلي به جرات ميتونم بگم 90% تماشاچي هايي كه بازي هاي رئال را ميان ميبينن ، توريست هستن و با دوربين هاشون عكس ميگيرن و اصلا تو فاز تشويق نيستن. حالا اگه بازي رئال-بارسا باشه هم فرقي نداره و از بازيكن هاي بارسا عكس ميگيرن. اگه بازي هاي ليگ انگليس را دقت كنين متوجه ميشيم كه همه تماشاچي ها دارن تشويق ميكنن و بي خيال سوسول بازي هستن.
اين موضوع من را خيلي اذيت ميكنه كه برنابئو بيشتر از اينكه خونه ي رئال مادريد باشه ، يه محل توريستي شده براي عكاسي

اميدوارم جو عوض بشه و طرفدار هاي واقعي رئال را توي ورزشگاه ببينيم نه يه سري توريست بي سر و پا.

منم با هر دو پست موافقم .
نمی دونم بعضی بازیها خیلی فوق العاده هستند این تماشاچی ها اما بعضی وقت ها بدجوری اذیت می کنند.
البته خوب خدایش رئال خودش هم رو اعصاب بود دیشب یکم .

@ بهروز : تو چرا رنگت عوض شد پس؟ تبریک!

قربونت :D مرسی .

WinDesign

Registered User
لایک‌ها
176
بارسا گل خورد.
1-1 مساوی!
با 5 امتیاز فاصله، صدر جدول!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
بارسا هم که مساوی کرد

فاصله کمی بیشتر شد

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
خب بابا طرفدار وقتی بازیکنهای تیمش رو میبینه که جلو بارسلونا اندازه یک بچه میشن که تازه میخواد فوتبال بازی بکنه ناراحت میشن طرف داره سالی خدا میلیون دلار پول میگیره بعد تو حساس ترین بازی فصل یک دریبل و یک شوت هم نمیتونه بزنه خب پول نمیدن که تیمشون ۴ سال نتونه بارسا رو ببره به کنار لا اقل تمام تلاششون رو بکنند نه از پیش باخته برن تو زمین
امسال بارسلونا ۲ تا تیم رو تو خونشون برده یکیش رئال بوده
طرفدار ۴ ساله فقط یک جام حذفی به زور دیده همین که میاد پشت تیم باز هم خیلیه

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
خب بابا طرفدار وقتی بازیکنهای تیمش رو میبینه که جلو بارسلونا اندازه یک بچه میشن که تازه میخواد فوتبال بازی بکنه ناراحت میشن طرف داره سالی خدا میلیون دلار پول میگیره بعد تو حساس ترین بازی فصل یک دریبل و یک شوت هم نمیتونه بزنه خب پول نمیدن که تیمشون ۴ سال نتونه بارسا رو ببره به کنار لا اقل تمام تلاششون
رو بکنند نه از پیش باخته برن تو زمین
امسال بارسلونا ۲ تا تیم رو تو خونشون برده یکیش رئال بوده
طرفدار ۴ ساله فقط یک جام حذفی به زور دیده همین که میاد پشت تیم باز هم خیلیه

اين حرفي كه شما ميزني درست هست ولي دليل نميشه كه هوادار ها بازيكن را "هو" كنن. اين موضوع توي برنابئو از زمان بد بازي كردن درنته شروع شد كه هر وقت توپ دستش ميومد طرفدار ها براش "سوت" ميكشيدن ، حالا نتيجه اون جريان اين شده كه الان ميبينيم.

شما تيم هاي انگليسي را نگاه كن !! الان آرسنال 6 سال هست كه جامي نبرده ! ولي هوادار هايي كه ورزشگاه ميان تيمشون را يا يه بازيكن را به خاطر بازي بدي كه كرده "هو" نميكنن.البته كه مقايسه رئال و آرسنال صحيح نيست ولي آرسنال هم براي خودش توي ليگ انگليس خيلي گردن كلفته.

اگه از تيم ناراحت هستن ، ورزشگاه نيان...
بدبختي اين هست كه وقتي رئال 5~6 تا به حريف ميزنه ، دقيقه 65~70 كه ميشه يه سري از هوادراها ورزشگاه را ترك ميكنن !!! يا اينقدر ساكت نشستن انگار رئال داره ميبازه. معلوم نيست اومدن بازي پرگل ببينن يا چيز ديگه !!

در كل اين موضوع كه وضع تماشاچي هاي رئال خيلي فاجعه هست را نبايد شك كرد.

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
در كل اين موضوع كه وضع تماشاچي هاي رئال خيلي فاجعه هست را نبايد شك كرد.

کاملا موافقم،یکی از دلایل عدم موفقیت رئال همین تماشاگرهای عزیز هستن.
پریشب هوادارای گرانادا رو میدیدم کیف میکردم!
متاسفانه کسایی که میرن ورزشگاه خیلی بی بخار هستن،وقتی تیم عقب میوفته به جا اینکه تشویق کنن و روحیه بدن بدتر باعث تضعیف روحیه میشن!
پارسال کریم رو هو کردن و امسال کریس!
رونالدویی که پارسال سوپراستاره رئال بود (امسال هم تا قبل الکلاسیکو محشر بود) و بنزمایی که این فصل جز 3 بازیکن برتر رئال بوده!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
شرایط جدول و برنامه مسابقات یه جوریه که احساس می کنم امسال هم شاهد تونل افتخار بارسایی ها خواهیم بود ...
rolleyes.gif

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
واقعا اعصابم خورد شد از نوع برخورد تماشاگرا.
رونالدو واقعا بازیکن قابل احترامیه.تحت هر شرایطی برای تیم حداکثر توانش رو میزاره.
بازیکنیه که شاید نبوغ مسی+هم بازیهایی مثل ژاوی/اینیستا/فابرگاس/آلوز رو نداشته باشه ولی اینقدر تلاش می کنه که بتونه توی کورس بمونه.شاید اگه بنا به انتقاد کردن باشه خط دفاع +کاسیاس بسیار سزاوار تر باشند!نوع گلهایی که کاسیاس توی بازی با بارسا می خوره واقعا تعجب آوره یا نحوه دفاع کردن تیم.اصلا درک نمی کنم چرا باید توی ورزشگاه خودی بازیکن به این با ارزشی و تاثیرگذاری رو تحت فشار گذاشت!

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
سلام دوستان امشب برنامه انتخاب بهترین بازیکن جهان را کدوم شبکه نشون میده

WinDesign

Registered User
لایک‌ها
176
سلام دوستان امشب برنامه انتخاب بهترین بازیکن جهان را کدوم شبکه نشون میده

پخش از این شبکه ها قطعی هست:
1 aljazeera sport
+ aljazeera sport
Eurosport

پخش از این شبکه ها قطعی نیست:
ZDF
Das Erste
Rai
NTV Spor

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
حتی اگه امشب هم بازی داشتیم باید بازیکنا و خوزه برای مراسم میرفتن!
اعصابم خورد شد.پارسال که خوزه خودش بهترین میشد رفتن،ولی امسال که میدونست خبری نیست نه خودش رفت و نه گذاشت بازیکنا برن!
تازه امسال 4 نفر هم تو تیم منتخب سال داشتیم،بر خلاف پارسال که فقط کاسیاس و رونالدو بودن.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
JSC SPORT 1 که داره فوتبال های قدیمی نشون میده :(

شماره 3 رو هم من ندارم :(

بخشکی شانس
================
اینکه مادریدیها نرفتن هم به نظر من کار جالبی نبود. جنبه دوم شدن رو باید داشت

در مورد لیگ هم که خب 5 امتیاز جلو افتادید. تو تاپیک بارسا هم گفتم اگه رئال همه بازیهاش ببره و جلو بارسا باز هم ببازه نشون میده که لایق قهرمانی هست .

Last edited:

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
خیلی این حرکات خوزه زشته
خب نرفتی که چی رو ثابت بکنی؟؟؟

بالا