تو 5 دیقه اول اگه رئال حمله کنه احتمال به گل رسیدنش خیلی زیاده.ولی ممکنه به خاطر مهمان بودن نخوان ریسک کنن!
البته من بارسایی هستم اما خب منطقی فکر کنیم شانس رئال برای کسب پیروزی نسبت به دفعات قبلی که میومد به نیوکمپ بیشتره. به این دلیل که اولا بارسا 2 مدافع اصلی میانه خودشو نداره و ماسکرانو و الکس سونگ در مقابل رونالدو که الان امادگی خوبی هم داره بسیار بسیار اسیب پذیر هستند. تنها دنی الوز هست که میشه روش کمی حساب کرد. و اینکه رئال در جدال قبلی در مقابل بارسا پیروز شد و بسیار هم خوب بازی کرد که این از نظر مسائل روحی بازیکنای رئال رو تقویت میکنه.
به نظر من امکان تساوی تو این بازی محتمل تر از بازیهای قبله. یادم نیست اخرین تساوی ال کلاسیکو کی بود !!
اما خب مسلما بازی زیبایی میشه اگه مورینیو همون تاکتیک چند ال کلاسیکوی اخیرشو به اجرا بذاره و از سیستم دفاعی استفاده نکنه. با توجه به فاصله زیادی که هست و اینکه این بازی هم 6 امتیازی هست به نظر من رئال برای برد میاد (بر خلاف سوپر کاپ که به نظر من رئال برای تساوی در زمین حریف اومد که موفق نشد) به نیوکمپ و این قضیه از اون طرف شانس گل خوردن رئال رو هم افزایش میده چون تمرکز دفاعی رئال پایینتر میاد.
به نظر من اگه هر تیمی گل اول رو بزنه احتمال پیروزیش در بازی بسیار بالا میره. چه بارسا باشه چه رئال...
در کل ارزو میکنم که بازی خوبی رو ببینیم کمااینکه ال کلاسیکو های اخیر همیشه زیبا بودن. فارغ از تعصبمون به تیمهامون به همدیگه و دوستیمون احترام بذاریم. چه بارساییها چه رئالیهای عزیز
فوتبال هم برد داره و هم باخت.