کلا یه دودستگی تو تیم هست!عکسهای جشن قهرمانی پارسال رو که میدیدم توی یه دونه از عکسها نمی دیدی که کریس با جمع اسپانیاییها باشه!
توی تمرینات هم مشخصه همیشه کریس/پپه/کونترائو/کاروالیو/مارسلو با هم هستند!
شاید دلیلش اینه که خیلی از بازیکنهای تیم احساس می کنند زیر سایه کریس درخشش اونها دیده نمیشه.نمونه بارزش اون صحنه برخورد آلونسو با رونالدو سر پنالتی فصل قبل!یا بازی قبل راموس یهو ضربه ایستگاهی زن شد!
این قضیه رای دادن اگه درست باشه صرفا درجهت ضربه زدن به کریسه وگرنه راموس شانسش چقدره؟شاید بخت دهم هم نباشه!!!
من کاملا به رونالدو حق میدم شاکی باشه از این قضیه!
من با صحبت شما موافقم.
به نظر من با وجود اینکه کاسیاس دروازه بان فوق العاده ای هست و خب احتمالش خست هواداران اسپانیایی بخاطر حس وطن پرستی کاسیاس رو به رونالدو ترجیح بدن
اما من فکر میکنم اگه قرار باشه فقط یک نفر از رئال انتخاب شه به عنوان بازیکن کلیدی و تاثیر گذار بی شک اون فرد کسی نیست جز رونالدو.
شکی نیست که اگه رئال رونالدو رو نداشت خیلی از بردهایی رو که تا الان بدست اورده ، بدست نمیاورد. به هیچ عنوان نمیشه توانایی های فنی و تکنیکی و تاثیر گذاری رونالدو در این تیم رو ندید !!
قبلا هم گفتم صرفنظر از رفتار های خاصی که داره (که البته داره به مرور زمان بهتر میشه) از نظر فنی رونالدو یکی از نوابغ دنیای توپ گرد هست.