• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
واران و اسین عالی بودند
به نظرم راموس باید بره سمت راست تا واران بتونه فیکس بازی کنه
اوزیل هم خیلی خوب بود
بازی برگشت توی نوکمپ نابودشون می کنیم
calm down ای دیگر در راه است ...

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
راموس بره سمت راست قدرت حمله تیم بالا میره.راموس خیلی خوب اضافه میشه تو حمله ها

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
واقعا فوق العاده است این واران،من بالای 10 بار تو همین تاپیک گفتم این باید بیاد ترکیب اصلی!!
تکل هایی که زد همشون عالی بودن.
اوزیل هم باز جادوی خودشو نشون داد،اصلا انگار تو هر الکلاسیکو یه پاس گل نده نمیتونه بازی رو تموم کنه.
دیگو لوپز هم نشون داد حقش بوده فیکس باشه.
من کوچکترین شکی به صعود ندارم،به قول بهروز با ترکیب کامل حریف یه بچه 19 ساله نشدن!
بازی برگشت 100% صعود میکنیم.
رونالدو هم واقعا پرتلاش بازی کرد،فقط کمی بدشانسی آورد.
خوزه هم باید همون اول نیمه دوم کایخون رو بیرون میکشید،بارها نشون داده یه ذخیره موفقه،برای بازیهای کوچیک عالیه.

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
بازی بدی نبود
ما با این بضاعتمون اگه دقتم میکردیم چه بسا برنده بازی میشدیم
هنوزم خیلی بیشتر اعتقاد دارم به بنزما تا هیگواین
بازی برگشت دوستان محرو م یا مصدوم داریم یا نه ؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
بیرون کشیدن کایخون و آوردن مودریچ فقط به این خاطر بود که ژابی رو ببره عقب تر تا جلوی سوتی های آربلوئا و کاروالیو رو بگیره .
در واقع مورینو خلاقیت و بازی سازی تیمش رو قربانی اشتباهات فاجعه بار خط دفاعش کرد . به نظر من تصمیمش درست بود . چاره ای هم نبود .

اگر راموس بازی میکرد و ژابی سر جای خودش بود , با توپ هایی که پخش می کرد خیلی خیلی بیشتر خطرناک می شد و رئال بی پروا تر بازی میکرد .

توی بازی برگشت یکم شرایط بهتر می شه .

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
دم همشون گرم عالي بازي كردن مخصوصاً واران و لوپز كه لياقت خودشو نشون داد.
آفرين به اسين كه با جنگندگي تمام نذاشت آب خوش از گلوي باراساييها پايين بره.فقط حيف كه كريس با كم شانسي مواجه شد و نتونست بازي خودشو تكميل كنه ولي شك ندارم تو نيوكمپ بارسلونائيها رو با گريه بدرقه ميكنيم چون اون روز ديگه تيممون تكميله

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
دیشب برای اولین بار این رئال بود که بارسا رو تحت فشار قرار داده بود !

یه پرسی انجام میدادن در حد لالیگا ! واقعا رئال اگر همین ژست دیشب خودشو حفظ کنه اروپا رو براحتی بدست میاره...

اوزیل یه فوق ستاره شده ! بنزما هم بد نبود ولی اگر بیشتر دقت میکرد حداقل میتونست یکی دو گل بزنه

ژاوی آلونسو واقعا کمر تیم هست ! یکی از بازیکن های مورد علاقه من بعد از جک ویلشر هست !

والا دیشب کایخون زیاد هم بد نبود... رو گل که اصلا مقصر نبود ضعف از هافبک ها بود که توپ رو دفع نکردن...

یکم استرس داره و اینو میشه از تو حرکاتش دید... شاید هم استادیوم بهش اعتماد بنفس نمیده !

BIG-SONIC

Registered User
لایک‌ها
28

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
کایخون رو نباید کوبید.یکی از با تعصب ترین بازیکن های رئال هستشوهر وقت اومد تو زمین موثر بود ولی دیشب شب اون نبود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب دیشب ال کلاسیکو اول انجام شد.

فارغ از بحث هواداری تلاش هر دو تیم برای برد تحسین برانگیز بود. نه بارسا و نه رئال برای ضد فوتبال نیومده بودند و خوبه تیمهای ما هم اینو یاد بگیرن.

در رئال هم مرد اول میدان بی شک واران بود و مرد دوم به نظر من میشل اسین.

رونالدو و مسی در حد و اندازه های خودشون نبودند.

رئال خشن تر بازی میکرد. در صحنه ای از بازی تعداد خطاها رو که نشون داد 15 به 1 بود. البته این امار در ادامه متعادل تر شد.

اربلوآ ، اسین و دنی الوز هم میتونستند اخراج بشن که داور باهاشون مدارا کرد. (من نمیدونم این اربلوآ دقیقا چی داره ؟ مثل ماسکرانوی ما میمونه. دیشب تقریبا همش حطا کرد. هی خطاهای بد و پشت پا میزد به پشت پای بازیکنا. کاسیاس رو هم زد ناکار کرد.)

دروازه بان جدید هم خودشو خوب نشون داد. بخصوص روی اون شوت اخر بازی البا . بی خود نبود که به ادان بازی نداد. اگه ادان بود رئال گلهای بیشتری میخورد. (البته بی دقتی بازیکنای بارسا رو هم باید اضافه کرد که قدر فرصتها رو ندونستند)

حرکت پویول هم حرکت خوبی بود. این نشون میده که اونها فارغ از جنگ توی بازی در مسائل خارج از زمین هوای هم رو دارند. (برعکس ماها)

و اینکه با اینکه منچستری هستم اما به نظر من رئال با این بازی میتونه از پس منچستر بربیاد. خیلی سرعتی بازی میکردند و این مساله سرعت میتونه منچستر رو دچار مشکل بکنه.

در نهایت امیدوارم ال کلاسیکوی برگشت هم به همین زیبایی و هیجانی باشه.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
attachment-290985d1359620781-puyol.jpg

این صحنه باعث شد که من احترامم نسبت به پویول بیشتر بشه . وقتی فندک رو از دست پیکه گرفت تا برگرده به بازیش ادامه بده به جای پرداختن به حواشی , حرکت قشنگی بود .

--------------------------------------

3 تا نکته بگم :

1 - کایخون یک بازیکن شبیه به دیماریا اما با خصوصیت تدافعی بیشتر و همکاری تیمی بیشتر هست . آینده خوبی داره اما دیشب مثل بقیه بازیکنا ( از جمله خدیرا ) دچار عدم تمرکز شده بود .
2 - بارسلونا فقط یک تعویض کرد که این نشون میداد مربیشون به هیچ عنوان نمی تونست تغییری توی ترکیب تیمش اعمال کنه . یعنی اون جسارت رو نداشت و اطمینان رو هم نداشت . شاید اگر خود تیتو بود یکم شرایط فرق می کرد .
3 - نمی دونم چرا اما حس می کنم رونالدو خسته بود و زیاد توان دویدن نداشت . شاید هم به خاطر توپ هایی که خراب شد روحیه اش رو از دست داد اما رونالدو همیشگی نبود .

در کل رئال دیشب روی شاخ 4 تا بازیکن می چرخید :
لوپز , وران , ژابی و اوزیل

یه نکته ریز دیگه هم بگم , کریم بنزما توی بازی با بارسلونا مگه چند تا موقعیت گیرش میاد که اینقدر با بی دقتی خرابشون میکنه . کلا روی این مبحث بی دقتی و ضربات آخر باید کار بشه .

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
خب من نظر کارشناسیم رو میگم :دی

1.بازی دادن کایخون از اول بازی کاری اشتباه بود ونتیجه اش رو دیدیم

2.اومدن مودریچ از همون نیمه ی اول بهتر بودتا نیمه ی دوم اومد چون اوزیل رفت تو پست کایخون ومودریچ هم همون پلی میکری تو تاتنهام وایساد که خوب بود بازیش

3.من میگفتم رائول البیول رو میذاشت بهتربود قبل بازی اینو میگفتم ولی الان دیگه نظرم عوض شد زوج راموس وواران عالیه واسه برگشت

4.تنها بازیکنی که من اونا .....حساب میکنم تو اون تیم اونم پویول من قبولش دارم واقعا کاپیتان برزانده اشه

5.لوپز هم نشون داد خودشو که حالا حالاها میتونه جای خالی کاسیاس رو پر کنه

6.واخر خرید یک فروند دفاع راست لازمه یا والکر تاتنهام من اون رو میخوام یا اوردن دفاع راست اکادمی که فروختنش به لورکوزن که تا الان بهترین دفاع راست لیگ بوندس شناخته شده.

پیش بسوی منچستر

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
کایخون :" مسی به کارانکا توهین کرد ، "آدم خوبه" ها همیشه خوب نیستند "

مرجع خبري رئال مادريد : خوزه کایخون با نمایش ضعیفش در الکلاسیکو نشان داد که مرد روزهای بزرگ نیست و هنوز سالها تا رسیدن به گرد پای دی ماریا فاصله دارد . وی در کنفرانس مطبوعاتی تائید کرد که مسی ، کارانکا را " مترسک " خوانده است وی فحاشی بازیکن آرژانتینی به آربلوا ، نیم ساعت پس از بازی در پارکینگ ر مقابل همسر بازیکن رئال را تائید کرد .
توهین های مسی به کارانکا و آربلوا :" ماجرای آیتور را خودم دیدم چرا که نزدیک او بودم . نمی دانم که کلمه " اخمق " را به کار برد یا نه اما خوب شنیدم که او را " مترسک مورینیو " خواند . در مورد ماجرای پارکینگ نیز درون زمین فشار زیادی وجود داشت و طبیعی است که بعدش بازیکنان بخواهند که حرص خود را خالی کنند ولی این که یک بازیکن ، نیم ساعت منتظر یک بازیکن دیگر بماند تا جلوی همسرش به او حرفی بزند ، جای تامل دارد . آدم خوبه ها همیشه خوب نیستند همان طور که آدم بده ها همیشه بد نیستند . "

مورینیو هم در پارکینگ منتظر تیکسیرا مانده بود :" شرایط کاملا فرق دارند . آن موقع فقط عکسی از مربی رو کردند که منتظر اتوبوس تیم بود . من این صحنه را ندیدم و نمی توانم نظری بدهم . "
اتحاد تیم :" مهم بود . این بازی خیلی خوب بود ، فوتبال ما خیلی بهتر شده است . مطبوعات جهان به خوبی به بازی خوب ما اشاره کردند . همه چیز خوب بود و هر چیزی در این قرعه ممکن است . "
تساوی به مزه برد :" برای ما نتیجه خوبی بود . همه چیز محتمل است . نباید گل می خوردیم اما نشد . حالا باید با فکر رسیدن به فینال به نیوکمپ برویم . "

روابط با مورینیو :" من خودم را همیشه از جنجال ها دور نگه می دارم اما این چیزها قابل کنترل نیستند . سعی کردیم از این جنجال ها دور بمانیم . "
حرفهای آلوس در مورد شعارهای نژادپرستانه :"تنها باشگاهی که در طول تاریخ بیشترین توهین نژادپرستانه را متحمل شده ، رئال مادرید است . همیشه کار ما در همه زمین ها مشکل است و همه بازیکنان ما مورد توهین قرار می گیرند . این اتفاق در اسپانیا به طور مداوم رخ می دهد و چیزی نمی شود . البته در کشورهای دیگر هم هست . در ایتالیا بواتنگ را دیدم و بحث هایی پیش آمد . این شعارها را دوست ندارم و می خواهم یک بار برای همیشه تمام شود . "
اعتراض بارسایی ها به داوری :" گاهی اوقات سود می برند و گاهی اوقات هم شاید ضرر کنند . "
بهتر شدن تیم مقابل بارسلونا :" در بازیهای قبلی بهتر شدن را حس کردیم . بازی کردن مقابل آنها خیلی مشکل است چرا که تملک توپ زیادی دارند و در بازی برگشت باید بهترین عملکردمان را داشته باشیم . "
بازی واران :" در 19 سالگی شایستیگ هایش را نشان داد . هنوز جوان است و جا برای پیشرفت به عنوان یک بازیکن و یک شخصیت دارد . او نشان داد که چه دفاع وسط خوبی است . "
خرید دیگو لوپز :" ارام هستیم چرا که او دروازه بانی باتجربه است . آرامش را به تیم منتقل می کند البته آدان و ایکر هم همین طور هستند . "
شرایط آدان :" دروازه بان رئال مادرید بودن مشکل است . ممکن است که بازی کنی یا نکنی اما باید به تلاشت ادامه دهی تا فرصت پیدا کنی . "
گرانادا :" آنها خریدهای خوبی داشتند . در قعر جدول هستند و به امتیاز نیاز دارند و مثل هر تیمی مقابل رئال انگیزه ای مضاعف دارند . "

مرجع خبري رئال مادريد : خوزه کایخون با نمایش ضعیفش در الکلاسیکو نشان داد که مرد روزهای بزرگ نیست و هنوز سالها تا رسیدن به گرد پای دی ماریا فاصله دارد . وی در کنفرانس مطبوعاتی تائید کرد که مسی ، کارانکا را " مترسک " خوانده است وی فحاشی بازیکن آرژانتینی به آربلوا ، نیم ساعت پس از بازی در پارکینگ ر مقابل همسر بازیکن رئال را تائید کرد .
توهین های مسی به کارانکا و آربلوا :" ماجرای آیتور را خودم دیدم چرا که نزدیک او بودم . نمی دانم که کلمه " اخمق " را به کار برد یا نه اما خوب شنیدم که او را " مترسک مورینیو " خواند . در مورد ماجرای پارکینگ نیز درون زمین فشار زیادی وجود داشت و طبیعی است که بعدش بازیکنان بخواهند که حرص خود را خالی کنند ولی این که یک بازیکن ، نیم ساعت منتظر یک بازیکن دیگر بماند تا جلوی همسرش به او حرفی بزند ، جای تامل دارد . آدم خوبه ها همیشه خوب نیستند همان طور که آدم بده ها همیشه بد نیستند . "

مورینیو هم در پارکینگ منتظر تیکسیرا مانده بود :" شرایط کاملا فرق دارند . آن موقع فقط عکسی از مربی رو کردند که منتظر اتوبوس تیم بود . من این صحنه را ندیدم و نمی توانم نظری بدهم . "

اتحاد تیم :" مهم بود . این بازی خیلی خوب بود ، فوتبال ما خیلی بهتر شده است . مطبوعات جهان به خوبی به بازی خوب ما اشاره کردند . همه چیز خوب بود و هر چیزی در این قرعه ممکن است . "
تساوی به مزه برد :" برای ما نتیجه خوبی بود . همه چیز محتمل است . نباید گل می خوردیم اما نشد . حالا باید با فکر رسیدن به فینال به نیوکمپ برویم . "
روابط با مورینیو :" من خودم را همیشه از جنجال ها دور نگه می دارم اما این چیزها قابل کنترل نیستند . سعی کردیم از این جنجال ها دور بمانیم . "
حرفهای آلوس در مورد شعارهای نژادپرستانه :"تنها باشگاهی که در طول تاریخ بیشترین توهین نژادپرستانه را متحمل شده ، رئال مادرید است . همیشه کار ما در همه زمین ها مشکل است و همه بازیکنان ما مورد توهین قرار می گیرند . این اتفاق در اسپانیا به طور مداوم رخ می دهد و چیزی نمی شود . البته در کشورهای دیگر هم هست . در ایتالیا بواتنگ را دیدم و بحث هایی پیش آمد . این شعارها را دوست ندارم و می خواهم یک بار برای همیشه تمام شود . "
اعتراض بارسایی ها به داوری :" گاهی اوقات سود می برند و گاهی اوقات هم شاید ضرر کنند . "
بهتر شدن تیم مقابل بارسلونا :" در بازیهای قبلی بهتر شدن را حس کردیم . بازی کردن مقابل آنها خیلی مشکل است چرا که تملک توپ زیادی دارند و در بازی برگشت باید بهترین عملکردمان را داشته باشیم . "
بازی واران :" در 19 سالگی شایستیگ هایش را نشان داد . هنوز جوان است و جا برای پیشرفت به عنوان یک بازیکن و یک شخصیت دارد . او نشان داد که چه دفاع وسط خوبی است . "

خرید دیگو لوپز :" ارام هستیم چرا که او دروازه بانی باتجربه است . آرامش را به تیم منتقل می کند البته آدان و ایکر هم همین طور هستند . "
شرایط آدان :" دروازه بان رئال مادرید بودن مشکل است . ممکن است که بازی کنی یا نکنی اما باید به تلاشت ادامه دهی تا فرصت پیدا کنی . "
گرانادا :" آنها خریدهای خوبی داشتند . در قعر جدول هستند و به امتیاز نیاز دارند و مثل هر تیمی مقابل رئال انگیزه ای مضاعف دارند . "

///////////////////////

Last edited by a moderator:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
گفتن شاید کمراز3ماه شد وزودی برمیگرده

نهایتا 3ماه

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
[h=1]تاييد درگيري مسي و کارانکا از سوي کايخون[/h]
[h=2]مهاجم جوان رئال‌مادريد درگيري لفظي ليونل مسي با کارانکا را تاييد کرد.[/h]
00035572.jpg

به گزارش ايسنا، رسانه‌هاي اسپانيايي پس از بازي رئال‌مادريد - بارسلونا در دور رفت نيمه‌نهايي جام حذفي اسپانيا که با تساوي يک بر يک به پايان رسيد، از درگيري لفظي ليونل مسي با آيتور کارانکا، دستيار ژوزه مورينيو خبر دادند. خوزه کايخون، مهاجم رئال‌مادريد درگيري ستاره آرژانتيني بارسا با کارانکا را تاييد کرد و از بي‌احترامي مسي به دستيار مورينيو خبر داد.

کايخون که گل بارسلونا روي اشتباه مسلم او رقم خورد، گفت: "ديدم چه اتفاقي افتاد؛ چرا که پشت سر کارانکا بودم. نشنيدم مسي لفظ "احمق" را به کار برد اما شنيدم که به کارانکا گفت: "تو عروسکي در دستان مورينيو هستي."

دني آلوس، مدافع برزيلي بارسلونا نيز پس از بازي چهارشنبه شب از شعارهاي نژادپرستانه در سانتياگوبرنابئو خبر داده بود. کايخون در واکنش به سخنان آلوس گفت: "رئال‌مادريد بيش از هر تيمي در معرض شعارهاي نژادپرستانه قرار مي‌گيرد. متاسفانه اين عمل زشت در اسپانيا و ديگر کشورها رخ مي‌دهد و کنترلش هم سخت است. اين واقعا شرم‌آور است. مي‌دانم که تلاش‌هايي براي از بين بردن اين عادت زشت صورت مي‌گيرد با اين حال شاهد ريشه‌کن شدن آن نيستم. 10 سالي است که در اسپانيا زندگي مي‌کنم و از همان روز اول با چنين شعارهايي مواجه شدم."

اين مهاجم جوان از عملکرد تيمش در نخستين ال کلاسيکو 2013 ابراز رضايت کرد و گفت: "واقعا بازي خوبي را به نمايش گذاشتيم و رسانه‌ها هم اين موضوع را تاييد کردند. تلاش زيادي در اين ديدار داشتيم و همه چيز طبق روال پيش رفت. هر چه در توان داشتيم، رو کرديم و معتقدم که مي‌توانيم به فينال صعود کنيم."

/////

Last edited by a moderator:
بالا