• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
امیدوارم رئال همین فرم رو تا اخره فصل حفظ کنه
رئال و میلان نقطه ی پایانی گزاشتن بر دوران ضد فوتبال مدرن.

(راستی ژاوی و مسی اصلا توی زمین بودن ؟ من هر از گاهی فقط اینیستا رو می دیدم، بقیه شون هم که مدام روی زمین در حال قلت زدن و ایفای نقش بودن).

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
واقعا دیشب شب به یاد موندنی بود.
بی انصافیه که از یه سری بازیکن خاص تعریف کنیم چون همه فوق العاده بودن.
ولی واقعا مگه میشه از دیماریا نگفت؟اصلا انگار خستگی نداره،همش داره میدوه.دیشب واقعا عالی بود.
کلا سمت راست رو بیمه کرده بود.حرکتش رو گل دوم محشر بود،مثل دریبل سرپایی که کریم به پویول زد تا مدت ها تو اذهان میمونه!
کریستیانو هم که کار خاصی نکرد و همون بازی همیشگیش تو نیوکمپ رو انجام داد.دیگه باید بدونه زدن 2 تا گل تو نیوکمپ راضیمون نمیکنه و عادی شده.دفعه بعد منتظر هت تریکش هستیم.
و ستاره الکلاسیکو رفت،رافائل واران.په په بهتره بازی کردن تو الکلاسیکو رو ازش یاد بگیره به جای اینکه فکر حواشی باشه.کار خودش رو میکنه،نمیزاره توپ رد بشه،رفت و برگشت هم گل میزنه.
و همچنین دیگو لوپز که واقعا عاشقش شدم،هر بازی که کرده چند تا واکنش خیلی خوب داشته.دیشبم هم توپای پشت دفاع رو خوب جمع میکرد و هم واکنش های خوبی داشت.مهمتر از همه این که مال آکادمی خودمونه.
کلا همه عالی بودن،مخصوصا خط دفاع که به جز گل خیلی کم اشتباه بودن.

برسیم به مورینیو که نشون داد چقدر بی نظیره،تنها کسی که میتونه این روند همیشه صعودی رو تو الکلاسیکو ها داشته باشه مورینیو هست.هر کسی اولین الکلاسیکوش رو 5-0 میباخت و بعد هم تو 10-12 تا الکلاسیکو یه برد میاورد عمرا نمیتونست از جاش بلند شه.ولی نشون داد الکی نیست خیلی ها میگن بهترین مربی دنیاست و به نظرم با این روندش بهترین مربی تاریخ هم میشه.
هرچند بازم بهش انتقاد دارم که تیم رو کشید عقب وقتی 3 تا زدیم.بارسا به معنای واقعی متلاشی شده بود و اگه کاکا یا مودریچ رو میاورد تو میتونستیم تو ضد حملات خیلی بهتر باشیم.
ما واقعا تو این 14-15 تا الکلاسیکو حقمون بیشتر از اینا بوده.به جز فصل اول خوزه که بارسا بهتر بود و حقش برد بود بقیه بازیها واقعا مستحق نتایج بدست اومده نبودیم.مثل اولین سوپرکاپ و دومین جام حذفی.

الکلاسیکو شنبه درسته بی تاثیر ترین الکلاسیکو چند سال اخیره ولی با توجه اینکه برای خیلی ها احتمالا آخرین الکلاسیکو عمرشون باشه مهمه.برای مورینیو،ویکتور والدس و کاکا.
برتری ما اینه که 2 تا تیم کامل داریم و خط هافبک و حمله و تا حدی هم دفاع کلا میتونه عوض بشه ولی بارسا همین یه ترکیب رو داره و مجبوره با خستگی زیادی بازی کنه.
فکر میکنم بتونیم یه نتیجه خوب بگیریم و بدون خسته شدن تیم اصلی به الترافورد بریم.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
یک نکته ی مهم از بازی دیشب این بود که به خیلی ها ثابت شد همون طور که همیشه می گفتیم بارسا روی کاکل ژاوی و اینیستا می چرخه
توی بازی با میلان و رئال ژاوی از جریان بازی خارج شده بود و به همین دلیل بارسا نتونست مثل همیشه نتیجه بگیره (و البته خیلی دلایل مهم دیگه)
حالا اون کسانی که همیشه از نبوغ مسی می گفتند کجان ؟ این بازیکن اگه نبوغ! داشت توی همچین شرایطی باید نبوغش رو نشون می داد ولی چون دیشب ژاوی و اینیستا نتونستن مسی رو مثل همیشه با دروازه بان حریف تک به تک کنن کاری ازش برنمیومد
نبوغ رو امثال رونالدو و پله و مارادونا و زیدان و ... داشتند که توی هر شرایطی یک تنه می تونستند بار یه تیم رو به دوش بکشند
مطمئنم مربیان تیم های دیگه بازی های بارسا در مقابل رئال و میلان رو کاملا انالیز می کنن و از این به بعد دوران سختی رو برای این سبک ضد فوتبال مدرن خواهیم دید.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

بازی رو ندیدم اصلا یادم نبود ببینم :(

ولی به دوستان رئالی خودم تبریک می گم , مثل این که عالی بودید :happy:

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
سلام دوستان

بازی رو ندیدم اصلا یادم نبود ببینم :(

ولی به دوستان رئالی خودم تبریک می گم , مثل این که عالی بودید :happy:

حیف کردی ندیدی واقعا بازی قشنگی بود.خوزه بارسارو تحقیر کرد.
راستی جدا از درخشش رونالدو و دی ماریا ،واکنشهای عالی لوپزم نباید فراموش بشه تو چندتا صحنه عالی واکنش نشون داد و جای خالی ایکر مقدس زیاد حس نشد.منتظر بازگشت باشکوه کاپتان کاسیاس هستیم

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

azada

Registered User
لایک‌ها
279
حیف کردی ندیدی واقعا بازی قشنگی بود.خوزه بارسارو تحقیر کرد.
راستی جدا از درخشش رونالدو و دی ماریا ،واکنشهای عالی لوپزم نباید فراموش بشه تو چندتا صحنه عالی واکنش نشون داد و جای خالی ایکر مقدس زیاد حس نشد.منتظر بازگشت باشکوه کاپتان کاسیاس هستیم

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

کاسیاس دیگه باید عرصه رو بده به جوون ترا

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
رفقا به همتون تبریک میگم , بازی خیلی قشنگ و افتخار امیزی بود .من که از صبح گوشی رو برداشتم به هرکی بارسایی بود زنگ زدم و از خجالتش در اومدم !! بازم تبریک میگم به همه, خیلی چسبید

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
هر چی رئالیه با غیرته به افتخار بردمون و به امید بردبعدیمون بکوبه اون لایک قشنگرووووووووووووو

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
په په رو ببین تو رو قران! عین تام و جری اومد توو بازی اون گوشه یه جنجال به پا کرد و همرو انداخت به جون همدیگه بعد خودش سریع اومد اینور:lol:

419278_436098469797678_812909730_n.jpg

عاشق خنده اشم!

hamidpatriot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بیچاره مسی تحمله تحقیر تیمش تو نیوکمپو نداشته آخیییی بچم تب کرده:
بر اساس اخباري که رسانه‌هاي اسپانيايي منتشر کردند ليونل مسي دارنده 4 توپ طلاي فوتبال جهان دچار تب و ضعف عمومي شده و اين مهاجم نتوانست در تمرينات امروز تيمش شرکت کند.
​فک کنم الکلاسیکو شنبه رو ببازن ایندفعه دیگه میره تو کما
:lol:

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
تبریک با تاخیر ایشاالله فرگوسن رو هم میترکونیم

vamp!re

Registered User
لایک‌ها
54
سهیل محمودی در سانتیاگو برنابئو

"صراط" سهیل محمودی شاعر برجسته کشورمان با تقدیم این عکس به همه ی فوتبالی ها و طرفداران رئال مادرید در شرح آن نوشته: «من خیلی اهل فوتبال باشگاهی نیستم اما حالا که بازی رئال مادرید در حال انجامه، یاد ...

"صراط" سهیل محمودی شاعر برجسته کشورمان با تقدیم این عکس به همه ی فوتبالی ها و طرفداران رئال مادرید در شرح آن نوشته: «من خیلی اهل فوتبال باشگاهی نیستم اما حالا که بازی رئال مادرید در حال انجامه، یاد عکسی افتادم از یکشنبه ای در ماه مارس سال 2009 که پس از سال ها برای دیدن فوتبال به استادیوم رفته بودم.

آن هم ورزشگاه سانتیاگو برنابئو، در اسپانیا در شهر مادرید.

چه یکشنبه ی باحالی بود.

و چه ورزشگاه باحالی و چه تماشاچی های باحالی!»

persianv_20130228_49927_339.jpg

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
ایشون رفتن از ایران ? دمشون گرم که مادریدی هستن. دوست داشتم بدونم سفر رفتن یا برای همیشه

بالا