• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
تاپیک خودمون از بقیه نمایشش بیشتره
بعد میگن تازه خاک هم میخورده کسی نبوده
بعد حتی یکی از تاپیک ها دیگه پست هاشون از ما هم بیشتره
بازدیداشون خیلی کمتر از ماست
----
4 نفر فقط با مسئله داوری و توانی اومدن هی توش پست دادن
پست ها همدیگه رو لایک کردن
و مشتریش هم فقط خودشونن
این یعنی خاک نخوردن :lol:

جریان چیه، چی شده ؟

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
جریان چیه، چی شده ؟

[h=3]کلوب هواداران رئال مادرید[/h]
  • پاسخ ها: 12,944
  • نمایش ها: 431,625

[h=3]کلوب هواداران منچستر یونایتد[/h]
  • پاسخ ها: 13,748
  • نمایش ها: 294,642

[h=3]کلوب هواداران بارسلونا[/h]
  • پاسخ ها: 11,311
  • نمایش ها: 277,004
[h=3]کلوپ هواداران یوونتوس[/h]
  • پاسخ ها: 5,173
  • نمایش ها: 144,110

[h=3]کلوب هواداران بایرن مونیخ[/h]
  • پاسخ ها: 5,073
  • نمایش ها: 139,874

چیزی نشده داداش

آمار گویاست دی:

فقط

ماشالله ب طرفدارا رئال ک بی سروصدا میان و میرن

و الکی هم شلوغشم نمیکنن :heart:

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
جریان چیه، چی شده ؟

کلوب هواداران رئال مادرید

• پاسخ ها: 12,944
  • نمایش ها: 431,625

کلوب هواداران منچستر یونایتد

• پاسخ ها: 13,748
  • نمایش ها: 294,642

کلوب هواداران بارسلونا

• پاسخ ها: 11,311
  • نمایش ها: 277,004
کلوپ هواداران یوونتوس

• پاسخ ها: 5,173
  • نمایش ها: 144,110

کلوب هواداران بایرن مونیخ

• پاسخ ها: 5,073
  • نمایش ها: 139,874

چیزی نشده داداش
آمار گویاست دی:
فقط
ماشالله ب طرفدارا رئال ک بی سروصدا میان و میرن
و الکی هم شلوغشم نمیکنن :heart:

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
سایت گل- طبق گزارش منتشره در اسپورتس ایلوستریتد، آبل رودریگس، یک هوادار پروپا قرص رئال مادرید که اصلیتی مکزیکی دارد، یک ماجراجویی فراموش نشدنی با کاروان رئال مادرید داشته.
از تماشای بازی ها و جلسات تمرینی رئال در سرما گرفته تا کمک کردن به رئال مادرید و ژوزه مورینیو در ورزشگاه اولدترافورد... این داستان یک مرد 41 ساله مکزیکی است که به لطف مورینیو اتفاقی فراموش نشدنی در زندگی اش رقم خورد . شاید این داستان، به نوعی قصه سیندرلا در دنیای ورزش به حساب بیاید ولی این واقعیت بود و نه یک افسانه
دربازتاب این گزارش در روزنامه آ.اس می خوانیم:رودریگس 41 ساله مسئول نظافت متروی لس آنجلس ، یک شیفته به تمام معنای فوتبال است. شش سالی است که با بهره گیری از تعطیلات تابستانی اش، مجانی در اردوهای پیش فصل رئال مادرید در دانشگاه یو.سی.ال.ای آمریکا کار می کند. اودر اردوهای پیش فصل و تابستانی رئال مادرید در آمریکا در جابه جایی وسایل وتوپها به مادریدی ها کمک می کند وحتی یک سنت هم نمی گیرد.
او همیشه رویای تماشای زنده یکی از بازیهای ال کلاسیکو را در سر داشت و در روز 28 فوریه برای تهیه بلیط بازی ال کلاسیکوی روز 2ماه مارس به اسپانیا سفر کرد.او در حالی این کار را انجام داد که حتی پول لازم برای تهیه یه سرپناه در اسپانیا را هم نداشت. او با ناامیدی تمام به شهرک ورزشی والدبباس رفت تابلکه بتواند مورینیو را ببیند. مورینیو او را شناخت و به روی فاریا، دستیارش گفت که ماشین را متوقف کند.
مورینیو به رودریگس گفت:« اینجا چی کار می کنی دوست من؟ » این هوادار مکزیکی واقعیت را به آقای خاص گفت:« با آرزوی دیدن شما به اینجا آمدم. تلاش می کنم که یک بلیط برای ورود به استادیوم بخرم.» مورینیو به او گفت:« بلیطی نمانده. کجا می مانی؟ »

رودریگس جواب داد:« هنوز کاری در این باره نکرده ام. اول می خواستم شما را ببینم و بعد ترتیبش را بدهم. اگر شما را نمی دیدم، به ورزشگاه می رفتم تا بلیت تهیه کنم. اگر آنجا هم موفق نمی شدم، بر می گشتم خانه.» و البته این داستان به اینجا ختم نشد. او همکار و دستیار مکزیکی اش را با خود به یکی از اتاقهای سوئیت میراسیه ررا برد و درکنار تیمش مستقر کرد و یک بلیط برای بازی ال کلاسیکو برایش تهیه کرد تا درکنار مارادونا بازی ال کلاسیکو را تماشا کند. رودریگس بعد از اتمام بازی هم به رختکن رئال رفت.

ولی سورپرایز واقعی بعد از آن اتفاق افتاد. مورینیو رودریگس را به بازی دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا در اولدترافورد دعوت کرد. آقای خاص به دوست مکزیکی اش گفت:« دوست داری بیایی و توپ جمع کن تیم ما باشی؟ » مورینیو این حرف را زد و به قولش هم عمل کرد. رودریگس با رئالی ها به منچسترسفر کرد و به عنوان یکی از اعضای تیم همراه کهکشانی ها بود. او رویایش را محقق کرد و درنهایت هم با یک پیراهن که به امضای تک تک ستاره های مورد علاقه اش رسیده بود ودراین میان امضای چیچاریتو، ستاره مکزیکی یونایتد هم دیده می شد به آمریکا بازگشت. او پیراهن های اوزیل، کاکا و اسین را هم با خود به آمریکا برد.
خود آبل رودریگس دراین باره می گوید:« در مادرید با من طوری رفتار شد که انگار یکی دیگر از اعضای تیم هستم.این اتفاقی است که آن را برای نوه هایم هم تعریف خواهم کرد.»

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سایت گل- طبق گزارش منتشره در اسپورتس ایلوستریتد، آبل رودریگس، یک هوادار پروپا قرص رئال مادرید که اصلیتی مکزیکی دارد، یک ماجراجویی فراموش نشدنی با کاروان رئال مادرید داشته.
از تماشای بازی ها و جلسات تمرینی رئال در سرما گرفته تا کمک کردن به رئال مادرید و ژوزه مورینیو در ورزشگاه اولدترافورد... این داستان یک مرد 41 ساله مکزیکی است که به لطف مورینیو اتفاقی فراموش نشدنی در زندگی اش رقم خورد . شاید این داستان، به نوعی قصه سیندرلا در دنیای ورزش به حساب بیاید ولی این واقعیت بود و نه یک افسانه
دربازتاب این گزارش در روزنامه آ.اس می خوانیم:رودریگس 41 ساله مسئول نظافت متروی لس آنجلس ، یک شیفته به تمام معنای فوتبال است. شش سالی است که با بهره گیری از تعطیلات تابستانی اش، مجانی در اردوهای پیش فصل رئال مادرید در دانشگاه یو.سی.ال.ای آمریکا کار می کند. اودر اردوهای پیش فصل و تابستانی رئال مادرید در آمریکا در جابه جایی وسایل وتوپها به مادریدی ها کمک می کند وحتی یک سنت هم نمی گیرد.
او همیشه رویای تماشای زنده یکی از بازیهای ال کلاسیکو را در سر داشت و در روز 28 فوریه برای تهیه بلیط بازی ال کلاسیکوی روز 2ماه مارس به اسپانیا سفر کرد.او در حالی این کار را انجام داد که حتی پول لازم برای تهیه یه سرپناه در اسپانیا را هم نداشت. او با ناامیدی تمام به شهرک ورزشی والدبباس رفت تابلکه بتواند مورینیو را ببیند. مورینیو او را شناخت و به روی فاریا، دستیارش گفت که ماشین را متوقف کند.
مورینیو به رودریگس گفت:« اینجا چی کار می کنی دوست من؟ » این هوادار مکزیکی واقعیت را به آقای خاص گفت:« با آرزوی دیدن شما به اینجا آمدم. تلاش می کنم که یک بلیط برای ورود به استادیوم بخرم.» مورینیو به او گفت:« بلیطی نمانده. کجا می مانی؟ »

رودریگس جواب داد:« هنوز کاری در این باره نکرده ام. اول می خواستم شما را ببینم و بعد ترتیبش را بدهم. اگر شما را نمی دیدم، به ورزشگاه می رفتم تا بلیت تهیه کنم. اگر آنجا هم موفق نمی شدم، بر می گشتم خانه.» و البته این داستان به اینجا ختم نشد. او همکار و دستیار مکزیکی اش را با خود به یکی از اتاقهای سوئیت میراسیه ررا برد و درکنار تیمش مستقر کرد و یک بلیط برای بازی ال کلاسیکو برایش تهیه کرد تا درکنار مارادونا بازی ال کلاسیکو را تماشا کند. رودریگس بعد از اتمام بازی هم به رختکن رئال رفت.

ولی سورپرایز واقعی بعد از آن اتفاق افتاد. مورینیو رودریگس را به بازی دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا در اولدترافورد دعوت کرد. آقای خاص به دوست مکزیکی اش گفت:« دوست داری بیایی و توپ جمع کن تیم ما باشی؟ » مورینیو این حرف را زد و به قولش هم عمل کرد. رودریگس با رئالی ها به منچسترسفر کرد و به عنوان یکی از اعضای تیم همراه کهکشانی ها بود. او رویایش را محقق کرد و درنهایت هم با یک پیراهن که به امضای تک تک ستاره های مورد علاقه اش رسیده بود ودراین میان امضای چیچاریتو، ستاره مکزیکی یونایتد هم دیده می شد به آمریکا بازگشت. او پیراهن های اوزیل، کاکا و اسین را هم با خود به آمریکا برد.
خود آبل رودریگس دراین باره می گوید:« در مادرید با من طوری رفتار شد که انگار یکی دیگر از اعضای تیم هستم.این اتفاقی است که آن را برای نوه هایم هم تعریف خواهم کرد.»

رفتار فوق العاده ای بود. خوبه ما ها هم این حرکت ها رو یاد بگیریم تا در روزهایی که در اوج هستیم خودمون رو گم نکنیم.

شاید از بین ماها بعضیامون از بعضی از رفتارهای مورینیو خوشمون نیاد اما این باعث نمیشه که کلاهمون رو به احترام کارهای خوبی که این مربی بزرگ انجام داده از سر بر نداریم.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
خوزه در ورزشگاه گروتر فورث دیده شده

89658251647706671231.jpg

از نزدیک شاهد 6 گل دورتموند بود

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
فینال رئال و بایرنه.سایت گلم نظرسنجی کرده این گزینه بیشتر از همه رأی آورده

Sent from my LT18i

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
امیدوارم امشب کاسیاس تو دروازه باشه!

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
راستی این فینال کوپا هم آخرش افتاد تو برنابئو، بلیط هاش هم از 50 یورو شروع میشه تا 300 یورو ;) خب از الان قهرمان تو کوپا رو به فن های رئال تبریک میگم

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
راستی این فینال کوپا هم آخرش افتاد تو برنابئو، بلیط هاش هم از 50 یورو شروع میشه تا 300 یورو ;) خب از الان قهرمان تو کوپا رو به فن های رئال تبریک میگم

ما هم تبریک می گوییم
البته معلوم نیست صددرصد ببریم ک داش میلاد :D

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
چقدر بازیکن های بیلبائو وحشیانه بازی می کنن
داور هم انگار کوره !!!
...........
هیگواین دوباره اوج گرفته ...

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
خب همتون می دونید که رونالدو تو 192 بازی 196 گل زده ولی خیلی هاتون نمی دونید این تعداد گل در واقع تو 16250 دقیقه به ثمر رسیده یعنی هر 83 دقیقه یه گل، بــعله
:lol:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
مورينيو در رئال مادريد مي‌ماند

منابع انگليسي از عدم بازگشت سرمربي پرتغالي به ليگ برتر و ماندني شدن وي در رئال مادريد خبر دادند.

بر اساس گزارش روزنامه انگليسي ميرور، ژوزه مورينيو در آستانه «نه» گفتن به چلسي براي بازگشتش به استمفوردبريج است؛ انتقالي که بسياري ماه‌ها به آن چشم دوخته بودند.

او مي‌تواند تا پايان قراردادش در رئال مادريد بماند.

سرمربي پرتغالي از شروع فصل که رئال مادريد به تدريج با صدر جدول فاصله مي‌گرفت و مشکلات زيادي تيم را تحت تأثير قرار داد، با باشگاه‌هاي زيادي وارد مذاکره شد. مورينيو هميشه تأييد کرده است که انگليس مقصد بعدي‌اش خواهد بود و هيچ تلاشي براي پنهان کردن آرزوي هميشگي‌اش براي بازگشت به اين کشور انجام نداد.

به هر حال بر اساس گزارش منابع انگليسي مورينيو مي‌توانست براي بازگشت احتمالي به ليگ برتر آماده باشد. سرمربي پرتغالي اين هفته ادعا کرد که آينده‌اش زماني مشخص خواهد شد که در پايان فصل جلسه‌اي با فلورنتينو پرس برگزار کند.
منبع:varzesh3
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

بالا