• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
[h=5]به خاطر يه بازي مسخره ي تداركاتي كه نصف بيشتر بازيكن هاي اصلي دو تيم اصلا بازي نكردن بايد تا آخر فصل خديرا رو نداشته باشيم

ميگن رباط صليبي پاره كرده و حتي شايد جام جهاني رو هم از دست بده !!!!!

بدشانسي يعني اينكه به خاطر يه بازي دوستانه ي مسخره با ايتاليا يه بازيكن كل فصل و حتي شايد جام جهاني رو از دست بده

قطعا نبود خديرا براي رئال به شدت گرون تموم خواهد شد !!!

لعنت به اين بازي هاي ملي كه مفت برگزار ميشه ولي سرمايه ي چند ميليون دلاري يك باشگاه رو به هدر ميده

[/h]

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
اوزیل در توییتر: کریستیانو ، په‌په و کوئنترائو، شما به جام جهانی تعلق دارید، مانند آلمان اسپانیا یا انگلستان. موفق باشید

اوزیل همیشه مادریدیستا خواهد ماند

ali24_fa

Registered User
لایک‌ها
8
فقط مونده ویروووووووووووس فیفا یقه رونالدو و بیل و بگیره !!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مصدومیت خدیرا رو همون صحنه برخوردش با پیرلو بود ؟

اخه تا جاییکه یادمه فکر میکنم خدیرا بود که با پیرلو برخورد کرد . شدت برخوردش اینقدر زیاد بود که باعث مصدومیت سنگین خودش شد ؟ یا اینکه مصدومیتش روی صحنه دیگه ای اتفاق افتاد؟

irman23

Registered User
لایک‌ها
210
فک میکردم رونالدو داره pes بازی میکنه
با یه مربع گل
فقط کافی توپ رو بهش بدن بعدش فقط یه صدا میاد ................... گل
فوق العاده بود
این توپ طلا می خواد چیکار
هیییییچ جایزه ای نمی تونه قدرت و هنر فوتبالی رونالدو رو اونطور که لایقشه نشون بده

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
فک میکردم رونالدو داره pes بازی میکنه
با یه مربع گل
فقط کافی توپ رو بهش بدن بعدش فقط یه صدا میاد ................... گل
فوق العاده بود
این توپ طلا می خواد چیکار
هیییییچ جایزه ای نمی تونه قدرت و هنر فوتبالی رونالدو رو اونطور که لایقشه نشون بده

آورین آوریـــــــن

che226

Registered User
لایک‌ها
419
تیتر روزنامه ی آ اس اسپانیا

1470130_427747820684122_1127186287_n.jpg

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
[h=1]کاسياس: اين بار به رونالدو راي مي‌دهم[/h]
[h=2] ايکر کاسياس گفت، امسال براي جايزه توپ طلا به رونالدو راي خواهد داد.[/h]
راي سال گذشته کاسياس به سرخيو راموس بسيار بحث‌برانگيز بود. دروازه‌بان شماره يک اما نيمکت‌نشين رئال‌مادريد درباره راي خود در سال جاري گفت: اين بار به هم تيمي‌ام، کريستيانو رونالدو راي مي‌دهم و از او کاملا حمايت مي‌کنم.

به نقل از ايسنا، کاسياس، رونالدو را لايق اين جايزه دانست و به خبرنگاران گفت: راي من حتي پيش از آغاز فرآيند انتخاب مرد سال فوتبال جهان، رونالدو بود. از همان زمان اعلام کردم که به او راي مي‌دهم. رونالدو امسال بسيار خوش درخشيد و فکر مي‌کنم اگر اين جايزه را به او ندهند، جاي تعجب دارد. بعضي راي خود را با توجه به نوع بازي بازيکن مي‌دهند و بعضي ديگر به تعداد عناويني که بازيکن کسب کرده اما فکر مي‌کنم زدن 90 گل در 80 بازي نه تنها کار راحتي نيست که بسيار هم شگفت‌انگيز است.

اين بازيکن 32 ساله گفت: رونالدو با بازي خوبش به انتقاد اخير سپ بلاتر پاسخ داد.

کاسياس درباره بلاتر گفت: او زمان مناسبي را براي انتقاد از رونالدو انتخاب نکرد اما به هر حال اين گونه مسائل در فوتبال اتفاق مي‌افتد. به هر حال بلاتر عذرخواهي کرد و ما هم زياد اين مساله را پيگيري نمي‌کنيم.

ليونل مسي و فرانک ريبري از ديگر رقيبان رونالدو براي کسب توپ طلا هستند.

ايکر کاسياس همچنين درباره ادامه نيمکت‌نشيني خود در جمع کهکشاني‌ها گفت، تا زماني که جايگاه قبلي‌اش را دوباره به دست نياورد، آرام نمي‌گيرد: "طاقت ندارم براي هميشه نيمکت‌نشين باشم. تمام تلاشم را براي گرفتن جايگاهم مي‌کنم. از امروز نه به عنوان يک نيمکت‌نشين که به عنوان يک تازه‌کار تلاش مي‌کنم و تسليم نمي‌شوم."

اين دروازه‌بان 32 ساله ادامه داد: "اگر تمرين‌هايم را درست انجام دهم، مورد توجه دل‌بوسکه قرار مي‌گيرم. تنها به اين فکر مي‌کنم که همه چيز را درست انجام دهم و روي باشگاه تمرکز کنم."

وقتي از کاسياس در مورد ژوزه مورينيو پرسيدند، او از انتقاد سر باز زد و گفت: کار کردن با او تجربه‌ خوبي براي من بود. سعي مي‌کنم فقط نکات مثبت اين تجربه سه ساله را به خاطر بسپارم و به ساير مسائل فکر نمي‌کنم. هميشه رو در رو با هم صحبت مي‌کنيم و چيزي براي پنهان کردن از هم نداريم. هيچگاه از مورينيو آشکارا بد نگفته‌ام.

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
[h=1]رونالدو: دوست دارم در رئال خداحافظي کنم[/h]
[h=2] رونالدو مي‌گويد حضور در سانتياگوبرنابئو رويايي است و تصميم دارد فوتبالش را رئال‌مادريد خاتمه دهد.[/h]
کريستيانو رونالدو در گفت‌وگو با شبکه راديويي «COPE» اسپانيا گفت: تازه پس از سال سوم يا چهارم حضورم در رئال بود که مادريد را شناختم. چه در زمين و چه خارج از آن، حالا 100 درصد از بودن در اينجا خوشحالم. وقتي وارد برنابئو مي‌شوم لحظاتي رويايي دارم. مردم مادريد علاقه خاصي به من دارند و واقعا از بودن در اين‌جا احساس خوبي دارم. مي‌خواهم براي چند سال ديگر در رئال بمانم و در همين جا به کارم پايان بدهم چون باشگاه ديگري همچون رئال‌‌مادريد وجود ندارد.

به نقل از تسنيم، مهاجم پيشين منچستريونايتد که زياد به آينده فکر نمي‌کند، اظهار داشت: ترجيح مي‌دهم به حال فکر کنم. وقتي همه چيز در حال حاضر خوب است و شما داريد از آن لذت مي‌بريد، فکر کردن به آينده ممکن است کمي نگراني ايجاد کند ولي اگر صادق باشم بايد بگويم که دوست دارم در رئال که در آن خوشحال هستم به دوران حرفه‌اي‌ام خاتمه دهم. زندگي در مادريد و بازي کردن براي بهترين تيم دنيا را هم دوست دارم.

رونالدو تصريح کرد: بايد از خدا سپاسگزار باشم که در اين مدت زياد مصدوم نشده‌ام ولي فکر نمي‌کنم اين تصادفي باشد. به نظرم اگر بازيکنان خوب تمرين کنند احتمال مصدويت آنها هم خيلي پائين مي‌آيد. در زمين مسابقه هميشه سعي مي‌کنم 100 درصد توانائي‌ام را به معرض نمايش بگذارم و فکر مي‌کنم شايد خدا هم به همين خاطر هوايم را دارد و مرا از مصدوميت دور نگه مي‌دارد.

سوپراستار رئال مادريد سه‌شنبه شب در جدال تيم‌هاي ملي پرتغال و سوئد در دور برگشت پلي‌آف انتخابي جام‌جهاني 2014 برزيل هت‌تريک کرد و جواز حضور در مرحله نهايي اين رقابت‌‌ها را براي کشورش به کسب کرد.

ali24_fa

Registered User
لایک‌ها
8
آورین آورین یعنی میخواد 10 سال دیگه بازی کنه تو رئال :)

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
گزارش ها حاکی از آن است که 45 هزار هوادار رئال مادرید در طول بازی با گالاتاسرای ، ماسک هایی با شکل رونالدو به صورت خواهند زد

که اگر این اتفاق بیفتد،

این موضوع می‌تواند بزرگترین حمایت از یک بازیکن در طول تاریخ فوتبال باشد.

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
بازی با آلمریا
نیمه اول تموم شد_یک بر صفر_با تک گل رونالدو

بالا