• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
بالاخره بعد از چند هفته یه بازی فوق العاده از رئال دیدیم.امیدوارم دوباره افت نکنه

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e_2014-01-18_22-51-23_middle.jpg
k_2014-01-18_22-55-41_middle.jpg

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
بارسا مساوی کرد و اختلافمون باهاش 1 امتیاز شد...ببینیم اتلتیکو چیکار میکنه امشب.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
بازیشون تموم شد 1-1
همه نتایج داره به نفع رئال رقم میخوره
:D

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
این هفته همه چیز به نفع رئال پیش رفت و از این به بعد باید هدف تیم کسب هر 3 جام باشه نه فقط لیگ قهرمانان!

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
رئال مادرید به دنبال خرید توماس مولر
سایت گل- بنابر گزارش روزنامه موندو دیپورتیوو اسپانیا باشگاه رئال مادرید خود را برای ارائه پیشنهادی برای جذب توماس مولر مهاجم آلمانی باشگاه بایرن مونیخ آماده می کند.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مادریدی ها که خاطره خوبی از جذب بازیکنان آلمانی دارند حالا قصد دارند با ارائه پیشنهادی 45 میلیون یورویی بایرن را برای فروش مولر مجاب کنند.
توماس مولر که محصول مدرسه باشگاه بایرن مونیخ است در طول 150 مسابقه ای که در بوندس لیگا انجام داده است 52 گل به ثمر رسانده است.
توماس مولر که یک فصل رویایی را به همراه بایرن پشت سر گذاشته است در فصل جاری هم از ارکان قدرت بایرن به شمار می آید و با توجه به اینکه قرارداد او با بایرنی ها سال گذشته تمدید شده است بسیار بعید است که مدیران بایرن به فروش این بازیکن آینده دار رضایت دهند.

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
اخه مولر چی داره بیارنش رئال
به نظر من هم چای یک مهاجم نوک حرفه ای تو رئال شدیدا احساس میشه که فرصتا رو از دست نده بنزما بازیکن خوبی هست ولی اشتباهاش هم کم نیست
مولر هم گزینه خوبی هست ولی شاید بهتر از این هم باشه

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
به نظر من هم چای یک مهاجم نوک حرفه ای تو رئال شدیدا احساس میشه که فرصتا رو از دست نده بنزما بازیکن خوبی هست ولی اشتباهاش هم کم نیست
مولر هم گزینه خوبی هست ولی شاید بهتر از این هم باشه
من ک بنزما رو بیشتر از مولر قبول دارم الان باز بهتر شده بازیش امیدوارم بهتر بشه
پرز هم همش تو خرید و فروش الکی بازیکنه

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
پرس: آماده ديدار با پرسپوليس هستيم

رئيس باشگاه رئال مادريد به طور رسمي به پيشنهاد باشگاه پرسپوليس پاسخ داد.

فلورنتينو پرس رئيس باشگاه رئال مادريد طي نامه اي رسمي خطاب به محمد رويانيان آمادگي اين باشگاه را براي برگزاري ديداري دوستانه با تيم ايراني در سال 2014 اعلام کرد.

به گزارش ايسنا، ترجمه متن اين نامه بدين شرح است:

مديريت محترم باشگاه پرسپوليس

جناب آقاي محمد رويانيان

نامه شما را دريافت کردم و از سخنان همراه با محبت و تحسين شما درباره باشگاه رئال مادريد تشکر مي کنم.

در رابطه با پيشنهاد شما براي انجام بازي دوستانه بين رئال مادريد و پرسپوليس، بسيار خوشحال مي شويم که اين درخواست را بپذيريم. ما شرايط انجام اين پيشنهاد را با علاقه بسيار بررسي خواهيم کرد تا اين بازي در برنامه هاي تيم رئال مادريد گنجانده شود.

مي خواستم اشاره کنم به اين مطلب که امسال مسابقات جام جهاني فوتبال برزيل برگزار خواهد شد و بسياري از بازيکنان ما در تيم هاي حاضر در اين مسابقات شرکت خواهند داشت. تيم هايي که به طور قطع به مراحل نيمه نهايي و نهايي جام جهاني خواهند رسيد و زماني که بازي ها به پايان رسد، بازيکنان بايد دوره استراحت و تعطيلي خود را داشته باشند.

ما در حال بررسي هستيم که چطور مي توانيم با توجه به تاريخ شروع مسابقات ليگ اسپانيا، اين مسابقه را برنامه ريزي کنيم. با توجه به اين مسائل، تقويم بازي هاي تيم در سال جاري مقداري پيچيده شده، با اين وجود همانطور که پيشتر هم گفتم، ما همه کار خواهيم کرد تا برگزاري اين بازي را براي امسال ممکن کنيم.

در همين رابطه و براي انجام مذاکرات بيشتر، به زودي دعوت نامه شما را جهت سفر به مادريد ارسال خواهيم کرد.

با احترام

فلورنتينو پرس
varzesh3

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
گل اول کریم بنزما...یه تیر هم کریس زد و بدشانس بود که گل نشد.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بازی با همون نتیجه 1-0 تموم شد...هفته بعد بازی برگشت تو سانتیاگو برنابءو انجام میشه..

بالا