• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
تبریک میگم دوستان...عالی بازی کردیم..اتلتیکو تو کل بازی 2 تا موقعیت بیشتر نداشت.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
تیم عالییییییییی بود

لوکا عالی بود

دی ماریا عالی بود

ژابی عالی بود

په په عالی بود

همه عالی بودند

ذوب شدن و تحقبر شدن تیم همیشه دوم مادرید مبارک باد

Sent from my qual core 1100 Using Tapatalk Super Full HD

Last edited:

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
ایارامندی خیلی بد بازی میکنه یه ضد حمله رو خراب کرد نیمه دوم
خوب نمیشه ایسکو رو جاش بزاره خیلی بهتر بازی میکنه.
راستی راموس گفته
چون يك كارت تا محروميت فاصله داشتم ، آرام بازي كردم :eek:
اروم بازی کردنت تو حلقم :D

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
سیستم خراب کردن اعصاب حریف که تخصص سیمئونه بود رو خودش اجرا کردن
سالها بود همچین عملکرد دفاعی از رئال ندیده بودم
ولی هنوز روی سانتر از جناحین یک کم تیم سردرگم میشه
ولی خیلی پیشرفت کردن خیلی
پرس کردن بازیکنها تو یک سوم دفاعی حریف اون هم با این جنگندگی و تعصب دیگه داشت فراموشم میشد

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
سیستم خراب کردن اعصاب حریف که تخصص سیمئونه بود رو خودش اجرا کردن
سالها بود همچین عملکرد دفاعی از رئال ندیده بودم
ولی هنوز روی سانتر از جناحین یک کم تیم سردرگم میشه
ولی خیلی پیشرفت کردن خیلی
پرس کردن بازیکنها تو یک سوم دفاعی حریف اون هم با این جنگندگی و تعصب دیگه داشت فراموشم میشد
رئال دو بازی قبلیشون رو به خاطر همین جنگ های روانی باخت ولی تو این بازی بدجور تاکتیکشون شکست خورد:
http://www.goal.com/iran/news/1835/...ر-بازی-برگشت-جام-حذفی-مقابل-رئال?ICID=SP_TS_1
:D:D:D

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
چرا ایسکو باید بازیکن ه تعویضی باشه

فرستاده شده از C6602ِ من با Tapatalk

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
واقعا کارلتو بک نابغه است من خودم به شخصه انقدر تو سوکر ذهنم مشغوله که چطور دی ماریا و کریس رونالدو و خسه و گرث بیل رو چطور ازشون استفاده کنم :D

جای خالی اوزیل را چه کسی پر می کند ؟!

شاید وقتی مسوت اوزیل در آخرین روز نقل و انتقالات تابستانی باشگاه را ترک کرد، این سوال ذهن کارلو آنچلوتی را مشغول کرده بود ! جای خالی اوزیل را چه کسی پر می کند ؟!

ابتدا ایسکو مامور شد تا کسی جای خالی اوزیل را حس نکند ، هرچند او در بازی های اول فصل نمایش خوبی داشت و گل های خوبی زد اما به دلیل سبک بازی خاص خود که کمی با کندی همراه است نتوانست جای اوزیل را پر کند. دیگر از آن ضد حمله های برق آسا خبری نبود و کارشناسان و هواداران مدام از رفتن اوزیل سخن می گفتند.

گزینه بعدی کارلتو لوکا مادریچ بود، مادریچ که در بازیخوانی و توپ گیری بدون درگیری فیزیکی مهارت دارد به یک خط جلو منتقل شد اگرچه سرعت و تکنیک مادریچ با اوزیل تقریبا برابر است اما او ویژگی های یک بازی ساز تمام عیار را نداشت مادریچ ذاتا یک بازیخوان است نه یک بازیساز . همچنین مصدومیت سامی خدیرا دست کارلتو را در هافبک دفاعی خالی کرد و اجبارا مادریچ به یک خط عقب تر بازگشت.

مساله دیگری که آنچلوتی باید حل می کرد وجود سه بازیکن آماده در پست وینگر راست بود. گرت بیل ، دی ماریا ، خسه رودریگز . اولی در تابستان با هزینه گزاف به باشگاه آماده بود که نیمکت نشینی او می توانست حاشیه های زیادی را ایجاد کند. دومی در فرمی بسیار ایده آل بود که کارلو نمی توانست از او چشم پوشی کند، سومی جوانی جویای نام و پر انگیزه بود که می توانست جانشینی برای دو بازیکن قبلی باشد. اما کارلو فقط به یکی از این سه می توانست بازی بدهد. بنابراین تصمیم گرفت پست دیگری به دی ماریا بدهد و از ترافیک بازیکن در پست وینگر راست بکاهد. اما کجا و کدام پست؟ مدتی دی ماریا در پست وینگر چپ بازی کرد و کریس رونالدو در پست مهاجم دوم در پشت بنزما بود. هر چند این تغییر باعث شد تا تعداد گل های رونالدو و بنزما افزایش یابد اما دی ماریا در بازی محو می شد و عملا زیر سایه رونالدو بود.

حالا چند بازی است که دی ماریا در پست جدید بازی می کند که اتفاقا خوب هم بازی می کند ! دیگر تماشاگران او را هو نمی کنند حتی تشویق هم می شود. سرعت زیاد و جنگندگی ویژگی هایی هستند که اوزیل، ایسکو و مادریچ نداشتند، همه اینها را به تکنیک، بازی سازی عالی و هوش بالای دی ماریا اضافه کنید تا متوجه شوید که اوزیل دیگر به خاطره های طرفداران رئال مادرید پیوسته است !

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
داداش اگه نقد خودت بسیار عالی
اما جای مسوت اوزل رو هیشکی پر نمیکه حتی خود انجلو هم گفته بود فروش اوزل اشتباه بزرگی بودش

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
داداش اگه نقد خودت بسیار عالی
اما جای مسوت اوزل رو هیشکی پر نمیکه حتی خود انجلو هم گفته بود فروش اوزل اشتباه بزرگی بودش

بیشترین کسی هم که از رفتن اوزیل متضرر شد رونالدو بود...پاس گلهایی که به رونالدو داده میشه بعد رفتن اوزیل فوق العاده کمتر شده.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

بالا