• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
امشب بازی رئال و شالکه از 2 شبکه رایگان روی
م-ا*ه-و*ا-ر*ه ---------------------- ه*ا-ت*ب-ر*د پخش میشه:
اینجا اسمشون + فرک*انس-شون هست.
http://liveonsat.com/los__FT_int_UEFA_CL.php

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
داشتم فکر می کردم که آنجلوتی هنوز به اون صورت با لیگ اسپانیا آشنا نشده که خوب طبیعی هم هست . اما به هرحال کسی رو کنارش داره که می تونه خیلی خوب این ضعف رو پوشش بده . از طرفی سیستم دفاعی رئال ( با کمی شانس البته ) فعلا خوب هست . آنجلوتی می دونه چه جوری بازی های حذفی رو باید ببره و استاده بردن لیگ قهرمانان هست . به طور کلی من ترجیح می دم لیگ رو بدیم اتلتیکو ، حذفی رو بدیم به بارسلونا ولی قهرمان اروپا بشیم .

اصلا علاقه ای به جو زده شدن ندارم.
امسال 3 گانه میگیریم

به لطف یزدان و آنچلوتی و بچه ها :D

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
لوپس بهترین دروازه‌بان لالیگا از ابتدای سال ۲۰۱۴
diego-lopez.jpg

سنگربان اسپانیایی تیم فوتبال رئال مادرید در مقایسه با دیگر همتایان لالیگایی خود بهترین آمار را در سال جاری میلادی به ثبت رسانده است.

دیه‌گو لوپس با آماری که در سال ۲۰۱۴ در سنگر رئال مادرید به ثبت رسانده، خود را به یکی از مدعیان جدی کسب جایزه زامورا (جایزه دروازه‌بان فصل لالیگا) تبدیل کرده است. سنگربان پیشین تیم سویا که در بازار نقل‌وانتقالات زمستانی فصل گذشته به رئال مادرید پیوست، در سال ۲۰۱۴ در هر ۸ بازی که کهکشانی‌ها در لالیگا انجام داده‌اند به میدان رفته است و در آنها تنها ۳ بار توپ از خط دروازه‌اش عبور کرده است.

آمار گل‌های خورده لوپس در کل فصل جاری هم تحسین برانگیز بوده است و او از ابتدای فصل جاری تا کنون در هر بازی به طور میانگین کمتر از یک گل (۰٫۹ گل) دریافت کرده است که این آمار رفته رفته بهتر هم می‌شود. پیشتازی لوپس در جدول برترین دروازه‌بانان لالیگا در سال ۲۰۱۴ در شرایطی است که نزدیک‌ترین تعقیب کننده‌اش، ‌تیبا کورتوا، دروازه‌بان بلژیکی اتلتیکومادرید با یک بازی کمتر نسبت به او، در سال ۲۰۱۴، ۶ گل دریافت کرده است.

اوج‌گیری لوپس برای کسب جایزه زامورا در پایان فصل جاری در شرایطی است که هم‌تیمی پرتغالی او، کریستیانو رونالدو هم با تنها یک گل زده کمتر نسبت به دیه‌گو کاستا، مهاجم اتلتیکومادرید، شانس زیادی برای کسب جایزه پی‌چی‌چی(آقای گل لالیگا) دارد.

در حالی که لوپس مسئولیت محافظت از دروازه‌ کهکشانی‌ها در لالیگا را برعهده دارد، ایکرکاسیاس، کاپیتان رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی اسپانیا در ترکیب اصلی سفیدپوشان سانتیاگوبرنابئو قرار می‌گیرد.​

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دارم اما نه اچ دی
متاسفانه فقط روی اچ دی میاد.
از اینجا میتونی شبکه ورزشو ببینی
http://www.iransima.ir/live/14/شبکه-ورزش

اینجام بازیای هر تیمی که خواستی رو میتونی ببینی از رئال گرفته تا ...
firstrowus1.eu

شبکه ورزشو یا باید با گیرنده دیجیتال بیاری یا اونی که گفتم رو اچ دی بخری.
گیرنده دیجیتال هم که انواع مدل هست

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
رئال و هر 27 دقیقه یک گل در اروپا

مرجع خبری رئال مادرید : رئال مادرید تبدیل به کابوسی برای حریفانش در سطح اروپا شده است. در حقیقت هیچ تیمی به سرعت رئال نتوانسته که در چمپیونزلیگ گل بزند :20گل در 540 دقیقه ٰ یعنی هر 27 دقیقه یک گل.
شاید همین آمار است که تیم آنجلوتی را به عنوان یکی از رعب آور ترین تیمهای اروپا مطرح می کند.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
خب بازی هم شروع شد ببینم این تیم وحشتناک خوبمون با کاپیتانی ایکر چطور شالکه رو تکه تکه میکنه !!!

Sent from my qual core 1100 Using Tapatalk Super Full HD

بالا